|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo Avgusta
27.8.2008 7:57:39   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Dobro jutro!

Štručka user posted image user posted image user posted image
Pri meni je danes dan D, znakov pa nobenih. Nič me ne špika kot običajno pred user posted image , tudi prsa me ne bolijouser posted image . Dva dni nazaj mi je temperatura padla za 0,4°C, sedaj pa je že 2 dni zopet 37°C. Ne vem kaj se dogaja???
Testa danes še ne bom delala, ker sem imela najdaljši ciklus do sedaj 40 dni, tako da bom še malo počakala, seveda če bom zdržala user posted image .
držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
27.8.2008 8:00:43   
Tiki55
spps hojlauser posted image Ti imaš pa v teh dneh NS, če se ne motim... In boš spet videla svojo pikicouser posted image Dobro opraviuser posted image user posted image user posted image

Te dni manj čvekam na RR, ker imam res ogromno dela v službi... pa malo me je tud minilo navdušenje pri ustvarjanju novega bitjeca... Ampak saj bo že.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
27.8.2008 8:07:02   
ursa30
jutro...zame žal ne dobro user posted image
zjutraj sem dobila user posted image , se selim v septemberuser posted image
sem mela občutek, da ta mesec spet ne bo nič, ker me je že cel teden bolel križ in prsa.
ampak sem kljub temu razočarana in žalostna, ker nama spet ni uspelo user posted image user posted image
tikica, hvala za user posted image user posted image , si jih bom shranila za naslednji mesec user posted image user posted image

za vse pa še naprej navijam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
27.8.2008 8:08:13   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

spps hojlauser posted image Ti imaš pa v teh dneh NS, če se ne motim... In boš spet videla svojo pikicouser posted image Dobro opraviuser posted image user posted image user posted image

Te dni manj čvekam na RR, ker imam res ogromno dela v službi... pa malo me je tud minilo navdušenje pri ustvarjanju novega bitjeca... Ampak saj bo že.

user posted image user posted image user posted image
si si pa dobro zapomnilauser posted image user posted image user posted image user posted image  Ns imam danes zvečer v MBuser posted image user posted image user posted image  Midva z mojim sva se odločila,da ne bova nič vprašala za spol,gre pa naša bodoča prvošolka zraven,ki bi rada zvedela,če bo dobila bratca ali sestricouser posted image user posted image user posted image

Tiki,verjamem,da ti pobira voljo,ti samo uživaj s tvojim.v katerem krogu si že ti?
Si bila kaj pri G?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
27.8.2008 8:08:22   
Tiki55
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

sem mela občutek, da ta mesec spet ne bo nič, ker me je že cel teden bolel križ in prsa.
ampak sem kljub temu razočarana in žalostna, ker nama spet ni uspelo user posted image user posted image
tikica, hvala za user posted image user posted image , si jih bom shranila za naslednji mesec user posted image user posted image

za vse pa še naprej navijam user posted image user posted image user posted image

uršiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
27.8.2008 8:09:31   
ursa30
pa malo me je tud minilo navdušenje pri ustvarjanju novega bitjeca... Ampak saj bo že.

vem kako se počutiš, tudi jaz včasih razmišljam, da bi kar odnehala in si kupila še kakšno žival raje user posted image

ampak sem se odločila, da se bom borila do konca, tiki, ti pa z mano, a je jasno!user posted image

boš vidla, da bova zmagale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
27.8.2008 8:10:22   
ursa30
tiki, hvala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
27.8.2008 8:10:38   
spps

user posted image user posted image user posted image
tako sem žalostna,ker vam mojim soborkam še ni uspelouser posted image ,upam,da ostajate čimbolj pozitivne za v naprej.držim pesti za vse vasuser posted image user posted image user posted image user posted image imam takle kr včasih slabo vest,ko se javljam med vami,ki doživljate poraz za porazom.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
27.8.2008 8:12:43   
ursa30
user posted image user posted image user posted image hvala tudi tebi spps

mi je pa res zanimivo, moja babica in mami sta bili obe plodni kot zajca user posted image
moji mami ni pomagala nobena kontrecepcija, je imela ne vem koliko splavov, babica isto...user posted image
evo, jaz pa tako..user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
27.8.2008 8:15:16   
spps

user posted image user posted image user posted image hvala tudi tebi spps

mi je pa res zanimivo, moja babica in mami sta bili obe plodni kot zajca user posted image
moji mami ni pomagala nobena kontrecepcija, je imela ne vem koliko splavov, babica isto...user posted image
evo, jaz pa tako..user posted image user posted image
a ti si že bila na kakšnih preiskavah?
boš videla,da boš tud ti sledila mami in babici,samo tvoj čas še ni nastopil,boš pa potem vse nadoknadlauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
27.8.2008 8:16:41   
S*
ursa30user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
27.8.2008 8:17:03   
ursa30
9. septembra imam pregled, osnovni, da vidi če imam ovulacijo itd..potem je pa še moj na vrsti..bom poročala user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
27.8.2008 8:17:36   
Tiki55
spps saj res... tvoja tamalčica gre v pon. v 1. razreduser posted image user posted image user posted image Naj G pove le njej al bo bratec al sestrica, vidva si pa ušesa zatisnitauser posted image

Mi smo v 13. krogu... Takoj ko moja G pride z dopusta, sem bom pri njej naslikalauser posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
27.8.2008 8:18:13   
carpe diem
Joj, sem bila živčna tele dni... RR stran mi ni delala.... Vas  moram takoj za nazaj prebrat! Čestitke nosečkam!!!!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
27.8.2008 8:19:23   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: S*

ursa30user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala tudi tebi user posted image user posted image user posted image

spps, vem, da bo moj čas tudi prišel, samo si nisem mislila, da bo treba toliko časa čakati. no ja...očitno mi je namenjeno drugače, kot sem si želela..
pravijo, da je vsaka stvar za nekaj dobra...sicer ne vem, zakaj je to dobro..ampak ok user posted image  
naj bo tako, če že mora biti user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
27.8.2008 8:21:01   
spps
spps saj res... tvoja tamalčica gre v pon. v 1. razred

user posted image user posted image user posted image  ja staramo se,otroci bodo začeli hodit v šolo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tiki in urša,želim obema,da gresta čimprej naprej,da bosta tud vidve kmalu na mojem mestuuser posted image user posted image user posted image user posted image
čas pa ful hitro gre,počas zaključujem prvo tromesečjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
27.8.2008 8:23:29   
spps
spps, vem, da bo moj čas tudi prišel, samo si nisem mislila, da bo treba toliko časa čakati. no ja...očitno mi je namenjeno drugače, kot sem si želela..
pravijo, da je vsaka stvar za nekaj dobra...sicer ne vem, zakaj je to dobro..ampak ok
naj bo tako, če že mora biti

Jaz tud pravim tako,včasih so v nas neke zavore,ki jih imamo v podzavesti.
tako kot naprimer jaz-ker še nimam dokončane srednje,me je ful morilo,in tisti msec,ko sem šloa vprašat za svoje možnosti,da čimprej zaključim,sem zanosilauser posted image user posted image user posted image včeraj sem se pa šla vpisat,tako,da komaj čakam,da začnem tud jaz s predavanjiuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
27.8.2008 8:26:45   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: spps

pravijo, da je vsaka stvar za nekaj dobra...sicer ne vem, zakaj je to dobro..ampak ok

tako kot naprimer jaz-ker še nimam dokončane srednje,me je ful morilo,in tisti msec,ko sem šloa vprašat za svoje možnosti,da čimprej zaključim,sem zanosilauser posted image user posted image user posted image včeraj sem se pa šla vpisat,tako,da komaj čakam,da začnem tud jaz s predavanjiuser posted image user posted image user posted image

super user posted image user posted image user posted image user posted image
boš tapravi šolarček user posted image user posted image user posted image
naj ti gre vse po planu, bomo tut za to navijali user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
27.8.2008 8:27:08   
Tiki55
spps hvala za vzpodbudouser posted image

urši te bom ubogala, če boš ti meneuser posted image Greva dalje s polno paro, a prav! In tudi midve bova prej ali slej prišli na vrstouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
27.8.2008 8:28:47   
spps
Greva dalje s polno paro, a prav! In tudi midve bova prej ali slej prišli na vrsto
user posted image user posted image user posted image user posted image tako se govoriuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
27.8.2008 8:28:51   
Tiki55

naj ti gre vse po planu, bomo tut za to navijali user posted image user posted image

boste imeli dva šolarčka v družiniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
27.8.2008 8:29:44   
spps
boš tapravi šolarček
naj ti gre vse po planu, bomo tut za to navijali
_
aha,bom morala bit fejst pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
27.8.2008 8:31:00   
spps

boste imeli dva šolarčka v družiniuser posted image user posted image user posted image

3user posted image user posted image user posted image  je treba zgodaj začetuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
27.8.2008 8:33:01   
Tiki55

3user posted image user posted image user posted image  je treba zgodaj začetuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to bi blo pa res zgodajuser posted image user posted image user posted image

itak bo tud tvoja predavanja poslušaluser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
27.8.2008 8:35:39   
ursa30

spps hvala za vzpodbudouser posted image

urši te bom ubogala, če boš ti meneuser posted image Greva dalje s polno paro, a prav! In tudi midve bova prej ali slej prišli na vrstouser posted image user posted image user posted image

tako se govori user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se potrudiva septembra kokr se bo dalo, če nama ne rata, se  bova pa spodbujale tok časa, dokler ne bova zagledale user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

Bi se odločila za doulo?
willma

Da (13%)

Ne (12%)

kaj je to doula? (74%)

Število vseh glasov: 319

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!