Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: sab simplex-kdaj primejo? 20.6.2008 17:01:45
|
|
|
|
j6
|
Moja izkušnja je taka, da pri nekaterih otročkih sploh nobene kapljice ne primejo, zvečer jih pa zvia zato, ker so utrujeni od celega dne, so polni vtisov, tudie so buni samo eno uro. V BISTVU naj bi bili krčki nekako način kako otroček sprošča stres. Mojo prvorojenko je zvijalo praktino do 4 meseca in ni pomagalo nič. še najbolje je bilo če sem jo guncalana telovadni žogi.. PA mamica se mora čim bolj sprostiti in pač počakati da to obdobjemine.
|
|
|
|
RE: sab simplex-kdaj primejo? 20.6.2008 17:12:42
|
|
|
|
Nasy
|
To je čist odvisno od otročka, na žalost morš glih probat, če ji kaj pomaga, enim ne pomaga nič. Nam na srečo so pomagale Sab simplex, ki sem ji jih dajala skor pred vsakim dojenjem. So pa bili krčki najprej popoldne, začelo se je okoli štirih, potem pa so se nam zamaknili v večerne ure-okoli osmih. Mi smo celo tako prakticirali, da smo ji dali manj kapljic pred dojenjem in potem >prišparane< dali, ko je bilo najhuje. Pri nas se je to obneslo dokaj dobro. No, pri 2,5 mesecih je zvijanje prenehalo Ene hvalijo tudi koroške kapljice pa italijanske..nam italijanske niso nič nucale. Srečno, pa da vam minejo hitro tile zoprni krčki!
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?