|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo Avgusta
22.8.2008 10:12:56   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: Štručka1

tak ste me zastrupile nove nosečke, da sem 5 dni prej šla zdaj naredit test

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image user posted image
kak sem jezna sama na sebe,..seveda je -----------------!

in zdaj sem vsa v depresiji, ker sem se sprijaznila s tem, da nič ne bo!

nč bit user posted image user posted image user posted image  sej si mogla pričakovati, da ti bo toliko pred pričakovano user posted image  pokazal minus...
glavo pokonci, čez 5 dni bo mogoče vse drugače user posted image user posted image

(odgovor članu Štručka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
22.8.2008 10:14:53   
ella.
NE, TIKI, zafrknla sem! Ne posodim ti medalje, ker sva v istem čolnu tko da VESLAAAAAAAAAAAJ na polno še v avgustu!

sem spregledala, da še zdaj nimaš M in navijam navijam navijam!

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
22.8.2008 10:14:59   
ursa30
O pismo...kako naj zdaj bodočemu očiju povem to, da si bo zapomnil do konca življenja...

ella, a mu še nisi povedala user posted image
lej, ne glede na to, da na kakšen način mu boš povedala, sem prepričana, da si bo ta trenutek zapomnil za zmeraj user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
22.8.2008 10:15:54   
ursa30
ellica, zdej si bo pa treba tickerčka počas spremenit a ne user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
22.8.2008 10:18:11   
ella.
Štručka, to ej čist prekmalu za test, po moje...
Jest sem ga delala prvi dan izostanka, pa poglej kako je rahel (+ pol litra vode sicer). Zato nehi obupavat.
Ampak a veste, kako so se mi roke tresle, ko sem lulala na palčko? sem jo skoraj zgrešila pa prst zadela user posted image user posted image
skoraj user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
22.8.2008 10:19:37   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

Tane: sej veš, da mamo dejt čez eno leto v Tivoliju, zato morš tut ti mal pohitet user posted image

O pismo...kako naj zdaj bodočemu očiju povem to, da si bo zapomnil do konca življenja... user posted image

ja, sem se tud jaz to danes spomnila...glede Tivolijauser posted image ja bomo probal

ah, a bodočemu očiju še nisi povedala...super, jaz mislim, da mu vseeno napravi kako presenečenje danes zvečer oz. po službi.

sem malo pozabila, a bo to vajin prvi?

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
22.8.2008 10:20:33   
ella.
Ursa: nisem mu še...sem počakala, da je šel, šla še perilo prej obesit, da se mi je vmes mehur napolnil, pol pa test nardila- res nisem pričakovala tokrat +, zato mu sploh omenila nisem :) Itak si ga bo zapomnil - je rekel, da me na počitnice pelje, ko mu povem tako novičko, tako da bom zdaj vidla, al je mož beseda al ne user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
22.8.2008 10:22:08   
giotti
Dear Ella... user posted image user posted image user posted image
Kaj naj ti rečem, kar ti niso še ostale? Kdor zna, pač zna, a ne user posted image  Zato čestitam, dobila si vse petice na vseh področjih in je ni višje ocene zate. Tako za pozitivizem na tem forumu, kot navijanje, in pa, kar se mi zdi še posebej pohvalno, za tako veliko strpnost, da si znala počakati en dan po. Kar se tega tiče, si zdaj moj idol user posted image , Sonček pa moj angelček user posted image , na katerega se bom spomnila, kadarkoli me bo tetka rdečka obiskala.
Uf, po eni strani neksončno srečna, da se pričenja novo življenje v tebi, po drugi pa za majhno pikico žalostna, ker počasi zapuščaš ta forum, ki si mu vnesla toliko dobre energije, veselja in smeha. Saj tvoja vloga je na nek način opravljena, pokazala si nam, kako se da vse obrniti tudi na pozitivno stran in ne obupati, tako da samo nadaljujemo v tvojem stilu, pa bo user posted image  Hvala, res user posted image

Pupe, zdaj pa se zmenimo, da ne boste kaj žalostne, ko boste naslednjič vidle kakšno nosečko na sprehodu, ker to bi lahko bila ravno naša Ella ali pa Carpe diem ali pa Sonček ali pa ena deklica, ki se je prav tako ful trudila, pa pač ni bila nikoli na forumu. In vsem njim ful privoščimo, a ne, in jim želimo vse naj in nismo niti malo žalostne, če so nosečke, me pa nismo?

Cmokec vsem in en velik objem tistim, ki ste dobile rdečo kapico na obisk user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
22.8.2008 10:22:48   
Arual
Oj.
Čestitke nosečkam.
No jaz pa nisem zdržala in sem tudi šla v lekarno in delala test. Seveda ni bilo črtice. Me pa nekaj zanima, a je možno da si noseč če ti test pokaže zelo rahlo črtico ampak je prekteklo že 10 minut.Res je zelo slabo vidna, vendar se jo vidi pri dnevni svetlobi. Res pa je da nisem mela kaj lulat, kr sem pred pol ure šla nazadnje? Ali se pri testih druga črtica obarva vedno, po preteku 10 minut?

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu carpe diem)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
22.8.2008 10:24:14   
carpe diem
ella ČESTITKEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

GIOTTI - nisva bila pridna kot prejšnje mesece. Prej sva user posted image na prb. dva dni ali pa vsak dan. Pa ničuser posted image Sedaj sva pa imela kontra službo, tako da sva se komaj kaj videla in sva res približno ene 5x bila skupaj. Tako da res nisem pričakovala, sploh potem po vsem zvijanju v jajčnikih....

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
22.8.2008 10:24:29   
ursa30
Uf, po eni strani neksončno srečna, da se pričenja novo življenje v tebi, po drugi pa za majhno pikico žalostna, ker počasi zapuščaš ta forum, ki si mu vnesla toliko dobre energije, veselja in smeha.

nekaj v tem smislu sem hotela tudi jaz napisati..
upam, da nas ne boš tako hitro pozabila user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
22.8.2008 10:24:59   
ella.
Punce, grem si kupit novo oblekico za danes! Sem si jo prav zaslužila, a ne da? user posted image user posted image

Moram samo še tole povedat...ful hvala, da delite tole veselje z mano...ker ga bom jaz tudi z vami...in upam, da vas ne bom rabila za kakšno tolažbo, če kaj ne bo ok...vem pa, da bi mi jo takoj ponudile...tako da, CMOKEC VSEM BEJBAM KLELEEEEEEE.

pa sej itak spet kmalu pridem, ker sem addicted to you!

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
22.8.2008 10:25:51   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: Arual

Oj.
Čestitke nosečkam.
No jaz pa nisem zdržala in sem tudi šla v lekarno in delala test. Seveda ni bilo črtice. Me pa nekaj zanima, a je možno da si noseč če ti test pokaže zelo rahlo črtico ampak je prekteklo že 10 minut.Res je zelo slabo vidna, vendar se jo vidi pri dnevni svetlobi. Res pa je da nisem mela kaj lulat, kr sem pred pol ure šla nazadnje? Ali se pri testih druga črtica obarva vedno, po preteku 10 minut?

kolikor jaz vem, test po 5 minutah ni več veljaven..
kupi si še enega, pa čez kakšen dan ali dva ponovno poskusi. srečno user posted image

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
22.8.2008 10:28:05   
carpe diem
Priznam,da je bilo tudi meni kar malo težko, ko sem videla mamice z vozički.. Ampak sem se z vsako, ki je objavila veselo novico na forumu, z vsem srcem veselila... Tolažila sem se, da zame še ni pravi čas, ampak da bo slej ko prej.. In res....  Najbolj zanimivo je pa to, da sem ob vaših veslih novičkah vedno dobila kurjo polt in mi je srce kar pošteno nabijalo.. Sedaj, ko pa sem sama zagledalauser posted image , pa sem samo... - zmedena... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Dear Ella... user posted image user posted image user posted image
Kaj naj ti rečem, kar ti niso še ostale? Kdor zna, pač zna, a ne user posted image  Zato čestitam, dobila si vse petice na vseh področjih in je ni višje ocene zate. Tako za pozitivizem na tem forumu, kot navijanje, in pa, kar se mi zdi še posebej pohvalno, za tako veliko strpnost, da si znala počakati en dan po. Kar se tega tiče, si zdaj moj idol user posted image , Sonček pa moj angelček user posted image , na katerega se bom spomnila, kadarkoli me bo tetka rdečka obiskala.
Uf, po eni strani neksončno srečna, da se pričenja novo življenje v tebi, po drugi pa za majhno pikico žalostna, ker počasi zapuščaš ta forum, ki si mu vnesla toliko dobre energije, veselja in smeha. Saj tvoja vloga je na nek način opravljena, pokazala si nam, kako se da vse obrniti tudi na pozitivno stran in ne obupati, tako da samo nadaljujemo v tvojem stilu, pa bo user posted image  Hvala, res user posted image

Pupe, zdaj pa se zmenimo, da ne boste kaj žalostne, ko boste naslednjič vidle kakšno nosečko na sprehodu, ker to bi lahko bila ravno naša Ella ali pa Carpe diem ali pa Sonček ali pa ena deklica, ki se je prav tako ful trudila, pa pač ni bila nikoli na forumu. In vsem njim ful privoščimo, a ne, in jim želimo vse naj in nismo niti malo žalostne, če so nosečke, me pa nismo?

Cmokec vsem in en velik objem tistim, ki ste dobile rdečo kapico na obisk user posted image

< Sporočilo je popravil carpe diem -- 22.8.2008 10:29:38 >

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
22.8.2008 10:30:46   
ella.
Giotti: glih "polikam" tele kocine, ki mi stojijo pokonci, obrišem maskaro, razpacano od solzic, se pomirim z enimi kamelicami - pa ti napišeš nekaj takega...in spet smrkam... in Urša...ne grem nikamor pa nehite me podit! user posted image user posted image user posted image

Giotti: hvala res za vse lepe besede, moram pa reči, da si ti pa POET tega foruma...s čudovito domišljijo, ki jo spretno ubesedaš in z veseljem berem tvoje poste. Tko, da veš user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
22.8.2008 10:32:11   
giotti
Ella, valjda vzami dopust in napravi presenečenje. Čisto škoda dneva, da ga zabluziš v službi, ker to je dan, ki bo eden najlepših v tvojem življenju.
Jaz sem zadnjič, ko sem bila sure, da sem nosečka, ko sem šla na urinski test, tudi kar dopust vezela user posted image  Ker sem imela v načrtu, da bodo rekli, da sem nosečka, in da bom potem potrebovala čas, da pripravim presenečenje. Na umu pa sem imela, da mu bom na njegov računalnik, na desktop nekaj narisala v tem smislu, da bo malo razmišljaj, kaj je to, potem pa kmalu dojel. Ali pa da mu bom kupila knjigo o vzgoji otrok, ampak res kakšno dobro, zato sem rekla, da rabim kar malo časa, da tole preštudiram.
No, pa potem seveda ni bilo iz vsega skupaj nič, sem pa uživala frej dan in se ravno tako počutila fantastično, ker sem si vzela samo čas zase tisti dan.user posted image
Upam, da bosta res čudovito preživela današnji dan. user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
22.8.2008 10:38:07   
Anonimen
če ne boste nehale s poplavo čustev bo moj rač. crknu ker ne bo sfolgal več poplave user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak plus cele situacije je da so solze sreče :)))

(odgovor članu giotti)
  Neposredna povezava do sporočila: 2042
22.8.2008 10:38:57   
giotti
sem addicted to

Punce, grem si kupit novo oblekico za danes! Sem si jo prav zaslužila, a ne da? user posted image user posted image

Temu se pa po avstralsko reče bonza idea user posted image  Go for it, girl, pa ne pozabi se slikat v njej, poslat geslo magari zasebno ter se pokazat na temle ciberspace-u. Pleeeeaseee, naredi to za nas, Ellica. user posted image
Aja, pa da ne pozabiš biti v tej isti oblekci, ko boš uprizorila srečanje s svojim dragim. user posted image  

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
22.8.2008 11:05:22   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

sem addicted to

jaaa!!!! pokaži se nam v novi oblekici user posted image

Temu se pa po avstralsko reče bonza idea user posted image  Go for it, girl, pa ne pozabi se slikat v njej, poslat geslo magari zasebno ter se pokazat na temle ciberspace-u. Pleeeeaseee, naredi to za nas, Ellica. user posted image
Aja, pa da ne pozabiš biti v tej isti oblekci, ko boš uprizorila srečanje s svojim dragim. user posted image  

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
22.8.2008 11:14:16   
miklarom
dan moje punce! kako ste mi kaj. čestitam vsem novim nosečkamuser posted image user posted image user posted image .joj, morem se vam mal potožit. tak me je zagrabla depresija in želja pouser posted image , da sem zdej čist na tleh. zdej sem pa že res ratala obupana. tak si močno želim že touser posted image , da mi je kar težko pisati. sice m še ni prišla, pa kaj ko mi pat velikrat zamuja, tak da se več ne zanesem na njo to user posted image res vam povem da sem že danesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tak mi je že hudo in težko ko ne rata in ne rata. ne vem kaj naj.....user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
22.8.2008 12:10:36   
pokica_
Punce!
Kaj to čujem???? Kar 2 novi user posted image !!!!

Wawwwwwwwwww, ne morem verjet!

Carpe diem in ella, iz vsega srca ISKRENE ČESTITKE za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Veselite se teh trenutkov in bližajočih se dogodkov, sigurno je to nekaj najlepšega v vašem življenju! user posted image

Navijam za vse vas ostale punce, ko še čakate v kratkem na pluseke...itak da bo plusek! user posted image

Jaz pa že pakiram za dopust, jutri zgodaj pičimo na morje v Novigrad! Se že veselim, da se malo odklopim od vsakdanjega živjenja in zadiham morski zrak in popijem v miru kako pivičko ali dveuser posted image !

Lepo bodite,....pridne bodite, rade se mejte, lupčkajte svoje drage, čimveč s.......user posted image , da bo rozan seznam in držim pesti za vse! Mislila bom na vas!!!!user posted image

Papa

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
22.8.2008 12:13:18   
pokica_
Nič bit žalostna,...vse to je normalno za nas ženske,...toliko lepih novičk, vsak dan nove nosečke, ni lepšega kot to, ampak vseeno pride do naših src, ko je pa taka ogromna želja po user posted image . Zjoči se, potolaži se....pa bo bolje!!!!
Za vsakega napoči pravi čas in takrat bo spet veselo! Jaz sem tudi bila nekaj dni nazaj full depresivna in žalostna,...in evo, danes sem že spet super,...že drug dan je bilo bolje!
Kar pogumno!user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
22.8.2008 12:18:34   
ursa30
pokica, lepo se mej na morju, še namest mene rito pomoči v morje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa veselo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  s tvojim user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
22.8.2008 12:34:10   
a.jrad
Hojla!

Še ena med vami, ki ne pričakuje user posted image 30.08.2008. Držite pesti kot jaz držim za vse vas.
Po 2 letih in po številnih preiskavah, operacijah upamo na user posted image user posted image .

lp,

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
22.8.2008 12:34:56   
Anonimen
Čestitam novimuser posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no mojauser posted image  se še ni odločila prit. mi je kar malo čudno, sem se namreč že pripravila, da ta mesec nebo nič(sem že včeraj mislila da bo -se je napovedala po kapljicah) in danes nobenih znakov prihodauser posted image .

(odgovor članu ursa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?