je to to??? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

sade -> je to to??? (23.2.2005 12:27:07)

Pozdravljene :bravo:,
samo eno vprašanje, po novem merim BT, pa je do sedaj nihala med 35,9 in 36. Sicer je to zelo nizko, moj pravi da sem hladna kot kača. :ups: No včeraj mi je zrasla na celih 36,2 C.
O naj bi imela po izračunih takih in drugačnih ta teden. Zanima me ali je to malo povišanje znak za O.
Hvala punce.
:zajcek: da nam čimprej uspe.
Lp
Sade

emaa -> je to to??? (23.2.2005 12:33:12)

lahko, ko je O naj bi temperatura narasla za vsaj 0,2 stopinje, pri nekaterih pa tudi več.
LP

naja78 -> je to to??? (23.2.2005 12:39:11)

svetujem,ti da uporabljaš živosrebrni termometer.

glede bt-:ups:,meni se zni malo.tile digitronski so za bt preveč občutljivi.boljš da poskusiš z unim.:miska:

ElaM -> je to to??? (23.2.2005 12:49:10)

Ojla punce,
jaz imam temperaturo full nizko do 36.3, BT pa od 36.5-36.7. Koliko naraste BT, če pride do zanositve?
Vem, da je bilo o BT že ogromno napisanega, sam sem v službi pa nimam časa iskalnika uporabljat.:ups:
Hvala

eva1 -> je to to??? (23.2.2005 12:52:52)

No meni temparatura ni nikoli narastla-sem mislila da nimam O, sam očitno sem jo imela, kajti še malo pa bom mamica! Tako, da ne se sekirat s to BT-no če se mi je kdaj dvignila, je pa naslednji dan že spet padla, tako da brez veze je po mojem to merit, sam živciraš se....
LP, Eva 36t in :duda: Luka

sade -> je to to??? (23.2.2005 13:03:16)

Ja Eva res je to tako, ampak če se odločim za obisk ginekologa, mi je bilo rečeno, da moram merit to BT. Verjam, tudi meni ni do tega. Ker baje ginekologi na podlagi tega določajo način zdravljena... no vsaj tako mi je bilo rečeno!
Bom kar verjela, da je to znak O in potem bo prej :roza::modri:.
Lp

Stran: [1]