|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
6.12.2008 20:45:53   
Ajvy
user posted image  pol v bistvu že imaš odgovor na dlani user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
6.12.2008 20:47:25   
Freycha
šiškamiška žal ne......

ma ja... to sem se v bistvu zdej vmes odločla. Sem enega čokoladnega miklavža snedla, pa je padla odločitev user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
6.12.2008 20:53:49   
Ajvy
Siskamiska...nop...nimam pojam kdo je to....

Freycha....user posted image user posted image user posted image

Kaj delaste...meni je dolgčas.....pa nič se mi ne da...v bistvu kar študiram da bi šla vegetirat v pojstlo.....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
6.12.2008 21:02:55   
Freycha
jaz v bistvu nič ne delam..... delam se, da se učim user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
6.12.2008 21:16:59   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

jaz v bistvu nič ne delam..... delam se, da se učim user posted image

tudi to je delo....pravijo....

jst pa še magnezij spijem....pol pa spat.....
neki sem žalostna danes....tam med febraurčicami berem, kako se vse lepo prirpavljajo....jst pa sloh ne vem kaj čm pripravljat....če se bomo morali seliti....pa še to...ne vemo kam....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
6.12.2008 21:18:46   
rumba
siskamiska, ne poznam.....
Freycha, me veseli, da je Dita boljše!user posted image  Pa pejt se učit.user posted image
kapica, kako je Nias? Še vedno vročina?user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
6.12.2008 21:23:13   
Freycha
ajvy tolaži se, da se ne rabiš pripravljat, ker
1. so ti stvari že bolj jasne in si bolj pomirjena
2. določene stvari že imaš od Tarje
3. se selite enkrat nekam, kjer vam bo lepše in boljše ne glede na vse....

o rumba, kaj je novega?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
6.12.2008 21:33:59   
Ajvy
Freycha....mah sej vem....sam pač pride dan......
hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rumba...a se ti tudi delaš da se učiš??user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
6.12.2008 21:47:00   
Ajvy
nič punce...grem jst ajat....mam čist trd trebuh....

KJe pa je kaj Ulla....a je šla že rodit user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
6.12.2008 23:15:20   
kapica
Nias je okej, vrocina se je pomirila, urin se mi pa zdi, da se vedno smrdi. Ceprav moj pravi da je v redu.
Ampak mali lump nic kaj vec ne spiuser posted image . Vceraj ponoci sva imela skoraj celo noc veselico, pa danes bo zgleda tud. Izcrpana sem, ker sem cel dan pokonci, pol pa se ponoci. Moj je bil se danes v sluzbi, popoldan smo sli Miklavza gledat in spet nisem pocivalauser posted image . Joj, kak bi mi eno celodnevno varstvo za oba otroka prav prislouser posted image .
Freycha, super da gre z dito na boljeuser posted image  in mislim da si se prav odlocila, da ostanes doma in se ucis. Kaj pa ves mogoce se ti vzegne in si vprasana tiso kar bos znala. Poskusis lahkouser posted image .
Ajvy, saj se res nimas kaj veliko pripravljat. Operes cotike ki jih ze imas, kupis plenicke in vlozke za sebe in to je touser posted image .
Siskamiska jaz tud tega ne poznam.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
7.12.2008 8:30:14   
Freycha
evo, mojedva sta že na poti na Krvavec, jaz sem pa ostala doma user posted image  Ma se moram učit, pa full imam za delat.....pač vsega ne moreš imeti v življenju.....

Nič se grem počasi zrihtat, pa v trgovino v shopping......

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
7.12.2008 9:27:14   
Češnca
Dobro jutro!

Mi smo fajn spočiti in naspani, trenutno mi ni slabo... Prov fajn se mamo! user posted image

Freycha pa boš lahko pospravla in se pol še učila? Ker pr meni je eno ali drugo. user posted image  Najverjetneje pospravljanje. user posted image  Držim pesti, da ti bo šlo zlahka v glavo in bo stanovanje tipi topi!

kapica pripelji oba mulčka v varstvo. user posted image  Škoda, ker si tako daleč... Kakšen dan res ne bi blo problema - ta velka dva bi se skupi zaigrala, Niasa bi pa tud mal pocartala, ti bi ga pa nahrant uletela. user posted image  Vsekakor upam, da se ti uspe vsaj malo spočit čez dan.

Ajvy si se naspala?
Ja, te popolnoma razumem, da te skrbi zaradi stanovanja, ampak ima Freycha čist prov! Kako pa kaj napreduje iskanje?

siskamiska žal tud jst ne poznam te firme... A so ugodne cene? Dej mal po netu pobrskaj za komentarje, ocene.

Uživajte v nedelji, upam, da ne bo spet deževalo. Pri nas se neki sonček kaže. user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
7.12.2008 9:51:11   
bačko
Dan!
Včeraj je bilo na Pokljuki super.Bil je sonček nekaj časa in full snega je gor.Prava idila.Res je bilo lepo.Žana se je malo sankala.Zelo rada pa se je sprehajala po snegu.Prav luštno smo se imeli.
Freycha upam da se bosta z Dito kaj kmalu pozdravile.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ajvy tako kot ti je Freycha napisala.Vedi da boš šla na bolje in da bo tudi zate kmalu posijal sonce.
Tiste ki ste noseče.Koliko ste se zredile v prvih 3 mesecih.Jaz sem shujšala za 1,5 kg.A je to uredu?Pri Žani sem se samo redila zdaj pa hujšam.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
7.12.2008 12:18:19   
Ajvy
Zdravo.....zjutraj sem komaj vstala user posted image user posted image  kot da bi me nekdo celo no tepeluser posted image user posted image

Kapica...me veseli, da je Nias bolje....zakaj pa ga ne neseš P pokazat...če ti smrdi urin??
UPam ,da se ti bo le danes uspelo malo spočiti...kaj pa če malo tisto punco.varuško pokličeš??
Sej vem, da nimam bohve kaj za pripravit.....je res kar lažje v drugo.....

Freycha....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bogica....sej boš vidla....vse se bo izteklo super....in drugič ko boš šla smučat se boš imela boljše kot bi se imela danes.....

Češnca...full dobr da ste vsi dobr....pri nas ga ni ,ki mu ne teče iz nosa user posted image user posted image ampak moj oči prav da on ni prehlajen user posted image user posted image
TAkaa čudna noč je bla....skoz ene sanje..nisem se imela časa spočit user posted image user posted image
Sva se zmenila, da se ne bova obremenjevala z iskanjem do januarja,,,,ker je itak že season to be jolly....tak da....bova raje izkoristila energijo za pripravo na dojencla in novo leto...da se bomo imeli fino zadnjikrat v temle stanovanjčku....potem pa energično v nov projekt bivanja......

BAčko....super...sem pozabila da si šla gor user posted image user posted image  to ste mogli uživčkatuser posted image user posted image

Glede user posted image ...če se spomniš jst sem bila v 5 mesecu na 1kg minusa.....zdej sem pa že na 10 plusa...user posted image user posted image user posted image  tak da ....tudi za jestje pride čas user posted image user posted image user posted image
Itak pa je tko ,da si dojenček že vzame kar potrebuje.....

Ulla...kaj ti resno že rojevaš??Al si čist praznična user posted image

MIdve s TArjo sva danes izdelali verigo ...a veste uno,,,kolkr okrasje za novo leto iz papirja....je bilo kar fino.....sam nisem ji mogla dopovedat da lepilo ni za jest user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
7.12.2008 12:18:52   
Ajvy
PUnce ...imam samo še 60 dni do pdp-ja.....jao....kako gre hitr

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
7.12.2008 14:08:14   
kapica
Ajvy, res, kako hitro mine casuser posted image . Pravilna odlocitev, da boste uzivali se praznike tu, pol pa v lov za stanovanje. Saj sem tud mal pomislila na varusko, ampak nekako se mi zdi da bi mogli vikend mi za sebe izkoristit. Ampak danes od moza ni nic, tako da bi bilo res boljse varusko poklicat. Sem pa ze mal pozna, pa popoldan gremo Miklavza pogledat...
Cesnca, dobra ideja za varstvo ja. Ampak ves kaj se mi zdi, sedaj ko mso tako dalec se vsi ponujajo za varstvo, ce bi bili blizje, tud tete in strici. Ampak ce bi bili pa v slov. , me zanima koliko ponudb bi bilouser posted image . Super, da se fajn pocitis in da si spocita. To se mi zdi taaak pomembno.
Backo, fajn za lep dan. Nic hudega ce si shujsala, kilce bojo se prehitro prisleuser posted image .Dojencek si pa res vzame kar rabi, ne glede na kilogramckeuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
7.12.2008 19:29:48   
Češnca
Ajvy še 60 dni... user posted image  Kolk gre hitro, sploh če je drugi slabo in jo mučijo nosečniške težave! user posted image
Prav sta se odločila - uživajte v veselem decembru, lepo praznujte, potem pa novim pustolovščinam naproti! user posted image
Pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za puščajoče noske - pravzaprav proti njim! Sej jst sm tud še prehlajena, ampak je že bolš, Anžeju je pa v petek začel tečt iz noska - se je nalezu od sotrpinčka, pa sva mu fajn fiziološko vlivala in Pikovit dala in smo (tokrat) res fajn zvozil. 

kapica verjetno imaš prav, da se vsak lažje ponudi, ker ve da itak ne bo nič. Ampak jst sm pa resno mislila - me lahko držiš za besedo! user posted image

Bačko po mojem ni panike, jst bom po moje tud par gramčkov dol dala (sam pr men je to čist ok). Itak bomo pol nadoknadle, ko bojo slabosti mimo. Če jst samo pomislm, da me je blo skor 15 kg manj takoj po porodu... Sama voda! user posted image

Kolkor mi zjutraj ni blo slabo, sem že vse nadoknadla. user posted image  Bom šla kr kmal spat! Je moj vidu, kok sm zelena in je kr sam za likalnik prjel. Kolk sm jst ponosna nanj!!! user posted image user posted image

Nočko.

< Sporočilo je popravil Češnca -- 7.12.2008 19:32:12 >

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
7.12.2008 20:03:03   
Ajvy
oj...pa je konec vikenda.....sploh ne morem verjet kako neusmiljeno čas teče.....

Kapica...kako lepo ...MIklavž.....user posted image user posted image upam, da ste se imeli fino......

Češnca....ja res je...hitro gre.....žal mi je da te matrajo slabosti....samo tudi je to je treba na žalost dati čez-user posted image ...bom pa fejst stiskala pesti, da čimprej minejo....user posted image user posted image
Ja...fiziološka....kaj bi mi brez nje user posted image user posted image
Full dobr za tvojga user posted image user posted image  to je pa ozredno lepa gesta user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
8.12.2008 6:43:25   
Ronči
Pi*** je že pondeljek!!! Baraba, kako hitro pride!!!!!

Vikend je bil len, prav auživancija, nč se mi ni dalo, komaj sm dihala, he, he, ...

Kako pa sedaj zalaufat, me je kar groza jutranjega sestanka, saj mi ponavadi natempira cel dan!! Ah, bo že....

V torek sm mislna v ljubljanokrenit na predavanja, pa sm že vse zvedla po meilu, tak da ...hura...ni treba v lj (sm pač ena izmed tistih, ki zelo, zelo, zelo neradi vozimo. Mrzim avto, če sem sovoznik je oz, vozim pa ne rada in se probam tega čimvečkrat izognit)

No, lep, miren dan!!!

You can't fix stupid.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
8.12.2008 9:41:49   
Češnca
Dobro jutro, dober dan!

Z Anžejem sva spala do 8.30, ful fajn! user posted image  Zdej je že v varstvu, jst pa čajčkam in gledam, kolk ste kej napisale... bolj malo... user posted image user posted image  Je bil fajn vikend, ne!!!

Ronči jst se pa ful rada vozim - za olanom ali poleg. Sam zdej, ko mi je tko slabo nisem nadušena nad kakšno daljšo vožnjo.
Res škoda, da je že ponedeljek, jst sm najbolj srečna, ko smo vsi na kupu!

Ajvy sej ni panike glede slabosti, ker vem , da bojo minile. Je tisto srčece, ki raste v meni redno tega! user posted image
Fiziološka je pa zakon, ja! user posted image  Še jst si jo nalijem zvečer in si prepucam dihalne poti za kako uro. user posted image

Nč, grem posodo iz stroja zložit, pa postle pospravt.

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
8.12.2008 9:44:48   
SANEK1
ja, Ronči na žalost, so ti vikendi vedno prekratkuser posted image ...pa saj če mo iskreni tudi teden mine ko šususer posted image user posted image user posted image

Punce hvala za pestke, prijateljica je brez večjih problemov rodila zdravo, lepo pupouser posted image   Sem jo že cartala...smo že v četrtek šle k njej kar v porodno. user posted image user posted image user posted image
To je pri nas že neka tradicija. Prva sem rodila jaz in ker je porod trajl že tak dolgo, so se ga moje babe od samega čakanja in živčkov malo nacukale, tak da so mi prišle v porodno dobesedno v "rožicah"user posted image user posted image user posted image user posted image
kak sem jim bla faušuser posted image

V soboto smo pod Pohorjem pričakali Dedka Mrazauser posted image   Ful je blo luštno gledat te lučke v otroških očeh, če bi bla tema, bi se ful lepo vidlo, ker so očke tak sijaleuser posted image . Samo Živa je bla malo tečna, ker nič čez dan nič spala.user posted image
Včeraj pa smo šli v mesto gledat lučke, pa je blo že vikenda konecuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
8.12.2008 10:36:27   
Freycha
sej ne vem, a naj se jokam al smejemuser posted image

Dita je bila končno brez driske cel vikend, včeraj sta noro uživala na Krvavcu, danes ima pa vročino in je čist brez voljeuser posted image  Porka flek, nimamo in nimamo miru........

V glavnem dragi je doma z njo, ker smo jo itak hoteli še pustiti doma, zdej bo pa itak doma ostala....

Joj Sanekova, sem vedela, da sem imela nekaj v mislih za soboto, pa nisem vedela kaj.. ma dedek mraz je bil... mater sem bukova user posted image user posted image user posted image

Ronči jaz se pa obožujem vozit. Zdej sploh, če nimam Dite poleg, da si dam muzko full na glas. Pa da končno kaj drugega pojem, ne samo otroške pesmice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
8.12.2008 11:11:23   
kapica
Freycha, zdaj sem se pa mogla prav nasmejat. Pa ne mi zameri, ampak tole z dedkom mrazom se mi je zdelo smesno. Ceprav cist vem kaj mislis, se tud men veckrat zgodi, da vem, da sem imela nekaj v planu, pa pozabim.
Cesnca, joj, ti zavidam ves, lepo cajckanje in pocitek doma v miru, dete pa v varstvuuser posted image .

Mi smo danes ze d 6h pokonci, tako da dino ze spi, ce bom imela mal srece, bo se Nias dlje ajal in bom jaz tud mela kaj od tega . Grem poskusit.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
8.12.2008 11:35:14   
madejka
Babike, da se jaz samo za trenutek javim.
Lepo je brat, kak fajn preživljate vikende skupaj!user posted image Nam ne rata ni en vikend... al so kakšne vaje al obiski, kosila...user posted image Mi gre že prav na živce vse skup. Od vikenda nimamo skor ničuser posted image
Sem pa jaz čisto povožena... grlo me boli za znoret, vse do ušes, pa oči imam vneteuser posted image Maj je spet prehlajen in posledično nisva spala spet celo noč, ker bi on dudo, z dudo ne more dihat itd. itd. Začaran krog. Potem sem mu jo vzela stran in se je zbujal bolj zarad dude kot prehlada. Mu zobki še kar ven lezejo in si z dudo vedno čoha po dlesnihuser posted image Eno noč je zdaj zdržal brez nje (sicer z jokom), tak da mogoče še par noči pa ga odvadimouser posted image
Žur imamo v glavnemuser posted image user posted image user posted image

Freycha sem zdaj prebrala za nazaj... se opravičujem, da bo zvenelo grdo al pa kaj... mah kak to, da si okrevajočega otroka dala na počitnice? Ne bi raje počakala, da se pozdravi, pa bi pol šli uživat? 
Jaz sem pač čudna, ker Maja ne pustim niti ven, če je samo prehlajen, ker se mi zdi, da vse skup samo podaljšuje zadevo pol...

Sanek user posted image user posted image user posted image za prijateljico!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
8.12.2008 11:54:13   
Ajvy
Ddddddddaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn...

Ronči.....super ,da se ti ni treba vozit....pa še bolj super za uživantski se vikend....user posted image user posted image user posted image
Upam, da ti ne bodo preveč zapolnili dneva.....user posted image user posted image user posted image

Češnca...vi pa ste zaspanci....pravi zaspanci user posted image user posted image user posted image
O taki lepi uri vstajanja jst lahko samo sanjam.....user posted image

Sanek...pa kje si ti punca???Vidim, da si čisto praznična...sej tako je prav.....ah te naši otročki...njih že lučke tak razveselijo user posted image user posted image

Freycha....vi ste pa res boščki......user posted image user posted image user posted image  za DIto ,d ase čimprej pozdravi.....sej baje je po pol leta boljše- jst se s tem tolažim

KApica....lepo počivčkaj.....pa upam, da bo čimdlje trajalouser posted image user posted image user posted image

Madejka....boščki....dejte se čuvat...zgleda so vas obiski čist povozili.....user posted image user posted image user posted image user posted image  držim pseti, davas čimprej obišče zdravje......

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?