|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo Avgusta
25.7.2008 8:31:05   
crvicek
sonček85,

ja ni slaba ideja, ma je bilo malo preveč sodelavcev okrog nas, tako da...user posted image
Je pa prav zanimovo, kako tudi nas razganjajo ti naši hormončki user posted image user posted image user posted image

Sva pa hitro  odhitela domov,  skupaj skuhala kosilo (čeprav moj dragi sploh še ne ve kje so kakšne stvari v kuhnjiuser posted image ) in se potem crkljala cel večer.

Punce, želim vam čimveč sproščenih in lepih trenutkov z našimi dragimi v juliju, tako da bo avgust prinesel res rekordno število user posted image !user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 276
25.7.2008 8:47:12   
luna80
Hator, sej vem da je včasih težko. Midva sva ta mesec začelauser posted image  4 dan user posted image , pa nekak kr lepo user posted image  skoraj vsak dan oz. mogoče sva en dan vmes spustila.  Pa bom vidla zdej kakšni bojo rezultati v začetku avgusta. Čeprav mislim, da sem kr preveč optimistična včasih. ampak upanje umre zadnje.
Si pa lahko zeloo srečna, da veš, da lahko zanosiš po naravni poti.
Jaz še tega ne vem. Če ta mesec ne bo nč grem septembra do G. Itak mam samoplačniško, tko da upam, da bom potem kej prej prišla do rezultatov.

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 277
25.7.2008 8:49:34   
Tiki55
Drage avgustovke, želim vam čimveč sproščenegauser posted image in navijam za same pluskeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu luna80)
Neposredna povezava do sporočila: 278
25.7.2008 9:42:13   
s@nny
Uf ste vse pridne s user posted image .Hvala bogu da ima moj zdej več časa.
Sam nama ne rata vsak 2 dan user posted image . Če sem prav zračunala ker sem mela user posted image 18.07. in da je ovolacija 28.7.-1.8.
Tko, da se bova tiste dni potrudla-pa da ma za ratat.
Če pa use bomo mele pa ovne (po horoskopu). Tud super. Pri nas jih je ful velik.

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 279
25.7.2008 9:45:59   
sakuL
tko jest sem odločna, da mi bo v mesecu avgustu pa vseeno ratalo!

user posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu s@nny)
Neposredna povezava do sporočila: 280
25.7.2008 9:49:29   
s@nny
Jz sm tud ta mesec ful optimist. pa še na dopust grem user posted image tko, da mora ratat.

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 281
25.7.2008 9:54:54   
sakuL
s@nny-mi2 tudiuser posted image user posted image , sej za to pa....user posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu s@nny)
Neposredna povezava do sporočila: 282
25.7.2008 10:04:05   
pearl_shell
s@nny, sva imele enak čas user posted image , plodni dnevi so pa tudi podobni...bomo hrkati v akciji hehe

midva sva v plodnih dneh tudi že vsak dan, nič ratalo, potem vsak drugi dan in zopet nič, pa vsak tretji dan, pa še vedno brez plusa...zdaj to počneva nenačrtno. itak je želja v času ovulacije večja, zato se ne obremenjujeva s pogostostjo.
so ženske, ki zanosijo takoj, pa so aktivne samo enkrat in še to pred ovulacijo, zato neobremenjeno v akcijo, pa četudi ne rata takoj. prej ali slej bo.

(odgovor članu s@nny)
Neposredna povezava do sporočila: 283
25.7.2008 10:15:37   
s@nny
Pri men v družini so vse ženske takoj zanosile. Pri men v prvič ko sva delala na user posted image ni ratal, ker je moj mel priveč skrbi z šolo. pol sem imela en splav v 12 t. Sedaj je pa šole konec in dopust je pred vrati tko, da upam da rata. 

(odgovor članu pearl_shell)
Neposredna povezava do sporočila: 284
25.7.2008 10:50:45   
little angel
ja tudi pri meni, ampak jaz pa nenauser posted image od nov sem ze brez tablet, zmes sem mela neko cisto, zdaj pa so ugotovili da mam PCO in zdaj cakam da se vlije potem pa probam s klomifenom upam da bo pomagalo. drzim pesti za vse vas punce da vam cimprej rata!

(odgovor članu s@nny)
Neposredna povezava do sporočila: 285
25.7.2008 11:01:56   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

Ma kot sem malo brala smo si ženske zelo različne (govorim samo o ženskah, ker ponavadi našim dragim se skoraj nikoli ne zgodi, da jim je to delo odveč user posted image )

ja, midva imava pa še to smolo, da delava v obratnem turnusu, tako, da je edina možnost, da jaz zjutraj prej vstanem in ga zbudim, no, ampak tule moram pa popraviti zgornjo izjavo, je bil danes dragi tako utrujen, ko sem ga bolj za šalo kot zares hotela zbuditi in je celo rekel: NE MOREM!!!
jaz sem se itak malo hecala, ker ga včasih zjutraj vprašam če je za...pa so potem razni čudni medmeti, ki sem jih že dešifrirala ali pomenijo DA ali NE.user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 286
25.7.2008 11:06:20   
sonček85
punce boste videle da nam bo vsem uspelo -pa čeprav umetno ali pa naravno.vse bomo mamice-samo verjeti morate.vsak dan si ponavljati jaz zmorem sem močna in bom zdržala do konca.

mislim da imamo vse nekje okoli 28 O in se bo vsa Slovenija tresla od slončkanja.user posted image user posted image user posted image user posted image dajmo veselo slončkajmo in bodo bebiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

črviček,hator,luna,s@nnylittleangel,pearl_shell,sakul,vse bomo premagale in bom srečke nosečke(mišljene so vse borke v mesecu avgustu )

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 287
25.7.2008 11:07:58   
sonček85
tane:akcija bo mogoče pa sedaj med vikendom.vzamita si čas zase in bojdita nekam in uživajta ali pa kar doma ,samo da sta sama.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 288
25.7.2008 11:58:13   
tane
med vikendom akcija sigurno bo, samo upam, da ni danes že Ouser posted image  se mi zdi da je nek tak izcedek, ah tole planiranje, nič fletno...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 289
25.7.2008 12:16:00   
Anonimen
Punce, upam da ste pridne in veselo slončkate, da bo avgusta (ki bo zdaj zdaj tu) čimveč rozik! Se iz morja vrmen prve dni v avgustu in upam, da bo kakšna pa že takrat! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
  Neposredna povezava do sporočila: 290
25.7.2008 12:34:54   
sonček85
grem počas lepo dinarčke služit.
papa

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 291
25.7.2008 12:40:17   
M1987
Joj danes je prišla user posted image tako da ne bo nič od pričakovanega  Včeraj sem se prav zjokala user posted image Tako, da gremo v novi 6. krog in user posted image ne pričakujem 21.08.2008! To mi bi bilo najlepše darilo za roj dan user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 292
25.7.2008 13:39:58   
giotti
M1987 user posted image , nič jokat. Boš naša v avgustu, prav? Kar pogumno naprej. user posted image

No, midva sva pa ena redkih izjem na tem planetu, ki slončkava zato, da bova dobila bebico, drugače pa skoraj ne oziroma res samo izjemoma. Tako nama obema paše in tako pač je, sem ful srečna, da sva se dva takšna našla. In to niti približno ne vsak dan, ker ne vidiva prav nobene potrebe v tem, oziroma celo obratno, veva, da je v bistvu več možnosti, če se vmes naredi malo pauze, da se nabere še za kak milijon več plavalčkov. user posted image  Do najmanj tri dni lahko komot plavalčki živijo na toplem v bodoči mamici, tako da če je telovadba dvakrat v tednu sredi cikla, si ne morem zamislit, da to ne bi bilo dovolj, če nam je pač namenjeno tisti mesec. user posted image

Tako da, Tane, tudi če imaš danes O, nikar ne skrbi, ker če sta kak dan pred tem delala ljubezen in če ti je namenjeno ta mesec, potem je to popolnoma dovolj. In če je delanje ljubezni pred O in ne na dan O, je večja možnost za deklico, to pa itak že veste.

Sicer pa tudi jaz zagovarjam spontano in nenačrtno delanje bebic, samo pri nama pač to ni mogoče zaradi že zgoraj omenjenega dejstva glede slončkanja user posted image

Sonček85, za seznam bi prosila, da napišeš kar 7.8. pri meni, da je ne pričakujem, ker mislim, da se je šele včeraj nekaj dogajalo, čemur bi mogoče lahko rekli O, tako da vsaj 14 dni po O nimam kaj računati, kaj bo mati narava zaštrikala za ta mesec.
No, pa polno ljubezni vsem in ja, da bomo skupaj čvekale na aprilu 2009 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 293
25.7.2008 14:35:10   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Tako da, Tane, tudi če imaš danes O, nikar ne skrbi, ker če sta kak dan pred tem delala ljubezen in če ti je namenjeno ta mesec, potem je to popolnoma dovolj. In če je delanje ljubezni pred O in ne na dan O, je večja možnost za deklico, to pa itak že veste.
No, pa polno ljubezni vsem in ja, da bomo skupaj čvekale na aprilu 2009 user posted image user posted image user posted image

no, s tem se tudi jaz tolažim, da plavalčki do 3dni preživijo tako, da kot si rekla, če nam je ta mesec usojeno bo, če ne pa...drug mesec.

vidva sta pa tudi svoje naredila in če bo, bo...držim pestiuser posted image

glede ovnov pa, kaj naj rečem že jaz in moja mami sva ovnici, tako, da bo v hiši veselouser posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 294
25.7.2008 14:39:10   
aqua77
Punce, navijam za vas.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 295
25.7.2008 14:57:49   
Anonimen
a tokle ste pridne ve v avgustu?? Sploh nisem vedla user posted image user posted image

Sem se kr zataknila pri julijkah :D

No midva sva včeraj (po koledarju) zaključila z plodnimi dnevi, tako da zdej samo še čakamo do 7.8. kaj se zgodi... Upam da se tokrat M res ne vlije, saj sem ravno danes razmišljala da v tej situaciji kot sem bi mi nalbolj ustrezalo da bi zanosila in šla na bolniško user posted image ... Služba....user posted image user posted image

No pa morem rečt da sva bla kr pridna... V soboto na morju, pa v ponedeljek doma, pa v torek spet, sreda in četrtek pa nič user posted image ...

No ampak glede na to da je že enkrat dovolj.................................. user posted image user posted image user posted image

No se oglasim zdej kej bolj pogosto tudi pri vas :)

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 296
25.7.2008 15:06:36   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

a tokle ste pridne ve v avgustu?? Sploh nisem vedla user posted image user posted image

Sem se kr zataknila pri julijkah :D

No midva sva včeraj (po koledarju) zaključila z plodnimi dnevi, tako da zdej samo še čakamo do 7.8. kaj se zgodi... Upam da se tokrat M res ne vlije, saj sem ravno danes razmišljala da v tej situaciji kot sem bi mi nalbolj ustrezalo da bi zanosila in šla na bolniško user posted image ... Služba....user posted image user posted image

No pa morem rečt da sva bla kr pridna... V soboto na morju, pa v ponedeljek doma, pa v torek spet, sreda in četrtek pa nič user posted image ...

No ampak glede na to da je že enkrat dovolj.................................. user posted image user posted image user posted image

No se oglasim zdej kej bolj pogosto tudi pri vas :)

dobrodošla v avgustu živa!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  naj bo to tvoj mesec..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 297
25.7.2008 15:51:50   
liam
Punce dajte me dol iz seznama nepričakujočih... se za nekaj časa zaradi nepredvidenih dogodkov ne bom vpisala na seznamček... da vam ne pokvarim povprečja...user posted image

pozdravček

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 298
25.7.2008 17:10:49   
luna80
Se nas bo kar nabralo v avgustu. Že komaj čakam, da začnemo brat ++++++. Noro. Sicer je pa to že naslednji petek, juhej.

Punce kar lepo veselo na delo....user posted image , da nas bo čim večuser posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdele pa sploh ko je vikend, se bo kr Slovenije tresla od user posted image . Jaz mam še kake 2 dni fore, zato grem kr v akcijo....

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 299
25.7.2008 19:03:53   
krfjolca
Zdravo punce.
Midva user posted image  vsak drugi dan. Tako sva tudi v prvo, štartala, pa je uspelo v 1. krogu. No, tudi v 2. je uspelo v 1. krogu, vendar je sledil SS. Upajmo, da bo tudi zdaj uspelo, pa da bi se tudi končalo srečno. Sicer pa tudi pri nama slončkanje ni vedno zgolj iz užitka - preden sva začela ponovno delati na bebici, sva lahko tudi po 1x, 2x na mesec, pa nama ni nič manjkalo. Sva bila pa res oba zelo izčrpana od službe pa od mulčka. Bi bila zelo vesela, če drugo dete ne bi bilo ognjeno znamenje - prvi je namreč tipičen škorpijon in strašno naporen že od porodnišnice dalje. Predvsem upam na več spanja ... user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu luna80)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?