|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
7.8.2008 11:23:19   

MARČEVKE 2009

PDP    Ime                                     (št. user posted image , št. user posted image )          Pregledi   NS

user posted image

user posted image   27.02.  chichinchek (28)          (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)               18.08.
user posted image    01.03.   jjasna85 (22)             (št.1 user posted image . št.user posted image   0)     01.09.
user posted image   01.03.  Anonimna user posted image (32)   (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      06.08.
user posted image   01.03.  cita (27)                       (št. 2user posted image  , št. user posted image  1)    03.09. 21.08.
user posted image   02.03.  ada2 (29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)      08.08. 
user posted image   02.03.  hedviga (34) user posted image user posted image       (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     19.08. 19.08.
user posted image   03.03.  jjasna (26)                   (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)      07.08. 19.08.
user posted image   03.03.  Miša99 (33)                 (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)      07.08.
user posted image   04.03Linda25 (28)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     19.08. 20.08.
user posted image   06.03Grahec (29)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     03.09. 20.08.  
user posted image   07.03.  spps (26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      28.08. 27.08.
user posted image   10.03.  ajja  (28)                        (št. 2 user posted image , št.user posted image   1)              28.08.
user posted image  12.03.  michell(28)                    (št. 1  user posted image , št. user posted image 0)      
user posted image   13.03. imam (24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)      04.08.
user posted image   14.03juli@ (24)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)     05.08.
user posted image   14.03. trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)      15.09. 04.09.
user posted image   15.03lejca (32)                      (št. ? user posted image , št. user posted image ?)      11.08.
user posted image   15.03.  tina_r                             (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   17.03.  pocka (29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      12.08.
user posted image  19.03.  trezika(24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)       26.08.
user posted image   20.03. KOKICA32 (32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image  0)       01.08.
user posted image   20.03.  mama_milchy (26)        (št. 2  user posted image , št. user posted image 1)      04.09.
user posted image   21.03.  _andreja_  (23)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)       26.08.
user posted image   21.03.  sanna                              (št. 1 user posted image , št. user posted image  0)      14.08.
user posted image    21.03.  Anonimna user posted image   (32)        (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    09.09. 04.09.
user posted image   23.03. Zasanjana(26)               (št.3user posted image  . št. 2user posted image  )        11.08.
user posted image   23.03.  Dali*                               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)        27.08.
user posted image   27.03. lotoska                            (št. 2user posted image  , št. user posted image 1 )
user posted image   28.03. MAŠKA (33)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image  1)       22.08
user posted image   28.03. Nina00 (34)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)        29.07.
user posted image   30.03. janaja                             (št. 2 user posted image , št.user posted image 1)         18.08.
user posted image   31.03. Kaja30 (30)                   (št.2 user posted image , št. user posted image  1)       11.08.
user posted image   xx.03. 1hruska(24)                   (št.  user posted image 1 , št.  user posted image 0)     18.08.
user posted image   xx.03.  julam  (33)                     (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                20.08. 
user posted image   xx.03. anonimnauser posted image (29)      (št.  2user posted image ,  št.user posted image 1)     
user posted image   xx.03. dana(30)                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      14.08.
user posted image   xx.03. kayica24 (24)                 (št. 1 user posted image ,  št.user posted image 0)      29.07.
user posted image   xx.03. PERSIDA (32) user posted image user posted image        (št. 1 user posted image , št.user posted image 0)       01.08
user posted image   xx.03. pondelak(19)                   (št.1 user posted image  ,  št.user posted image 0)

Trentno je 37nosečk!
user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
- user posted image fragolauser posted image
- user posted image Nikita user posted image

user posted image  zasavkauser posted image
- user posted image  pikica36 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image  NUHALNA SVETLINA    user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
7.8.2008 12:48:54   
Anonimen
Ojla punce, se vam javim predno grem mal zakinkat s tamalim. user posted image  user posted image Pregled imam šee popoldne, tako da se oglasim šele zvečer, da vas ne bo skrbelo.

Grahec - hvala! user posted image

Nočko... user posted image

(odgovor članu cita)
  Neposredna povezava do sporočila: 1127
7.8.2008 13:00:56   
jasna srečno na pregledu držimo pestke in dve user posted image user posted image  za srečo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
7.8.2008 13:17:13   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Ojla punce, se vam javim predno grem mal zakinkat s tamalim. user posted image  user posted image Pregled imam šee popoldne, tako da se oglasim šele zvečer, da vas ne bo skrbelo.

Grahec - hvala! user posted image

Nočko... user posted image

jjasna,si kaj nervozna?ti si le oddahni,potem pa nam poročaj.
eno veliko pikapoko ti pošiljamuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
7.8.2008 19:13:40   
Anonimen
Hvala za pikapoke. user posted image

Na pregledu je bilo vse OK, pikica lepo raste, srček ji bije lepo, brcala je kot nora, ko pa je hotla men jo pokazat pa ni hotla nič pomigat. Je rekla G, da bo trmast otrok... še en... in čist po očiju. user posted image user posted image user posted image PDP smo pustili zaenkrat kar 3.3., čeprav je po UZ meritvah velik za 26.2., torej malo starejši. Bomo še videli kaj bo na NS rekel in po potrebi spremijali.

Zdej grem pa jest, ker sem čist izstradana. user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 1130
7.8.2008 20:29:36   
jasna čestitke za uspešen pregleduser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
7.8.2008 21:14:38   
Kaja30
Čao punce moje.

Ste me kaj pogrešale? Jaz sem vas, vendar nisem imela časa za pisanje ta dva dneva, ker sem imela obiske. No zdaj pa sem spet tukaj.
Naj vam povem, da me na trenutke zaskrbi, če je vse ok s pikico, ker se res fajn počutim. user posted image  Ja sej, počutje super, mene pa skrbi. Prejšnjič sem bila namreč prve 3 mesece kot cunja, mesečnik... Zdaj pa razen utrujenosti in povečanega belega toka vse lepo in prav. Tudi prebava se je uštimala. "Krivec" za moje bolečine v trebuhu je bil ali pesin sok ali laneno seme. Ne vem točno in za enkrat ne bom raziskovala. user posted image  Na veliko potrebo pa grem zelo malo... tudi donat ne pomaga. user posted image  

Zdaj grem pa za nazaj prebrat in vas malo "ogovorit" user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
7.8.2008 21:26:13   
Kaja30
Grahec, tudi jaz se ti zahvaljujem za ime sirupa. Meni bi tudi nekaj učinkovitega prav prišlo. Sem slišala tudi za ene tablete, ki se dobijo v dm-ju - Algea in so tudi baje fajn. Ne vem pa, če so za user posted image .

jjasna85, par dni gor ali dol, se ne sekiraj. Jaz sem imela odstopanja 2 tedna, pa so mi pdp spreminjali, pa same bedarije, ker na koncu sem točno na prvi rok rodila. Če bo še kdaj tako, ne bom dovolila spreminjanja pdp-ja. Nima smisla. Pa čestitke za pregled, seveda! user posted image

ajja, te razumem kaj misliš glede dvigovanja. Moja 20m ima cca 13 kil in bo tudi treba kaj druga poštudirat. Tole dvigovanje ni fajn.

mama, v času teh izcedkov je tudi fajn, da malo več počivaš in ne dviguješ težkih bremen. Tako mi je takrat rekla G. Predvsem pa - take it easy. user posted image

jjasna, čestitke! Tako rada preberem lepe novice! user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
7.8.2008 21:28:04   
Kaja30
Še eno vprašanje imam. Pol pa konec, da me ne boste imele dosti. user posted image

Ali katera ve, če se user posted image  lahko maže z Autanom? user posted image  Danes sem se namazala in nisem niti pomisla na to, šele kasneje je prišlo za mano. Gor pa ne piše. user posted image
In še to - ali gobe jeste? Vem, da prvič sem se jih izogibala, včeraj pa sem si dala duška in jih ful jedla. Pa kaj naj, če sem pozabljiva! user posted image   user posted image

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
7.8.2008 21:35:24   
Anonimen
cita, Kaja30 - Hvala. user posted image

Kaja30 - Tudi jaz se počutim zelo v redu, 100% bolje kot prvič in je vse ok. Pač zgleda, da so si nosečnosti tako različne. Glede Autana pa si preberi tu - klik. Jej gobe, ampak zmerno. Meni so vedno govorili, da so gobe kot začimbe in jih je treba jesti zmerno in malo. Sicer pa sem jedla tudi morsko hrano, ki naj bi se jo nosečnice izogibale...

(odgovor članu Kaja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1135
7.8.2008 21:49:54   
Kaja30
jjasna, hvala. Glede autana sem malo pomirjena. Sicer se nisem špricala, ampak namazala, pa vseeno. Glede gob pa, zmerno in malo ja, jaz sem se pa včeraj kar malo nažirala. user posted image  Zdaj ne bom več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
7.8.2008 22:14:58   
ada2
dober večer

Moje slabosti se malo umirjajo, vsaj kar se bruhanja tiče, jutri imam pregled in bomo videli, če grem nazaj delat ali še kak dan ostanem doma. Po pravici povedano mi je dolgčas, delat me pa tudi preveč ne vlečeuser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
8.8.2008 8:07:48   
mama_milchy
jutro dekleta,

kako smo kaj danes? Evo, jaz že pridno delam; je petek in bo kr živahno;

kaja30, počivam cel popoldan, ko pridem iz službe in je user posted image  prevzel gospodinjstvo tako da ne bi šlo kaj narobe;

joooj, danes pa je moj šef popoldan in bom mogla kakšnega portirja poslat po rogljiček user posted image  da ne bom lačna,

pozdravček z user posted image  

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
8.8.2008 8:15:46   
spps
ojla!
jjasna čestitke za opravljen pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image da nam ne boš k februarkam spizdjotuser posted image user posted image user posted image
in ostale?
kaja ne se tolko obremenjevat,poskusi,ti bo lepšeuser posted image
ada,fajn,da slabosti pojenjajouser posted image user posted image user posted image user posted image lepo rihtaj na pregleduuser posted image user posted image user posted image user posted image
mamaM,si boš žekoga nafehtala,da ti malco prineseuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 8.8.2008 8:16:33 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
8.8.2008 8:42:47   
Jutro,

samo javim se vam in vam povem da sem zelo zelo žalostna...ponovno se je pokazala malo malo krvavega izcedka ker pa je moja G na dopustu danes morem direkt v bolnico na pregled držite pestke za mene full mi je hudoooouser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
8.8.2008 8:56:04   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Jutro,

samo javim se vam in vam povem da sem zelo zelo žalostna...ponovno se je pokazala malo malo krvavega izcedka ker pa je moja G na dopustu danes morem direkt v bolnico na pregled držite pestke za mene full mi je hudoooouser posted image user posted image user posted image user posted image

eeej,pa ne no.saj bo vse ok,boš vidlauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
8.8.2008 10:08:25   
trezika
cita nič se ne sekiraj, to samo še slabše vpliva na vse skup. Boš videla da bo vse OK!!!!!!!!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
8.8.2008 12:00:58   
Dali*
cita fejst držim pestke zate, da je vse OK. Malo tida samo vedet tvoj otročiček, da se skriva nekje v tebi. user posted image

spps meni lahko dodaš, da imam NS 11.9., sem se ravnokar naročila v Domžalah.

sicer pa, se bolj malo javljam, ker sem zelo malo na compu. Drug teden pa grem malo na morje malo pa še na Roglo za vikend, da se malo nadiham svežega zraka.

Zadnji tedenso se mi začele začele slabost, vse mi full smrdi, nč kej ne morem jest in pit. Tako, da sem bolj na sokovih, juhicah in sadju, pa če sem fejst lačna lahko kaj konkretnega pojem, če mi kdo skuha, ker ne morem vohat vseh teh žavb. Grozno... Ma sej bo minilo, samo da je z otročičkom vse OK.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
8.8.2008 12:43:15   
Kaja30
mama, ti kar pošiljaj okoli folk po rogljičke, samo da ne boš lačna! user posted image  Če kdaj ne boš imela nikogar, ti lahko jaz prinesem, saj nisem tako daleč! user posted image

spps, sej se ne obremenjujem. Ko pridem na rr, mi pade na pamet, da malo potarnam. Ne bom več, častna skavtska! user posted image

cita mislim nate in sporoči, ko boš s pregleda. Ena user posted image  in user posted image  za vaju s pikico.

Tiste, ki vam je slabo - ne naprej brat. Pravkar kuham joto. Njami! user posted image
In pravkar sem si tako spraskala mozolj na nosu, da je bila potrebna manjša operacija.user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
8.8.2008 13:02:38   
trinity22
ojla nosečkice

jjasna  čestitke za uspešen pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image

mama, cita obe počivat, počivat in še enkrat počivat

vse ostale, ki vam je slabo pa se vam jaz pridružujem, sem bila že pardni ok, sem mislila da je že mimo, zdaj pa spet dva dni tako, da je kar težko zdržat, pa bo že, pol se pa spomnim, da me pikica na tak način opominja, da je še vedno z mano in potem mi je kr lažjeuser posted image user posted image user posted image

malo manj se vam javljam, ker sem končno zbrala nekaj volje in se začela učit, upam da bo trajalouser posted image

< Sporočilo je popravil trinity22 -- 8.8.2008 13:06:31 >

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
8.8.2008 13:18:34   
ada2
pregled opravljen, vse OKuser posted image user posted image user posted image user posted image , pikica velika 4 cm, naslednji pregled imam 25.8., takrat opravimo tudi nuhalno svetlinouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
8.8.2008 13:49:03   
Kaja30
ada, čestitke za pregled! user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
8.8.2008 13:58:07   
SRCCEK
Ojla nosečke

Še jaz bi se pofočkala med marčevke 2009.....pregled sem imela v ponedeljek, vendar zaenkrat ni G še nič računal, kdaj naj bi rodila. Naslednji pregled imam 14.08.2008. Po mojih izračunih je cca 27.03.2009 user posted image user posted image user posted image  in upamo na user posted image  ker imamo doma že malega mucka ( beri, piši vragca) user posted image user posted image user posted image  (28.1.05). Moram pa povedatm, da se počutim kot izžeta cunja, brez energije, slabo mi je.......pri 1. user posted image  sem se počutila super, kot da ni nič, sedaj sem pa k zombi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

FRAGOLA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  držim pesti, da ti v tretje uspe!!!!!!!

LEPO NOSEČNOST VSEM

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
8.8.2008 14:55:56   
Anonimen
Jaz sem zjutraj dala 4 epruvete krvi, potem smo bili (s taščo in tastom, ki imata dopust) povabljeni k moževi teti na kosilo, tko da ni bilo treba nič kuhat in potem sem šla spat in sedaj ustala. user posted image Popoldne okoli17 ure pa gremo na 2RD od kolegičinega fantka. Tko, da danes več ali manj ne delam nič. user posted image user posted image user posted image  user posted image

spps - Ne bom spizdjot k februarčicam, ker če gedam na prvič, potem bi morala imeti rok 1.2., da bi se za las rodila pred marcem. user posted image

cita - Upam, da ni kaj hujšega. En cel šlepar pikapolonic zate!

Kaja30
- Ooooo, ko boš drugič joto kuhala me pa povabi na kosilo. Jo imam tko rada, pa jo tako malokrat jem, ker je drugače nihče drug ne mara.

trinity - hvala. user posted image

ada2 - Bravo za pregled! user posted image

SRCCEK - Dobrodošla! user posted image user posted image user posted image Pa tudi tebi čestitke za uspešno opravljen pregled! user posted image

Moj sinko je nekaj nakidal v pleničko.... se še kaj oglasim zvečer! user posted image

(odgovor članu SRCCEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 1149
8.8.2008 16:10:48   
Kaja30
SRCCEK, dobrodošla. user posted image

jjasna, pri nas pa vsi z veseljem pojemo joto. Tamala jo je danes jedla, da jo je bilo veselje gledat.user posted image  Je zraven govorila "mmmmm" user posted image
BTW, zakaj si pa dala 4 epruvete krvi? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?