|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kolki
27.6.2008 12:22:26   
pikica022
hay!mene pa zanima če katero bolijo kolki?sem namreč v 16 tednu in me ful bolijo.!kaj bi človek lahko naredil za to????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kolki
27.6.2008 12:56:55   
bastian111
Pozdravljena tudi mene je od 16 t dalje bolel kolk ampak samo na desni strani. Žal se boš morala navadit na bolečino saj meni zdaj pri 37 t še vedno ni nehal boleti. Pomaga pa tudi kakšen več počitek in kakšen obhladek.

(odgovor članu pikica022)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.6.2008 20:22:18   
Naja30
Mene je v drugi nos. desni kolk tudi že bolel tako zgodaj. Imela sem izpak kolka ob rojstvu in me je G že v prvi nos., ko je tudi bilo hudo, opozorila, da z vsako nos. bo huje. Delala sem vaje za križ in hrbtenico in na jogo sem hodila in moram rečt, da je bilo dosti boljše. Najhuje je pa pol proti koncu ponoči user posted image  

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.6.2008 21:09:05   
_Beky_
Ja zivjo tudi pri meni je tako me se kar boli pa sem v 29t,tako da ti bo najbolj pomagal kaksen pocitek drugega recepta pomoje ni.Pa srecno v naprejuser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.6.2008 14:01:33   
watershine
tut jst sm mela probleme... pomagala mi je hoja in naslednja vaja: usedi se na tla, hrbet nasloni na steno (bodi vzravnana), pokrči noge (kot bi sedela po turško) tako da se stopali dotikata, z rokama potisni kolena k tlom, zadrži 8 sek, dihaj enakomerno, z dnevi naj bo vaja pogostejša. in me skoraj ne bolijo več!

upam da bo tut teb pomagal!

(odgovor članu _Beky_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.7.2008 22:10:27   
jolie

Ojla,

tudi mene bolijo kolki...en teden levi potem desni...včasih me boli tudi v rami. Bolečine so najhujše zjutraj ko je vse še "zaspano"...mičken razgibavanja pomaga. Se pa zlo pazim, da ne hodim preveč po stopnicah (če je le možno) ker me največkrat kolk boli, če se preveč po štengah matram.

ohja...stopnice so ena izmed mojih najljubših stvari trenutno (sem v 25-tem tednu nosečnosti) poleg prepogibanja seveda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu watershine)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?