Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pa a ste že vse na dopustu, al kva? 27.6.2008 10:49:45
|
|
|
|
Anonimen
|
ma, jaz bi jo lahko jedla vsak dan, 3 x na dan... Pa se je ne bi naveličala, tok jo mam rada.. Se pa probam mal kontrolirat zarad kg.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.6.2008 10:50:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Pa a ste že vse na dopustu, al kva? 27.6.2008 10:50:52
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: biba12 js sm jo pa včeri zmazala... Jaz pa predvčerajšnim. Pa imam srečo, da jo tudi mali obožuje, tako da čisto možno, da bo danes za kosilo. A ni pizza tudi junk food Odvisno, kakšna. Je ja, ampak nismo orto zdravo naravnani, jemo tudi junk fud, tudi Mc Donalds in ostalo sranje.
|
|
|
|
RE: Pa a ste že vse na dopustu, al kva? 27.6.2008 10:51:33
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Priznam skrivnost... moj dragi ziher in 100% dela najboljše domače pizze na svetu. Skromnost ni moja čednost. Ja, in kaj bi zdaj ti?
|
|
|
|
RE: Pa a ste že vse na dopustu, al kva? 27.6.2008 10:55:36
|
|
|
|
mojsoncek
|
Ne mi o picah, sem se takoj na trtino tunino pico spomnila..... mmmmmmmmm btw jaz sem pa ze iz dopusta
|
|
RE: Pa a ste že vse na dopustu, al kva? 27.6.2008 10:56:11
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek Ne mi o picah, sem se takoj na trtino tunino pico spomnila..... mmmmmmmmm btw jaz sem pa ze iz dopusta kakšna pa je to?
|
|
|
|
RE: Pa a ste že vse na dopustu, al kva? 27.6.2008 10:56:39
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Priznam skrivnost... moj dragi ziher in 100% dela najboljše domače pizze na svetu. Skromnost ni moja čednost. Hmm, moj dragi pa pravi, da jaz delam najboljše pizze. Pa saj bi ti isto trdila, če bi kdaj mojo poskusila
|
|
[Brisano sporočilo] 27.6.2008 10:57:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Pa a ste že vse na dopustu, al kva? 27.6.2008 10:58:54
|
|
|
|
mojsoncek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek Ne mi o picah, sem se takoj na trtino tunino pico spomnila..... mmmmmmmmm btw jaz sem pa ze iz dopusta kakšna pa je to? Tunina iz picerije Tr.. (nisem hotla prevec ocitne reklame delat ). No, konec koncev so pa vse njihove pice dobre
< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 27.6.2008 10:59:27 >
|
|
RE: Pa a ste že vse na dopustu, al kva? 27.6.2008 10:59:16
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Priznam skrivnost... moj dragi ziher in 100% dela najboljše domače pizze na svetu. Skromnost ni moja čednost. Ja, in kaj bi zdaj ti? Predvsem ti želim povedati, da ne morš nikol narediti tako dobre pizze, kot moj dragi. Kaj ni to zelo relevanten podatek v tvojem življenju? To bi pa kvečjemu verjela na podlagi testiranja. Torej?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.6.2008 10:59:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Pa a ste že vse na dopustu, al kva? 27.6.2008 11:00:05
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek Ne mi o picah, sem se takoj na trtino tunino pico spomnila..... mmmmmmmmm btw jaz sem pa ze iz dopusta kakšna pa je to? Tunina iz picerije Tr.. (nisem hotla prevec ocitne reklame delat ). No, konec koncev so pa vse njihove pice dobre Aha, sem že mislila, da se da iz trte tudi pico narediti.
|
|
|
|
RE: Pa a ste že vse na dopustu, al kva? 27.6.2008 11:03:10
|
|
|
|
mojsoncek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek Ne mi o picah, sem se takoj na trtino tunino pico spomnila..... mmmmmmmmm btw jaz sem pa ze iz dopusta kakšna pa je to? Tunina iz picerije Tr.. (nisem hotla prevec ocitne reklame delat ). No, konec koncev so pa vse njihove pice dobre Aha, sem že mislila, da se da iz trte tudi pico narediti. glede na nekatere debate iz preteklih dni, niti ne bi bilo nic cudnega
|
|
RE: Pa a ste že vse na dopustu, al kva? 27.6.2008 11:06:46
|
|
|
|
Volga
|
O, mater, sodelavka je šla v picerijo, bova vsaka pol pice
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.6.2008 11:07:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Pa a ste že vse na dopustu, al kva? 27.6.2008 11:08:27
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija To bi pa kvečjemu verjela na podlagi testiranja. Torej? Isti predlog kot BAMBINI_ z razliko, da bo Vito glavni ocenjevalec. Ah, Lukra, veš, kako je LJ daleč. Pa vinjete pa taka sranja....nič ne bo, bom kar na svoji ostala in živela v veri, da je moja dobra oz. vsaj spodobna
< Sporočilo je popravil Volga -- 27.6.2008 11:09:22 >
|
|
|
|
RE: Pa a ste že vse na dopustu, al kva? 27.6.2008 11:15:13
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Eh, grem jaz raje faflce pa krompir dat v pretror Lukrecija za pizzo pa velja. Pridemo, če ne prej pa takrat, ko boš 50-letnico praznovala.
|
|
[Brisano sporočilo] 27.6.2008 11:20:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Pa a ste že vse na dopustu, al kva? 27.6.2008 11:23:27
|
|
|
|
mojsoncek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga O, mater, sodelavka je šla v picerijo, bova vsaka pol pice sem si skuhala eno kavo v dobri veri da bom pozabila na pico, ti pa takole ... sem ze zelena od zavisti... delam od doma, pa nimam nobene sodelavke pri roki, ki bi sla iskat pico, da bi jo podelile. No upam, da bos kaj delila z mano, da se bom vsaj virtualno najedla
|
|
RE: Pa a ste že vse na dopustu, al kva? 27.6.2008 11:32:06
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Jah, pol pa nč. Kaj čem jaz vama, če sta nedružabni. Ziher nista kadilki. Pa menda ne, da ti si????
|
|
|
|
RE: Pa a ste že vse na dopustu, al kva? 27.6.2008 11:35:54
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Jah, pol pa nč. Kaj čem jaz vama, če sta nedružabni. Ziher nista kadilki. Pa menda ne, da ti si???? Zakaj pa misliš da madrfakerji včasih letijo? Pomankanje nikotina, pa to
|
|
RE: Pa a ste že vse na dopustu, al kva? 27.6.2008 11:36:26
|
|
|
|
Pikec
|
KREMŠNITAAAAAAA
|
|
|
|
RE: Pa a ste že vse na dopustu, al kva? 27.6.2008 11:37:21
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Jah, pol pa nč. Kaj čem jaz vama, če sta nedružabni. Ziher nista kadilki. Pa menda ne, da ti si???? Zakaj pa misliš da madrfakerji včasih letijo? Pomankanje nikotina, pa to Aha....nisem vedela.
|
|
|
|
RE: Pa a ste že vse na dopustu, al kva? 27.6.2008 11:42:12
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR KREMŠNITAAAAAAA LUBENICAAAAA
|
|
[Brisano sporočilo] 27.6.2008 11:43:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?