Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Krema za sončenje JA/NE 29.6.2008 20:35:40
|
|
|
|
Tanayya29
|
IZVIRNO SPOROČILO: jančica Moj otroček je star devet mesecev, pa ga že skoraj dva meseca mažem z Eucerinovo kremo, faktor 25. Mazanje nam je priporočala tudi pediatrinja. Namažem pa ga vedno, ko gremo na sprehod ali pa smo veni, ker tudi v senci je potrebno otroka namazat. Jaz imam tudi to kremo,in mažem,če naju ulovi najhujše sonce, s tem,da je meni P. odsvetovala mazanje .
|
|
RE: Krema za sončenje JA/NE 29.6.2008 22:06:08
|
|
|
|
jakaracman
|
Ne mazati dojenčkov z kremami.Dojenčki sodijo v senco, zaščiteni z pokrivalom in bodijem.
|
|
|
|
RE: Krema za sončenje JA/NE 29.6.2008 22:10:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Dojenčki sodijo v senco, zaščiteni z pokrivalom in bodijem. Se strinjam. V morje pa zgodaj zjutraj ali zgodaj zvecer. Namesto kreme se dojencka oblece v tanko bombazno majico in na glavo da pokrivalo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?