|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo Avgusta
22.8.2008 12:51:29   
osolemio
žIVIO PUNCE !

Moj mesec ni AVGUST TEMVEČ BO SEPTEMBER !
Prišla jeuser posted image  točna kot urca....in niti ne bomuser posted image . Sej nič ne pomaga, raje bom šla na večerni tek ali pa bom pojedla eno čokolado. Sigurno pa se bom potolažila v objemu mojega dragega, ki je seveda tudi razočaran.

Ampak nadaljujem z borbo , ker JAZ ZMOREM ZATO BOM!!!!!
PO VSAKEM DEŽJU ZASIJE SONCE !
V VSAKEM SLABEM NAJDEM NEKAJ DOBREGA !
UPANJE ZADNJE UMRE....PRI MENI PA NIKOOOOLIIIIIIIIIIII!!!!!

PUNCE, DAJMO VSE OD SEBE IN NE OBREMENJUJMO SE ALI BO ALI NE BO... SAMO VESELO user posted image IN UŽIVAJMO ŽIVLJENJE!!!!!!

ŽE TO DA ŽIVIMO IN DA SMO ZDRAVI JE ZELO ZELO +.

..ZA KONEC PA :"V VOLJI JE MOČ !!!!!"

lep pozdrav vsem in čestitke tisti ki je v avgustu uspelo in držim pesti da bo tudi brez mene povprelčje 30 %.

Za srečo vam pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
22.8.2008 13:19:41   
ursa30
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu osolemio)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
22.8.2008 13:32:01   
Jane77
osolemio, BRAVOOOOOOO za te besede! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za tolažbo pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako je treba gledat na življenje, ja, z veliko mero pozitive! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še en dobr verz, ki ga mam v službi na mizi:

"Naša največja veličina ni v tem,
da nikoli ne pademo,
temveč da se vsakokrat, ko pademo, poberemo." 

papa  user posted image

Naš Jakob je pokukal na svet 21.2. 2011

(odgovor članu osolemio)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
22.8.2008 13:50:36   
S*
osolemiouser posted image user posted image user posted image
za lepe misli pa user posted image user posted image user posted image

Današnji klepet je tudi v meni prebudil nestrpnost. Do testa imam še 5 dni, znakov pa nobenih, ne negativnih ne pozitivnih user posted image ??? Le lačna sem, ampak to sem itak kar pogostuser posted image . Ni druge bo treba počakat do drugega tedna, če me prej ne preseneti user posted image .
Vsem skupaj želim lep vikend, drugi teden pa čim več lepih novičk o novih user posted image .

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
22.8.2008 13:57:06   
Tiki55
No tkole... kot sem predvidevala, me je na wc-ju pozdravila gospa grdoba.user posted image Po 12. krogih bo res čas, da stopim do strokovnjakov, pa da malo pogledajo, če je vse oki doki tam spodajuser posted image

Ellica jaz sem šla tud v shoppinguser posted image Ti si zaslužiš, ker si novo pečenauser posted image , jaz pa zato, da se potolažim. Vsekakor sprejmem tvojo ponudbo in si sposodim medaljo za septemberuser posted image

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
22.8.2008 14:11:09   
Jane77
Ella in carpe diem ISKRENE ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Se veselim z vami!!!!! Kako dolgo ste delale user posted image ?

Tiki55, user posted image user posted image user posted image user posted image , nikar ne obupaj!!!! Do dohtarjev pa lahko malo pokukaš, da vidiš, kaj bodo povedal! Upam da vse lepo!

Bomo vidli kaj bo pr nas drug teden, ko jo mam za dobit user posted image ....... upam na user posted image ... zdej grem pa za 5 dni še mal na morje!!!!!!!!user posted image  user posted image

Mejte se!!!!!

Naš Jakob je pokukal na svet 21.2. 2011

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
22.8.2008 14:25:35   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

No tkole... kot sem predvidevala, me je na wc-ju pozdravila gospa grdoba.user posted image Po 12. krogih bo res čas, da stopim do strokovnjakov, pa da malo pogledajo, če je vse oki doki tam spodajuser posted image

ah, tiki jaz sem potiho sicer upala da bom roza barvala, no ampak nič hudega se boš pa nam v septembru pridružila. do G pa le malo stopi, če ne drugeda da ti datum dajo potem pa itak zanosiš, kot naš sonček85!

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
22.8.2008 14:29:23   
spps
carpediem in ella,čestitam,da vama je uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miklarom,tud tvoj čas bo prišel,sam ne obupat,drži seuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
22.8.2008 14:46:55   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

tiki,ti kar idi naprej,držim pesti,da ti čimprej uspeuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
22.8.2008 14:48:55   
ursa30
tikica, žal mi je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
upam, da te bo šoping vsaj malo potolažil. do svoje G pa le stopi, meni je žal, da grem šele zdaj, po dveh letih neuspeha..
upam, da septembra zagledaš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
22.8.2008 15:47:12   
tassika
evo punce, danes je moj dan D, user posted image  pa se od nikoder, znakov nimam nobenih posebnih, razen da me ze cel mesec nekaj spika v trebuhu in da sem bolj zaprta. Ce je do nedelje ne bo ,bom delala test pa bomo videli na cem smo, upam na najboljse user posted image

lp

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
22.8.2008 16:30:19   
Anonimen
Zdravo!

Tudi pri meni je danes dan D pa tudi moje user posted image  ni od nikoder, vendar sem pa 2 dni nazaj delala test pa je bilo -, tako da po moje ne bo nič, je pa tud res da ne križ boli pa da me špika v jajčnikih, to pa so znaki moje user posted image .......... no bomo videli to nedelje tako kot je rekla tassika, če je ne bo prej seveda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2062
22.8.2008 16:57:32   
sonček85
carpe diem:jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bravo0 ne morem verjet ,kako sem vesela.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pomarancica:dobrodošla
ella.:jeeeeeeeeeeeeeeeeee kako sem tudi zate vesela.to je močen plusssssssssssssssssssssssssssssss

tiki55:ni je še-jeeeeeee ,da je le nebi bilo.sem prebrala user posted image user posted image user posted image user posted image
štručka1:ne jokaj saj bo tudi zate prišel +++++++++
giotti:hvala ,ker sem tvoj angelček ti pa si moja sončica ,vedno bom mislila na vas,ki ste mi tako zelo pomagale ,pa čeprav nobene skoraj ne poznam osebno!pa nihče vas ne zapušča ,vsak mesec bomo z vami,kajne ella.?
miklarom:nikar ne jokaj ,saj bo .si močna in ne daj se.za vsakim dežjem posije sonce in tudi zate bo prišel ta dan.ne pozabi ,da smo me tukaj in da smo s tabo v vsakem pomenu in da te podrimo in podpiramo v vsemu.user posted image
deja777:
tako je bilo pri meni ,potem pa čez 14 dni ++ držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image
vsem veliko lepega in da vas ne obiščeuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem pa danes kupila mojemu dojenčku knjigo prvi album in že napisala par lkepih stvari notri.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu carpe diem)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
22.8.2008 20:29:08   
sonček85
kaj ni nobene?????????????????????????user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
22.8.2008 23:07:18   
miklarom
carpediem in ella,čestitam,da vama je uspelo

miklarom,tud tvoj čas bo prišel,sam ne obupat,drži se

spps-naj gredo tvoje besede iz tvojih ust v božja ušesa, in upam da bo res kmalu prišel moj čas ko bova z mojim dobila user posted image , in nama bo tako končno posijal sonček v najin dom in naju osrečil. hvala ti res in vsem ostalim ki me tolažite zlate ste en velik user posted image user posted image user posted image

carpediem in ella -tudi jaz vama iz srca čestitam

pokica- hvala ti za tako lepe besede in tolažbo, se že kar malo bolje počutim. želim ti lep dopust pa uživaj na morju še za vse nasuser posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
23.8.2008 6:44:39   
luna80
Eno lepo sobotno jutro vam želim.

Ta teden sem vas samo brala, ker časa za pisanje ni bilo, sem mela ful dela v službi, pa enega letanja in dela doma, da je blo za znoret.
Carpediem in ella čestitke tudi z moje strani, sem navijalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sedaj pa pazita nase in uživat tehuser posted image  najlepših mesecev.
Sonček85, skoraj vsak dan se nate spomnim. Ej tud jz sem tko srečna zateuser posted image user posted image user posted image .

Pogrešam pa bambinco in gwenodlena, kje sta????
Ta mesec sem bolj vaša navijačica kot borka, sem sama ugotovila, da če se bom manj sekirala, lažje bo in ko bo, mi bo će namenjeno takrat, tako da se veselim vsakega dneva posebej in uživam življenje kolikor se le da in da sem končno dala mal te zle misli na srtran. Hvala bogu.
Zdej pa grem mal pospravlat, ker pol prjatlca pride in  greva mal šprtat. Superca.
Punce uživejte v vikendu. Privijte se k svojmuuser posted image . In delajte tisto kar vam resnično paše in ob tem uživajte.
Pa še en kupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tiste ki vas je obiskalauser posted image  nesrečka.
Pa želim da ta mesec zagledamo še kej + aliuser posted image . Še vedno navijam fullllll.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
23.8.2008 8:46:51   
sonček85
jutro!

včeraj pa danes pa ne čvekate veliko.Kje ste vse,pogrešam vas javite se.  Počutim se dobro in komaj čakam da se še javi katera srečka nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu luna80)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
23.8.2008 9:03:29   
bambinca
Čau Sonček! A to pomeni, da je ++++++++++++++? Morm it hitr brat!

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
23.8.2008 9:32:04   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

Tane, Živa, Tiki, Urša; sonček...

dejte pogledat slikco v mojem albumu (geslo marela) in mi ve povejte, prosiiiiiiiiimmmmmmm

ELLA!!!!! KAJ JAZ TO VIDIM!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

CARICA!!!!!!!! USPELO TI JEEEEEEEEEEE!!!!!!! ČESTITAMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
23.8.2008 9:39:37   
sonček85
ja a ti pa še ne veš da sem nosečka.ja pa ella.,pa še katera se najdeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse smo srečne

Ja res je da sem user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
23.8.2008 9:41:00   
bambinca
no zdej sm pa končno vse rebrala in čestitam vsem in sem vesela za vas!!!
Sonček....SEJ SEM VEDLA D TA MESEC PA BO!!!!!! Joj ti privoščim!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
23.8.2008 9:41:41   
bambinca
Ni me blo cel teden!!!

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
23.8.2008 9:48:27   
sonček85
hvala in kako si ti meni?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
23.8.2008 9:50:04   
sonček85

user posted image   AVGUSTOVSKE BORKE user posted image   user posted image

xx.08 - sonček85user posted image (24.krog) srečka nosečkauser posted image user posted image
xx.08 - kalaxy
user posted image user posted image v nove boje
xx.08 - boob
xx.08 - *zabica* 

xx.08 - db
xx.08 - summer76
xx.08 - neela - user posted image user posted image v nove boje
xx.08 - romč
xx.08 - žabica00 - user posted image user posted image v nove boje
xx.08 - miklaromuser posted image
xx.08 - A user posted image - user posted image user posted image v nove boje
xx.08 - sakuL
xx.08 - hmmm(1.krog)
xx.08 - tj81
xx.08 - majch(8.krog)
xx.08 - A user posted image 1

xx.08 - urša30(24.krog)

xx.08 - Auser posted image 2 (4krog)user posted image user posted image v nove boje

xx.08 - Nea_teja - srečka nosečka

xx.08 -*Mišika* - srečka nosečkauser posted image user posted image
01.08 - metuljček27(1.krog) user posted image user posted image v nove boje
01.08 - drašika - user posted image user posted image v nove boje

04.08 - tropical user posted image user posted image v nove boje

04.08 - *Flower* user posted image user posted image v nove boje
07.08 - nmag - srečka nosečkauser posted image user posted image
07.08 - živa25 (18.krog) user posted image user posted image v nove boje

07.08 - giotti user posted image v nove boje user posted image user posted image user posted image
08.08 - anya22 (8.krog) - user posted image user posted image v nove boje
08.08 - rebeka_ (1.krog) -user posted image user posted image v nove boje
08.08 - A sneguljčica - user posted image user posted image v nove boje
09.08 - gwendolen (2.krog) user posted image user posted image v nove boje

10.08 - ...Martina... user posted image user posted image v nove boje

10.08 - krfjolca (1.krog) - srečka nosečkauser posted image user posted image
10.08 - Auser posted image
10.08 - lastovka - user posted image user posted image v nove boje

10.08 - neučakana - srečka nosečka user posted image user posted image
10.08 - lily32 - srečka nosečkauser posted image user posted image

11.08 - mojcak27 user posted image user posted image v nove boje
11.08 - pikicao. - user posted image user posted image v nove boje
12.08 - pearl_shell (6.krog) - user posted image user posted image v nove boje
12.08 - Anonimnauser posted image - srečka nosečkauser posted image user posted image

13.08 - bambinca user posted image user posted image v nove boje
13.08 - sakul  user posted image user posted image v nove boje
13.08 - pokica_ user posted image user posted image v nove boje
14.08 - tane user posted image user posted image v nove boje

15.08 - barbara.a. bt08(3.krog)
15.08 - pikipu (8.krog) user posted image user posted image v nove boje

15.08 - sonček10 (1.krog) - user posted image user posted image v nove boje
17.08 - tinkatinka

18.08 - Auser posted image
20.08 - s@nta - user posted image user posted image v nove boje
20.08 - arual (11.krog)
20.08 - *dotika* - user posted image user posted image v nove boje

20.08 - osolemio
21.08 - M1987(6.krog)
21.08 - ella. - srečka nosečkauser posted image user posted image
21.08 - ABIKA (2.krog)
22.08 - pikicaa25 (9.krog)
22.08 - tiki55 (12.krog)

22.08 - tejč76
22.08 - deja777
22.08 - tassika (1.krog) 
23.08 - micka007
24.08 - liam (4.krog) user posted image user posted image v nove boje

24.08 - andre3a

24.08 - tacy
24.08.- Pomarancica (1.krog)
25.08 - heln (3.krog)
25.08 - carpe diem - srečka nosečkauser posted image user posted image

26.08 - ulsi25(1.krog)
26.08 - Štručka1(2.krog)
26.08 - sensi (11.krog)
26.08 - Jane77 
27.08 - S* (2.krog)
28.08 - kepica
28.08 - BEBIII (3.krog klomifena)
28.08 - anci banci

28.08 - Luna80
29.08 - hator (2.krog po IMN)
29.08 - Lopona
30.08 - MTFP (3.krog)
30.08 - A user posted image (2.krog) 
30.08 - Monty

user posted image
NAVIJAČICE

*junona
*tiki55
*_sanja_ 
user posted image
*jjasnauser posted image
**Kinnie*
*brkn83 
user posted image
*lunica24user posted image Luka
*spps user posted image
*_ancica_
*orhideje
*aqua77
*mišk2
*pikica5
user posted image
*miklarom user posted image     
*pokica_
*gantar
*TEDIGO
user posted image
*anonimna user posted image
*klaudia
*janaja
user posted image
*littleangel
*katka11
*artičoka
user posted image
* trinity22 user posted image
* jernejav
user posted image
* A user posted image 2
* tetka5
* tinč407
* lastovka
* sanna
*s@nny

user posted image user posted image user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image    

STAVNICA

sonček 85user posted image - 25%
jjasna -21%
gantar - 28%
oktavija-30 %

user posted image       

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR.................................. 19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... 20,9% srečk nosečk  
APRIL....................................... 23,7% srečk nosečk  
MAJ...........................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ.........................................22,5% srečk nosečk  
JULIJ ....................................... 21,8% srečk nosečk
AVGUST....................................     %SREČK NOSEČK

user posted image
user posted image

samo 10user posted image od 83 borkuser posted image user posted image     

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 23.8.2008 9:52:36 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
23.8.2008 9:50:29   
sonček85
21.08 - ABIKA (2.krog)
22.08 - pikicaa25 (9.krog)
22.08 - tiki55 (12.krog)

22.08 - tejč76
22.08 - deja777
22.08 - tassika (1.krog) 
23.08 - micka007

javite se kao je z vami

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?