spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin spps in Enanobena - čestitke še od mene Prelepo nosečnost in zdravo dete vama želim..pa seveda tudi vsem ostalim ki vama bodo delale družbo na marčevkah 2009! SREČNO! HVALA ja,smo med prvimi marčevkami ni kaj kaj mi je čudno it na ta forum,sem še z dušo na zanositvi ne morem vrjet,sem šla še danes en test nardit domačim še nismo povedal,dokler ne bo prvi pregled mimo,pol pa bomo počas.zdaj se mi je pojavil beli tok,drugače pa ni posebnosti no,upam,da nas bo vedno več komaj pa čakam,da bom lahk najini 5-letni princeski povedala,da bo dobila družbo,ki si je zelo želi....mi je včeraj rekla,da bo en njen prijatelj iz vrtca dobil sestrico,ona pa meni,da bi imela bratca in sestrico sem pa utrujena,ta sparina me uničuje-zgleda,da mi pritisk pade,pa postanem hitr zaspana G bom pa v ponedeljek poklicala in se naročila,upam,da bo čas do pregleda čimprej minal,da mi G potrdi,da je vse tako kot mora biti. moram priznati,da mal me je pa strah,ne vem...mogoče zaradi tega,ker je že precej ćasa od prve nosečnosti,nimam pojma...edin,kaj je pa super,da mi na pozitiven test po zamudi M ,ni bilo treba tako dolgo čakat ,kot prvič ajde,lepo mi bodite,in se tipkamo