Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Četrtkova nočna mora 25.6.2008 7:21:35
|
|
|
|
Hope2
|
Mi je kar srce zastalo ob branju , samo, da je malčica dobro in da si imel trezno glavo . Naj se vam več ne ponovi zgodba in to želim tudi ostalim malčkom in staršem, ki so to dali čez.
|
|
|
|
RE: Četrtkova nočna mora 25.6.2008 8:00:11
|
|
|
|
Paštetka
|
Hvala bogu, da se je vse dobro izteklo. Za vaju z ženo. To kako ti pa odpovejo možgani ob teh dogodkih, pa še prekleto dobro vem in kaj vse se dogaja v tebi. Upam, da boste čimprej prišli na normalne tire, čeprav bo še kar nekaj časa trajalo, da se navadite živeti s tem strahom, s strahom pred ponovitvijo. Samo, da je z malo že vse vredu.
|
|
RE: Četrtkova nočna mora 26.6.2008 8:20:26
|
|
|
|
kalbo
|
No tamala je že v svojem starem elementu, na moro spominjajo le še pobriti laski na treh mestih. Mala je že pri enem letu zaprisežena punkerica . Ja, strah pa ostaja, seveda, samo zdaj vem, da vročinski krč ni dušenje ampak le posledica hitrega in nenadnega dviga vročine. To se je zgodilo med tem, ko je jedla pri ženi v naročjo, tako da je blo res na hitro. Upam, da se to nikoli več ne ponovi, če pa se, bomo pa vsaj znali ukrepat. Tašči sem kupil telefon in ga je brez besed sprejela, ker se je tud ona zelo ustrašila. Reva boga je pograbila tamalo, ko sva jo v petek pripeljala domov in se je samo zjokala. Za njo je bilo pomoje še huje kot za naju. Tebi kot staršu najprej udari na možgane, da moraš ukrepat, čustva pridejo za tabo in sam se tamale v krču niti ne spomnem, ker sem samo gledal na cesto medtem ko sem drvel v zdravstveni dom. Tašči je pa na čustva usekalo. Pa še nekaj: Povrnilo se mi je zaupanje v naš zdravstveni sistem. V sili dela vse kot namazano, od reševalcev do komplet osebja na kirurgiji in v pediatrični kliniki. Kapo dol za te ljudi, ki delajo čudeže v nemogočih razmerah. Pa ko kaj takega doživiš vsi problemi, ki jih imaš čudežno izginejo, ostane pomembno le eno, zdravi in zadovoljni otroci in to je edino, kar je res pomembno. Še šef mi danes ne gre več na jetra. Hvala za vse besede, mala vam jih vrača s tono poljubčkov, takih njenih taslinastih Kalbo
< Sporočilo je popravil kalbo -- 26.6.2008 8:27:29 >
|
|
|
|
RE: Četrtkova nočna mora 26.6.2008 8:49:37
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv Ja faaaaaaaaaaak, sem pričakovala da je pralni stroj crknil ali pa kaj, ne pa takole zgodbico! Za vse vas . Samo da se je dobro izteklo... enako. HB, da je micena sedaj v redu.
|
|
RE: Četrtkova nočna mora 26.6.2008 8:50:49
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Pa ko kaj takega doživiš vsi problemi, ki jih imaš čudežno izginejo, ostane pomembno le eno, zdravi in zadovoljni otroci in to je edino, kar je res pomembno. Še šef mi danes ne gre več na jetra. aneda.
|
|
RE: Četrtkova nočna mora 26.6.2008 8:53:54
|
|
|
|
*žaži*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Pa še nekaj: Povrnilo se mi je zaupanje v naš zdravstveni sistem. V sili dela vse kot namazano, od reševalcev do komplet osebja na kirurgiji in v pediatrični kliniki. Kapo dol za te ljudi, ki delajo čudeže v nemogočih razmerah. ..no vidš...jaz že skos govorim, da z našim zdravstvenim sistemom ni nč narobe...pač se včasih zgodi, da ne gre vse po maslu, kar pa še zdaleč ne pomeni, da imamo nesposobne ljudi v zdravstvu....no....tu pa tam se tut najde kakšn, ki je bol na hojladri...sam v večini...so kr fajn Še šef mi danes ne gre več na jetra. .....to pa zato, ker si očiščen vsega negativnega in sedaj vidiš vse prav pozitivno...ja včasih je kakšn pretresljiv dogodek kr velika šola....pravzaprav se kr naenkrat zavemo, da pa le ni tko vse hudo, kakor jamramo iz dneva v dan.....in se ti šefove spodnjice s snupijem na riti in oprijetimi, belimi hlačami zdijo prav ****iš
< Sporočilo je popravil *žaži* -- 26.6.2008 8:54:36 >
|
|
|
|
RE: Četrtkova nočna mora 26.6.2008 9:01:22
|
|
|
|
eva1
|
ja samo da je mala princeska ok , in upam,da se vročinski krči nikoli več ne ponovijo! IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Pa še nekaj: Povrnilo se mi je zaupanje v naš zdravstveni sistem. V sili dela vse kot namazano, od reševalcev do komplet osebja na kirurgiji in v pediatrični kliniki. Kapo dol za te ljudi, ki delajo čudeže v nemogočih razmerah. Kalbo Hvala!
|
|
|
|
RE: Četrtkova nočna mora 26.6.2008 15:04:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Upam, da je bilo to zadnjič!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?