sab simplex-kdaj primejo? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje



Sporočilo


nia5 -> sab simplex-kdaj primejo? (20.6.2008 16:33:40)

Cao, zanima me kdaj začnejo kapljice sab simplex učinkovat ( če sploh ), zdaj uporabljamo te izključno 4 dni, pa ni napredka in me zanima če še jih naprej uporabljam da bi prijele ali naj probam kere druge ( npr. Antiflat, koroške ne primejo )? Pa zakaj hudiča se ti krči ful močneje pojavijo zvečer, čez dan jo namreč ( stara je en mesec ) ne mantra skoraj nič, zvečer po osmi uri pa samo čakamo v strahu kdaj se bo začelo. Boge naše štručke da morejo to bolečino prenašat, to ni fer[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]




j6 -> RE: sab simplex-kdaj primejo? (20.6.2008 17:01:45)

Moja izkušnja je taka, da pri nekaterih otročkih sploh nobene kapljice ne primejo, zvečer jih pa zvia zato, ker so utrujeni od  celega dne, so polni vtisov, tudie so buni samo eno uro. V BISTVU  naj bi bili krčki nekako način kako otroček sprošča stres. Mojo prvorojenko je zvijalo praktino do 4 meseca in ni pomagalo nič. še najbolje je bilo če sem jo guncalana telovadni žogi.. PA mamica se mora čim bolj sprostiti in pač počakati da to obdobjemine.




Nasy -> RE: sab simplex-kdaj primejo? (20.6.2008 17:12:42)

To je čist odvisno od otročka, na žalost morš glih probat, če ji kaj pomaga, enim ne pomaga nič. Nam na srečo so pomagale Sab simplex, ki sem ji jih dajala skor pred vsakim dojenjem. So pa bili krčki najprej popoldne, začelo se je okoli štirih, potem pa so se nam zamaknili v večerne ure-okoli osmih. Mi smo celo tako prakticirali, da smo ji dali manj kapljic pred dojenjem in potem >prišparane< dali, ko je bilo najhuje. Pri nas se je to obneslo dokaj dobro. No, pri 2,5 mesecih je zvijanje prenehalo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]Ene hvalijo tudi koroške kapljice pa italijanske..nam italijanske niso nič nucale.

Srečno, pa da vam minejo hitro tile zoprni krčki!




Stran: [1]