SuzanaKK -> RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del (19.7.2008 10:43:24)
|
Pozdravljene! Uh uh, bomo imeli lepo sončno soboto, super. No, jaz sem dopoldne bolj gospodinjsko naravnana, cote, pa posteljnino preoblečt pa kopalnico zrihtat, ker je že obupna. Popoldne pa na kak dooolg sprehod. sani sem se že spraševala, kje se kaj potepate, ker si zadnjič napisala, da ste že doma. Pa saj, je treba izkoristiti, bomo pozimi bolj notri čepele. Aljaž še ni nič kaj bolje, je včeraj rekla P. da je to od otroka do otroka odvisno, kako dolgo ima potem pike, preden izginejo. Odsvetovala mi je vse repelente, razen tiste na rastlinski osnovi, ki so pa baje za en k ... Lučko imamo mi Brevijevo in je tudi zanič, samo zvok spušča tako grozen, da joj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Mi imamo aventove flaške in dudo s spremenljivim pretokom, tako da tudi zelo goste tekočine gredo čez. Jaz mu občasno dodam zvečer kako žličko rižolina, ampak to zato, da bi dobil kako kalorijo več, saj veš, da imam z njegovim hranjenjem ful probleme. Žlica mu pa sploh ni interesantna, na dan v njega spravim le par žličk sadne kašice. Bom pa danes kupila lubenico, da jo bo malo srkal. intruder jaz že tudi po malem začenjam z glutenom, zaenkrat je še vse ok. Ančika hvala za ponujeno pomoč. Bom najprej poskusila sama s programom, ki ga je omenila nana, če ne ti pa pošljem slikco. Pa uživajte danes maksimalno. Če ti je kaj v pomoč, jaz sem najprej malega zmočila, potem pa na brisačo položila fredija, nanj otroka in zaprla beli del, potem še naramnice. Malo je zapleteno za prvič, potem pa kar gre. majra kako ste spali? TRIŠ kako je tvoj sonček? Že kaj bolje?
|
|
|
|