Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 27.8.2008 7:57:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* Dobro jutro! Štručka Pri meni je danes dan D, znakov pa nobenih. Nič me ne špika kot običajno pred , tudi prsa me ne bolijo . Dva dni nazaj mi je temperatura padla za 0,4°C, sedaj pa je že 2 dni zopet 37°C. Ne vem kaj se dogaja??? Testa danes še ne bom delala, ker sem imela najdaljši ciklus do sedaj 40 dni, tako da bom še malo počakala, seveda če bom zdržala . držim pesti
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 27.8.2008 8:00:43
|
|
|
|
Tiki55
|
spps hojla Ti imaš pa v teh dneh NS, če se ne motim... In boš spet videla svojo pikico Dobro opravi Te dni manj čvekam na RR, ker imam res ogromno dela v službi... pa malo me je tud minilo navdušenje pri ustvarjanju novega bitjeca... Ampak saj bo že.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 27.8.2008 8:07:02
|
|
|
|
ursa30
|
jutro...zame žal ne dobro zjutraj sem dobila , se selim v september sem mela občutek, da ta mesec spet ne bo nič, ker me je že cel teden bolel križ in prsa. ampak sem kljub temu razočarana in žalostna, ker nama spet ni uspelo tikica, hvala za , si jih bom shranila za naslednji mesec za vse pa še naprej navijam
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 27.8.2008 8:08:13
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 spps hojla Ti imaš pa v teh dneh NS, če se ne motim... In boš spet videla svojo pikico Dobro opravi Te dni manj čvekam na RR, ker imam res ogromno dela v službi... pa malo me je tud minilo navdušenje pri ustvarjanju novega bitjeca... Ampak saj bo že. si si pa dobro zapomnila Ns imam danes zvečer v MB Midva z mojim sva se odločila,da ne bova nič vprašala za spol,gre pa naša bodoča prvošolka zraven,ki bi rada zvedela,če bo dobila bratca ali sestrico Tiki,verjamem,da ti pobira voljo,ti samo uživaj s tvojim.v katerem krogu si že ti? Si bila kaj pri G?
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 27.8.2008 8:08:22
|
|
|
|
Tiki55
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 jutro...zame žal ne dobro zjutraj sem dobila , se selim v september sem mela občutek, da ta mesec spet ne bo nič, ker me je že cel teden bolel križ in prsa. ampak sem kljub temu razočarana in žalostna, ker nama spet ni uspelo tikica, hvala za , si jih bom shranila za naslednji mesec za vse pa še naprej navijam urši
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 27.8.2008 8:09:31
|
|
|
|
ursa30
|
pa malo me je tud minilo navdušenje pri ustvarjanju novega bitjeca... Ampak saj bo že. vem kako se počutiš, tudi jaz včasih razmišljam, da bi kar odnehala in si kupila še kakšno žival raje ampak sem se odločila, da se bom borila do konca, tiki, ti pa z mano, a je jasno! boš vidla, da bova zmagale
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 27.8.2008 8:10:22
|
|
|
|
ursa30
|
tiki, hvala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 27.8.2008 8:10:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 jutro...zame žal ne dobro zjutraj sem dobila , se selim v september sem mela občutek, da ta mesec spet ne bo nič, ker me je že cel teden bolel križ in prsa. ampak sem kljub temu razočarana in žalostna, ker nama spet ni uspelo tikica, hvala za , si jih bom shranila za naslednji mesec za vse pa še naprej navijam tako sem žalostna,ker vam mojim soborkam še ni uspelo ,upam,da ostajate čimbolj pozitivne za v naprej.držim pesti za vse vas imam takle kr včasih slabo vest,ko se javljam med vami,ki doživljate poraz za porazom.
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 27.8.2008 8:12:43
|
|
|
|
ursa30
|
hvala tudi tebi spps mi je pa res zanimivo, moja babica in mami sta bili obe plodni kot zajca moji mami ni pomagala nobena kontrecepcija, je imela ne vem koliko splavov, babica isto... evo, jaz pa tako..
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 27.8.2008 8:15:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 hvala tudi tebi spps mi je pa res zanimivo, moja babica in mami sta bili obe plodni kot zajca moji mami ni pomagala nobena kontrecepcija, je imela ne vem koliko splavov, babica isto... evo, jaz pa tako.. a ti si že bila na kakšnih preiskavah? boš videla,da boš tud ti sledila mami in babici,samo tvoj čas še ni nastopil,boš pa potem vse nadoknadla
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 27.8.2008 8:16:41
|
|
|
|
S*
|
ursa30
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 27.8.2008 8:17:03
|
|
|
|
ursa30
|
9. septembra imam pregled, osnovni, da vidi če imam ovulacijo itd..potem je pa še moj na vrsti..bom poročala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 27.8.2008 8:17:36
|
|
|
|
Tiki55
|
spps saj res... tvoja tamalčica gre v pon. v 1. razred Naj G pove le njej al bo bratec al sestrica, vidva si pa ušesa zatisnita Mi smo v 13. krogu... Takoj ko moja G pride z dopusta, sem bom pri njej naslikala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 27.8.2008 8:18:13
|
|
|
|
carpe diem
|
Joj, sem bila živčna tele dni... RR stran mi ni delala.... Vas moram takoj za nazaj prebrat! Čestitke nosečkam!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 27.8.2008 8:19:23
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* ursa30 hvala tudi tebi spps, vem, da bo moj čas tudi prišel, samo si nisem mislila, da bo treba toliko časa čakati. no ja...očitno mi je namenjeno drugače, kot sem si želela.. pravijo, da je vsaka stvar za nekaj dobra...sicer ne vem, zakaj je to dobro..ampak ok naj bo tako, če že mora biti
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 27.8.2008 8:21:01
|
|
|
|
spps
|
spps saj res... tvoja tamalčica gre v pon. v 1. razred ja staramo se,otroci bodo začeli hodit v šolo... tiki in urša,želim obema,da gresta čimprej naprej,da bosta tud vidve kmalu na mojem mestu čas pa ful hitro gre,počas zaključujem prvo tromesečje
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 27.8.2008 8:23:29
|
|
|
|
spps
|
spps, vem, da bo moj čas tudi prišel, samo si nisem mislila, da bo treba toliko časa čakati. no ja...očitno mi je namenjeno drugače, kot sem si želela.. pravijo, da je vsaka stvar za nekaj dobra...sicer ne vem, zakaj je to dobro..ampak ok naj bo tako, če že mora biti Jaz tud pravim tako,včasih so v nas neke zavore,ki jih imamo v podzavesti. tako kot naprimer jaz-ker še nimam dokončane srednje,me je ful morilo,in tisti msec,ko sem šloa vprašat za svoje možnosti,da čimprej zaključim,sem zanosila včeraj sem se pa šla vpisat,tako,da komaj čakam,da začnem tud jaz s predavanji
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 27.8.2008 8:26:45
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps spps, vem, da bo moj čas tudi prišel, samo si nisem mislila, da bo treba toliko časa čakati. no ja...očitno mi je namenjeno drugače, kot sem si želela.. pravijo, da je vsaka stvar za nekaj dobra...sicer ne vem, zakaj je to dobro..ampak ok naj bo tako, če že mora biti Jaz tud pravim tako,včasih so v nas neke zavore,ki jih imamo v podzavesti. tako kot naprimer jaz-ker še nimam dokončane srednje,me je ful morilo,in tisti msec,ko sem šloa vprašat za svoje možnosti,da čimprej zaključim,sem zanosila včeraj sem se pa šla vpisat,tako,da komaj čakam,da začnem tud jaz s predavanji super boš tapravi šolarček naj ti gre vse po planu, bomo tut za to navijali
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 27.8.2008 8:27:08
|
|
|
|
Tiki55
|
spps hvala za vzpodbudo urši te bom ubogala, če boš ti mene Greva dalje s polno paro, a prav! In tudi midve bova prej ali slej prišli na vrsto
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 27.8.2008 8:28:47
|
|
|
|
spps
|
Greva dalje s polno paro, a prav! In tudi midve bova prej ali slej prišli na vrsto tako se govori
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 27.8.2008 8:28:51
|
|
|
|
Tiki55
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 IZVIRNO SPOROČILO: spps spps, vem, da bo moj čas tudi prišel, samo si nisem mislila, da bo treba toliko časa čakati. no ja...očitno mi je namenjeno drugače, kot sem si želela.. pravijo, da je vsaka stvar za nekaj dobra...sicer ne vem, zakaj je to dobro..ampak ok naj bo tako, če že mora biti Jaz tud pravim tako,včasih so v nas neke zavore,ki jih imamo v podzavesti. tako kot naprimer jaz-ker še nimam dokončane srednje,me je ful morilo,in tisti msec,ko sem šloa vprašat za svoje možnosti,da čimprej zaključim,sem zanosila včeraj sem se pa šla vpisat,tako,da komaj čakam,da začnem tud jaz s predavanji super boš tapravi šolarček naj ti gre vse po planu, bomo tut za to navijali boste imeli dva šolarčka v družini
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 27.8.2008 8:29:44
|
|
|
|
spps
|
boš tapravi šolarček naj ti gre vse po planu, bomo tut za to navijali _ aha,bom morala bit fejst pridna
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 27.8.2008 8:31:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 IZVIRNO SPOROČILO: spps spps, vem, da bo moj čas tudi prišel, samo si nisem mislila, da bo treba toliko časa čakati. no ja...očitno mi je namenjeno drugače, kot sem si želela.. pravijo, da je vsaka stvar za nekaj dobra...sicer ne vem, zakaj je to dobro..ampak ok naj bo tako, če že mora biti Jaz tud pravim tako,včasih so v nas neke zavore,ki jih imamo v podzavesti. tako kot naprimer jaz-ker še nimam dokončane srednje,me je ful morilo,in tisti msec,ko sem šloa vprašat za svoje možnosti,da čimprej zaključim,sem zanosila včeraj sem se pa šla vpisat,tako,da komaj čakam,da začnem tud jaz s predavanji super boš tapravi šolarček naj ti gre vse po planu, bomo tut za to navijali boste imeli dva šolarčka v družini 3 je treba zgodaj začet
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 27.8.2008 8:33:01
|
|
|
|
Tiki55
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 IZVIRNO SPOROČILO: spps spps, vem, da bo moj čas tudi prišel, samo si nisem mislila, da bo treba toliko časa čakati. no ja...očitno mi je namenjeno drugače, kot sem si želela.. pravijo, da je vsaka stvar za nekaj dobra...sicer ne vem, zakaj je to dobro..ampak ok naj bo tako, če že mora biti Jaz tud pravim tako,včasih so v nas neke zavore,ki jih imamo v podzavesti. tako kot naprimer jaz-ker še nimam dokončane srednje,me je ful morilo,in tisti msec,ko sem šloa vprašat za svoje možnosti,da čimprej zaključim,sem zanosila včeraj sem se pa šla vpisat,tako,da komaj čakam,da začnem tud jaz s predavanji super boš tapravi šolarček naj ti gre vse po planu, bomo tut za to navijali boste imeli dva šolarčka v družini 3 je treba zgodaj začet to bi blo pa res zgodaj itak bo tud tvoja predavanja poslušal
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 27.8.2008 8:35:39
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 spps hvala za vzpodbudo urši te bom ubogala, če boš ti mene Greva dalje s polno paro, a prav! In tudi midve bova prej ali slej prišli na vrsto tako se govori se potrudiva septembra kokr se bo dalo, če nama ne rata, se bova pa spodbujale tok časa, dokler ne bova zagledale
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Bi se odločila za doulo?willmaDa (
13%)
Ne (
12%)
kaj je to doula? (
74%)
Število vseh glasov: 319Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!