Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Krema za sončenje JA/NE 29.6.2008 20:35:40
|
|
|
|
Tanayya29
|
IZVIRNO SPOROČILO: jančica Moj otroček je star devet mesecev, pa ga že skoraj dva meseca mažem z Eucerinovo kremo, faktor 25. Mazanje nam je priporočala tudi pediatrinja. Namažem pa ga vedno, ko gremo na sprehod ali pa smo veni, ker tudi v senci je potrebno otroka namazat. Jaz imam tudi to kremo,in mažem,če naju ulovi najhujše sonce, s tem,da je meni P. odsvetovala mazanje .
|
|
RE: Krema za sončenje JA/NE 29.6.2008 22:06:08
|
|
|
|
jakaracman
|
Ne mazati dojenčkov z kremami.Dojenčki sodijo v senco, zaščiteni z pokrivalom in bodijem.
|
|
|
|
RE: Krema za sončenje JA/NE 29.6.2008 22:10:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Dojenčki sodijo v senco, zaščiteni z pokrivalom in bodijem. Se strinjam. V morje pa zgodaj zjutraj ali zgodaj zvecer. Namesto kreme se dojencka oblece v tanko bombazno majico in na glavo da pokrivalo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?