Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 21.8.2008 11:54:39
|
|
|
|
Arual
|
OJ. Moje še vedno ni , ampak zdaj čakam kaj se bo zgodilo, križ me boli ko sto mater, BT imam povišano 37.1, full neprijeten občutek v spodnem delu trebuha in izcedek. Tako da al bo prišla al ne bo jasno vse v parih dneh, saj bom počakala, da minjo še tisti dnevi najdalšega ciklusa - do sobote, pol bomo pa vidli. Ni mi pa jasno zakaj me tak križ skoz boli, saj me boli pred menstro samo tak me pa še ni nikol. Če že misli prit, naj zdaj pride, da gremo v akcijo. Držim pesti za vse nas. Lepo se mejte
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 21.8.2008 12:08:59
|
|
|
|
miklarom
|
sonček85/ čestitke!!!!!!! , full sem vesela zate, zdaj pa prihajam za tabo na vrsto. upam da kmalu
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 21.8.2008 12:09:09
|
|
|
|
ella.
|
Punce, živjo, danes je tudi moj dan D, nisem še dobila M, niti nisem delala testka. Se pa bojim, da vse (rahel glavobol in drobne bolečine v trebuhu) kaže na ponoven prihod M. AMpak dokler jutri ne naredim testa, ne obupujem TIKIca: bova skupaj veslali v spetembru, takrat vsajni vroče tko zelo Ne bi žalostna...pol sm še jest... Sonček85: TI BODI PA SREČKA SREČNA SREČKASTA Vidim, da bosta super starša. Za vse navijam, da bo tko kot mora bit!
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 21.8.2008 12:18:38
|
|
|
|
sonček85
|
mikli in ella. hvala sedaj grem pa malo poč ivat
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 21.8.2008 12:27:37
|
|
|
|
tane
|
Arual, Tiki55, ella, držim pesti za vas, da se pr... ca NE ulije.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 21.8.2008 12:55:31
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: tane Arual, Tiki55, ella, držim pesti za vas, da se pr... ca NE ulije. jst tut stiskam pesti...za vas in za vse ostale
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 21.8.2008 13:38:25
|
|
|
|
ella.
|
Tanček in Uršek hvala začenjam z rednimi sprehodi na wc. stražim So preganjam dejmo tikica, aruelček in ostale!
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 21.8.2008 13:55:33
|
|
|
|
*dotika*
|
Danes sem dobila . Srečno vsem in tistim, ki je ne pričakujete. In tistim, ki ste se že podale v nov boj. lp
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 21.8.2008 14:01:26
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella. Tanček in Uršek hvala začenjam z rednimi sprehodi na wc. stražim So preganjam dejmo tikica, aruelček in ostale! ti kar straži.... sam da se ti zadrga ne bo pokvarla....
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 21.8.2008 14:05:39
|
|
|
|
ella.
|
Aquica: sej nism Urša, the zipper malester *dotika*: naj hitro mine, da greš naprej male DOTS delat lahko... Moram delat, da se zamotim
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 21.8.2008 14:12:11
|
|
|
|
Tiki55
|
ellica don't let me doooown don't let me dooown Da bo vsaj tvoja zlata
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 21.8.2008 14:19:21
|
|
|
|
ella.
|
Tikica, veš da bom poganjala z vesli do samega cilja!!! Če pa bo medalja, pa prva zveš (ok, prec za mano)
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 21.8.2008 14:30:33
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella. Tikica, veš da bom poganjala z vesli do samega cilja!!! Če pa bo medalja, pa prva zveš (ok, prec za mano) a men pa neboš povedala????
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 21.8.2008 14:51:04
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ella. Tikica, veš da bom poganjala z vesli do samega cilja!!! Če pa bo medalja, pa prva zveš (ok, prec za mano) a men pa neboš povedala???? lej k je mene na mene tut pozabla
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 21.8.2008 14:51:55
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella. Aquica: sej nism Urša, the zipper malester *dotika*: naj hitro mine, da greš naprej male DOTS delat lahko... Moram delat, da se zamotim zadrga že popravljena, jo bom kmalu lahko začela spet uničevati
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 21.8.2008 14:57:51
|
|
|
|
ella.
|
Aquica in Urška, vidve sta eni smotkici, valda vama bom tut povedala. Če že težim s svojimi ne-duhovitostimi klele cel mesec in navijate zame, valda da se NAGLAS ZADEREM in povem. Upam le, da bom lahko kričala od veselja... no, zdej mi je pa uradno začelo srce trepetati od neučakanosti...
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 21.8.2008 14:57:57
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ella. Tikica, veš da bom poganjala z vesli do samega cilja!!! Če pa bo medalja, pa prva zveš (ok, prec za mano) a men pa neboš povedala???? lej k je mene na mene tut pozabla No uršek, a si jo vidla, kaka je, na obe je pozabla.... Sva odpadle, ko knof od gat.....
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 21.8.2008 14:59:01
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella. Aquica in Urška, vidve sta eni smotkici, valda vama bom tut povedala. Če že težim s svojimi ne-duhovitostimi klele cel mesec in navijate zame, valda da se NAGLAS ZADEREM in povem. Upam le, da bom lahko kričala od veselja... no, zdej mi je pa uradno začelo srce trepetati od neučakanosti... si me za las prehitela, drugač bi te virtualno po nagi riti.....
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 21.8.2008 14:59:20
|
|
|
|
ella.
|
Urškica; ti bi lohk v tistih dneh pričakovanja imela take hlače, k majo namesto zadrge ježka
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 21.8.2008 15:00:09
|
|
|
|
Anonimen
|
evo mene pa moja z kapljicami opozarja da prihaja. tak, da verjetno ne bo nič. se bom zgleda kar med september prijavila.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 21.8.2008 15:01:05
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: deja777 evo mene pa moja z kapljicami opozarja da prihaja. tak, da verjetno ne bo nič. se bom zgleda kar med september prijavila.
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 21.8.2008 15:01:35
|
|
|
|
ella.
|
Aquica...men se pa zdi, da si ti ena taka tiha akvica, KI BREGOVE DERE! dej povej, kako si, kaj se dogaja s tabo...če nisem preosebna...
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 21.8.2008 15:01:54
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella. Urškica; ti bi lohk v tistih dneh pričakovanja imela take hlače, k majo namesto zadrge ježka al pa sam elastiko v pasu..... še bolj ziher....
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 21.8.2008 15:03:19
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella. Aquica...men se pa zdi, da si ti ena taka tiha akvica, KI BREGOVE DERE! dej povej, kako si, kaj se dogaja s tabo...če nisem preosebna... nč preveč osebna.... sam nič ni novega, pa nimam kaj o sebi govorit.... sem prejšni mesec ves bonus porabla, ker sem štirinajst dni tuki gor jamrala....
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 21.8.2008 15:04:51
|
|
|
|
ella.
|
Aqua, prehitevaš, elastika pride po 4 mesecu, ko je trebušček že velik To bo pa tut kmalu, a ne, bejbike moje??? Jebela, se vlečejo tile meseci....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?