|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
5.12.2008 12:20:25   
Freycha
dan

evo, sva nazaj iz pregleda. Dito sem dala spat, jaz pa počivam, ker sem se očitno od nje nalezla. Zjutraj sem imela drisko in fuuulll mi je slabo user posted image  Pa cel dan sva sami.... mah tko pač pride.

Ditini izvidi blata so negativni. Nima ne rota virusa, ne adeno virusa, ne bakterijskega vnetja (recimo salmonele). Pa sem jo vprašala, če ima mogoče Kalici, pa je rekla, da tega ne bi mogla vedet, ker so izolirali samo na to troje. Sem si mislila ja ok, kaj pa če damo še enkrat blato, pa še za kaj drugega pogledajo? ampak ne.. pač drisko ma in bruha, bo že boljše user posted image  Mi je pa hvala bogu dala napotnico za bolnico, da če bo slabše oz. da bi dehidrirala, da gremo na infuzijo čez vikend user posted image  Mater, nobene tekočine vanjo ne spravim. Danes je celo štiri požirke naredila, ko je gledala eno punčko, ki pije, to je pa tudi vse. Pa full je podočnjake dobila pod očmiuser posted image  Ima pa danes full neko željo po keksih in je že ene tri požulila. Sicer navadno ne poje celega, ampak vsaj nekaj je. Pa zjutraj sem jo malo posilila s keksolinom, da sem ji linex uturila. Sam sej itak ne pomaga......

Bomo pač upali, da se samo od sebe popravi čim prej, pa da ne pristanemo v bolnici. Zdej je to že 8. dan in če mene vprašate, čisto predolgo že traja......

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
5.12.2008 12:29:38   
siskamiska
Ajej boga Dita in seveda ti Freycha.
Če do ponedeljka ne bo bolje bi šla jaz nazaj in ji zatežila da naj še enkrat blato vzamejo.
Jaz bi na tvojem mestu razkužila vse kljuke na vratih, tipko za wc izpirat in take stvari. Daj ji probaj dat bobi palčke za jest če jih bo hotla, pa za coca colo pravjo da je fajn če ti je slabo in če driskaš, ti jo boš že spila samo Dita je pa verjetno ne bo hotla user posted image . Sej vem da so premajhni za te stvari samo to so pa izredne razmere.
Držim pesti da bo kaj popila ( al pa če vsaj juho je) in da bosta obe kmalu bolje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
5.12.2008 12:36:41   
Anonimen
freycha pejt v lekarno po rehidracijski prašek, da elektrolite nadomesti, da ti res ne dehidrira, pa probiotike kupi ( lepicol) al pa vsaj ene tri linexe na dan, da ji mal floro po prebavili porihta.

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4003
5.12.2008 12:40:30   
Freycha
redihidracijski prašek ima v čaju, pa kaj, ko noče nič pit..... grem pa danes po Bio-gaia - kapljice s temi probiotičnimi bakterijami, ker bo lažje vanjo spraviti, kot pa linex....... jaz morm pa tut počas na linex it, ker me že spet šraufa..... Aja, malecka dobi linex 2x do 3x na dan, pa nič ne pomaga... sama voda gre iz nje.....

uuu šiškamiška tako uradno dobim dovoljenje, da kokakolo pijem? sem na odvajanju, ker sem zasvojena z njo, tko bi pa le pomagala si, da bi bilo boljše user posted image user posted image

bobi palčke pa vsi jemo k zmešani. Ta veliko pakungo pokurimo v kakih treh dneh user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
5.12.2008 12:50:12   
siskamiska
Freycha ja kako naj pa jaz vem da si ti colin odvisnik user posted image . Ko jaz pijem coca colo je z mano ziher neki narobe, mislim pa da si jo v lokalu še nikol nisem naročila. Pa ne da je ne maram, samo v rit mi gre edino če jo s čim zmešam user posted image .
kaj pa če bi se z Dito hecali kao da nazdravljata (ala čin) pol pa da vsaka mal spije? Kot neka igrica...mogoče bi pa palilo.. Drugega predloga pa nimam.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
5.12.2008 13:15:15   
Freycha
joj šiškamiška, si me spomnila, da je njej full zanimivo "pit" iz šprice.... je full rada vedno pila uno slano vodo, k jo imam za nos. No, in sem dala čaj notri, pa je dve polni šprici popila user posted image user posted image user posted image user posted image  pa full ji je bilo smešno user posted image

hvala!

zdej pa kuham makarončke pa juhico, pa upam, da bo kaj pojedla.....

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
5.12.2008 13:46:28   
Ajvy
oj...pa smo končno odddali obrazec za neprofitna stanovanja....po vsem tem letanju....user posted image user posted image user posted image  še dobr da je bil moj na bolniški drugače ne vem kako in kdaj bi obletala vse te urade user posted image

Jelenche...hvala za info.....user posted image user posted image  sorry k sem te malo v delo vrgla user posted image
Sem pa pozabla ,da si bla spet julijka.....mater, dobra si....user posted image user posted image user posted image
KAj pa zdej .....sta zaključila..al je sezona odprta (sej vem, da je mal neumno vprašanje glede na to ,da si skoraj glihkar rodila)

Bačko...kakšna sprememba v tvojem pisanju....prav bere se kako si vesela, da ste vsi skupaj user posted image user posted image user posted image super....
Kakšne so to barvice , prosim....

Češnca....naj te trenutek natančnosti hitro mine user posted image user posted image user posted image
Midva sva pa končno po tleh pomila...se mi zdi, da je zdej vse lepšeuser posted image user posted image

Freycha...beda...to pa vam čisto nič ne pomaga user posted image
BOgici....sej ne vem kaj naj vama rečem.....ah....upam,da bosta danes šli skozi....pa da vaju pride ati čimprej razvajat......
Kako boš pa vedla, kdaj morta na infuzijo??
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vaju.....
Za cocacolo sem pa tudi jst slišala in baje dela čudeže...sam se po mojem full čudn sliši.....Zraven bobi palčk...lahko še grisine in prepečenec...to vse zapira...
Te smem vprašat kaj je to KAlici??

Full dobr za šprico,,,,mi tudi vse težko spravljive stvari pijemo iz šprice user posted image user posted image user posted image  le tako naprej.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
5.12.2008 13:47:46   
Ajvy
Kapica....prosila bi še podatke od NIasa...datum rojstva...težo in dolžino.....
PA kje si ti punca, kje se skrivaš??

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
5.12.2008 13:57:23   
kapica
Evo me punce, saj sem ze nazaj.

Ampak res ko ne utegnem prav kaj narest. Ko imam cas, in oba otroka spita, najprej telovadim, pol morem kaj skuhat, al morem cote zlagat, al pa morem spat. In tako je RR tisti ki izvisiuser posted image .
Zal pac ne gre drugace no, kaj pa naj. Saj se trudimuser posted image .

Vidim da se je Jelenche po dooolgem casu sept oglasila. Me veseli da s elepo rihtateuser posted image .
Ajvy, podatke ti kr povem. A imas kak nov seznamcek al kaj, morem it mal nazaj pogledat. Torej teza je bila 3320g in 51cm.Datum pa 19.10.user posted image .
Freycha, tebi pa posiljam toliko pikapok, da bojo koncno kaj pomagaleuser posted image .

Tak, sedaj se grem pa se malo vlect, dokler se Dino ne zbudi. Nias pa samo spi in spi, tako malo je buden cez danuser posted image . Vceraj je imel s erahlo poviasno temp. (38), pa urin se mi zdi da fejst smrdi. Ne vem, morem mal opazovat.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
5.12.2008 13:58:22   
kapica
Aja, sem pozabila, fuuul so lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
5.12.2008 19:32:34   
*maja
Samo toliko da na hitro pozdravim, javim, da smo vsi OK, srečni in veseli, pa da dvignem julijke iz druge na prvo stran user posted image .

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
5.12.2008 19:51:23   
Ajvy
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image         user posted image user posted image

31.07.2008
Jelenche :  ANTONIJE   3890 g  in 54 cm
user posted image

19.10.2008
Kapica:      NIAS           3320 g in 51 cm

user posted image

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 5.12.2008 20:04:21 >

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
5.12.2008 19:52:36   
Ajvy

Stavnica:

ULLA user posted image 31.01.2009
Freycha: punčka user posted image  
Ajvy: fantek user posted image
Baja: fantek user posted image
Ronči: punčka user posted image
Madejka: fantek user posted image
Zvesta: fantek user posted image
Sanek: fantek user posted image
BAčko: fantek user posted image
Češnca: fantek user posted image

AJVY user posted image   05.02.2009
Freycha: fantek user posted image
Zvesta: punčka user posted image
Sanek: punčka user posted image
BAčko: punčka user posted image
Češnca: punčka user posted image

MADEJKA: user posted image 23.05.2009
Ajvy: fantek user posted image
Ronči: fantek user posted image
Madejka: punčka user posted image
Zvesta: fantek user posted image
BAčko: punčka user posted image

BAČKO: user posted image 06.06.2009
Ajvy: punčka user posted image
Baja: punčka user posted image
Češnca: punčka  user posted image

ZVESTA user posted image  : 02.07.2009
Ajvy: punčka user posted image
Bačko: punčka user posted image
Ronči: fantek user posted image

ČEŠNCA user posted image : PDP: 16.07.2009
Ajvy: punčka    user posted image
Bačko: punčka user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
5.12.2008 19:53:13   
Ajvy

Julijke 2007 srečke nosečke…. Spet!user posted image    

JANUAR 2009 :
user posted image  Ulla80   - PDP: 31.01.2009 user posted image

FEBRUAR 2009 :
user posted image  Ajvy - PDP: 05.02.2009user posted image

MAJ 2009:
user posted image  Sanek1 - PDP: 05.05.2009  user posted image   user posted image
user posted image  Madejka - PDP: 23.05.2009user posted image

JUNIJ 2009:
user posted image  Bačko - PDP: 06.06.2009user posted image

JULIJ 2009:
user posted image  Zvesta - PDP: 02.07.2009user posted image
user posted image  Češnca - PDP: 16.07.2009user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
5.12.2008 20:19:41   
Freycha
Ulla ti imaš pa PDP na rojstni dan moje mami user posted image  Vodnarji so fajn ljudje user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
6.12.2008 6:18:45   
Ronči
user posted image user posted image user posted image user posted image  oblečena sedim pred računalnikom in je zeim ko sam hudič. No še dobro da sm pogledla na urnik!! Danes mi odpadejo predavajnja:1. dobro da nism šla v Lj brezveze 2. bemu, nudna sm, ne morem it nazaj sppat, a kaj naj delam ko je 6 ura????*??????

You can't fix stupid.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
6.12.2008 6:19:39   
Ronči
Pa i lase sm si že speglala, našminkana sm, oblečena, BUDNAAAAAAA

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr$&%&%#$%"#$"$&#

You can't fix stupid.

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
6.12.2008 12:01:33   
Ajvy
Jutro......

Ronči....ti pa nimaš sreče danes.....no, vsaj lepa si na vse zgodaj zjutrajuser posted image user posted image

Jst sem pa vsa polomljena od včeraj....pa sem samo poslušala muzko ....niti plesala nisem,...ah ja....staramo se user posted image user posted image
Zdejle vržem zajtrk vase, pol grme pa nazaj spat....

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
6.12.2008 19:30:52   
Ajvy
večer.....kr nobene....no sigurno se imaste fino na miklavževanju ........

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
6.12.2008 19:48:37   
Freycha
čer!

evo, Dita je danes prvič po 8. dneh brez driske user posted image user posted image user posted image  ima tudi več apetita in več energije user posted image

Sicer pa sem danes srečala Yudit, pa po pravici povedano, da je sploh nisem prepoznala. Full je shujšala, pa že dolgo časa je nisem videla in mi je mogla kar povedat, katera je user posted image user posted image

aja, pa v precepu sem: v soboto imam izpit. Ampak zaradi dopusta in Ditine bolezni nisem kaj dosti delala in močno dvomim, če bi ta teden stisnila na polno, da bi naredila izpit. Zdej pa se je moj spomnil, da bi jutri zjutraj popokal tamalo in bi šla na Krvavec, kjer sta mojedva. On bi smučal, mojedva bi se ukvarjala z Dito, jaz bi pa ostala doma in se učila. Jaz sem pa v dilemi, a naj vse skupaj nekam pošljem in gremo skupaj gor in smučam (kar se nadvse veselim), al se mučim doma s tem pravom, za katerega itak dvomim, da se ga naučim dovolj do sobote? Kaj bi ve naredile?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
6.12.2008 19:56:41   
Ajvy
Freycha...super  za Dito user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hm...glede precepa.....super bi bilo ko bi šla smučat, ker vem da imaš to full rada.....še bolj odlično pa bi bilo da bi stisnla tole učenje in probala narest izpit , ker to pomeni eno oviro manj na poti do tvojega željenega se cilja in en korak dlje od tvoje trenutne službe......

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
6.12.2008 20:13:29   
Freycha
khmmm a res? thja.... jaz bi pa skor raje šla gor..... za izpit je pa res malo malo upanja.....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
6.12.2008 20:32:16   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

khmmm a res? thja.... jaz bi pa skor raje šla gor..... za izpit je pa res malo malo upanja.....

ne vem....vem ,da bi rada odgovor ki bi ti bil malo bolj všeč.....user posted image
samo se mi zdi, da si ti v mislih že na smučišču user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
6.12.2008 20:43:24   
Freycha
ma v bistvu sem bolj na tem, da ostanem doma...... pa verjetno tudi bom. Če enkrat ne bom smučala, me ne bo kap, imam pa doma full za narediti, pa za učit se imam.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
6.12.2008 20:45:26   
siskamiska
Čer punce.
Jaz pa rabim vašo pomoč.
Ali pozna katera belo tehniko firme Baumatic?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?