Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zakaj pivo iz flaše ni tak dobro kot iz k... 27.6.2008 20:51:03
|
|
|
|
Jančika_
|
U, meni je pa fajn iz flaše. Pa tudi iz kozarca ali piksne, nisem ravno izbirčna glede tega . Temno Laško je moj favorit.
|
|
|
|
RE: Zakaj pivo iz flaše ni tak dobro kot iz k... 27.6.2008 20:51:54
|
|
|
|
Jančika_
|
Aja, čips pa itak. Pir na čips ko ata na mamo.
|
|
|
|
RE: Zakaj pivo iz flaše ni tak dobro kot iz k... 27.6.2008 20:54:43
|
|
|
|
caillou
|
Ej, prosim brez reklam . No, meni je požirek piva (s kozarca), dober samo zraven pice. No, pa če je lahko temno Laško, bi pa v tem primeru pohvalila še Marogičino pico ?
|
|
RE: Zakaj pivo iz flaše ni tak dobro kot iz k... 27.6.2008 20:55:39
|
|
|
|
Jančika_
|
Ne vem, če je Šrot član RR.
|
|
|
|
RE: Zakaj pivo iz flaše ni tak dobro kot iz k... 27.6.2008 20:59:24
|
|
|
|
Jančika_
|
Mene je foter peljal v Laško na pivo, ko sem bila stara kaj pa vem, kakih 14 verjetno. In mi je naročil malo mešano. Po moje sem se takrat mal navlekla na tole temno pivo. Zdaj gruntam, pa se ne spomnim, da bi kadarkoli videla koga pit temno pivo, ko smo kje na kupu . Hecno.
|
|
|
|
RE: Zakaj pivo iz flaše ni tak dobro kot iz k... 27.6.2008 21:02:05
|
|
|
|
Paštetka
|
Ko sem še bila mlada in sem vsako nedeljo prišla z vlakom v našo prestolnico študirat, smo se najprej zvekli v kratohvil na eno pšenično pivo, pa potem v študenta . Se pa spomnim, da je bilo tak zanič pivo, samo kaj češ.Vsi so to pili, pa sem še jaz
|
|
RE: Zakaj pivo iz flaše ni tak dobro kot iz k... 27.6.2008 21:03:33
|
|
|
|
caillou
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Ne vem, če je Šrot član RR. Sej ravn zato ga ni za reklamirat. Pomoje je član MON-a al pa Mame.
|
|
RE: Zakaj pivo iz flaše ni tak dobro kot iz k... 27.6.2008 21:04:53
|
|
|
|
ZARA
|
Ne vem, pri nas ga samo iz pipe.
|
|
RE: Zakaj pivo iz flaše ni tak dobro kot iz k... 27.6.2008 21:06:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ne vem, pri nas ga samo iz pipe. A znači ti si ta Danijela Rakovič
|
|
|
|
RE: Zakaj pivo iz flaše ni tak dobro kot iz k... 27.6.2008 21:06:36
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ne vem, pri nas ga samo iz pipe. Pir vam iz pipe teče? Zakon.
|
|
|
|
RE: Zakaj pivo iz flaše ni tak dobro kot iz k... 27.6.2008 21:07:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ne vem, pri nas ga samo iz pipe. Pir vam iz pipe teče? Zakon. Ja saj ti pravim, če pa je ona Danijela Rakovič.
|
|
|
|
RE: Zakaj pivo iz flaše ni tak dobro kot iz k... 27.6.2008 21:10:26
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: nivess Ja saj ti pravim, če pa je ona Danijela Rakovič. Sem jo morala it zguglat . No, zdej vem, kdo je. Bom spet lažje spala .
|
|
|
|
RE: Zakaj pivo iz flaše ni tak dobro kot iz k... 27.6.2008 21:14:40
|
|
|
|
Jančika_
|
Skratka, Zara bi lahk dala za en pir.
|
|
|
|
RE: Zakaj pivo iz flaše ni tak dobro kot iz k... 27.6.2008 21:15:37
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ne vem, pri nas ga samo iz pipe. Pir vam iz pipe teče? Zakon. MHM, zdej smo uzakonili ta postopek. Pašteta, jst te tvoje šprahe nej razmem.
|
|
RE: Zakaj pivo iz flaše ni tak dobro kot iz k... 27.6.2008 21:15:37
|
|
|
|
goa
|
Pivo s kupice je baukše kak z glaža. Pijen ga pa rajši kak kavo
|
|
RE: Zakaj pivo iz flaše ni tak dobro kot iz k... 27.6.2008 21:16:08
|
|
|
|
caillou
|
No evo, zdej se je pa naša Zaronja končno izdala .
|
|
RE: Zakaj pivo iz flaše ni tak dobro kot iz k... 27.6.2008 21:16:27
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Skratka, Zara bi lahk dala za en pir. Samo kakšen rorček prinesi s sabo.
|
|
RE: Zakaj pivo iz flaše ni tak dobro kot iz k... 27.6.2008 21:16:55
|
|
|
|
Maxica
|
Meni pa bolj paše pivo iz steklenice kot iz kozarca. Se mi zdi, da če ga natočim v kozarec, je brž tak postan. Jančika, jaz sem tudi za temno. Čeprav Union temno je bljak bljak, Črni baron je bil neprimerno boljšega okusa.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?