|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
3.11.2008 22:29:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

tak, moj dragi je prišel s šihta... grema kako rečtuser posted image

Fajn spite!
user posted image

a pogovarjala se bostauser posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3251
3.11.2008 22:31:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

punce...grem spat.....

a ste prebrale...selimo se.....

user posted image ja prebrala....sindrom zlate ribiceuser posted image

fajn bo, boš vidla...sploh če vam z najemnino res rata fajn skoz pridtuser posted image no, sej boš poročala ( me pa pozable komentiratuser posted image user posted image ) jst rs upam na naj naj razpletuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3252
3.11.2008 22:35:30   
rumba
Ajvy, sem samo preletelauser posted image . Nimam dosti časa, pol pa samo malo preletim, se javim in poskusim vključiti v pogovor, pol pa običajno kasneje preberem nazaj.user posted image  Kdaj se pa selite?

< Sporočilo je popravil rumba -- 3.11.2008 22:36:54 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
3.11.2008 22:39:26   
Anonimen
punce, jst pa razmišljam da sploh neb šla več delatuser posted image a je to zlo grdouser posted image
zdejle sem tak za Ulo doma, pol dopust popučem, pa na polno bolniško pol pa itak porodniška....sej načeloma mi ni hudga, samo tele bolečineuser posted image k je neznosno...pa moj teži, kr k dohterci bi me pošiljal, pa kaj mi bo? a naj jo vsak dan klicarim pa jamram to pa ono me boli k svina? pr Uli pol tolk ni blo...zdej je pa na momente res nevzdržno...no, obupala že nomuser posted image samo mi res diši ideja bit doma, pa počivat in tkouser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3254
3.11.2008 22:40:59   
rumba
ulla, ti kar izkoristi bolniško.user posted image  Pa nič slabe vesti! Sej celo življenje plačujemo prispevke, enkrat lahko pa tudi orng koristimo, a?

Nič, grem spat
Nočko!

< Sporočilo je popravil rumba -- 3.11.2008 22:41:37 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
3.11.2008 22:42:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

ulla, ti kar izkoristi bolniško.user posted image  Pa nič slabe vesti! Sej celo življenje plačujemo prispevke, enkrat lahko pa tudi orng koristimo, a?

Nič, grem spat
Nočko!

se nekako strinjamuser posted image

s prvim in drugim odstavkomuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3256
4.11.2008 6:28:01   
Ronči
Jutro!!

Mi bomo tudi dane sdoma, ker je včeraj imela vročino, pa taka vsa apatična je bila, nič podobna Klari...

Trenutno je nima, a je jokcala in jamrala ponoči, tak da ni vse vredu...

Ja sm bla tudi včeraj pri zdravniku, mam en kup tablet...antibiotike, pa za želodec pa železo, saj sem slabokrvna (prvič v življenju, še v nosečnosti sem imela boljše železo), tak da ni čudno da me skos nekaj lovi...
Pa še srce mi čudno bije, moram it internistu, čez dva mesca pa kontrola železa....

Sam ja se pa ne dam, ni šans (baba zmešana) da bi zaradi sebe odležala en teden!! Bk babji.
ah,  mogoče bo i mene enkrat pamet srečala...

You can't fix stupid.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
4.11.2008 9:11:04   
Freycha
Dobro jutro!

Ulla, si mi včeraj dala za misliti, da nima Dita slučajno adeno virusa. Vročine sicer nima, ima pa kašelj, pa iz nosa ji teče, pa lažjo drisko ima non stop user posted image  če kmalu ne bo nič boljše, jo bomo nazaj k P peljali, da pogleda kri....

ajvy super, da se selite user posted image user posted image  upam, da boste zadovoljniuser posted image user posted image

Ronči, daj si vzemi malo frej no..... res nobenemu nič ne škoduješ s tem, da ležiš, sebi in Klari pa samo dobro s tem naredišuser posted image

mi smo ok, samo tamali je prejšnji teden, ko se skoraj nismo videli močno škodoval, saj mi non stop samo v naročju visi. Ampak ok, saj smo zdej več skupaj, se bo že vnesla....Imamo pa resne probleme s tem, kako tamalo obleči za noč. Enostavno imava občutek, da jo zebe (zjutraj je čisto skrčena (nogice je imela pod sabo) spala). Kako imate vi svoje malčke ponoči oblečene in kako temperaturo imate v sobi? Sej vem, da je bilo na to temo že veliko povedanega, ampak enostavno ne najdem neke dobre ideje.....

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
4.11.2008 9:20:11   
ksenjak
Jutro!

Freycha_tudi jaz več ne vem, kaj bi bilo bolje za spanje. Namreč nikakor ne vem, kako naj jo kasneje v spanju v spalno vrečo stlačim? Oblečen pa ima body brez rokavov, pižamico pajaca z dolgimi rokavi, brez nogic in tanke bombažne nogavičke. Se mi pa čisto celo noč odkriva, samo jaz vseeno predvidevam, da je pa mogoče le ne zebe tako, saj bi se drugače zbujala. Je bilo pa pri Laneju popolnoma enako in še danes je, namreč spi po večini čisto odkrit in sem se enostavno glede tega nehala sekirat. S tem, da njemu ne oblačim nogavičk, ima pa pod tanko pižamico spodnjo majčko, ki pa mu vedno zleze ven in spodnjega dela.

V sobah pa nimamo ne vem kako toplo, niti ne vem, kako mrzlo. Idealno za spanje. Kurimo v sobah, kjer spimo, praktično ne.

Lp

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
4.11.2008 9:25:40   
Anonimen
jutrouser posted image

Ula že spi prvo rundo, sej ni čudno, k je že ob pol šestih rovarila okoliuser posted image đizs...
je pa bogica, z uno žnablo, pa nonstop si jo nekaj žuli, pa ji spet kri teče, pa boli jo menda....očke so pa boljše, trikrat sem ji dala kapljice, pa se kar poznauser posted image včeraj je mela tok zalimane učke zjutraj, da jih niti odpret ni mogla, je tulila ko žerjav, dons pa samo malo izcedka zasušenega....kašlja pa čedalj bolj, pa driska je tud še...sam ni tak hudo...

jaz sem mal boljš, valjda k je zjutriuser posted image zvečer bom pa umirala spet ziher...pa res ful težko dvignem tamalo, sem ji prej nos spirala in sem jo komi obdržala nad umivalnikom, tak me je bolelouser posted image tak da pol sma se kar na tla vsedle, pa brisačo sem ji namotala in sem ji kar tak spralauser posted image se bo treba mal prilagodit zgleda...

ronči, ne ga srat, dej si vzet mal zase, sej svet bo šel isto daljeuser posted image

freycha možno da, se pa jaz strinjam z našo zdravnico, da v bistvu je res vseeno, če za silo normalno poteka in se ne vleče predolgo - pač viroza kot virozauser posted image a ma učke vnete? k pri adeno je to glavni znak menda...

kar se pa spanja tiče...pri nas je nekje 17 al pa 18 stopinj ponoči, oblečem jo v bodi na dolg rokav pa pižamo čez, tako navadno, bombažno, pa čez ji zokne obujem, najbolj zato, da ji pižamo držijouser posted image k drgač si jo nekam zvleče in ma vse zgužvano in ji valjda gre na živce...to je to, pokrita itak ne ostane, samo nimam filinga dab jo zeblouser posted image spi pa tak v takih čudnih položajih, da bohpomagi, tak da po tem tud ne vem če bi se dalo orientiratuser posted image
pol k bo pa orenk mraz stisnu, bomo pa ponoč mel okol 15 stopinjuser posted image to pa je že malo bolj, jo bom pa mal bolj oblekla,sam pojma nimam kakuser posted image k žaklja pa ne prenese, k tolk meša v spanju in se ji čisto zgužva, pol se pa sam dere...

grem si kafe zdej scmarit, mogoč celo kej k seb pridemuser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3260
4.11.2008 9:45:11   
SANEK1
Dobro jutro babike...

jaz mam pa eno novo novičkouser posted image user posted image user posted image
A vam jo povemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
4.11.2008 9:47:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Dobro jutro babike...

jaz mam pa eno novo novičkouser posted image user posted image user posted image

eh kaj biuser posted image sej nobene ne zanima, sploh zdej ko si že omenlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3262
4.11.2008 9:48:57   
Freycha
Ulla jaz sem pač malo fu.knjena in mi ni vseeno, da bi komu ta adeno virus prenesla naprej, tisti bi pa potem ornk zbolel user posted image  Aja ne, oči pa nima vnetih. Mislim, včasih se ji kak zaspanček naredi, ampak ni pretresljivega......

aha, očitno imam potem jaz otroka manj oblečenega, pa bolj toplo je v sobi. Samo sej zato gre, ker meni ni do tega, da bi bilo vroče v sobi, ker je potem tud zrak bolj suh in je spanje slabše......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
4.11.2008 9:49:34   
angel_rebelde

Dobro jutro babike...

Jaa, daj poveeej user posted image user posted image

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
4.11.2008 9:50:22   
Freycha

Dobro jutro babike...

dvojčka bosta?? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
4.11.2008 9:51:37   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Dobro jutro babike...

dvojčka bosta?? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne ga sratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
4.11.2008 9:51:41   
angel_rebelde
Bačko, na ZS ti pošljem novo številko, sem čist pozabla na to user posted image

Ena je spraševala, zakaj takšen podpis... Maja ( po vsej verjetnosti ) dobimo novega člana... Pa ne, nisem noseča... Je živalca, prava kosmatinka.. in moja najljubša žival... Ko ( če ) bo, vam povem, prej se ne bom veselila user posted image

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
4.11.2008 9:52:20   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

Dobro jutro babike...

eh kaj biuser posted image sej nobene ne zanima, sploh zdej ko si že omenlauser posted image user posted image user posted image

Te pa ničuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
4.11.2008 9:54:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Ulla jaz sem pač malo fu.knjena in mi ni vseeno, da bi komu ta adeno virus prenesla naprej, tisti bi pa potem ornk zbolel user posted image

user posted image user posted image

no, upoštevat je treba valjda vse ukrepe, kot pri ostalih virozah, sploh teh k so v povezavi s kako drisko itd...dobro, temeljito umivanje rok, razkuževanje, zračenje, pa vljda takega otroka ne voziš po obiskih, tudi da obiski prihajajo k njemu ni zaželenouser posted image

je pa ta vrag kar nalezljiv menda, tako da res ni odveč previdnost...

samo če so očke ok, pol verjetno to ni touser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3269
4.11.2008 9:56:19   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

Dobro jutro babike...

Te pa ničuser posted image

user posted image

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3270
4.11.2008 10:03:57   
SANEK1
No, če pa mi že tak roko zvijate, naj vam bouser posted image :

Živa bo dobila bratecauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
4.11.2008 10:05:55   
Ajvy
dan.....

Baja ...se bom potrudila glede slikice.....
Ja, pr pucanju se pa fajn zadržujemuser posted image user posted image

Rumba...nisem vedla da je adeno virus tolk zaj.......ja, shit no....
Hvala za iskren odgovor.....pri tebi je tak lepo ,ko nič ne olepšuješ stvari...ampak vedno lepo po pravici napišeš.....hvala.....
Selitev...01. decembra bomo plačali najemnino in  s tem prevzeli stanovanjček...pol pa počasi ena čistilna akcija..ker se jst brez nje nikamor ne vselim...pol pa prenašanje stvari..tam nekje do novga leta bi pa že morali biti....vseljeni....

Glede komentiranja...sej vem kako je...zato sem vam pa še enkrat napisala...da vas ne bo več tolk skrbelo...user posted image user posted image user posted image

Ulla....hvala za lepe želje.....sej bo....
Glede porodniške...meni se to ne zdi čisto nič grdo...počivčkat je treba..sploh pa če te boli...jst ne bi preveč razmišljala.....

Ronči....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  daj no pazi nase....res si vzami mal frej.....drugače brezveze jemlješ vse te tablete...če ni počivanja....
PIkepoke so tudi za Klaro, da se pozdravi.....

Freycha....TArja je v tanki pižamici....ker drugače zakuha...ni pokrita, ker se tolk časa premetava da se odkrije...spimo pa pri odprtem oknu....

Sanek...dej povej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
4.11.2008 10:06:27   
Ajvy

Živa bo dobila bratecauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke za user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  super user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
4.11.2008 10:07:16   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja superuser posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3274
4.11.2008 10:12:25   
SANEK1
Hvalauser posted image user posted image user posted image

Zdaj pa še vi2 meni povejta...saj ne bo nihče drug čuluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?