kalbo
|
No tamala je že v svojem starem elementu, na moro spominjajo le še pobriti laski na treh mestih. Mala je že pri enem letu zaprisežena punkerica . Ja, strah pa ostaja, seveda, samo zdaj vem, da vročinski krč ni dušenje ampak le posledica hitrega in nenadnega dviga vročine. To se je zgodilo med tem, ko je jedla pri ženi v naročjo, tako da je blo res na hitro. Upam, da se to nikoli več ne ponovi, če pa se, bomo pa vsaj znali ukrepat. Tašči sem kupil telefon in ga je brez besed sprejela, ker se je tud ona zelo ustrašila. Reva boga je pograbila tamalo, ko sva jo v petek pripeljala domov in se je samo zjokala. Za njo je bilo pomoje še huje kot za naju. Tebi kot staršu najprej udari na možgane, da moraš ukrepat, čustva pridejo za tabo in sam se tamale v krču niti ne spomnem, ker sem samo gledal na cesto medtem ko sem drvel v zdravstveni dom. Tašči je pa na čustva usekalo. Pa še nekaj: Povrnilo se mi je zaupanje v naš zdravstveni sistem. V sili dela vse kot namazano, od reševalcev do komplet osebja na kirurgiji in v pediatrični kliniki. Kapo dol za te ljudi, ki delajo čudeže v nemogočih razmerah. Pa ko kaj takega doživiš vsi problemi, ki jih imaš čudežno izginejo, ostane pomembno le eno, zdravi in zadovoljni otroci in to je edino, kar je res pomembno. Še šef mi danes ne gre več na jetra. Hvala za vse besede, mala vam jih vrača s tono poljubčkov, takih njenih taslinastih Kalbo
< Sporočilo je popravil kalbo -- 26.6.2008 8:27:29 >
|