giotti
|
M1987 , nič jokat. Boš naša v avgustu, prav? Kar pogumno naprej. No, midva sva pa ena redkih izjem na tem planetu, ki slončkava zato, da bova dobila bebico, drugače pa skoraj ne oziroma res samo izjemoma. Tako nama obema paše in tako pač je, sem ful srečna, da sva se dva takšna našla. In to niti približno ne vsak dan, ker ne vidiva prav nobene potrebe v tem, oziroma celo obratno, veva, da je v bistvu več možnosti, če se vmes naredi malo pauze, da se nabere še za kak milijon več plavalčkov. Do najmanj tri dni lahko komot plavalčki živijo na toplem v bodoči mamici, tako da če je telovadba dvakrat v tednu sredi cikla, si ne morem zamislit, da to ne bi bilo dovolj, če nam je pač namenjeno tisti mesec. Tako da, Tane, tudi če imaš danes O, nikar ne skrbi, ker če sta kak dan pred tem delala ljubezen in če ti je namenjeno ta mesec, potem je to popolnoma dovolj. In če je delanje ljubezni pred O in ne na dan O, je večja možnost za deklico, to pa itak že veste. Sicer pa tudi jaz zagovarjam spontano in nenačrtno delanje bebic, samo pri nama pač to ni mogoče zaradi že zgoraj omenjenega dejstva glede slončkanja Sonček85, za seznam bi prosila, da napišeš kar 7.8. pri meni, da je ne pričakujem, ker mislim, da se je šele včeraj nekaj dogajalo, čemur bi mogoče lahko rekli O, tako da vsaj 14 dni po O nimam kaj računati, kaj bo mati narava zaštrikala za ta mesec. No, pa polno ljubezni vsem in ja, da bomo skupaj čvekale na aprilu 2009
|