nana35 -> RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del (18.7.2008 23:54:55)
|
dašabina,tvoj sine je pa res pravi dolgin,[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za mere. mml,saj vseeno,če si hotela malo po svoje po mestu...varuška mora itak priti,pa če dežuje ali pa sneži,če se dogovoriš.Sicer s tem nimam izkušenj, ampak se mi res zdi noro,da kar tako odpove,par minut prej. Pa super da si dobila novo varuško za avgust in še to ugodno. Jaz tudi že razmišljam,kaj vse bom potrebovala s seboj na morje za Klemna.Gremo seveda tja kjer je elektrika,pa bi tudi rada neki mini štedilnik,toliko da ga imam. Vsaj za kako kavico...imamo pa plinsko bombo,takšno majhno in gor dva nastavka za kuhanje.Mogoče bo to tudi prav prišlo,jedli bomo pa že kje zunaj,če bo čas bomo pa kaj skuhali. Glede mer otročkov,mi nimamo nič več merjenja in tehtanja do septembra, poskusila ga bom približno zmeriti in stehtati sama. Anchikaa,v BC imajo še samo rumen Fredov obroč,vsaj v tistem BC na Titovi v Mb.In ta je v akciji,tako da ne vem...upam,da si ga že kupila! Berem,da si ga kupila,pa nimaš sreče.Ne vem,če ti ga bodo menjali, lahko pa poskusiš. intruder,seveda lahko prideš k meni,če boš imela čas.Se zmeniva.Po telefonu.Mi gremo iz poned.na torek ponoči na morje.Martinco je Patrik isti dan enako presenetil,sem ti to povedala??Danes sem tvojega dragega videla blizu vašega doma,je nesel Vida,zadaj pa en sivi moški (mislim,da je imel sive lase) in je tiščal voziček.Jaz sem se mimo peljala. Kupila pa sem proti komarjem od Chico tisto prenosno napravico na baterijo,ki jo lahko pripneš kamorkoli,tudi na voziček,ki oddaja nek zvok,da odganja komarje, tako da upam,da deluje. Suzana,pomanjšaj sliko v programu Photoscape,tam je še meni uspelo in zdaj redno menjujem te avatarje.Naj bo 75 x 100,pa gre,moja slika je pomanjšana na tako velikost.Pa še lepa čista je.Če ne boš vedela,ti bom razložila. Lusi je že tudi uspelo po navodilih.
|
|
|
|