mojčika
|
Dobro jutro in vse naj naj noim zaročenkam, naj vam bo še lepo, ker vam bo potem še lepše Tudi jaz sem včeraj imela predhodnji pregled pri G, ker je bil strah zaradi napadov astme, da je kaj narobe, no naš malček miga in raste in jaz sem res potolažena, čeprav se meni stanje niti ne izboljšuje, slabosti pa ni več, ker je bilo očitno pri meni to povezano s pomanjkanjem zraka. V četrtek grem še na NS in upam, da dobimo kako lepo fotko, saj smo v prvi nosečnosti dobili krasne na CD-ju. Me je pa danes prav malo sram, možek je odpeljal našo malo k svoji mami in sem spala do 10.00, zdaj pa ta kofečk tako paše. Ugotavljam pa, da se moja nosečnost sedaj razlikuje od prve. Izpadajo mi lasje, v prvi se je moja čupa pa tako množila, da je bilo grozno. Koža me je bolj srbela kot me sedaj, dlake po nogah so se v prvi nosečnosti kar ustavile rastit , sedaj te sreče nimam, v prvi nosečnosti sem bila že v 11t odprta, sedaj je vse bp, čeprav dvigujem našo 14-kilašico. ... Naja30 vem, da ti ni tolažba, a vsako obdobje prinese kaj svojega. Jaz eno leto sedaj nisem vedela, kaj pomeni otroka dat spat. Sedaj pa iz včeraj na danes strah pred temo, pred zaprtimi vrati, jok jok jok, dokler ni pri nama oz. v mojih rokah. Imam občutek, da mala že močno čuti, da se z mamico nekaj dogaja in da ni več samo njena, čeprav ji govoriva, da prihaja dojenček, pa se mi zdi, da to ona čuti drugače. Me pa ni strah, ker je naša deklica tako nežno bitje, ki obožuje vse dojenčke. Imamo pa eno srečo, čeprav moj G ni lih ne vem kaj, včasih daja grobe izjave, imam pa na vsakem pregledu tudi UZ, da visim svojega sončka na vsakih 6 tednov in je to tako lepo
< Sporočilo je popravil mojčika -- 2.9.2008 10:16:07 >