yania
|
Ojla...čer... Evo mene. Tak sem utrujena, se mi zdi da me sam še kava vsak dan pokonci drži. Pa to je grozno. Če je danes ne bi pila, bi po mojem obležala. Zjutraj sem komaj vstala, tako sem bila utrujena, potem sem si šla umit glavo (nad banjo), in potem sem se kar tresla...noge, roke, ma čist sem bila švoh. Me je kar zaskrbelo, pa sem šla pritisk zmerit, pa je uredu in pulz tudi, pa sem spila en kalcij in magnezij z 2 žlicama cedevite, pa je mal pomagalo. Ne vem kaj je to. Zdele me pa tolk neki v nogah grabi, da jih imam kar na dveh blazinah. No, napol ležim in leptop na stegnih, ki je težek ko ...... Danes je točno 22 tednov....jupiii...gremo že v 23.....ah, saj kar gre, samo tele počitnice so mi pa prav pasale. Jutri bo kar težko začeti spet s poukom, ko si toliko dni frej. Moj me je ravno nadrl, da nisem čisto nič počivala...ja res je..zvečer se uležem, zjutraj vstanem in cel dan na polno. Ni čudno, da imam potem razne težave, kot je križ, pa otekle noge in boleče mišice...cela sem zakrnela...zgaga je pa zaenkrat še uredu, proti mojim pričakovanjem, ker sem imela 2 leti totalno štalo z želodcem in me je prav skrbelo kaj prinese nosečnost..... Dajte mi svetovat, kaj bi bilo to. Na trebuhu se mi je naredilo nekaj podobnega kot mozolj, pa ni mozolj, rahlo amoak res čisto malo me srbi, je pa rdeč izpuščajček in na sredi pikica, kot bi me kaj pičilo, desno od popka ene 20 cm na stran, u bistvu nad bokom no. Je pa kot ena lisa še potegnjena naprej. Me skrbi ko sem nekaj brala ravno zdej, da lahko to kaj pomeni, če so zraven prisotni znaki gripe in to so?????namreč še nisem je imela....nimam nič drugega kot boleče noge in tista jutranja utrujenost...je pa že ene 4 dni enak izpuščaj. Posumila sem če je mogoče od kreme, mazila iz Loccitana, ki je tako masten...ma kaj vem...ali je katera imela kaj podobnega zdej ali v prejšnji ....pa ne me prosim zdej preveč prestrašiti, da ne bom čist celo noč o tem premlevala...upam da kmalu izgine...sem pa prebrala, da so norice oz. rdečke nevarne za plod do 21.tedna...a to pomeni, da potem res ne več? To mi je malo čusno, ob enem pa super, ker ne vem če sem jih že imela...mislim da sem mojo zdravnico v 1. to vprašala in je rekla, da že....ja delam z otročki na šoli (200 učencev pride k meni vsak teden) in seveda prinaša vse sorte bacile...prejšnji teden, pred počiticami je nekdo prišel z mačjo boleznijo....imel je kapo na glavi kjer naj bi imel 10 izpuščajev ...no sem klicala mamo, tako mi je svetovala ravnateljica, in seveda je razumela da ne bo hudega če malega ne bo enkrat pri meni...pride v sredo. Upam da je kaj boljše z njim in da ni več kužen...sem se pa posvetovala z zdravnico, in je rekla, da se s kontaktom prenaša to...joooj drage moje..kaj vse mormo dat skoz a.. no lepo se imejte, pa se tipkamo.... papa...pa mirno noč...
|