|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   je to to???
23.2.2005 12:27:07   
sade
Pozdravljene :bravo:,
samo eno vprašanje, po novem merim BT, pa je do sedaj nihala med 35,9 in 36. Sicer je to zelo nizko, moj pravi da sem hladna kot kača. :ups: No včeraj mi je zrasla na celih 36,2 C.
O naj bi imela po izračunih takih in drugačnih ta teden. Zanima me ali je to malo povišanje znak za O.
Hvala punce.
:zajcek: da nam čimprej uspe.
Lp
Sade
Neposredna povezava do sporočila: 1
   je to to???
23.2.2005 12:33:12   
emaa
lahko, ko je O naj bi temperatura narasla za vsaj 0,2 stopinje, pri nekaterih pa tudi več.
LP

(odgovor članu sade)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   je to to???
23.2.2005 12:39:11   
naja78
svetujem,ti da uporabljaš živosrebrni termometer.

glede bt-:ups:,meni se zni malo.tile digitronski so za bt preveč občutljivi.boljš da poskusiš z unim.:miska:

(odgovor članu sade)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   je to to???
23.2.2005 12:49:10   
ElaM
Ojla punce,
jaz imam temperaturo full nizko do 36.3, BT pa od 36.5-36.7. Koliko naraste BT, če pride do zanositve?
Vem, da je bilo o BT že ogromno napisanega, sam sem v službi pa nimam časa iskalnika uporabljat.:ups:
Hvala

(odgovor članu sade)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   je to to???
23.2.2005 12:52:52   
eva1
No meni temparatura ni nikoli narastla-sem mislila da nimam O, sam očitno sem jo imela, kajti še malo pa bom mamica! Tako, da ne se sekirat s to BT-no če se mi je kdaj dvignila, je pa naslednji dan že spet padla, tako da brez veze je po mojem to merit, sam živciraš se....
LP, Eva 36t in :duda: Luka

(odgovor članu sade)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   je to to???
23.2.2005 13:03:16   
sade

Ja Eva res je to tako, ampak če se odločim za obisk ginekologa, mi je bilo rečeno, da moram merit to BT. Verjam, tudi meni ni do tega. Ker baje ginekologi na podlagi tega določajo način zdravljena... no vsaj tako mi je bilo rečeno!
Bom kar verjela, da je to znak O in potem bo prej :roza::modri:.
Lp

(odgovor članu sade)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?