Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 21.8.2008 15:06:58
|
|
|
|
tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ella. Tikica, veš da bom poganjala z vesli do samega cilja!!! Če pa bo medalja, pa prva zveš (ok, prec za mano) a men pa neboš povedala???? lej k je mene na mene tut pozabla No uršek, a si jo vidla, kaka je, na obe je pozabla.... Sva odpadle, ko knof od gat..... pa NAME tud, to jih bo dobila po rit, tko močno, da še obenem odženemo stran! No, jaz pa officially brez ostala, sem hotla od besed k dejanjem (včerajšnja tema nekje drugje, aquica bo že vedela) se pravi domov na 'malico'/ skočit, ker se bližajo ta pravi dnevi, pa je v drugem turnusu, pa sem brez ostala, se je ravno takrat odpravil v trgovino in prišel domov...ko je blo že premalo časa, sem že morala zajahat nekaj drugega...no, no da ne bo pomote...kolo in nazaj v službo šibat. no, tolk o mojem surprise-u!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 21.8.2008 15:08:24
|
|
|
|
ella.
|
H2O-jčk, tok te je fino vidt hihitat se!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 21.8.2008 15:11:45
|
|
|
|
aqua77
|
Punce, men je pa dons cuker padu.... Bi nekaj.... mogoče to... al pa to... al pa..... mah, kar vse bi......
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 21.8.2008 15:12:44
|
|
|
|
ella.
|
Tanči, ti si pa moj osebni kouč za preganjanje slabe volje, tako da itak zveš. Še dobro, da nisi moj kouč za "jahanje" Ukroti ga zvečer!
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 21.8.2008 15:12:46
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: tane IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ella. Tikica, veš da bom poganjala z vesli do samega cilja!!! Če pa bo medalja, pa prva zveš (ok, prec za mano) a men pa neboš povedala???? lej k je mene na mene tut pozabla No uršek, a si jo vidla, kaka je, na obe je pozabla.... Sva odpadle, ko knof od gat..... pa NAME tud, to jih bo dobila po rit, tko močno, da še obenem odženemo stran! No, jaz pa officially brez ostala, sem hotla od besed k dejanjem (včerajšnja tema nekje drugje, aquica bo že vedela) se pravi domov na 'malico'/ skočit, ker se bližajo ta pravi dnevi, pa je v drugem turnusu, pa sem brez ostala, se je ravno takrat odpravil v trgovino in prišel domov...ko je blo že premalo časa, sem že morala zajahat nekaj drugega...no, no da ne bo pomote...kolo in nazaj v službo šibat. no, tolk o mojem surprise-u! tane, nč obupat, boš pa dons zajahala... kolo mislim... pa šibala na popoldansko malico....
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 21.8.2008 15:20:35
|
|
|
|
ursa30
|
ella., aqua, hvala za nasvete, grem takoj jutri po ene hlače na ježka
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 21.8.2008 15:21:48
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Punce, men je pa dons cuker padu.... Bi nekaj.... mogoče to... al pa to... al pa..... mah, kar vse bi...... joj dej ne deli mi lušt jst sm se lihkar ful najedla (sendvič) , zdej mi je pa cukr padu..sam se moram mal brzdat, sam bašem se zadnje čase
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 21.8.2008 15:21:49
|
|
|
|
tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella. Tanči, ti si pa moj osebni kouč za preganjanje slabe volje, tako da itak zveš. Še dobro, da nisi moj kouč za "jahanje" Ukroti ga zvečer! čakaj, tud meni gre ponavadi 'jahanje' dobro od rok in nog, to je bil samo en spodrsljaj v predvidenem tedenskemu planu, ampak ella, napake so dovoljene, je pa sicer potem treba 2x več delat, da se nadoknadi... ne bo šlo k pa dela do 1h (ponoči), pa sem potem jaz čisto preveč zaspana, da mi takšno al pa drugačno jahanje (mogoče samo v sanjah) na pamet pade aquica, mogoče se mi pa jutri posreči taka malica zdaj ko ve kakšne so moje namere bo mogoče doma čakal , če ne bo pa vikend vroč
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 21.8.2008 15:23:38
|
|
|
|
ursa30
|
punce, pridne bodte, veselo čvekajte še naprej jaz sem za danes končala s šihtom , zdele grem malo na lepše, zvečer ko pridem domov, bom pa itak sčekirala, kaj ste načvekale pridne bodte, pa nalulajte kšne
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 21.8.2008 15:25:48
|
|
|
|
tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: *dotika* Danes sem dobila . Srečno vsem in tistim, ki je ne pričakujete. In tistim, ki ste se že podale v nov boj. lp pridi k namv september, nadaljujemo z našim bojem.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 21.8.2008 15:27:36
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: tane IZVIRNO SPOROČILO: *dotika* Danes sem dobila . Srečno vsem in tistim, ki je ne pričakujete. In tistim, ki ste se že podale v nov boj. lp pridi k namv september, nadaljujemo z našim bojem.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 21.8.2008 15:27:52
|
|
|
|
ella.
|
čakaj, tud meni gre ponavadi 'jahanje' dobro od rok in nog, to je bil samo en spodrsljaj v predvidenem tedenskemu planu, ampak ella, napake so dovoljene, je pa sicer potem treba 2x več delat, da se nadoknadi... ne bo šlo k pa dela do 1h (ponoči), pa sem potem jaz čisto preveč zaspana, da mi takšno al pa drugačno jahanje (mogoče samo v sanjah) na pamet pade TAne, jest tkole rečem: lastna hvala se pod mizo vala, bomo tvojga vprašali, ko se dobimo v Tivoliju na otroškem igrišču čez kako leto :) Glede polnočnega jahanja pa: pomatraj se malo! Urška: uživaj, smo na vezi
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 21.8.2008 15:55:24
|
|
|
|
tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella. TAne, jest tkole rečem: lastna hvala se pod mizo vala, bomo tvojga vprašali, ko se dobimo v Tivoliju na otroškem igrišču čez kako leto :) Glede polnočnega jahanja pa: pomatraj se malo! no, če se res dobimo čez kako leto bo že to zadosten dokaz ja, malica za kosilo je kompromis, jaz ponoč ne morem, ko on pride iz službe, on pa zjutraj ne ko grem jaz v službo, tko, da tole nama je obema všeč, eni žal nismo več tako mladi, da bi lohk kar skoz ampak za tole se bomo pa potrudili
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 21.8.2008 16:09:52
|
|
|
|
aqua77
|
A na tej medalji en bika jaha??? A si to ti tane....
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 21.8.2008 16:12:18
|
|
|
|
sonček85
|
*dotika*,dreja777 ella.:name si tudi pozabila. sedaj saem full sentimentalna in bom jokala ,če boš pozabila name.saj veš nosečnisški hormon sem počivala sedaj 2-3 ure in je tako pasalo.sedaj sem naspana in spočita ,saj že od 5 ure naprej ne morem spat(zjutraj ,da ne bo katera mislila da grem že ob petih popoldan spat)
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 21.8.2008 16:13:32
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 A na tej medalji en bika jaha??? A si to ti tane.... sej jaha bika al pa kaj dsruga ,sam da bo na koncu ornk zajahala svojga deca in da skupaj osvojita medaljo -
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 21.8.2008 16:15:14
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 A na tej medalji en bika jaha??? A si to ti tane.... sej jaha bika al pa kaj dsruga ,sam da bo na koncu ornk zajahala svojga deca in da skupaj osvojita medaljo - a slišiš tane......???? pejd domov jahat.....
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 21.8.2008 16:18:06
|
|
|
|
tane
|
dobro jutro, sonček85, ti samo počivaj in delaj tisto kar ti najbolj paše... no, so me prijazno opomnili, da jahat ni preveč priporočljivo, vsaj jaz ne, bo bolj moral dec. ne bom pozabla izjave ene tu na RR, oz. njenega deca, ko jima je že v prvo ratal: ja kdor zna zna
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 21.8.2008 16:20:32
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: tane dobro jutro, sonček85, ti samo počivaj in delaj tisto kar ti najbolj paše... no, so me prijazno opomnili, da jahat ni preveč priporočljivo, vsaj jaz ne, bo bolj moral dec. ne bom pozabla izjave ene tu na RR, oz. njenega deca, ko jima je že v prvo ratal: ja kdor zna zna naj še nam recept povejo, ker pri nas očitno neki narobe delamo.....
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 21.8.2008 16:22:50
|
|
|
|
giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: tane ne bo šlo k pa dela do 1h (ponoči), pa sem potem jaz čisto preveč zaspana, da mi takšno al pa drugačno jahanje (mogoče samo v sanjah) na pamet pade aquica, mogoče se mi pa jutri posreči taka malica zdaj ko ve kakšne so moje namere bo mogoče doma čakal , če ne bo pa vikend vroč wow, Tane, škoda ker nisi iz istega testa kot jaz. Meni pa paše, če mi že kdaj paše, ker sem očitno bolj nezemljske sorte, pa še ve mi nič ne pomagate s temi zame čist preveč mišičastimi pobalini , ravno okrog enih, dveh zjutraj. In ravno ta mesec ne bi mogla izbrat bolj idealne ure zame Sicer pa, draga Tančica, ti kar pohiti, ne preveč čakat jutri, pa vikend, pa ne vem kdaj... Haloooo Tale O lahko tako hitro pridrvi, da bolje prej, ker potem je ne moreš več uloviti, niti če boš šla z raketo za njo. Potem boš lahko samo še iz užitka, pa ne med malico I guess. Sicer pa, zakaj pa ne iz užitka tudi med malico Hmmmm... Skratka, pohiti, jaz pa tud. September je pred vrati in testom ne sme pasti prodaja, ker ljudje, ki jih delajo, ne smejo ostat brez kruha.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 21.8.2008 16:23:11
|
|
|
|
ella.
|
Tane, kaj pa če ti zajahaš svoje kolo po šihtu, pa švigneš k njemu na job pa ga zvabiš v en zatemnjen kot pa jahata tko, da bi vama še John Wayne zavidal?? Pa še sodelavci bi mu bili fouš, ko bi od daleč slišali bojne krike izza vogala Sonček: veš, da nisem pozabla no, sploh pa ne na ultimativno zmagovalko tega meseca the best, the stronges, the luckiest Sončeeeeeekkkkkk Aqua: a ne bi ti še kšnga zrezka priložila namesto teh sladkornih bomb? Čist nezdravo jemo danes klele gor
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 21.8.2008 16:24:19
|
|
|
|
tane
|
ja jaz bi tud rada vedela. no, jaz ta mesec prakticiram noge u luft pol bomo pa videli. aquica, si me tako s temi torticami zdražla, da sem sodelavca, k je šel ravno na malico, lepo prosila, da mi je prinesel eno čokoladno tortico, je že končala v mojem trebuhu.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 21.8.2008 16:26:09
|
|
|
|
ella.
|
Giotti: kaj pa varovanje narave pred plastično nesnago?? uuu, si predstavljaš, koliko bomo šele s plenicami onesnaževale naš planet... ej, punce, a zjutri vam paše "divjat", "jahat", "slončkat"?
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 21.8.2008 16:26:37
|
|
|
|
sonček85
|
[/quote] Sonček: veš, da nisem pozabla no, sploh pa ne na ultimativno zmagovalko tega meseca the best, the stronges, the luckiest Sončeeeeeekkkkkk [/quote]ooooooooooooooooooooooooooo to je pa lepo tane:kmalu boš za nami in vse ostale ,vidva samo seksajta ko vama paše in bosta dobila najlepšo medaljo
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 21.8.2008 16:29:12 >
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 21.8.2008 16:27:12
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella. Aqua: a ne bi ti še kšnga zrezka priložila namesto teh sladkornih bomb? Čist nezdravo jemo danes klele gor tvoja želja moj ukaz....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?