Abra -> RE: IVF/ ICSI julij, avgust (3.7.2008 14:43:01)
|
O Julija, šit je tole, sploh ne moreš bi miren, skoz živčna vojna. Tudi zate držim pesti Gigi, spermiji zorijo res 72 dni, zato pa sem rekla, da mora dragi že skoraj začet [sm=smiley1.gif] q10 in cink naj kar začne že jemat, moj se je na q10 že tko navadil, da ga kar skoz jemlje. No, zdej je mal nehal, ker mu je zmanjkal, pa ni bil nč v lekarni [sm=smiley36.gif] po 40tem je pa itak ful priporočljiv, tudi če ne delaš otrok. Lučka, bravo za dopust. Bi ti skor bla fouš, a ne smem [sm=smiley1.gif] A v vrtcu nimate klime? Kok morjo bit pol šele otročki fuč? Na žalost so kar zadnji na vrsti, od bolnic do vrtcev Ledenka, jaz sem najprej pomislila, da so nam še RR zakuhali, bi blo bolje, če bi nam kako osvežilno barvo dali, vsaj meni, ker mi že tko možgane kuha [sm=smiley36.gif] Mišmiš, jaz imam zdej prst vsak dan rjav. Če je izcedek, je to čist normalno. Važno, da pri tem ostane. Držim pesti! Pri meni danes še nič, čeprav sem včeraj ob tej uri isto napisala, pa se je pol ulilo. Močno upam, da te klinčeve krvavive ne bo več. Do januarja si je pa res ne želim več, kdaj bo to dojela?
|
|
|
|