|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
2.11.2008 18:55:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: spps
ooooooooo jasna,ma kje hodiŠ???čestitke za skoraj pridobljeno kilcouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mah, zadnje čase imam kar nekaj premalo časa ali pa mi primankuje energije user posted image No, nekaj takšnega in kar nimam volje za NIČ. Komaj sfolgam, da pospravim, operem, kup cunj me pa še čaka, da se speglajo - bi bilo fajn, če bi me obiskala kakšna dobra vila. user posted image Ja, skoraj kilco več pa tud imam - se pozna, da mi sedaj paše sladko. V ogromnih količinah. Danes sem pobasala celo Milko, pa še ene bonbone, ki so kao jagode (ne vem kako se jim reče), ampak imam doma "policaja" (moža), ki potem kontrolira kaj je zmanjkalo in pizdi. user posted image Pa še vsepovsod kamor pridem moram jest, ker sem noseča user posted image user posted image Edin pred moževo teto sem se zadnjič pohecala, ko je spraševala za koga moja tašča tolk šeče, pa rečem da je za vsakega člana en pladenj peciva, pa reče, da je več pladnov kakor članov, pa ji povem, da moram jesti za dva... pa sem dobila en hladen tuš, da je to zmotno prepričanje in kritiko o kilah. user posted image No, jst sem se samo hecala, ampak ljudje včasih tolk resno primejo. Ampak imam pa dvoje ušes za takšne primere - čez eno notri, čez drugo ven in zaenkrat to enkratno deluje. Tako ali tako, pa smo se zmenile, da bomo skupno hujšale in tam do poletja 2010 že vse prave manekenke. user posted image user posted image

zgaga
- Joj, mene tud fejst peče, če jem kaj sladkega sploh zvečer ali pa kaj kar ima notri orehe. Me kar boli ne samo peče od zgage. Je pa bilo isto tudi prvič, ampak mislim da kasneje kakor sedaj.

dlesni - Joj, to so pa moj drugi problem, ker me full bolijo in vedno ko si umivam zobe krvavim iz dlesni. user posted image In sem že čist razdražena zaradi tega.

Zasanjana - Oooo, tvoj trebušček je že brez poslikave lep, z njo pa naravnost čudovit! Pa bravo za umetnika! user posted image Mislim, da bo tale slikca lep spomin na nosečnost.

Nina00
- Vnetje ušes je res user posted image ! Pa ko ga enkrat stakneš se še tolk rado ponavlja. Vem kako je mene bolelo, kaj šele tako majhne. Za službo pa se en sekiraj preveč, bodo že nekako brez tebe, ker te mali res bolj potrebuje kakor oni.

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 4276
2.11.2008 19:17:07   
Nina00
=jasna= saj za službo se ne sekiram preveč, ker kaj pa naj naredim?! Dam otroka z vročino v varstvo? Zoprno je samo to, da zadnja dva meseca več ali manj non-stop kličem, da me ne bo. Najprej je bilo zaradi mene. Nato dogovorjen dopust za uvajanje v vrtec in sedaj bom posledično že tretjič klicala, da me ne bo zaradi otroka. Pa bodo že zmogli. Je pač pri meni tako obdobje: nosečnost + začetek vrtca.
Kar se pa tiče bolj redkega javljanja zaradi veliko dela in malo energije, te pa čisto razumem. Včasih enostavno ne znese. Ti se kar spočij, le vsake toliko se javi, da vemo, da si ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
2.11.2008 20:41:28   
čebeica maja
Čeruser posted image  Se še jaz mal javim , ta čas da se mihec na nori po postelci, preden me začne klicat, ker vse razmeče po postelci, ko bi rad pa zaspal pa dude ne najde, brez nje pa ne zaspi, pol je pa mami dobra,al pa hoče k nama. Boše pestro ko prideuser posted image .

Hormoni- me tako dajejo, se tako hitro razburim, prvič sm sm jokala, sedaj pa sm kričim na moža, me prec razburi.Je bil pa danes možek priden je naredil zmaja, kr iz babycentrovih vrečk, smo ga sli spuščat, sm ni glih prov pihalo, je pa mihec bil vseno zadovoljen,ker muje ati oblubljov za vsako ko ga je videl v knigici, da ga mu bo naredil.
Za na grobove smo si pa kr vse tri dni porazdelili, vsak dan nekam. Miha je bil tako hecen ko je štel sveče: ana, se ana, se ani -prevod: ena, še ena, še eneuser posted image . Nismo mu pa še nič razlagal zakaj se prižigajo.

Trebušcke imate pa vse tako lepe in umetniške.
Jaz tut čutim user posted image  bol nisko, drugač kot prvič. Prejšno noč ne je pa skoz nekaj zbadalo, ampak čist spodaj (na sredin sramne kosti) kot bi me elektrika vsake tolk časa stresla, čez dan je pa minilo če ne bi kr šlav b.

Piruri- jaz imam dve te revije "ottobre" mi je všeš, burd imam pa celo omaro. Če si gledala imajo tudi slikice ža tiskat, da jih lahko dol snemeš, sm nevem kako bi to izvedla, za to je verjetno poseben stroj-program. Ti ki znaš risat so ti pa lahko za šablono se mi zdi.

=jasna= ušesa pa zobje so pa resuser posted image pol pa se vročinauser posted image  Z dlesnim pa tud vem kako je, men je zobrca svetvala žajblov čaj, "curasept"(nevem kako se napiše) vodico, posebno soft krtačko in zobno pasto parandontaks, ki je zanič kotuser posted image , pa nuca, ni pa še čist dobr.

za ime ste me pa zadnič ko ste se pogovarjale kr mal spodbudle, tako da sm kr sama naredila seznam tri imena zauser posted image  in pet zauser posted image , nekaj od tega sem mojmu rekla da bo, pa se je kr strinjal, kr čudno, se ni nič bunil.

sedaj moram pa it miha je nekam tiho, moram prevert mogoče je pa sam zaspal, upam.
PAPANOČ

< Sporočilo je popravil čebeica maja -- 2.11.2008 20:50:46 >

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
2.11.2008 21:50:38   
yania
Ojla...čer...
Evo mene. Tak sem utrujena, se mi zdi da me sam še kava vsak dan pokonci drži. Pa to je grozno. Če je danes ne bi pila, bi po mojem obležala. Zjutraj sem komaj vstala, tako sem bila utrujena, potem sem si šla umit glavo (nad banjo), in potem sem se kar tresla...noge, roke, ma čist sem bila švoh. Me je kar zaskrbelo, pa sem šla pritisk zmerit, pa je uredu in pulz tudi, pa sem spila en kalcij in magnezij z 2 žlicama cedevite, pa je mal pomagalo. Ne vem kaj je to. Zdele me pa tolk neki v nogah grabi, da jih imam kar na dveh blazinah. No, napol ležim in leptop na stegnih, ki je težek ko ......user posted image
Danes je točno 22 tednov....jupiii...gremo že v 23.....ah, saj kar gre, samo tele počitnice so mi pa prav pasale. Jutri bo kar težko začeti spet s poukom, ko si toliko dni frej. Moj me je ravno nadrl, da nisem čisto nič počivala...ja res je..zvečer se uležem, zjutraj vstanem in cel dan na polno. Ni čudno, da imam potem razne težave, kot je križ, pa otekle noge in boleče mišice...cela sem zakrnela...zgaga je pa zaenkrat še uredu, proti mojim pričakovanjem, ker sem imela 2 leti totalno štalo z želodcem in me je prav skrbelo kaj prinese nosečnost.....
Dajte mi svetovat, kaj bi bilo to. Na trebuhu se mi je naredilo nekaj podobnega kot mozolj, pa ni mozolj, rahlo amoak res čisto malo me srbi, je pa rdeč izpuščajček in na sredi pikica, kot bi me kaj pičilo, desno od popka  ene 20 cm na stran, u bistvu nad bokom no. Je pa kot ena lisa še potegnjena naprej. Me skrbi ko sem nekaj brala ravno zdej, da lahko to kaj pomeni, če so zraven prisotni znaki gripeuser posted image user posted image user posted image in to so?????namreč še nisem je imela....nimam nič drugega kot boleče noge in tista jutranja utrujenost...je pa že ene 4 dni enak izpuščaj. Posumila sem če je mogoče od kreme, mazila iz Loccitana, ki je tako masten...ma kaj  vem...ali je katera imela kaj podobnega zdej ali v prejšnji user posted image ....pa ne me prosim zdej preveč prestrašiti, da ne bom čist celo noč o tem premlevala...upam da kmalu izgine...sem pa prebrala, da so norice oz. rdečke nevarne za plod do 21.tedna...a to pomeni, da potem res ne več? To mi je malo čusno, ob enem pa super, ker ne vem če sem jih že imela...mislim da sem mojo zdravnico v 1.user posted image to vprašala in je rekla, da že....ja delam z otročki na šoli (200 učencev pride k meni vsak teden) in seveda prinaša vse sorte bacile...prejšnji teden, pred počiticami je nekdo prišel z mačjo boleznijo....imel je kapo na glavi kjer naj bi imel 10 izpuščajevuser posted image user posted image user posted image  ...no sem klicala mamo, tako mi je svetovala ravnateljica, in seveda je razumela da ne bo hudega če malega ne bo enkrat pri meni...pride v sredo. Upam da je kaj boljše z njim in da ni več kužen...sem se pa posvetovala z zdravnico, in je rekla, da se s kontaktom prenaša to...joooj drage moje..kaj vse mormo dat skoz a..
no lepo se imejte, pa se tipkamo....

papa...pa mirno noč...

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
3.11.2008 8:52:13   
Pupa7
dobro jutro :)

kako lep soček že drugi dan user posted image

yania- kalcija in magnezija ne smeš jemati skupaj (vsaj tako mi je bilo rečeno pri G in v lekarni je še posebej opozorila na to...)

to sm si zapomnla ker mam na pohodu nosečniško demenco, katastrofa. Ma se mi ne da it še enkat brat nazaj...

piruri - cortkan buši!!! user posted image

in zdaj grem v borbo s perilom in pucanjem user posted image

se beremo kasneje user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
3.11.2008 9:35:26   
helimaša
jutro!

kako ste babure.....jst sm dons kr neki v pogonu....peč nam je crknla in so jo zdele pršli montirat.....tko da bomo dva dni brez tople vode in toplote v stanovanju....upam da ne bo preveč mraz.....
že slišim k se spet kr neki dogovarjajo  brez mene......matr za popoizdit....tast je brihten 100 na uro.....ma dej kr neki....

grem kavo skuhat....se tipkamo kasnej

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
3.11.2008 9:42:38   
PERSIDA
Dobro jutro vsem.

Oh kako lepo jutro ,po dolgem času.Imam kar dost energije danes zjutraj.Pa spala sem ,po dolgem času kar v redu.Ta mičkena ,pa sta se hvala bogu nekam premaknila,da se lahko bolje gibljem.Do danes sta tako čudno ležala, da sem se počutila ,ko ena stara oma.V križu me je kar naprej nekaj zbadalo,da se nisem mogla naštimat ne sede ne leže ,pa še hoja mi ni pasala.Po trebuhu ,pa me je tu nekaj uščipnilo ,pa tam.Res sedaj komaj začnem čutit kaj pomeni nosečnost.Prej me je skrbelo ,da se ne bosta gibala ,uh zdaj ,pa bi si skoraj včasih želela naj bosta bolj mirna.Že zdaj jamram ,kaj še le bo ,ko bosta redno začela boks treniratuser posted image .

No grem sedaj v akcijo za likalno desko.Lepo se imejte,pa vas pol mal preberem.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
3.11.2008 9:42:49   
Naja30
Dan...

Pijem kavico in vas berem. Prijetno opravilo. user posted image
Vikend je bil še kar. user posted image  Nekaj planov se nam je podrlo, pa smo se vseeno imeli lepo. Že samo preživljanje časa z user posted image  je zanimivo in pestro, odkar je postala taka čveka še bolj. Bili smo doma, hodili na sprehode, na pokopališče seveda in tudi naredila sem veliko. Tudi jaz sem imela pralni in sušilni vikend user posted image  ki se danes nadaljuje.user posted image

bušije imate res lepe vse, pa vse ste take suhice! user posted image user posted image user posted image  Sploh tvoj Zasanjana, je tak magičen zarad vseh barv. user posted image

Zgaga tudi mene peče, če se preveč napokam. In te dni me je začela pečt po sladkem. user posted image  Zdaj pa pridno ugotavljam, ali je to bilo slučajno ali je res čokolada kriva! user posted image  user posted image  Vidim jjasna, da imaš iste probleme, tak da je to to. Sej po eni strani fajn, da bom spet mal manj sladkega jedla.
A katero boli pod rebri? Mene ful zadnje čase, če sem npr. sklonjena ali se dol prepogibam.

čebeica maja, moja pa šteje se en, se en, pa se en... user posted image

yania, jaz si že en lep čas ne perem več glave nad banjo. Nazadnje me je ful bolel trebuh in počutila sem se totalno švoh, brez energije in omotično.
Kar se tiče izpuščaja, jaz bi šla h zdravniku. Ziher je ziher.

Nina, se ti spoznaš na tale aspirin?

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
3.11.2008 9:45:23   
mediuhec
pozdravljene marčevke,

kako ste kaj? je pasalo bit malo frej? meni zelo.

popek: ravno zadnjič sem pogruntala, da tudi moj popek spreminja obliko. zdaj čakam, kdaj se bo izbočil, ha ha

imena: midva imava že izbrano, pa ne zamerit, ker ne bom povedala kakšna (tko še ne veva spola)

helimaša: da se nismo srečali v AUT? midva sva tudi šla v šoping - po posteljico v Ikeo, potem pa še v toy-a: imali so znižan najin voziček in to za 50%, na žalost pa samo razstavne modele, kar pa mi nekako ni potegnilo.

slike buhijev: joj kako imate lepe trebuščke. in ene že prav velike!

piruri: joj si me nasmejala z jogijem z luknjo!

ponedelak: mene tudi začne tiščat. če dolgo hodim ali pa prehitro, potem se ustavim in počivam.

mariborčanke: vidim da še niste določile termina. a smem potem jaz predlagat sredo 12.11. ob 16.00 v Ilichu? če je kateri to prezgodaj, bomo prestavile.
Persida: Ilich je na Slovenski 6 (če bi šla od Astorije proti - kaj so tam že za ene trgovine- menda zlatarna Celje, pa banka). sporočite če bi šlo.

lp

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
3.11.2008 9:56:15   
Piruri
Vejla pupe user posted image ...

...danes SONČEK!!!! super...jaz sem si zadala, da si prebelim sobo...spalnico...da si končno uredimo malo večjo posteljo-zdaj imamo francosko in kakšen krat, ko naša spi pri naju je malo tesno...čeprav spi zelo mirno...in pol če bo še en škratek, ki se bo kdaj pritihotapil k nama, bo pa res tesno...moj se že itak drži s "kremplji" za rob user posted image  user posted image  user posted image ...

Hormoni...mene spravijo že kakšne novice v poročilih v jok...user posted image ...in ko spravim našo spat, in ko jo gledam, kako sladka je in kako mirno spi in kako ljubka je...tiste ročice mičkene...ufffffaaa...mi gre kar na jok, če pomislim, da bi se ji karkoli zgodilo....ohhhhh...Ja, otroci ti res obrnejo vse na glavo...predtem sem bila taka flegma za vse....zdaj sem pa tak panik, da se na avtocesti še kamionov bojim....user posted image ...

Yanija...izpuščaj podoben tvojemu je moja mala dobila od komarja...ma je tudi tako neznačilen in kar nekam razpotegnjen, da ga imam kar na sumu...je pa res, da sem tisti dan, ko se ji je pojavil, v njeni sobici ujela zelo čudnega in precej velikega komarja...neobičajen za naše standarde in tigraste...user posted image ...sumim tudi mogoče na pik kakšne mušice...
mačjo boleznijo pa se nikar hecat...jaz sem jo imela pri 10-ih letih ampak le majhen flekec na glavi (cca 2 cm), pa smo ga pol leta zdravili s tabletami in mazili...mama mi je vsako jutro pletla kito čez, čene bi morala nositi ruto, k telovadbi in športnim aktivnostim nisem smela hodit, ker se je prenašalo...in v primeru da bi bilo par cm večje, sploh v šolo nebi smela...tako, da je bolje, da se pozanimaš kako je s tem fantkom oz. če mu je že kakšen dermatolog postavil točno diagnozo...

Pupa...hvala za trebušček user posted image ...je bolj mičken, ma se mi zdi, da se kar veča iz dneva v dan...res je, da ste vse pred mano, tako, da si lažje predstavljam, kako bo z mano čez kakšna dva ti tedne user posted image  user posted image ...

IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

Piruri-  Če si gledala imajo tudi slikice ža tiskat, da jih lahko dol snemeš, sm nevem kako bi to izvedla, za to je verjetno poseben stroj-program. Ti ki znaš risat so ti pa lahko za šablono se mi zdi.

Hojla...sem videla je...ma ti si to normalno sprintaš na printerju...če je za povečat greš lahko v fotokopirnico, kjer ti povečajo na željeno velikost...pol pa izrežeš ven in si pomagaš s kakšnim papirjem za kopiranje...ne vem, kako se mu že reče, vem, da sem ga kot otrok dosti rabila...je tak ful tanek in ponavadi moder...
Glih sem iskala kakšen kroj za enostavno boršetko in vidim, da je tokrat tam...

www.by-ab.si

Neposredna povezava do sporočila: 4285
3.11.2008 10:05:43   
mama_milchy
Jutro,

danes je pa res lep sonček zunaj; jaz sem tudi lepo naspana; moj user posted image  dela, Žigca je peljal v vrtec, jaz sem si pa privoščla spanje do skoraj 10-ih...sedaj si grem zajtrk pripravit in kavico, pol pa avto moram posesat in šipe z notranje strani oprat, so prstki gor.

včeraj je pa bilo res lepo nedeljsko vreme, dopoldan sem nekaj pospravljala pa zlikala še kar je ostalo. po kosilu pa smo se malo ulegli, pa na dva obiska odšli. seveda je že v navadi, da mene prime ta moj ˝išijas˝, danes imam G pa ga bom malo povprašala, sedaj sem bila 2 tedna in pol doma (dopust in ure), konec tedna pa naj bi šla delat; bomo vidli kaj bo G rekel.

se beremo zvečer, lep dan

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
3.11.2008 10:52:48   
čebeica maja
Danuser posted image !
Včeraj sem tolk napisala, da je Mihec res sam zaspal, sem ga sm nazaj v spalko oblekla. So pa res cukri ti malčki, tud mene je včeri stisnilo kot Piruri. Naja- so res prisrčni, ko kej najde po reče glega -prevod: glejga

Yanija-jaz bi šla ta izpuščaj pokazat dr.    Glede fantka pa se nebi dalo mal počakat do diagnoze.  Mislim da sem si tud jaz lase oprala nad bano zadnič, me gre več.
Magnezi in kalci res nesmeš skupaj pit, vsaj tri ure razlike.
Sem pa nek prebrala da,je tud kalci pomemben za krče v nogah, piše če te krč prime popi en kozarec mleka ali jogurta, sm takrat te že boli, pa za magnezi tud piše.

Zgaga prinas moram potrkat še miruje. Popek se pa razteguje kr mal na ven, tako kot prvič. (Pred parimi leti mi je ena glupa sodelavka ki že ima otroka, rekla da ji niso všeč nosečnice ki imajo popek ven, je pač imela srečo, sem pa ji hotela rečt, da men marsi kej ni na njej všeč, pa sem se raje nasmejalauser posted image .)

Piruri- verjetno misliš indigo paper. Ja teb je vse lažje ko znaš risat, men pa to ne gre. Bom pa probala na takmu kosu ki ga ni škoda pol zavrečt. Kako se pa perejo te barve ki jih ti uporablaš-se ne sperejo?  Še to revije če te zanima, jaz sem jih kupila v knigarni-Mladinski knigi.

Naja30- mene zaenkrat nič ne špika pod rebri, verjetno pa moraš več počivat.

papa

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
3.11.2008 10:53:14   
Lolita23
Živjo!!

Vidim, da nam je sonček polepšal dan. Jaz sem čist evforična, ker imam čez dve ure morfo., pa še ta teden imam zagovor diplome, tak da sem čist preč.Ampak vesela, da bo to končno za nami in se lahko posvetim svojemu user posted image , kot se spodobi.
Včeraj sem ravno študirala o časih, ko sem le sanjala, da bom nekoč noseča, danes pa sem že čez polovico nosečnosti, noro.user posted image

Nič se slišimo potem.

Lep dan vsem

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
3.11.2008 11:03:38   
čebeica maja
Danes in ta teden vas pa ima kr velik pregled, verjetno komaj čakate, jaz tudi nasledni teden. 
Lepo se imejte

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
3.11.2008 11:03:40   
jjasna85
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... sej niste normalne... js sm se hecala na začetku, da bom rabla 3 ure da vas preberem... samo sm mela še prav!!user posted image user posted image  Če te ni 3 dni na compu, si oplel ko prideš sem na ta forum... res ne vem, kdaj se nam je tolko utrgalo, da pišemo ko blesave user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23
Moti me la ta povečan izcedek, s tem pa res ne bo mira do konca zgleda.In če ne pazim me že začne srbet, pa sem zdaj v pripravljenosti ves čas z Multigynom in Vitagynom(ne vem, če je prav).Nočem spet dobiti glivic.user posted image

Ne se sekirat.. js sm se borila z glivicami že pred nosečnostjo (6 mescow lahko rečem za ziher, da sm jih mela... misim... se pozdraviš.. po 2h dneh pa butnejo nazaj). Zdej se že 3 tedne mažem z Multigynom in jih nimam več.. sm bla pa prejšnji teden tudi pri G in sm povedala, da se mažem s tem in da če naj nadaljujem pa je reku, da mi nič ne bo škodlo, če se bom mazala še naprej... tako da se mislim mazat vsaj še dokler ne porabim te tubice...

PS: komaj čakam jutri primorkeuser posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
3.11.2008 11:06:59   
dana
Hojla,
joj kok ste se razpisaleuser posted image

Jaz imam pa dons MF in bova še tamalga vzela na pregled. Sem mu že zjutraj razlagala da bo lahko videl dojenčka. In se mu je kar smejalo. Upam da ne bo sestra kaj komplicirala. Bom pač rekla da nimava varstva in da sva ga mogla vzet s sebojuser posted image

Tile praznični dnevi so kar prav prišli. Sem mal več počivala. Sem mela pa potem tud velik energije in sem kar naprej nekaj pekla.

Imamo pa s tamalim že 14 dni probleme s prabavo. Ponoči bruha, čez dan pa driska. To traja en dan, pa je 3 dni v redu, pa spet jovo na novo. Zbruha pa vedno nepredelana jabolka, tako da očitno jih želodec ne prenaša in mu potem čisto poruši prabavo. Zdaj jih bom za nekaj časa črtala, pa bomo videli.

Danes pa še mene nekaj šravfa in sploh nisem taprava.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
3.11.2008 11:09:57   
čebeica maja
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

PS: komaj čakam jutri primorkeuser posted image

----------------------------------------------------------------

LEPO SE IMEJTE; PA NA NAS OSTALE KEJ POMISLTE; PA NA FOTO APARAT NE POZABTE, VSAJ ENO SLIKO NAM PRIVOŠČTE. MEJ TE SE PAPA

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
3.11.2008 11:12:05   
dana
Tiste ki imate probleme z vnetji - jaz po nasvetu G jemljem vsak dan eno Lactagyn kapsulo. Od takrat nimam nobenih problemov ne z izcedki, ne s srbenjem. Vitagyn krema mi ni pomagala. Te kapsule pa od znotraj skrbijo za ravnovesje.
Kapsule se dobijo brez recepta, pridejo pa okoli 11€.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
3.11.2008 11:13:14   
Piruri
Čebeica maja...JA...to bo ta indigo...še danes se spomnem, kako sem si iz ene pobarvanke prerisovala smrkce s pomočjo tega...
Veš kaj ti priporočam...če imaste kakšno trgovino z art&hobby programom pri vas (tipo kot Prometej), povprašaj za fantom flomaster za risanje po svili...to je tak viola flomaster s katerim lahko rišeš po tkanini in  ob stiku z vodo izgine...tako, da če se zmotiš ni panike, samo spereš...
Barve tudi kupujem v podobni trgovini ali pa preko spleta tukaj (v rubriki barve za tekstil)...naj bi se prale do 60°...ampak jaz priporočam le na 30...seveda jih moraš predtem fiksirat z likalnikom...so kar obstojne...

Revije pa si kupujem bolj malo...imam par krojev za tamalo, glih toliko, da vem, kaj ji je ok...in pol si ogledam kakšna moderna oblačilca, priredim kroj in ji izdelam kaj podobnega...

Ma ti si tudi končala tekstilno šolo? V LJ?...mogoče pa se poznava?Sem imela en kup sošolk iz vašega konca user posted image  user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
3.11.2008 11:21:11   
Piruri
IZVIRNO SPOROČILO: dana

Jaz imam pa dons MF in bova še tamalga vzela na pregled. Sem mu že zjutraj razlagala da bo lahko videl dojenčka. In se mu je kar smejalo. Upam da ne bo sestra kaj komplicirala. Bom pač rekla da nimava varstva in da sva ga mogla vzet s sebojuser posted image

user posted image user posted image ...jaz sem mojo vzela tudi na prvi pregled (vaginalni), ker nisva imela varstva, pa nihče ni kompliciral.... .zakaj pa bi? Sej so oni tam zate, ne ti za njih user posted image user posted image ...G je bila tako fajn, da se je takrat skoraj več ukvarjala z njo kot pa z našim user posted image ...user posted image user posted image ...in tudi MF sem si zrihtala tako, da bosta oba z mano...pa na NS je bila z nama in je G bolj njej razlagala kaj vidi, kot pa nama....

Srečno vsem na pregledih...

www.by-ab.si

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
3.11.2008 11:25:10   
čebeica maja
Piruri- nažalost sem hodila v Metliko, sem pa bila na vaši šoli ko smo imeli tekmovanja tekstilnih šol Slovenije, če se kaj spomniš. Jaz sem sodelovala v Lj, Murski Soboti in v Sevnici kjer smo ble prve(se moram mal považit). Imam pa sodelavke ki so hodile v Lj. šolo, so tud letnik 78

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
3.11.2008 11:38:40   
dana
A drži to, da ti na MF potrdijo PDP in ga potem tudi nič več ne spreminjajo?

Kdaj pa dobimo potrdila o PDP-ju - tisti papirji s katerimi potem urejamo papirje za porodniško in to? Jaz bi že kar šla to urejat, samo vem da sem še prezgodnauser posted image . Sem zadnjič na strani CSD Šiška na enem izračunu prebrala, da imam skrajni rok za oddajo papirjev 15.1. Ful me bega ker sem v prvo rodila en mesec prej in sem vse tud prej urejala. Pa bi zdaj tudiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4297
3.11.2008 11:51:31   
Piruri
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

Piruri- nažalost sem hodila v Metliko, sem pa bila na vaši šoli ko smo imeli tekmovanja tekstilnih šol Slovenije, če se kaj spomniš. Jaz sem sodelovala v Lj, Murski Soboti in v Sevnici kjer smo ble prve(se moram mal považit). Imam pa sodelavke ki so hodile v Lj. šolo, so tud letnik 78

user posted image user posted image user posted image  se hecaš...jaz se itak iz mojih srednješolskih dni ne spominjam skoraj ničesar...puberteta in hormoni...user posted image user posted image user posted image ...ha, potem pa zagotovo kakšno poznam, čene pa vsaj na videz...zdaj so sigurno že vse poročene...tako, da z imeni glih tukaj nebi...Kje pa delaš?

Dana...PDP ni ziher, saj se na ta dan rodi le 2% otrok...moraš vzeti za rezervo 14 dni prej ali 14 dni kasneje...papirje pa se mi zdi, da dobiš tam okoli 30 tedna...če me spomin ne moti....

< Sporočilo je popravil Piruri -- 3.11.2008 11:52:42 >

www.by-ab.si

Neposredna povezava do sporočila: 4298
3.11.2008 11:52:01   
Piruri
Upssss pomota....

< Sporočilo je popravil Piruri -- 3.11.2008 11:53:06 >

www.by-ab.si

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
3.11.2008 12:06:20   
SRCCEK
Ojla user posted image

Kako ste preživeče podaljšan vikend? Vidim, da ste se ful razpisale, se vidi da je bil dež.
Tudi jaz sem ena izmed tistih, ki imajo danes MORFOLOGIJO user posted image user posted image  komaj čakam, da vidim našo malouser posted image , me prav zanima kolk je velik, ker se mi je v parih dnevih fuuuul povečal trebuh............če bo šlo tako naprej, bom v osmem mesecu balončekuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Me je pa moj user posted image  včeri pohvalu, da mi ful paše k mam bušija user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Drugače je pa očitno bilo nekaj v zraku ta vikend, k sva se tud midva v soboto skregala na smrt, ampak zaradi čist brezvezne stvari user posted image  user posted image  kaj čmo, če pa hormončki delajo 100 na uro.

Piruri, ti to samo na svilo rišeš al tud na bombažne majice? Sta mi dale idejo, bi še jaz mojemu kaj na kakšno majico narisala, sam če bi mi razložila kake barve se uporablja za risanje na tekstil!!??

Uživajte pa pa

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?