|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
3.11.2008 20:26:21   
madejka
Jaz pa samo sporočam, da je Maj spet zbolel... prehlad, vročina, kašljanje in posledično bruhanje...  Ni se mi nič druga za pisatuser posted image  

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
3.11.2008 20:27:26   
madejka
Aja edino user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse naše bolančke!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
3.11.2008 21:18:04   
Anonimen
madejkauser posted image biče boljeuser posted image
smo bli pri zdravnici, je napisala kapljice za oči, je rekla, da zna res bit adenouser posted image samo so zaenkrat še bolj blagi znaki, bomo vidli al bo šlo kr tko čez, če bi se pa slabšalo, pa pregledat kri pa pol ukrepat, ko se točno vidi. zaenkrat pa samo kaplice v očke, pa nos pucat, pa tople obloge na prsi, ker kašlja. pa upam da nebo prehuda driska spetuser posted image
za povrh vsega si je pa še njuško razbilauser posted image ma preklano spodnjo ustnico in zgorno dlesenuser posted image zobki so ok...pa pojma nimam kaj je počela, verjetno je po mizi padla al kaj...kri je pa kar lila po bradi in po majci, grozljivouser posted image revčk moj...

mene pa tolk cel spodnji del trebuha boli, da bom znorelauser posted image pojma nimam kaj je to, kt bi mi vse dol tiščalo al kaj....svinjsko...ma neki je skoz, pa še cele tri mesce do koncauser posted image jst ne vem če bom preživela do takratuser posted image

eh....sam jamramuser posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3228
3.11.2008 21:24:25   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Jaz pa samo sporočam, da je Maj spet zbolel... prehlad, vročina, kašljanje in posledično bruhanje...  Ni se mi nič druga za pisatuser posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image bogec MAj....naj se čimprej pozdravi.....
in za mamico user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
3.11.2008 21:26:08   
Ajvy
Ulla....tvoja Ula je pa res revca...poleg vsega še razbitje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A trebuh ti otrdeva al ti samo vleče....a magnezij že piješ??
Mene samo desna stran trebuha boli, ker je tam nagneten user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
3.11.2008 21:34:53   
Anonimen
trebuh otrdeva mi itak nonstopuser posted image to sem že navajena...boli me pa zdej čist nizko, tik nad sramno kostjouser posted image tko kt bi mi tam vse tiščalo doluser posted image drgač je moj otroček tudi na desni strani nagužvanuser posted image pa sej revčku nič drugega ne preostane, k Ula se doji na levi joški, pa tko nima placa bit čez cel trebuhuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3231
3.11.2008 21:38:20   
Ajvy
Ulla...kolk maš pa kej cm čez trebuh....

Freycha....kako si ????
A si pridna pa se učiš ???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
3.11.2008 21:42:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

102user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3233
3.11.2008 21:47:59   
baja*
čer!

ksenjak bravo Kiari za wcuser posted image user posted image
ajvy jaz moram dat razvit slike za zadnjih 11 mesecevuser posted image  sem ostala pri 6. mesecu, lenuh babjiuser posted image  če se mi pa tak ni... včasih je blo boljše, ko si nesel tisti en film razvit pa je bil miruser posted image
madejka e bogi Majuser posted image  evo paruser posted image user posted image user posted image user posted image  pa naj mu čimprej primejo! Za tebe pa tud verjamem, da te te nenehne bolezni psihično utrujajouser posted image user posted image
ulla Rene je mel v zadnji rundi bolehanja tudi očke vnete, smo dobli kapljice Tobrex in so mu ful hitro pomagaleuser posted image  pa ful smo mogli pazit, da si ni z roko brisal noska, pol pa še očke, ker bi si lahko takoj prenesel... tak da sem mu non stop rokice umivala, pucanje noska pa itak... Zakaj pa adeno? A ni to podobno rota virusu?user posted image
Joj, ne špilaj se preveč s trebuhom... nočem te strašit, samo mene je tud na momente fejst bolelo... če bi takrat vedela, kak se bo končalo, bi bla bolj previdna. Pa kot je že ajvy rekla, kak magnesol bi blo fajn vzet...user posted image

Rene je nehal kašljat pa nosek je že skor čisto okuser posted image , mene pa grlo boli za pop.izdituser posted image

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
3.11.2008 21:53:18   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

sem se šla zmerit...šišam te user posted image user posted image user posted image user posted image  104 cmuser posted image user posted image user posted image

ja. dovolim, da me vikaš user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
3.11.2008 21:54:52   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

čer!

ajvy jaz moram dat razvit slike za zadnjih 11 mesecevuser posted image  sem ostala pri 6. mesecu, lenuh babjiuser posted image  če se mi pa tak ni... včasih je blo boljše, ko si nesel tisti en film razvit pa je bil miruser posted image

a veš, da se popolnoma strinjam s teboj....zdej je tole čisto noro.....pa se mi zdi ,da je vsega preveč....
Aha, pri pol leta si ostala...dobro...jst sem pri prvem rojstnem dnevu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
3.11.2008 22:01:03   
Anonimen
baja ni glih tko kt rotauser posted image sem jaz tud mislila....znaki so pa blažja driska, mal vročine, kašljanje, kihanje, nos zamašen, vnete oči....potrdi se jo itak lohk samo s pregledom krvi, je pa rekla, da če ne traja predolgo, je tak vseeno, bomo rekli da je pač prebolela virozouser posted image da nima smisla definirat, ker pozdravi se itak sama, kot vse ostale viroze. da edino če bi dalj časa trajalo, pa šlo na slabše, pol pa že, tud zato da se izključi bakterijska okužba.

pa ne se hecatuser posted image jst nebi še rodilauser posted image sej vem, sej se pazim, samo kaj naj, pri malem otrokuuser posted image se mi pa res kr tema naredi vsakič ko jo dvignem, samo kaj pa najuser posted image pa prej ko si je zijalo razbila, sma ble same, itak da sem jo dvignila, pa nesla v kopalnico, pa pol v kuhnjo po led, pol sma pa na kavču sedele...mah, zoprno...

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3237
3.11.2008 22:03:33   
Anonimen

sem se šla zmerit...šišam te user posted image user posted image user posted image user posted image  104 cmuser posted image user posted image user posted image

to ti pa skor ne verjememuser posted image k skoz praviš kak mali trebuh mašuser posted image a veš kak vamp mam jstuser posted image komi ga nosim okoliuser posted image

slike sem pa jaz nazadnje dala od lanskega novga leta razvituser posted image zdej me čaka za ceu let nazaj tud, sej se mi ne dauser posted image sam morm se res zraven dat, pa narest izbor in dat razvit..

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3238
3.11.2008 22:10:11   
rumba
Ćer!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse bolančke!!!!!

ulla, Anej je kmalu, ko je začel vrtec, fasal adeno, dva tipa hkrati, in je bilo zeloooooooooo hudo. Se ni pobral par mesecev. Samo je to ful odvisno od tipa, tako da sploh ni nujno, da bo hudo. On je kak teden bruhal in driskal, nato pa se je razvil hud bronhitis, ki se ni pozdravil dva meseca. Rota je bil pri nas prava milina v primerjavi s tem hudičem. Ampak kot pravi, te ne strašim, ker res ni nujno, da bo sploh hudo. Lahko ste dobri v tednu ali še prej.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
3.11.2008 22:12:59   
Ajvy

to ti pa skor ne verjememuser posted image k skoz praviš kak mali trebuh mašuser posted image a veš kak vamp mam jstuser posted image komi ga nosim okoliuser posted image

se bom slikala..pa ti ga bom prilepla...sej mene je tudi presenetlo....

to si mi samo folš....

glede dvigovanja...te pa čist razumem...jst sem čist ista...samo ne morem ne morem ne morem je pustit, če ji je hudo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
3.11.2008 22:14:12   
Ajvy
Rumba...a lahko eno precej neumno vprašanje....
KAko zdržiš..ko je tvoj otrok toliko časa bolan...a se kej utrdiš..al je še vedno tolk boleče.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
3.11.2008 22:15:35   
baja*
jaaaaaaa, bušije bi gledliuser posted image user posted image user posted image  dajte no kako fotko prilimat, da nam lušte narediteuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
3.11.2008 22:18:31   
Anonimen
rumba ja, točn tko nam je povedla....da se zna strašno zakomplicirat, pa tudi do dva mesca zavlečtuser posted image jst upam da nebo tko, no...

ej, babe, sam jst ne vem če sploh mam kako frišno sliko od bauhauser posted image pri Uli sem kr naprej slikala, zdej pa nekak kar pozabimuser posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3243
3.11.2008 22:18:49   
rumba

Rumba...a lahko eno precej neumno vprašanje....
KAko zdržiš..ko je tvoj otrok toliko časa bolan...a se kej utrdiš..al je še vedno tolk boleče.....

Hmm..........
no, če sem čisto iskrena, se mi pol že malo meša, ratam bolj živčna razvalina, ker nisem vajena biti toliko časa skupaj v stanovanju. To me najbolj zdela. Nočno vstajanje, tečkanje..... to še nekako preneseš, sej veš, da je otrok pač bogi in te toliko bolj rabi, me pa grozno utrudi, ker moram čepeti notri. Pomoči pa bolj kot ne nimam, mož prihaja prepozno domov, v temo mi pa pol ni ven za rinit. Tako nekako.user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
3.11.2008 22:20:13   
rumba

rumba ja, točn tko nam je povedla....da se zna strašno zakomplicirat, pa tudi do dva mesca zavlečtuser posted image jst upam da nebo tko, no...

ej, babe, sam jst ne vem če sploh mam kako frišno sliko od bauhauser posted image pri Uli sem kr naprej slikala, zdej pa nekak kar pozabimuser posted image

Jaz je od tazadnje nosečnosti sploh nimam.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
3.11.2008 22:21:25   
baja*
glede dvigovanja čisto razumem... saj jaz se tudi ne bi mogla upret, da ne bi dvignila Renejauser posted image  samo pol se pač na drugih področjih nazaj držite, npr. pri pucanju. To bo pa šlo, a?user posted image user posted image user posted image

jaz sem si v 1. nosečnosti skor vsak tedn slikala trebuhuser posted image user posted image  

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
3.11.2008 22:26:36   
Anonimen

nazaj držite, npr. pri pucanju. To bo pa šlo, a?user posted image user posted image user posted image

tu sem pa vzoruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3247
3.11.2008 22:28:25   
baja*

nazaj držite, npr. pri pucanju. To bo pa šlo, a?user posted image user posted image user posted image

tu sem pa vzoruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image no vidišuser posted image user posted image user posted image  vse je za nekaj dobro....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
3.11.2008 22:29:06   
baja*
tak, moj dragi je prišel s šihta... grema kako rečtuser posted image

Fajn spite!
user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
3.11.2008 22:29:27   
Ajvy
punce...grem spat.....

a ste prebrale...selimo se.....

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Likovne počitnice za otroke, zimske počitn...
Otroci bodo v času zimskih likovnih počitnic, ki jih organizira NIČ ART likovna šola, ustvarjali v ateljeju in v galerij...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?