|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
5.7.2008 8:45:05   
nana35
Pa še tri slikice kar tako,ker sem že pri tem delu.

user posted image user posted image

user posted image

:))

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
5.7.2008 9:04:40   
mala pikica
nana se vidi, da je Klemen pravi dobrovoljček, se na vseh slikicah tako lepo smeji user posted image

Midva z GAšperjem sva že iz sprehoda, je že prav vroče zunaj. Zgleda bo danes res bolj mirno tukaj, ste vsi na piknikih? Mi tudi gremo popoldan user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
5.7.2008 9:14:45   
klepetka
ojla

samo na brzake, ekr imam še en kup za opravit.Gremo žurat popoldneuser posted image user posted image

nana, super slikce user posted image .Klemen je pa itak oh in splohuser posted image

martinca , user posted image  za začetna zidarska dela.Pa lepe jožice imaš.

Včeraj smo prav prijetno čvekale, imele pa smo čast spoznati tudi Nežo+ limmo + očkata.Prav prijetna družinica so, Neža pa taka nežna punčka.

mml, ja ja, šoping je bil  uspešenuser posted image user posted image

sani , tudi jaz sem se ti pozabila zahvaliti za kavouser posted image .SE ti naslednjič oddolžim.Pa lepo se imejte ta vikend, k oodhajate na Koroško.

mala pikica,user posted image .Si pa res boga s koleni, ko praviš da ne moreš niti počepniti.

Zdajle pa letim, kaj več pokomentiram pa jutri zvečer, prej mi najverjetnje ne bo zneslo.
Lep vikend vam želim

< Sporočilo je popravil klepetka -- 5.7.2008 9:21:33 >

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
5.7.2008 9:26:58   
majra
Dan!
Se vidi, da je vikend in družine uživajo skupaj, zato pa tukaj takšno zatišje. Naš ati pa dela vse sobote, tako da je to malo zoprno, se težko kam dlje odpravimo vsi skupaj.
Grem, se je Katja zbudila, gremo ven dokler ni še vroče.

Lep vikend

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
5.7.2008 10:10:15   
Golobček
Jutro še od mene.

Za nami spet katasrtofalna noč, že šesta po vrsti, če se bo tako nadaljevalo ne vem kako bom zdržala, sem se razvadla ko je bila vedno pridna.Očitno gre tale moja Nina po Janovih in Nikovih stopinjah ko nista nič spala.

Pa še glava me je začela bolet očitno spet migrenski glavoboluser posted image user posted image user posted image .

Suzana uživajte na morju. In bravo za nove gramčke in cm.

Vse ki jih muči 6.bolezen čimprej se pozdravite.

Triš bogi Žan se mi oba smilita, ti zato ker ga kr nosiš, Žan pa zato ker joka.

Evo vsem bolančkom
user posted image

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
5.7.2008 12:00:45   
TRIŠ
Suzana se mi pa zdi da je tvoja lepotička zelo podobna tebi,al se motimuser posted image

Nana ko hočem povečat slikice rožic zahteva neko geslo.Daj jih še enkrat prilepi da si jih ogledam.Meni jih je pa včeraj stolkla točauser posted image .Jih bom lepo negovala pa se bodo upomogleuser posted image .Glede Klemna pa kaj naj rečem;KDOR JE LEP JE LEPuser posted image
golobček pojdi čez dan spat z Nino.Vem da je težko ampak jaz sem včeraj popoldne prespala ,ati in otroci pa so čuvali Žana in danes ponoči mi je bilo lažje.Čuvaj se da nam ne zbolišuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mala pikica glede kolen pa vedno pozabim pokomentirat,da zaradi teže te sigurno ne bolijo.Pol bi bili tisti ki so resnično močni in ne tako kot ti ki te jaz kar fajn šišnem,vsi na vozičkih.Tako da......nisi nič premočna ampak prav lepauser posted image .Naj se ti čimprej pozdravijouser posted image user posted image user posted image

Žan pa ima gnojne učke in že gosto kašlja.Sedaj vsaj vem da mu nekaj je in to je virus od Lane.Bova šla v ponedeljek še k P,pa da vidimo.Sicer pa je danes bolj priden.(že trkam ,da se stanje ne poslabšauser posted image )

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
5.7.2008 12:09:03   
TRIŠ
Aja pa še to sedaj ko je bolan mi spi na trebuhu in jaz ga božam po hrbtu da zaspi.Sedaj pa se res ne spomnim pri prvih dveh če sta spala na trebuščku.Ali je še vedno nevarno da se zadušijo med spanjemNamreč čakam da zaspi pol ga pa previdno obrnem ,ker se bojimuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
5.7.2008 12:15:41   
koala
Dan!

Alexse je končno vdal v borbi Alex;spancu, bil utrujen do konca,ampak se je še vedno boril da nebi zaspal, o nočipa raje nebi, se je zbujal na dve uri, res ne vem kaj mu jeuser posted image

mala pikicauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Bolančki pozdravite se!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
5.7.2008 12:24:24   
Lusa
... na hitrco se javljam ...Daša spi ,mož zunaj spet nekaj dela okol hiše ,jaz pa visim na RR in vmes kuham krompir za cmoke...upam ,da se mi spet ne posmodi...

nana -super slikce in lep klemen

mala pikica-se mi prav smiliš s temi koleni,glede zeta pa zaenkrat ne bo nič ,razen če kaj vmes prideuser posted image ,mi smo prišli do cilja in se mi zdi ,da sem resnično lahko ponosna nase ,da sem se še po dveh izgubah odločila za dašo ,ne boma se več igrala z usodouser posted image

joj vsi že odhajate na morje ,jaz bi tud....še malo samo 14dniuser posted image

evo to pa je iz našega morjauser posted image

...smo jo ravno slekli  ,ker je že bil čas ,da reče vodi čao ,čao..

user posted image

...babi,jaz in moji princeski...luša še samo z enim rokavčkom..

user posted image

...ko se Luša odpravi v baletno opremouser posted image ...potem pa veselicauser posted image

user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
5.7.2008 12:29:20   
Lusa
triš-glede spanja je tako ,da največja verjetnost za smrt je prvih par mesecev ,vendar so pa otročki(jih poznam kar veliko) ,ki že od rojstva spijo na trebuščku in to vso noč,tako ,d atvoj je itak že velik fant.Pri nas je lUša spala od 1meseca naprej na trebuščku ,daša pa ni govora sploh ne želi bit.Ajša pa se je kar sama obrnila vedno na trebuh.

koala-upam ,da se bo alexu ritem spremenil in bo začel bolje spat.Pride včasih tako ,pol pa spet bolje...

mml-ja saj bom poskusila dat večkrat Dašo noter v freda ,1x bo že pogruntala kako je fajn ta obroč ,bi še jaz skočila noter v vanj in bi kar malo zadremalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
5.7.2008 12:41:49   
TRIŠ
Lusa krasne slikicauser posted image user posted image user posted image user posted image .Kaj imate vi tole doma postavljeno.Kolk pa je velik bazen in kje ste ga kupili.Kako pa je z vodo in čiščenjem

Koala se mi kar smiliš ker vem kako to zgledauser posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
5.7.2008 12:43:08   
TRIŠ
Aja pa še to.Lusa tvojo Lušo bi pa kar k babici prepisala ko tako fajn zgledauser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
5.7.2008 12:43:58   
ursalara
Dašabina uživajte na morju!     user posted image

Katarinas
   user posted image   za tvojega partnerja!

Lusa za plavanje! user posted image

Triš    user posted image    user posted image

Suzana
user posted image za nove merice!uživajte na morju!      user posted image     

Varstvo jaz če pokličem pokličem enkrat drugače smo pa zmenjeni če bi kar koli bilo da oni mene pokličejo itak se pa ne zadržim več kot 2 urci!

Vaney nesreča na Savi ne morem verjeti se mi smilijo sploh njihovi svojici samo po pripovedovanju vseh kometarjev po tv se sprašujem kako so bili sploh tako pogumni če so videli da se je že pri prvem kanuju zataknilo,njihov pogum je bil za njih usoden za nekatere majhna človeška napaka se je sprevrgla v tragedijo!

Sunny tudi jaz imam navado ko pridem na morje da pokličem da smo uspešno prispeli ne kličem pa domov vsak dan pokličem še enkrat-dvakrat med tednom in to je to!

Martinca    user posted image za prizidek in seveda definitivno bela okna bo res označeno kje so starejši in kje je mlada družinica!

Mml,klepetka,sani jaz se vam res še enkrat opravičujem samo res mi ni zneslo priti sem pa potem bila malo čez 12 v Lj in sem že imela pomisleke da bi prišla pa nisem vedela ali ste še tam ali ne pa no daj se lahko še kdaj drugič dobimo!Sem pa v petek spet malo v Lj in se lahko dobimo na kavici če boste imele čas!

Mml sem hotela danes priti na veselico v Bizovik pa me zdaj žal ne bo,ker je od mojega stric umrl ozeroma od tete mož iz Bizovika in se zdaj ravno ne spodobi!

Moram pa še čestitati vsem slavljenčkom in MOJI LARI ki je imela včeraj pol leta!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
5.7.2008 13:00:15   
vaney
Mi smo nazaj iz sprehoda in kave (pristala sva pri tašči), Anže dela na spancu, jaz pa malo tukaj firbec pasem...

Danes ponoči je jedel samo ob 4h in potem spet zjutraj ob 8h, tako da upam, da se stanje s spanjem spet normaliziralo.

triš, tale tvoj Žan se mi prav smili, pa ti tudi....saj bouser posted image

še nekaj naših slikic:

Anže ima novo prijateljico (gosenico):
user posted image

Anžetova najljubša igrača - balonuser posted image :
user posted image

Na začetku igranja z atijem (resna varianta, ker se noče smejat v fotoaparat):
user posted image

Na koncu igranja - same presodite, kdo je bolj utrujenuser posted image  (naša bodoča varuška, ki misli, da gre čez 7 tednov na 4-mesečni "dopust" - to bo še zanimivouser posted image )
user posted image

Tako na hitro, zdaj pa grem kuhat kosilo, popoldne pa mogoče gremo v Dolenjske Toplice na Revozov piknik - bomo še videli.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
5.7.2008 13:52:44   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

nana se vidi, da je Klemen pravi dobrovoljček, se na vseh slikicah tako lepo smeji user posted image

Res je skoraj vedno dobre volje in nasmejan.

Mi na piknik ne gremo,bomo pa v senčki za hišo ali pa malo še v bazenčku,zvečer pa ven.Bila sva v trgovini in na sprehodu tako da je ena tura že narejena.

Triš,slikic ne gre odpreti,ker sem jih naložila malo drugače v album od RR, pa ne bom pisala gesla ampak jih še enkrat naložila,tokrat dve.

user posted image

user posted image

Škoda za tvoje jožice,upam,da si bodo opomogle.

Ubogi,ubogi mali Žan...
Sem brala da je nekje možnost zadušitve pri spanju na trebuščku v prvih 6. mesecih večja, ampak saj ti je že Lusa razložila kako in kaj.

Lusa,krasne slikice,jaz tudi komaj čakam na te vodne slike,ko bomo v malo večji vodi.

Lara,vse najboljše za pol leta!!

:))

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
5.7.2008 13:56:29   
majra
Smo prišle po obilnem kosilu s Katjo malo pofirbcat na RR, pa povečam sliko od Anžeta, pa se Katja tisti trenutek ko ga je zagledala, začne ful pogovarjat user posted image
Saj vem, da je bilo naključje, ampak mi je bilo tako simpatično, ko je pozdravla in malo podebatirala s svojim prijateljem user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
5.7.2008 14:00:24   
majra
Lara Larisa, vse najboljše user posted image , čeprav z zamudo je pa od srcauser posted image

Lara, vse najboljše user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
5.7.2008 14:08:08   
vaney
majra, saj meni je Katja čisto všeč, prav simpatična punca, tako da, če bo Anže tudi ratal zgovoren ob njeni slikici, se lahko zmeniva in jima prihraniva kasnejše iskanje "pravega"user posted image user posted image user posted image user posted image  (sorry, ampak tole mi je bilo pa tako smešno...)

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
5.7.2008 14:10:46   
vaney
nana, lepe rožice, ampak saj veš, meni se kaj več kot pogledat, kako so lepe,ne da z njimi ukvarjatuser posted image  imam na svojih oknih pri balkonu 4 tiste ta dolge kahle, pa mi je še to odveč za zalivat....kaj češ, nismo vsi za vse

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
5.7.2008 16:30:35   
TRIŠ
Nana KRASNE JOŽICE IMAŠuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa grava ven user posted image ne zdržimo več noteruser posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
5.7.2008 17:04:42   
ursalara
Majra Lara larisa se zahvaljuje za čestitke!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
5.7.2008 17:39:59   
koala
Vse najbolljše slavljenčkom, še za nazaj!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image Punce, a ste vedele, da se je lani rodilo 19823 otrok? user posted image user posted image  Me prav zanima koliko jih bo letos.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
5.7.2008 19:33:26   
TRIŠ
Ursalarauser posted image user posted image user posted image user posted image oprosti nisem pozabila v mislih na tvojo deklico ampak ko sem pisala post pa mi je ušlo.
Toraj LARA LARISA ČESTITKE  TA TVOJO PRVO POLOVIČKO LETA,KATERA JE BILA IN ŠE BO OBSIJANA Z LJUBEZNIJO TVOJIH STARŠEVuser posted image

Čestitke tudi ostalim slavljenčkom

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 5.7.2008 19:35:25 >

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
5.7.2008 19:39:50   
Sunny Morning
Nekaj slikic z morja, še predno pridemo domov:

PRVIČ NA TRAJEKTU, Z MAMI
user posted image

ŽE UŽIVAM NA TERASI
user posted image

PREIZKUŠAM ČOLNIČEK
user posted image

SPIM NA PLAŽI...KAKO PAŠE
user posted image

V BAZENU NI TAKO MRZLO
user posted image

MOJ NOV NAJLJUBŠI POLOŽAJ ZA SPANJE
user posted image

< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 5.7.2008 19:42:40 >

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
5.7.2008 19:46:27   
TRIŠ
Krasne slikice Sunny ampak ne moram jih povečat zato ko prideš domov prosim še enkratuser posted image al pa mi povej geslouser posted image

user posted image No tole mi je pa znano.Takšna je pozicija našega Žana zadnja dve dniuser posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?