kapica
|
Freycha, to z v.d. je tud mene skoz zanimalo, pa sem mislila, da si verjetno ze kje kaj omenila, pa nisem videla. A vidis kak smo ble vse radovedne . Madejka, a je teden ze naokoli? Joj, kako hitro mine, thja, jaz upam da bo , sicer bos pa ze povedala ko utegnes. Pupi, za ime se ne veva glih 100%, rekla sva da Leo ali Leon, ampak tak fejst se mi tud ne dopade. Bom se mal iskala, pa ce nic drugega ne najdem, tud prav. Ajvy, jaz sem tud neka hormonska bomba, pa to je za znoret. Skoz sem nekaj naspidirana, pa sam bi se kregala . Saj pravim, sam da nosecnost mine, pa bo vse okej . Anja, a vi imate pa soncka? Jooj, tu pa sam dez in dez, pa slabo vreme. Saj meni pase, da mi ni taak vroce, ampak ker pol tud z malim ne moremo biti veliiko zunaj. Men gre mel boljse, sem se uspela spocit, naspat, moz se veliik ukvarja z dinotom, tako da jaz dobivam energijo nazaj. Ker ta teden me je pa cist sesul. Punce, tiste ki imate ze vec kot enega otrocka. Kako sploh sfolgas met vec kot enega in jih rihtat? veckrat o tem premisljujem, ker me je kr groza da ne bom vedla kaj naj najprej oz. koga porihtam, pa ko se bosta oba drla in te zadeve....