|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo Avgusta
21.8.2008 15:06:58   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

IZVIRNO SPOROČILO: ella.

Tikica, veš da bom poganjala z vesli do samega cilja!!!
Če pa bo medalja, pa prva zveš (ok, prec za mano) user posted image

a men pa neboš povedala???? user posted image user posted image user posted image user posted image

lej k je mene na mene tut pozabla user posted image

No uršek,

a si jo vidla, kaka je, na obe je pozabla....user posted image user posted image Sva odpadle, ko knof od gat..... user posted image user posted image user posted image user posted image

pa NAME tud, to jih bo dobila po rit, tko močno, da še user posted image obenem odženemo stran!

No, jaz pa officially brez ostala, sem hotla od besed k dejanjem (včerajšnja tema nekje drugje, aquica bo že vedela) se pravi domov na 'malico'/user posted image skočit, ker se bližajo ta pravi dnevi, pa je v drugem turnusu,
pa sem brez ostala, se je ravno takrat odpravil v trgovino in prišel domov...ko je blo že premalo časa, sem že morala  zajahat nekaj drugega...no, no da ne bo pomote...kolo in nazaj v službo šibat.
no, tolk o mojem surprise-u!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
21.8.2008 15:08:24   
ella.
H2O-jčk, user posted image

tok te je fino vidt hihitat se!!!

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
21.8.2008 15:11:45   
aqua77
Punce,

men je pa dons cuker padu.... user posted image

Bi nekaj.... mogoče to...

user posted image

al pa to...

user posted image

al pa.....

user posted image

mah, kar vse bi...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
21.8.2008 15:12:44   
ella.

Tanči, ti si pa moj osebni kouč za preganjanje slabe volje, tako da itak zveš. user posted image
Še dobro, da nisi moj kouč za "jahanje" user posted image user posted image user posted image Ukroti ga zvečer!

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
21.8.2008 15:12:46   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: tane

IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

Tikica, veš da bom poganjala z vesli do samega cilja!!!
Če pa bo medalja, pa prva zveš (ok, prec za mano) user posted image

a men pa neboš povedala???? user posted image user posted image user posted image user posted image

lej k je mene na mene tut pozabla user posted image

No uršek,

a si jo vidla, kaka je, na obe je pozabla....user posted image user posted image Sva odpadle, ko knof od gat..... user posted image user posted image user posted image user posted image

pa NAME tud, to jih bo dobila po rit, tko močno, da še user posted image obenem odženemo stran!

No, jaz pa officially brez ostala, sem hotla od besed k dejanjem (včerajšnja tema nekje drugje, aquica bo že vedela) se pravi domov na 'malico'/user posted image skočit, ker se bližajo ta pravi dnevi, pa je v drugem turnusu,
pa sem brez ostala, se je ravno takrat odpravil v trgovino in prišel domov...ko je blo že premalo časa, sem že morala  zajahat nekaj drugega...no, no da ne bo pomote...kolo in nazaj v službo šibat.
no, tolk o mojem surprise-u!

tane,

nč obupat, boš pa dons zajahala... kolo mislim...user posted image  pa šibala na popoldansko malico....user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
21.8.2008 15:20:35   
ursa30
ella., aqua, hvala za nasvete, grem  takoj jutri po ene hlače na ježka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
21.8.2008 15:21:48   
ursa30

Punce,

men je pa dons cuker padu.... user posted image

Bi nekaj.... mogoče to...

user posted image

al pa to...

user posted image

al pa.....

user posted image

mah, kar vse bi...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj dej ne deli mi lušt user posted image  jst sm se lihkar ful najedla (sendvič)user posted image , zdej mi je pa cukr padu..sam se moram mal brzdat, sam bašem se zadnje čase user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
21.8.2008 15:21:49   
tane

Tanči, ti si pa moj osebni kouč za preganjanje slabe volje, tako da itak zveš. user posted image
Še dobro, da nisi moj kouč za "jahanje" user posted image user posted image user posted image Ukroti ga zvečer!

čakaj, tud meni gre ponavadi 'jahanje' dobro od rok in nog, to je bil samo en spodrsljaj v predvidenem tedenskemu planu, ampak ella, napake so dovoljene, je pa sicer potem treba 2x več delat, da se nadoknadi...

ne bo šlo k pa dela do 1h (ponoči), pa sem potem jaz čisto preveč zaspana, da mi takšno al pa drugačno jahanje (mogoče samo v sanjah) na pamet padeuser posted image

aquica, mogoče se mi pa jutri posreči taka malica zdaj ko ve kakšne so moje namere bo mogoče doma čakaluser posted image , če ne bo pa vikend vroč

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
21.8.2008 15:23:38   
ursa30
punce, pridne bodte, veselo čvekajte še naprej user posted image
jaz sem za danes končala s šihtom user posted image , zdele grem malo na lepše, zvečer ko pridem domov, bom pa itak sčekirala, kaj ste načvekale user posted image user posted image

pridne bodte, pa nalulajte kšne user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
21.8.2008 15:25:48   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: *dotika*

Danes sem dobila user posted image .

Srečno vsem user posted image in tistim, ki je ne pričakujete. In tistim, ki ste se že podale v nov boj.

lp

user posted image user posted image user posted image pridi k namv september, nadaljujemo z našim bojem.

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
21.8.2008 15:27:36   
ursa30

IZVIRNO SPOROČILO: *dotika*

Danes sem dobila user posted image .

Srečno vsem user posted image in tistim, ki je ne pričakujete. In tistim, ki ste se že podale v nov boj.

lp

user posted image user posted image user posted image pridi k namv september, nadaljujemo z našim bojem.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
21.8.2008 15:27:52   
ella.

čakaj, tud meni gre ponavadi 'jahanje' dobro od rok in nog, to je bil samo en spodrsljaj v predvidenem tedenskemu planu, ampak ella, napake so dovoljene, je pa sicer potem treba 2x več delat, da se nadoknadi...

ne bo šlo k pa dela do 1h (ponoči), pa sem potem jaz čisto preveč zaspana, da mi takšno al pa drugačno jahanje (mogoče samo v sanjah) na pamet padeuser posted image

TAne, jest tkole rečem: lastna hvala se pod mizo vala, bomo tvojga vprašali, ko se dobimo v Tivoliju na otroškem igrišču čez kako leto :)

Glede polnočnega jahanja pa: pomatraj se malo! user posted image user posted image

Urška: uživaj, smo na vezi user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
21.8.2008 15:55:24   
tane

TAne, jest tkole rečem: lastna hvala se pod mizo vala, bomo tvojga vprašali, ko se dobimo v Tivoliju na otroškem igrišču čez kako leto :)

Glede polnočnega jahanja pa: pomatraj se malo! user posted image user posted image

no, če se res dobimo čez kako leto bo že to zadosten dokazuser posted image

ja, malica za kosilo je kompromis, jaz ponoč ne morem, ko on pride iz službe, on pa zjutraj ne ko grem jaz v službo, tko, da tole nama je obema všeč, eni žal nismo več tako mladi, da bi lohk kar skozuser posted image
ampak za tole se bomo pa potrudili

user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
21.8.2008 16:09:52   
aqua77
A na tej medalji en bika jaha??? user posted image user posted image user posted image user posted image

A si to ti tane.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
21.8.2008 16:12:18   
sonček85
*dotika*,dreja777user posted image user posted image user posted image user posted image
ella.:name si tudi pozabila.
user posted image user posted image user posted image user posted image sedaj saem full sentimentalna in bom jokala ,če boš pozabila name.saj veš nosečnisški hormonuser posted image

sem počivala sedaj 2-3 ure in je tako pasalo.sedaj sem naspana in spočita ,saj že od 5 ure naprej ne morem spat(zjutraj ,da ne bo katera mislila da grem že ob petih popoldan spat)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
21.8.2008 16:13:32   
sonček85

A na tej medalji en bika jaha??? user posted image user posted image user posted image user posted image

A si to ti tane.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sej jaha bika al pa kaj dsruga ,sam da bo na koncu ornk zajahala svojga deca in da skupaj osvojita medaljo -user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
21.8.2008 16:15:14   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

sej jaha bika al pa kaj dsruga ,sam da bo na koncu ornk zajahala svojga deca in da skupaj osvojita medaljo -user posted image user posted image

a slišiš tane......????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pejd domov jahat..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
21.8.2008 16:18:06   
tane
dobro jutro, sonček85, ti samo počivaj in delaj tisto kar ti najbolj paše...

no, so me prijazno opomnili, da jahat ni preveč priporočljivo, vsaj jaz ne, bo bolj moral dec.

ne bom pozabla izjave ene tu na RR, oz. njenega deca, ko jima je že v prvo ratal: ja kdor zna znauser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
21.8.2008 16:20:32   
aqua77

dobro jutro, sonček85, ti samo počivaj in delaj tisto kar ti najbolj paše...

no, so me prijazno opomnili, da jahat ni preveč priporočljivo, vsaj jaz ne, bo bolj moral dec.

ne bom pozabla izjave ene tu na RR, oz. njenega deca, ko jima je že v prvo ratal: ja kdor zna znauser posted image

naj še nam recept povejo, ker pri nas očitno neki narobe delamo.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
21.8.2008 16:22:50   
giotti

aquica, mogoče se mi pa jutri posreči taka malica zdaj ko ve kakšne so moje namere bo mogoče doma čakaluser posted image , če ne bo pa vikend vroč

wow, Tane, škoda ker nisi iz istega testa kot jaz. Meni pa paše, če mi že kdaj paše, ker sem očitno bolj nezemljske sorte, pa še ve mi nič ne pomagate s temi zame čist preveč mišičastimi pobalini user posted image  user posted image , ravno okrog enih, dveh zjutraj. user posted image  In ravno ta mesec ne bi mogla izbrat bolj idealne ure zame user posted image  user posted image

Sicer pa, draga Tančica, ti kar pohiti, ne preveč čakat jutri, pa vikend, pa ne vem kdaj... Haloooo user posted image  Tale O lahko tako hitro pridrvi, da bolje prej, ker potem je ne moreš več uloviti, niti če boš šla z raketo za njo. Potem boš lahko samo še iz užitka, pa ne med malico I guess. Sicer pa, zakaj pa ne iz užitka tudi med malico user posted image  Hmmmm... user posted image

Skratka, pohiti, jaz pa tud. user posted image  September je pred vrati in testom ne sme pasti prodaja, ker ljudje, ki jih delajo, ne smejo ostat brez kruha. user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
21.8.2008 16:23:11   
ella.
Tane, kaj pa če ti zajahaš svoje kolo po šihtu, pa švigneš k njemu na job pa ga zvabiš v en zatemnjen kot pa jahata tko, da bi vama še John Wayne zavidal?? Pa še sodelavci bi mu bili fouš, ko bi od daleč slišali bojne krike izza vogala user posted image

Sonček: veš, da nisem pozabla no, sploh pa ne na ultimativno zmagovalko tega meseca the best, the stronges, the luckiest Sončeeeeeekkkkkk user posted image user posted image

Aqua: a ne bi ti še kšnga zrezka priložila namesto teh sladkornih bomb? Čist nezdravo jemo danes klele gor user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
21.8.2008 16:24:19   
tane
ja jaz bi tud rada vedela. no, jaz ta mesec prakticiram noge u luft pol bomo pa videli.

aquica, si me tako s temi torticami zdražla, da sem sodelavca, k je šel ravno na malico, lepo prosila, da mi je prinesel eno čokoladno tortico, je že končala v mojem trebuhu.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
21.8.2008 16:26:09   
ella.
Giotti: kaj pa varovanje narave pred plastično nesnago?? user posted image uuu, si predstavljaš, koliko bomo šele s plenicami onesnaževale naš planet... user posted image

ej, punce, a zjutri vam paše "divjat", "jahat", "slončkat"?

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
21.8.2008 16:26:37   
sonček85
[/quote] Sonček: veš, da nisem pozabla no, sploh pa ne na ultimativno zmagovalko tega meseca the best, the stronges, the luckiest Sončeeeeeekkkkkk [/quote]ooooooooooooooooooooooooooo to je pa lepo

tane:kmalu boš za nami user posted image in vse ostale ,vidva samo seksajta ko vama paše in bosta dobila najlepšo medaljo

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 21.8.2008 16:29:12 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
21.8.2008 16:27:12   
aqua77

Aqua: a ne bi ti še kšnga zrezka priložila namesto teh sladkornih bomb? Čist nezdravo jemo danes klele gor user posted image

tvoja želja moj ukaz....

user posted image

user posted image

user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?