Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: bolniška- porodniški dopust 20.6.2008 9:17:53
|
|
|
|
srki
|
Ne, ne rabiš prej v službo. Tudi sama bom naredila tako, da bom šla malo na bolniško, potem pa izkoristila cel dopust. V službi mi ne bodo zaradi tega tudi nič težili.
|
|
|
|
RE: bolniška- porodniški dopust 20.6.2008 9:35:25
|
|
|
|
AnciM
|
Ne greš prej v službo. Porodniški dopust skupaj z nego za otroka traja 12 mesecev. Nastopiš ga pa 28 dni pred PDP. Ne glede na to, a si prej na bolniški, dopustu... Prej greš delat le, če del dopusta za nego koristi oče. Samo to je pa vajin dogovor.
|
|
|
|
RE: bolniška- porodniški dopust 3.9.2008 22:05:19
|
|
|
|
orka2000
|
Pozdravljene , upam, da bo še kdo gledal ta sporočila, čeprav so bila končana že junija. Nekje sem prebrala, da, če si najmanj 3 mesece skupaj na bolniški pred porodniško, da moraš it obvezno 45 dni pred rokom poroda na porodniško. A, kdo kaj ve o tem? Lp, Nina
|
|
|
|
RE: bolniška- porodniški dopust 3.9.2008 22:28:17
|
|
|
|
ključek
|
Pozdravljene , upam, da bo še kdo gledal ta sporočila, čeprav so bila končana že junija. Nekje sem prebrala, da, če si najmanj 3 mesece skupaj na bolniški pred porodniško, da moraš it obvezno 45 dni pred rokom poroda na porodniško. A, kdo kaj ve o tem? Lp, Nina na porodniško greš 28 dni pred predvidenim rokom in nič prej. prej lahko koristiš dopust ali bolniško, to ne spremeni ničesar.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?