|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
5.8.2008 9:03:59   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: limma
...moja torta je pečena in okrašenauser posted image Zvečer sem jo spekla, čez noč ohladila in zdaj dokončala.. upam, da bo, ker sem vmes Nežo spat dajala.. no, vmes sem ves čas mislila, da moram hitro prižgat računalnik in poročat mali pikici... res smo povezaneuser posted image user posted image mala pikica, hvala še enkrat, zlata si user posted image

limma, vidiš, da gre. Super user posted image user posted image user posted image Pa ne preveč hvalit, mi je prav nerodno user posted image Sicerpa sem ti samo recept pokazala. Jaz sem tudi zelo žalostna, ker vas ne bo. Sem ravno pred dvema dnevoma mislila, da te moram vprašat, če je tvoj user posted image uspel prestavit dopust, pa vidim, da žal ne user posted image Kje pa si ti doma? Pa ni vrag, da se enkrat ne bomo spoznali.

urssyy pa jaz tudi pogrešam, jo moram poklicat in jo malo skregat, je res že tako zelo dooolgo ni bilo user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
5.8.2008 9:34:26   
mml
Dan

Kako ste kaj? Za nami je spet ena čudna noč. No pravzaprav je bilo čudno že popoldne. matic je ves čas nekaj polival/bruhal/pljuval...in sem pomislila, da se prenajeda, pa še iz neznanega razloga je izpustil svoje standardno pol urno pozno popoldansko spanje, tako da je bil zvečer čista koma. Skratka zaradi polivanja sv se zvečer dojila samo na eni strani in ni zvečer nič več polival. Zvečer je bil pa tako utrujen, da je tudi spil samo na eni strani in zaspal. Po tem se je pa pol noči prebujl in hotel dudo (ufff sovražim dudo user posted image ). Ob 6.30 sva se po tem dojila in je takoj zaspal nazaj - brez dude seveda user posted image  - in še vedno spi...Bom danes poskusila, da bo po sadnem obroku pil samo na eni strani in bom videla, če bo kaj manj polival...

mala pikica super, da je Gašper večraj toliko pojedel. Upam, da bo takšnih dnevov čim več user posted image

puri  Tia je prava lepotička user posted image

lusa tvoji punci sta krasni kot vedno user posted image

golobček super, da ste uživali na morju user posted image .  Kako pa otroci prenašajo vožnjo? Pri nas je Manca obupna, še dobro, da smo nabavili prenosni DVD, ker sicer se je začelo dretje po 15 minutah vožnje. Matic je pa malo boljši in občasno celo zaspi...

martinca boš pa bogata, če bo v soboto deževalo user posted image . Sicer pa držim pesti za lepo vreme

klaja večinoma pridejo močnejše polovice družin tudi zraven...bodo že kaj počeli...recimo pazili na otroke user posted image

nana ti kar lepo prepričaj svojega, da morate vsi skupaj priti, ker te bomo sicer pogrešali user posted image

limma user posted image  za torto. Pri nas je tudi stanovanje potrebno nege user posted image . Na srečo pride danes naša gospa Ana, tako da se bo spet nekaj ur vse svetilo...kdaj imate trajekt? Mogoče se boste pa le lahko malo ustavili na pikniku

Lara vse najboljše 
user posted image

piknik/srečanje za katero uro se pa pogovarjamv Brunrici? Kaj pa če je že vse zasedeno?

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 5.8.2008 11:32:50 >

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
5.8.2008 10:12:21   
Intruder24
Oj,

naša noč je porazna 2 uri se je drl, potem pojedel flaško in zapsal do 7, zdaj spet spi...sem mislila, da so zobi in ker že 2 meseca nismo jedli ponoči, sem pozabla na hranjenje user posted image  očitno ima povečano potrebo po hrani..

vsem slavljenčkom vse naj najlepše za nazaj in za danes... user posted image

uživajte!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
5.8.2008 10:15:39   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: mml

piknik/srečanje za katero uro se pa pogovarjamv Brunrici? Kaj pa če je že vse zasedeno?

Verjetno lahko uro kasneje sporočimo, kajne? Če pa je zasedeno user posted image Hm, boste pa ljubljančanke razmislile o kakšni drugi lokaciji user posted image Meni se še vseeno zdi najboljše, da smo nekje v tem delu Slovenije, do Štajerske bi bilo kar precej daleč za nekatere, Ljubljana pa nam je le nekje v sredini.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
5.8.2008 11:08:02   
karmyka
Jutrouser posted image

Čvekice hvala za čestitke za naše pupe.user posted image
Ne vem katera je napisala da pridno puzata res je puzata pa že kar 2 lepa meseca sedaj se že na prstke postavljata če pa ležim na tleh me čisto okupiratauser posted image in si pomagata tako da se potem postavita za nekaj sekund že na nogice
No da ne govorim kaj sta včeraj zvečer pogruntali jaz grem na  wc pridem nazaj obe stojita  posteljici pa se ena drugi smejita pa čebljatauser posted image user posted image .

Glede spanja naši dve pupiki sta res pridni pančata od 22 pa do 9  zjutraj.Takrat prvič  jesta zdaj pa še spita, verjetno če bi bil eden nebi takole spaluser posted image .

Vidim da se pogovarjate o hrani no naš vsak dan izgleda takole:
9AM 180ml do 11 še spanje
11.30 AM recimo vaka še 150ml
12.00 sadna kašica
med 13 in 14 spanje pa do 15 pa pred spanjem obvezno mleko ker brez njega ne znajo za spatuser posted image
15 kosilo (bom kr naštela korenček brokoli cvetača bučke krompirček malo meseka pa malo masla to je recimo kosilo ,včeraj sem jim dala testenine pa korenček pa imajo vse tako rade vse kar naredim vse zmažejo )
Po kosilu pa do 17 ure vmes še AM
17 spanje do 18
18 kakšna banana frutek ali AM
20.30 gris ali keksolino gres imajo rajši se kr tresejo za njegauser posted image
21.30 še AM potem
kopanje in spanje.
Vmes pa še veliko čaja ali frutkovega soka ga imajo prav tako rade,ali pa  tudi kr mleko.

Pa še dve slikce večerno kopanjeuser posted image
TEA
user posted image
LEA
user posted image

No takole lepo se imejte veliko se smejteuser posted image user posted image pa velike torteuser posted image user posted image za obmesečnice.

Neposredna povezava do sporočila: 2605
5.8.2008 11:22:00   
aurora6
Bolj malo sem uspela prebrat sem zadnji teden polno zaposlena vam zvečer napišem kaj se vse dogaja....skočila sem toliko gor, ker Anita pravi, da se vam moram zahvalit za čestitke ................H V A L A 

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
5.8.2008 11:47:04   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Punce, kajne, da bomo pogrešale Klemna in nano, če jih ne bo na piknik user posted image

Seveda jo bomo pogrešale!
  user posted image in prav žalostne bomo če te ne bo!user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: martinca

dobro jutro!

ursalara in triš, saj pa vajini dragi ne bodo rabli z nami klepetat. veš koliko moških bo tam...uhhh, bodo že najdli temo za pogovor. potem pa še domov ne bodo hotli
bota vidle ko bodo še potem oni odprli temo na RR.

samo res na konu jih pa domov ne bomo mogli spravit! user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

Neposredna povezava do sporočila: 2607
5.8.2008 11:48:37   
ursalara
Punce Lara se vam zahvaljuje za včerajšne čestitke!       user posted image

Koala čestitke za zobke!user posted image user posted image

Lusa lepotičke imaš doma!user posted image

Puri
tudi ti imaš lepotičko doma! user posted image

Alfabeta
evo smeškiuser posted image !In res HB da je z tvojim sinkom bilo vse ok!   user posted image

Ursulina
lep avataruser posted image in    user posted image za kolena!

Mala pikica vidiš kako je pogumen tvoj sonček,vem pa kako si se ustrašila!  user posted image

Martinca
jaz držim pestkeuser posted image da boš imela lepo vreme na vajin dan user posted image samo če bo dež boš pa imela vsaj veliko denarja!  user posted image   Ne hecam se upam da bosta imela sonček! user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
5.8.2008 13:01:33   
mml
No tako poročilo glede piknika...

...imam dobre in slabe novice...

Najprej dobre

- prostor je, tudi če je slabo vreme, smo lahko tam, ker je pod streho

- cena 50 €

Slabe novice

- nimajo žara, tako da če želimo piknikirat, je potrebno prinesti s sabo tudi žar

- za 50 € dobimo samo prostor in klopi, ostalo moramo prinesti s sabo

Jaz sem rezervirala za približno 30 odraslih od 11. dalje

Zdaj pa povejte kako in kaj

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
5.8.2008 13:15:58   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: mml

No tako poročilo glede piknika...

...imam dobre in slabe novice...

Najprej dobre

- prostor je, tudi če je slabo vreme, smo lahko tam, ker je pod streho
To je že fajn, če nas dobi kakšna ploha, lahko uidemo na suho user posted image

- cena 50 €
To se mi ne zdi pretirano. Do sedaj nas je prijavljenih 19 punc, kar pomeni kakšen cent več kot 2,5 € na eno. Mislim, da bi šlo skozi user posted image

Slabe novice

- nimajo žara, tako da če želimo piknikirat, je potrebno prinesti s sabo tudi žar
Če se bomo odločili, da bomo tam pekli, mislim, da bi se našel kdo, ki bi lahko žar prinesel s seboj. Sicer pa nam ostane tudi možnost, da punce doma spaniramo kakšne bedre in perutničke (hladno je zelo dobro za pojest, vsaj zame user posted image ), pa tudi hladne perutničke iz žara so dobre. Sicer pa bomo že našli kakšno varianto.

- za 50 € dobimo samo prostor in klopi, ostalo moramo prinesti s sabo
Kaj pa je to ostalo? Hrano in pijačo bomo tako imeli svojo, kakšne plastične krožnike in pribor tudi. Če bodo naši otroci in sončki na veliko čebljajli, potem pa še niti glasbe ne bomo rabili user posted image

Jaz sem rezervirala za približno 30 odraslih od 11. dalje.
Ura se meni zdi čisto v redu, če pa bo kakšen odrasli več, pa tudi verjetno ne bo težav, ne.

Zdaj pa povejte kako in kaj.
Meni se zdi čisto v redu user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
5.8.2008 13:17:51   
vaney
mml, super, da si šla pogledat za piknik in hvala v imenu vsehuser posted image

meni se zdi to čisto ok, zdaj se moramo edino zmenit, kako bi s hrano in pijačo. Moj predlog je, da vsak prinese nekaj mesa, nekaj zelenjave in pijače sabo (recimo zase + malo zraven (kot je že ena predlagala), tam damo vse na kup in uživamo, lahko pa gre ena v konkretno nabavo mesa in pijače, pa ji potem damo denar. Se je treba zmenit. Povejte še druge.

Mi gremo popoldne baje v Ljubljano, tako da se beremo spet zvečer.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
5.8.2008 13:38:24   
mml
Sem malo poslikala...

Otroško igrišče za malo večje sončke

user posted image

user posted image

Matic testira gugalnico

user posted image

Prostor za klopi in mize

user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
5.8.2008 13:57:47   
klaja
Mml res hvala, da si šla tja in še poslikala!

Meni se prostor zdi vredu, glede ostalega pa saj ni potrebno da si pečemo, lahko se zmenimo  za narezke in nekaj zelenjave. Pa kaj sladkega lahko doma spečemo.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
5.8.2008 13:57:50   
mala pikica
Super, da si poslikala, mml user posted image Meni se res zdi fajn. Pa super, da je toliko sence, če bi slučajno bilo vroče. To bo dekic v senci na tleh user posted image

Jaz se strinjam z vaney. Ali vsak prinese zase in še malo zraven ali pa ena nabavi recimo vsi meso, druga plastiko in servite, tretja pijačo,... Po predlogih seveda user posted image Joj, se že zdaj veselim user posted image user posted image user posted image

triiiiš, kaj vas lahko dam na seznam??? Reci, da si že prepričala svojega!!! user posted image

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 5.8.2008 13:58:36 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
5.8.2008 13:59:52   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Pa kaj sladkega lahko doma spečemo.

To pa tako ali tako user posted image Bo alfabeta pekla breskvice in rogljičke, jaz pa bom kaj drugega poiskala. Pa seveda se še druge javite!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
5.8.2008 14:07:15   
mala pikica
1.piknik sončkov januarčic 2008;
Brunarica Bizovik, Ljubljana, 30.8.2008 ob 11.uri

user posted image suzanaKK - 3
user posted image  dašabina - 4
user posted image  klaja - 4
user posted image  martinca - 3
user posted image  koala - 3
user posted image  intruder24 - 3
user posted image  ursalara - 3
user posted image  sunny morning - 2
user posted image  vaney - 3
user posted image  lusa - 4
user posted image  majra - 2
user posted image  klepetka - 5
user posted image mml - 4
user posted image sani - 3
user posted image alfabeta - 3
user posted image lutiropan - 6
user posted image katee - 3
user posted image katrinRR - 4
user posted image  mala pikica - 3

Trenutno nas je prijavljenih 65 user posted image

Zemljevid (naslov je Pot v Dolino 60, Ljubljana)

user posted image

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 5.8.2008 14:20:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 2616
5.8.2008 14:30:28   
TRIŠ
Mene žal ne bo na kavo ker imam tasta čisto na koncu.Ga je rešilc odpeljal skupaj z mojimuser posted image v bolnico.Tako se mi smiliuser posted image user posted image user posted image .Sem ga peljala k zdravniku in je ceroza jeter pol pa je še naglas zdravnica rekla da misli da je še kak rak na črevesju.To pa naredi alhohol.Res ne vem kdo se ga je izmislil.Upam da niste hude Vaney,ampak res ne  bo šlo user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
5.8.2008 14:32:15   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
triiiiš, kaj vas lahko dam na seznam??? Reci, da si že prepričala svojega!!! user posted image

Le daj me na seznam samo obljubim pa ne ,ker ne vem kako bo sedaj ta situacija.Če pa se poštima glede tasta pa sigurno pridemo vsiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2618
5.8.2008 14:36:11   
TRIŠ
mmluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super ,mega ,enkraten prostor.Res imaš oko kje je lepouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
5.8.2008 14:43:01   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR
Novica dneva: Anže je dobil četrti zobek user posted image user posted image user posted image

S čim pa vi to masirate da tako rastejo mi smo še vedno brezuser posted image ampak dlesni so pa ostre kot da bi bile polne zobkuser posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
5.8.2008 14:46:46   
SuzanaKK
Dober dam punce!

Ja kaj berem, da me pogrešate, res zelo zelo lepo!user posted image

Sem tako dolgo brala, da se je Aljaž že vmes zbudil, tako da zdajle na hitrco, potem pa malo daljše javljanje.

mml super, super, super! user posted image user posted image user posted image Samo, po moje nas bo odraslih več kot 30, a bo to problem? Drugače pa mislim, da je najbolj enostavno, če vsaka familija nekaj prinese, damo na kup in to je to.

Včeraj sva bila v bolnišnici, so Aljažu vzeli kri za kontrolo ščitničnih hormonov in ni nič jokal, so ga pohvalile sestre. Moram pa res pohvaliti celjsko predstojnico Lidijo Vučajnk, ker vedno pride na kontrolo, ga pregleda, me vpraša, kako je s hranjenjem, ga stehta. To me naša P. zadnjič ni niti vprašala. In tehnica je pokazala 7190 g, ko sva prišla domov, se je tako pokakal, da se mi zdi, da je odtehtalo tistih ubogih 200 g, torej se tudi Aljaž ni NIČ zredil v mesecu dniuser posted image Pa zdaj, ko se mi zdi, kar lepo je. Je pa res, da to dete tako miga, niti minutke ni na miru, verjetno tako kot Manja pokuri vse, kar poje.

Aha, protest, no, pridem kasneje ...

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
5.8.2008 15:04:26   
klaja
Bom tudi jaz nekaj spekla.

Anchikaa ti pa tudi tvojega prepričaj, da boste prišli, če pa mu bo dolgčas, pa bo lahko Julijo pazil, mu bom dovolilauser posted image .

Kje je pa kaj Nalin, da se nič ne oglasi?

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
5.8.2008 15:08:09   
klaja
Aja Triš upam da se s tastom dobro izteče!

Katrin pa čestitke za 4. zobek! Mi smo še vedno v klubu brezzobih.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
5.8.2008 15:40:58   
nana35
martinca.Če bi prišli po rože v petek in jih v pon.vrnili???Lepo prosim.Pa če boš lepo skrbela za njih,da bodo zalite in pazila na cvetove pri prevozu.

triš,kateri moški pa ne klepeta rad z nasprotnim spolom?user posted image Edino če misliš,da je taka klepetulja kot ženske?user posted image

limma,user posted image za tvojo prvo torto,upam,da je super dobra in da jih bo še več.Jaz se ne spuščan v take podvige.Jaz ravno zato ne pečem,če verjameš ali ne,ker je potem taka svinjarija,jaz pa imam rada pospravljeno.Če že kuham in skozi sproti brišem kapljice,packe,umivalnik,sproti pomivam itd.

mala pikicauser posted image  za Gašperčka,da je lepo jedel,pa da bo še velikokrat.
In dobro,da je Gašper padec prenesel z nasmehom.Moj Klemen je danes zopet-tudi-zružil s postelje,sem zadremala na brzino in je zružilo...a ni bilo hujšega,pristal je na rokicah,malo pojokcal in je bilo vse ok.

katrinuser posted image za Anžetov 4.zobek!

mml,jaz bi tudi imela tako gospo Ano,a moj ni za take zadeve,da bi nam nekdo tuj hodil po hiši.So nam že 1x vlomili in 1x poskušali...

karmyka,res imaš pridni punčki,lepo spita in se tudi lepo razvijata.Pa fajn je ker sta v paru in se skupaj igrata in pogovarjata,pa sta sebi dovolj.Naši "enojčki"pa zahtevajo samo našo pozornost in to 100 na uro.

triš,upam,da bo za tasta čim lažje in da se bo dobro izteklo,kakorkoli se že bo.

:))

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
5.8.2008 15:47:52   
Golobček
Pozdravček !

Kar s tiče zobkov spadamo tudi mi med brezzobe, je takšna kot kaka oma pri 80-ih ko se nasmeji.user posted image user posted image

Triš upam da se čimboljše izteče to s tastom.Alkohol je pa res hudičuser posted image - kak ga jaz sovražim.

Moja Nina pa ima jutri UZ kolkov, dajte še ve držat pesti za naju.Bo Nina zelo vesela, če boste mislile na naju.

Suzana kako je sedaj za jutri ? V bolnici začnejo delat UZ ob dveh, ponavadi sva z Nino prve na vrsti. Kako bo pa jutri pa ne vem.
Lahko prideš do bolnice če želiš, pa greva potem nekam na eno kavico. Kaj praviš???

Mml moji sončki vožnjo kr dobro prenašajo, jo vsaj večjih izgredov ni bilo.HB se vsi trije zelo radi vozijo.user posted image user posted image user posted image

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?