|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
1.9.2008 20:50:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

Jjasna kakšen lep trebuščekuser posted image user posted image js nimam še niti približno takega, ampak malček pa vseeno raste user posted image
(slikce so v albumu)

Ja, ampak rabim geslo... user posted image

Pa čestitke ob zaroki! user posted image user posted image user posted image Ter bravo za uspešen pregled, gljivice pa se bodo tud pocajtale. user posted image

trezika - Seveda bomo držale pesti! user posted image

(odgovor članu jjasna85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1826
1.9.2008 20:59:39   
Naja30
jjasna, pa je res očitna razlika med prej in zdaj! Vau, kaj takega! user posted image

jjasna85, meni tudi geslo prosiiiim! user posted image
Pa čestitke za zaroko. Kdaj bo pa veliki dan?

trezika, jutri smo s tabo, ti pa poročaj. user posted image

Jaz bi pa ful nekaj jedla zdajle, ampak na karkoli pomislim, mi rata slabo. user posted image  Pa še z namenom, da ga bom zvečer jedla, sem kupila sladoled.user posted image  Zdaj mi pa ne paše.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
1.9.2008 21:25:37   
Dali*
mene že zaspanost pošteno daje, tako da grem pod tuš in spančkat.

Lepo in mirno spančkajte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
1.9.2008 21:29:31   
Naja30
Jaz sem si pa le privoščila sladoled. user posted image

Zdaj grem pa tudi pod tuš in spat. Lahko noč.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
2.9.2008 7:47:48   
dana
Dobro jutro!

Danes sem pa jaz prvauser posted image

jjasna85 čestitam za zaroko. Ko sem se jaz poročila sem bila noseča za prvega tam ene 10 tednov in smo ga žural do 6 zjutraj. Takrat ni bilo nobenih slabosti in sem se res dobro počutila. Ne vem kako bi takrat vse izpeljala če bi se tako počutila kot se sedaj.

jjasna lušten trebušček. Moj je že tud en tolk izbočen, sam imam mal več špehca gor za razliko od tebeuser posted image

terzika jaz imam tud jutri NS. Bova držali pesti druga za drugo. Jaz imam ob 12.30, pa ti? Mene je kar mal strah, kako je z našim pikcem, ker sem imela zadnjič tiste izcedke.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
2.9.2008 8:19:01   
Naja30
dana, vse bo ok. user posted image

Aja, dobro jutro. Danes sem zelooo slabo spala. Vso noč me je nekaj prebujalo, zgodaj zjutraj je pa še mož tako smrčal, da sem se kar v dnevno pobrala in gledala ponovitev dnevnika. user posted image  Me kar malo glava boli. Bom pa šla s tamalo spat pol.
Danes naju čaka malo več časa v vrtcu, no upam da jo bom lahko pustila dalj časa samo.

Hotla sem vas vprašat, če vas že kaj srbi trebušček, se pravi koža? Mene že kar nekaj časa, tako da raste že, ampak zelo počasi. user posted image  Se kaj mažete? Jaz se po tuširanju s kakšno mastno kremo, bom pa prešaltala kmalu kar na dm-ovo za  user posted image , s to sem bila zelo zadovoljna.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
2.9.2008 8:38:35   
ada2
pozdravljene!

tako dolgo se že nisem oglasila, da sploh ne vem kaj se dogaja tukaj...

no, jaz sem zaenkrat vredu, začelo se je raztegovanje maternice in me občasno kar fajn zaboli, ampak kaj čemo, če prvič nisem sploh nič čutila, drugič pa čisto malo, je pa treba to v tretje nadoknaditiuser posted image

trebuh imam vsaj tak kot jasna, nosim samo še nosečniška oblačila, ki so mi ostala od prej, kaj drugega pa ne spravim nase.

naslednji pregled imam pa 22.9.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
2.9.2008 8:47:56   
dana
Jaz se že v 1. noseč. nisem veliko mazala. Imela sem samo mandljevo olje in sem se s tistim namazala (kadarkoli sem se spomnila). Strij na trebuhu nimam nič, imam jih samo na stegnih, pa še to ne veliko. Pa se tud ne sekiram zarad njihuser posted image .

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
2.9.2008 9:14:42   
tasa.m
Oj,

enanobena oz. jjasna in spps; čestitke za user posted image user posted image , in vsem ostalim, za vaju sem prav vesela, da vama je uspelo, mi gremo pa že v 28 t, prav neverjeten občutek je.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
2.9.2008 9:19:41   
enkratna
IZVIRNO SPOROČILO: ada2
trebuh imam vsaj tak kot jasna, nosim samo še nosečniška oblačila, ki so mi ostala od prej, kaj drugega pa ne spravim nase.

Tudi mene še nekaj časa ni bilo tukaj, huh!
Ajji pošiljam velik objem; novim nosečnicam na seznamu: dobrodošle!; vsem zaročenim in sveže poročenim: čestitke user posted image

Jaz imam "napihnjen" trebuh od dneva punkcije (umetna oploditev), nosečniške hlače sem si morala kupiti pred pričetkom 7 tedna user posted image Sem v 12. tednu, pa me že dobra dva tedna mučijo popoldansko-večerne slabosti, ki se v 90% končajo z bruhanjem. Teža se m v treh mesecih ni bistveno spremenila (0,7 kg+), ampak trebuh imam pa tak že ves čas, da ni šans, da bi karkoli skrila.
Vsak drugi dan me trebuh neznosno boli (temu primerno tudi ponoči slabo spim), pa še lasje mi tako izpadajo, da sem kr žalostna, ko mi pri česanju ali umivanju las ostane šop v rokah user posted image
Mimogrede, vprašanje: splošna zdravnica mi je omenila, naj si omislim kakšno vitaminsko dopolnilo. Ve punce kaj jemljete v tem času?

Skratka, ena sama betežnost in jamranje me je user posted image

Drugače pa še kar ne dojemam, da sem pravzaprav noseča (veliko tukaj vas že ima cicibane doma, zato je za vas verjetno druga/tretja... nosečnost drugačna?). Moj trebušček mi je tako hecen in ljubek, ampak šele na UZ se zavem, da notri raste nov član družine. Zato se veselim jutri NS, da ga bom spet malo videla - nazadnje je bil tako živahen, kot da bi na trampolinu skakljal user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
2.9.2008 9:43:59   
jjasna85
Ada2 js jemljem dodatno samo tablete od kalcija... sestra od mojega fanta (po novem zaročencauser posted image user posted image ) je imela full probleme, ker ji je primanjkoval in baje, da se je to poznalo na lasih in na zobeh... tako, da js vsak dan spijem eno tabletko kalcija in upam na najboljše :)

Naja30 js se mažem že skoraj en mesec z eucerinovim oljem proti strijam... vem, da sem začela malo zgodaj, ampak me vsi strašijo, da so zame strije full nevarne, ker sm bla celo življenje full suha... nism se nikoli poredila za več kot 1 kg user posted image tako, da nimam sploh elastične kože...tako da rajši preventivauser posted image

Jjasna in Naja30... geslo ni kej preveč zafrknjeno: jjasna85 user posted image user posted image

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
2.9.2008 9:46:18   
Dali*
enkratna, predlagam ti, da jemlješ Elevit, vsebuje 1 x več folne kot tifol in še vse druge pomembne vitamine in minerale. Jaz jih jemljem že 5 mesecev in sem zelo zadovoljna. Kri imam super, pa ni mi treba jemat drugih pripravkov, ker je noter vse od kalcija, magnezija, železa....

Ni pa tudi ne fajn, če jemlješ več različnih preparatov, ker včasih se lahko tepejo in potem v telesu ta absorbcija vitaminov ni omogočena.

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
2.9.2008 10:10:35   
mojčika
Dobro jutro in vse naj naj noim zaročenkam, naj vam bo še lepo, ker vam bo potem še lepšeuser posted image

Tudi jaz sem včeraj imela predhodnji pregled pri G, ker je bil strah zaradi napadov astme, da je kaj narobe, no naš malček miga in raste in jaz sem res potolažena, čeprav se meni stanje niti ne izboljšuje, slabosti pa ni več, ker je bilo očitno pri meni to povezano s pomanjkanjem zraka.

V četrtek grem še na NS in upam, da dobimo kako lepo fotko, saj smo v prvi nosečnosti dobili krasne na CD-ju.

Me je pa danes prav malo sram, možek je odpeljal našo malo k svoji mami in sem spala do 10.00, zdaj pa ta kofečk tako paše.user posted image

Ugotavljam pa, da se moja nosečnost sedaj razlikuje od prve. Izpadajo mi lasje, v prvi se je moja čupa pa tako množila, da je bilo grozno. Koža me je bolj srbela kot me sedaj, dlake po nogah so se v prvi nosečnosti kar ustavile rastituser posted image , sedaj te sreče nimam, v prvi nosečnosti sem bila že v 11t odprta, sedaj je vse bp, čeprav dvigujem našo 14-kilašico. ...

Naja30 vem, da ti ni tolažba, a vsako obdobje prinese kaj svojega. Jaz eno leto sedaj nisem vedela, kaj pomeni otroka dat spat. Sedaj pa iz včeraj na danes strah pred temo, pred zaprtimi vrati, jok jok jok, dokler ni pri nama oz. v mojih rokah. Imam občutek, da mala že močno čuti, da se z mamico nekaj dogaja in da ni več samo njena, čeprav ji govoriva, da prihaja dojenček, pa se mi zdi, da to ona čuti drugače. Me pa ni strah, ker je naša deklica tako nežno bitje, ki obožuje vse dojenčke.

Imamo pa eno srečo, čeprav moj G ni lih ne vem kaj, včasih daja grobe izjave, imam pa na vsakem pregledu tudi UZ, da visim svojega sončka na vsakih 6 tednov in je to tako lepouser posted image

< Sporočilo je popravil mojčika -- 2.9.2008 10:16:07 >

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
2.9.2008 10:14:16   
mediuhec
drage nosečke!

a še jeste tifol?
danes sem bila na 2. pregledu in pozabila vprašat!!

poslušala je srček (nismo imeli UZ) pa ga ni najdla, sem kar s strahom gledala, ko je pri merjenju odkimavala. sicer je potem G rekla, da je še premajhen in da se skriva za kostmi...
zdaj pa res komaj čakam NS da vidim mojega malega hrošča.
a pri vas se je srček slišal?

čestitke za zaroko! - jjasna85

kakšen velik buhec na sliki!! mene je ena ko je glih rodila včeraj razkrinkala- no mozolji so me izdali, ki jih prej nisem imela. pa buhec mi je tko mal ogledovala. sem pa 12 t.

lep pozdrav!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
2.9.2008 10:26:15   
Naja30
enkratna, od česa te boli trebuh?
Jaz jemljem za enkrat še tifol, ko bo konec te škatle pa bom prešaltala na centramed mami.

jjasna85, imaš pa res lep buši! user posted image

< Sporočilo je popravil Naja30 -- 2.9.2008 10:28:51 >

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
2.9.2008 10:28:11   
Anonimen
dana - Sej je pr men tud špehec še gor. user posted image user posted image user posted image

Naja30 - Mene občasno res malo srbi. Se pa že kar nekaj časa mažem s kremo za nosečnice - sem že skoraj dve porabila. Nabavila sem si dm-ovo in Mullerjevo in je dm-ova veliko boljša. Lepše diši in lepše se maže. To je tud stokovno ugotovil moj mož, ki ima nalogo mazanja stegenj in trebuščka. user posted image Strije? Ma pokasirala sem jih največ okoli PDP-ja in par dni čez. Res so se kar risale ... user posted image

ada2 - Lepo da si prišla malo pokukat k nam. Lahko večkrat. user posted image

tasa.m - Hvala! Verjamem, da gre hitro čas. Že meni pa sem šele 14t. user posted image

enkratna
- Jaz jemljem NeoVin +DHA in ima notri poleg folne veliko vitaminov in mineralov. Sem pa čez vikend vzela samo folno in me je drugi dan ponoč takoj zagrabil krč v nogi. Tako, da ga sedaj jemljem striktno vsak dan (no, sej sem tud prej, sam čez vikend sem pa tablete pozabila doma).

jjasna85 - Ja, je pa res enostavno. user posted image Luštkan trebušček imaš. Sam ne vem, če bo uhanček zdržal notri celo nosečnost?

mojčika - user posted image user posted image user posted image Pa Upam, da se astma umiri.

mediuhec
- Tifol lahko ješ do konca nosečnosti. Menio je G to celo priporočala, ker naj bi z vnosom folne kisline v telo imel tudi kao manj možnosti za slabokrvnost, ker kao pomaga da telo lažje sprejme ne vem kaj že vse. Škodit itak ne more. user posted image

(odgovor članu mediuhec)
  Neposredna povezava do sporočila: 1841
2.9.2008 10:30:26   
Drage souser posted image ,

mal se vam javljam preživeli prvi dan šolskih obveznosti ampak žal brez mamiceuser posted image user posted image  ker je pač v bolniški naša Laura si je pa tko želela da gre mami zraven pa veste zakaj da bi vidli bušija in kaj to pomeni moj otrok bi me imel ra razstavni eksponat pa sem rekla tudi to bi prestala sej je bošček naš čakal kr dobrih devet let da bo dobila bratca ali pa sestrcouser posted image user posted image user posted image

spps nekaj časa ne bo ji je nekaj računalnik zatajil mi je včeraj pisala pa vam povem...jz jo že kr pogrešam user posted image user posted image user posted image user posted image

pa ostale kako ste kaj če ima kakšen pregled veliko veselja...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
2.9.2008 10:31:30   
Naja30
Aha, je fajn ta od dm-ja a ne? Sej jaz toliko ne dam na te kreme, ker je odvisno predvsem od kože. Je pa vseeno fajn mal navlažit, ko te srbi.
Jaz pa nisem imela strij sploh, ker imam kožo že navajeno že od prej, da se neprestano razteza in gre spet skupaj.user posted image  No, po prvem porodu sta se mi čez 1m naredili 2 na sp. delu trebuha, ampak sta hitro izginili. Sej pravim, špeha je dost! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
2.9.2008 10:40:40   
Dali*
Vidim, da si že pridno mažete trebuščke. Jaz si tudi že par tednov mažem z Eucerinovim oljem, ker imam na splošno suho kožo in se bojim, da bom ob raztezanju res dobila kake strije. No, pa se bomo probale bolj počasi rediti, da ne bo tako hudo.

Kaj pa vsebuje ta dm-ova krema ali olje, da je tok fajn. Bom naslednjič poskusila, ko mi tega zmanjka.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
2.9.2008 11:36:03   
Dali*
A že kaj izbirate ime za otročička? Ko še nisem bila noseča sem si pisala cel seznam imen, sedaj ko ga pa pogledam, mi pa ni nič več všeč. Sploh nimam pojma kakšno ime bova dala otročičku.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
2.9.2008 11:41:18   
jjasna85
Jjasna.. ja vem.. za uhanček se psihično pripravljam že 2 tedna, da ga dam ven... ga imam od svojega 15ega leta in sm se kar malo navezala na njega user posted image sej počasi počasi bo šel ven.. samo pogum moram zbrat user posted image
drugače pa hvala za komplimente za trebušček.. malček se ga pa res že vidi.. čeprav je kakšen dan, ko ga sploh ni.. samo res.. takrat je moj kar malo razočaran (zadnjič mi je prav reku: ''Ma kdaj se bo tebi začel videt trebušček?'') sm bla prow malo žalostna, ker je imel tako žalosten pogleduser posted image

Dali*a ti še kar jemlješ elevit? meni so rekli, da je najbolje, da se ga jemlje do 13. tedna.. tako, da sem takrat nehala jemat tole.. imam pa še škatlico v omari...
a mislite, da je boljše če jem še kar naprej??

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
2.9.2008 11:43:09   
jjasna85
Dali* glede imen mam pa js čisto enako zgodbo kot ti user posted image tako da sva zdej začela z novim seznamom... za punčke imava še 8 finalistk, za fantka pa še 7. Ampak sva se odločla, da vsak mesec eliminiramo enega ali dva.. tako, da bojo tik pred porodom samo še finalisti na seznamu user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
2.9.2008 11:44:34   
mojčika
Midva že imava izbrano, no samo ne smem povedat. Je bilo pa v prvič tako, da je naša deklica dobila ime po tetah, ki sta bili najini poročni priči, torej moji sestri in moževi: Maya Marina

V drugo bo pa imela več sreče še ena moževa sestra, če bo fantek, sicer pa neuser posted image

A katera ve za tiste vraže napovedovanja spola, nama je v prvo vse prav pokazalo, a sem pozabila, kaj že kaj pomeni, da se malo poigramouser posted image . Sem bila pa v prvo prepričana, da bo punčka, no zdaj pa nisem ravno čistuser posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
2.9.2008 11:52:07   
Dali*
jjasna85, sem ravno včeraj brala da Elevit lahko jemlješ celo nosečnost in med dojenjem. To sem brala na navodilih v škatlici. Vitamini nimajo kaj škodit. Sploh pa ker vsebuje tudi kalcij in železo, ki sta med nosečnostjo izrednega pomena. Tko, da ti kar mirno vzemi škatlico iz omare in jih jemlji naprej. Boš videla, da nama ne bo treba dodatno jemati železa, kar jih večina. Poznam kolegice, ki niso bile nikoli slobokrvne, zdaj pa jemljejo železo. Elevit je res super zadeva.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
2.9.2008 13:36:13   
mikroB
Pozdrav!

Po dolgem času se vam spet oglašam. Včeraj me je cel dan tolk špikalo v spodnjem delu trebuha, da me je že kr skrbelo - pol sem pa danes vidla da nisem edina... Očitno je bil mali mal žleht user posted image .

Tud jaz že mam tak trebuh, da me vse hlače tiščijo. Še sreča, da ne hodim vsak dan v službo ali kake druge obveznosti (sem zaenkrat še absolventka), da se lahk v trenerki razkomotim. Za trebušček sem si pa kupla od Afrodite kremo, ki je fajna, dobro pa da za naslednjič vem katere so še fajn. Da ne sponzoriramo skoz istih...

Jaz sem zdaj glih pojedla škatlico Tifola in sem razmišljala o nakupu vitaminov in mineralov. Ful priporočate Elevit, sam bom vseen mal povprašala farmacevta. Ni glih nujno, da so stvari, ki so najbolj zreklamirane tud edine fajn. Tk, da je ful fajn brat, kaj vam odgovarja!

Kar pa se imen tiče pa tud jaz nimam blage veze. Sanja se mi ne....user posted image

Velik sreče vsem....user posted image

P.S. Informacije za v tabelo: Stara sem 25 let, otrok še pa nimam - zaenkrat.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?