Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zakaj pivo iz flaše ni tak dobro kot iz k... 27.6.2008 21:17:30
|
|
|
|
caillou
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Skratka, Zara bi lahk dala za en pir. Samo kakšen rorček prinesi s sabo. Ja, pa najboljš da je kar un od slamce, ker je škrta kot sto hudičev.
|
|
RE: Zakaj pivo iz flaše ni tak dobro kot iz k... 27.6.2008 21:17:50
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: goa Pivo s kupice je baukše kak z glaža. Pijen ga pa rajši kak kavo No te pa zaj lejko prijdeš na eno pijvo. Mojega nega doma ka je na soboškij dnevaj, maliva pa spijta že lejpi čas ZARA, što je pa tebe kaj pijto, či razmiš eli ne razmiš. Što se tij? Pijvo lejko edijno plačaš!
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 27.6.2008 21:18:21 >
|
|
RE: Zakaj pivo iz flaše ni tak dobro kot iz k... 27.6.2008 21:18:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Skratka, Zara bi lahk dala za en pir. Samo kakšen rorček prinesi s sabo. Ona rorček, ti pa milijonček
|
|
|
|
RE: Zakaj pivo iz flaše ni tak dobro kot iz k... 27.6.2008 21:19:00
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: caillou Ja, pa najboljš da je kar un od slamce, ker je škrta kot sto hudičev. Bihejv, Kajla
|
|
RE: Zakaj pivo iz flaše ni tak dobro kot iz k... 27.6.2008 21:19:39
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: nivess IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Skratka, Zara bi lahk dala za en pir. Samo kakšen rorček prinesi s sabo. Ona rorček, ti pa milijonček Yes, please. Goe pa nič ne razumem .
|
|
|
|
RE: Zakaj pivo iz flaše ni tak dobro kot iz k... 27.6.2008 21:19:59
|
|
|
|
goa
|
Priletin 10 minut pa san tan telko gledaj ka de mrzlo. Ka toplo mi ne paše
|
|
RE: Zakaj pivo iz flaše ni tak dobro kot iz k... 27.6.2008 21:20:26
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka ZARA, što je pa tebe kaj pijto, či razmiš eli ne razmiš. Što se tij? Pijvo lejko edijno plačaš! Lejko mlejko lejko plačam. Za pivo rabim rorček.
|
|
RE: Zakaj pivo iz flaše ni tak dobro kot iz k... 27.6.2008 21:21:51
|
|
|
|
Anonimen
|
. Za pivo rabim rorček. Đebo te rorček, daj nam milijonček
|
|
|
|
RE: Zakaj pivo iz flaše ni tak dobro kot iz k... 27.6.2008 21:22:04
|
|
|
|
Jančika_
|
Sem se pa zdaj spomnila, kdo ima čudne navade glede pira. Moj heroj. Pije brezalkoholnega, potem pa spije samo pol piksne in drugo polovico špara tudi par dni v frižiderju, če je treba. Mene bi blo sram .
|
|
|
|
RE: Zakaj pivo iz flaše ni tak dobro kot iz k... 27.6.2008 21:23:32
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Sem se pa zdaj spomnila, kdo ima čudne navade glede pira. Moj heroj. Pije brezalkoholnega, potem pa spije samo pol piksne in drugo polovico špara tudi par dni v frižiderju, če je treba. Mene bi blo sram .
|
|
RE: Zakaj pivo iz flaše ni tak dobro kot iz k... 27.6.2008 21:23:35
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Pira ne maram, kakšen power al pa panaše pa bolj steče po grlu iz flaše kot iz glaža.
|
|
|
|
RE: Zakaj pivo iz flaše ni tak dobro kot iz k... 27.6.2008 21:24:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ Pira ne maram, kakšen power al pa panaše pa bolj steče po grlu iz flaše kot iz glaža. O đe si moja kasica ****
|
|
|
|
RE: Zakaj pivo iz flaše ni tak dobro kot iz k... 27.6.2008 21:25:36
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: nivess . Za pivo rabim rorček. Đebo te rorček, daj nam milijonček
|
|
RE: Zakaj pivo iz flaše ni tak dobro kot iz k... 27.6.2008 21:25:58
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Tu sem! Vidim, da sem pol debate spustila, k koščice iz lubenice trebim.
< Sporočilo je popravil Elis@ -- 27.6.2008 21:26:31 >
|
|
|
|
RE: Zakaj pivo iz flaše ni tak dobro kot iz k... 27.6.2008 21:27:13
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ Pira ne maram, kakšen power al pa panaše pa bolj steče po grlu iz flaše kot iz glaža. pa ka tij ne poslujšaš, ka gučin? Pravin, ka glij pijen panaše
|
|
RE: Zakaj pivo iz flaše ni tak dobro kot iz k... 27.6.2008 21:27:33
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: nivess IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ Pira ne maram, kakšen power al pa panaše pa bolj steče po grlu iz flaše kot iz glaža. O đe si moja kasica ****
|
|
RE: Zakaj pivo iz flaše ni tak dobro kot iz k... 27.6.2008 21:28:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: nivess . Za pivo rabim rorček. Đebo te rorček, daj nam milijonček Eh pozabi, saj vemo, da si samo krinka Odpri si link od jančike
|
|
|
|
RE: Zakaj pivo iz flaše ni tak dobro kot iz k... 27.6.2008 21:29:03
|
|
|
|
Jančika_
|
ŠE ENKRAT ZARA
|
|
|
|
RE: Zakaj pivo iz flaše ni tak dobro kot iz k... 27.6.2008 21:30:16
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nivess IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ Pira ne maram, kakšen power al pa panaše pa bolj steče po grlu iz flaše kot iz glaža. O đe si moja kasica **** na hrbte ležij, ka se je pijve nažnjofala
|
|
RE: Zakaj pivo iz flaše ni tak dobro kot iz k... 27.6.2008 21:32:05
|
|
|
|
Miss Piggy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: nivess IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ Pira ne maram, kakšen power al pa panaše pa bolj steče po grlu iz flaše kot iz glaža. O đe si moja kasica **** na hrbte ležij, ka se je pijve nažnjofala Lubenice sem se nažrla, zdej bi pa enga pavra odprla, pa se bojim, da bo bučkuriš v želodcu pa urnebes v sekretu!
|
|
|
|
RE: Zakaj pivo iz flaše ni tak dobro kot iz k... 27.6.2008 21:32:12
|
|
|
|
ZARA
|
Ajaaaaaaaaaa...ampak še vedno ne razumem, kaj imam jst z vsem tem vezice??
|
|
RE: Zakaj pivo iz flaše ni tak dobro kot iz k... 27.6.2008 21:32:46
|
|
|
|
Paštetka
|
kda san sliko vijdla se mi je zdejla nekan znana. Te pa vijdin, ka je delala oz. dela na Probanki. Te mi je pa gratalo jasno od ge jo poznan.
|
|
RE: Zakaj pivo iz flaše ni tak dobro kot iz k... 27.6.2008 21:34:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ajaaaaaaaaaa...ampak še vedno ne razumem, kaj imam jst z vsem tem vezice?? Ja, ti si tista, ki ji pivo iz pipe teče DEM VUMEN!!!!! JUR ŠROTS ANDERKOVER.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?