Abra -> RE: IVF/ ICSI julij, avgust (3.7.2008 9:04:32)
|
Dobro jutro! Jaz sem tko-tko. Včeraj je blo vsega kar za eno šibko menstruacijo, tudi ponoči še malo, zdej samo malo rjavga. Me pa skrbi, ker so vmes ene take resice, ki bi lahko bile delci posteljice. Bom počakala kake dve uri, če se bo stanje kaj spremenilo, kličem G. Sem pisala Pušenjaku, pa pravi, da ni kaj naredit, ne vemo pa, kako bo [sm=zmeden.gif] Dajamaja hvala za vse pikepoke in pujse. Se mi zdi, da jih nisem še nikoli tko potrebovala. Si sploh pomislit ne upam, da bi zdaj lahko šlo kaj narobe. Sem te pogrešala, bogica imaš spet frko v službi. Gigi, najbrž bi blo res lažje, če bi razumeli, sicer pa nas na koncu samo dober rezultat zanima. Frizurca ratala? Jaz sem pa ta teden bolj na švoh zrihtana, mi je že zadnjič dragi rekel, če najprej na depilacijo pomislim, ko moram k G [sm=zmeden.gif] in naj ga neham sračkat [sm=smiley36.gif] Oktavija zdej sem skor bruhala, prosim prizanesi nam s temi fotkami. [sm=jezicek.gif] Dej ti raje kak testek naredi in nam raje dve črici prilepi [sm=smiley1.gif] Mišmiš, otrokom je treba prikrit Murkota, kajne? Da jih ne bo kaj minilo ... Si pa danes zame že zmagovalka, čestitala ti še ne bom, čez tri dni pa že [sm=smiley1.gif] Zvezdica ko bi le bilo konec teh svinjarij, bi bil že čas. Sem mislila, da sem že skor v "varnem" obdobje, pa se tole sranje začne dogajat. Očitno smo ene narejene tako, da moramo res veliko dat skoz, preden sem nam sreča nasmehne. Tvoj medvedek je pa res frajer, tko lepo raste. Bo pa zdaj najbrž imel res več šans in bo do januarja z nosečnostjo vse ok. Poznam eno punco, ki ji je dvojček odmrl nekje na sredi nosečnosti, ne vem natančno tedna, druga punčka pa se je lepo razvijala in je danes že prava nagajivka. Ni blo pa nič prijetno, ko je bil drug otrok par mesecev zraven mrtev. Če tko pogledaš, je res bolje, da se je to zgodilo zdaj. Jaz sem pa Pušenjaka vprašala, če je moj premajhen, pa pravi, da je čisto ok in ne zaostaja, mi je kar odleglo, ker sem se kar ustrašila, ker je tvoj za cel cm večji. Trepetalke, kaj novega [sm=smiley1.gif] jaz močno stiskam pesti! Vsem lep dan, brez izcedkov, krvavitev in kakršnihkoli tečnob.
|
|
|
|