Anonimen
|
jutro Ula že spi prvo rundo, sej ni čudno, k je že ob pol šestih rovarila okoli đizs... je pa bogica, z uno žnablo, pa nonstop si jo nekaj žuli, pa ji spet kri teče, pa boli jo menda....očke so pa boljše, trikrat sem ji dala kapljice, pa se kar pozna včeraj je mela tok zalimane učke zjutraj, da jih niti odpret ni mogla, je tulila ko žerjav, dons pa samo malo izcedka zasušenega....kašlja pa čedalj bolj, pa driska je tud še...sam ni tak hudo... jaz sem mal boljš, valjda k je zjutri zvečer bom pa umirala spet ziher...pa res ful težko dvignem tamalo, sem ji prej nos spirala in sem jo komi obdržala nad umivalnikom, tak me je bolelo tak da pol sma se kar na tla vsedle, pa brisačo sem ji namotala in sem ji kar tak sprala se bo treba mal prilagodit zgleda... ronči, ne ga srat, dej si vzet mal zase, sej svet bo šel isto dalje freycha možno da, se pa jaz strinjam z našo zdravnico, da v bistvu je res vseeno, če za silo normalno poteka in se ne vleče predolgo - pač viroza kot viroza a ma učke vnete? k pri adeno je to glavni znak menda... kar se pa spanja tiče...pri nas je nekje 17 al pa 18 stopinj ponoči, oblečem jo v bodi na dolg rokav pa pižamo čez, tako navadno, bombažno, pa čez ji zokne obujem, najbolj zato, da ji pižamo držijo k drgač si jo nekam zvleče in ma vse zgužvano in ji valjda gre na živce...to je to, pokrita itak ne ostane, samo nimam filinga dab jo zeblo spi pa tak v takih čudnih položajih, da bohpomagi, tak da po tem tud ne vem če bi se dalo orientirat pol k bo pa orenk mraz stisnu, bomo pa ponoč mel okol 15 stopinj to pa je že malo bolj, jo bom pa mal bolj oblekla,sam pojma nimam kak k žaklja pa ne prenese, k tolk meša v spanju in se ji čisto zgužva, pol se pa sam dere... grem si kafe zdej scmarit, mogoč celo kej k seb pridem
|