|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo Avgusta
23.7.2008 21:31:49   
pearl_shell
dobrodošle nove, bomo skupaj upaleuser posted image

jaz je pa ne pričakujem 12.8...z možekom tečeva 6. krog.

(odgovor članu drašika)
Neposredna povezava do sporočila: 226
23.7.2008 21:47:20   
luna80
O hvala za dobrodošlico. Se veselim čakanja z vami. Vsem pa želim čim več + user posted image  in ničuser posted image , da boo vse srečke user posted image  in nič večuser posted image .

(odgovor članu drašika)
Neposredna povezava do sporočila: 227
23.7.2008 22:53:15   
bambinca
barbara.a.,res bo najbolje, če se s to O ne boš preveč obremenjevala...Če pa že ne moreš odmislit, pa opazuj svoje telo-ko je izcedek najmočnejši in najgostejši, naj bi bil to čas za akcijo!
Drgač pa morm rečt, da mi je prav hudo, ko nekatere že tako dolgo delate nauser posted image ...ampak sem tako ponosna na vas, ker ste take optimistke!!!!Bravo punce!!!

(odgovor članu luna80)
Neposredna povezava do sporočila: 228
24.7.2008 7:21:40   
crvicek
Tudi midva bova poskušala v teh dneh veselo telovadit user posted image , in upam da bomo v avgustu naredile rekord z user posted image . Prvi ciklus po operaciji sem bila vpisana kot majčevska borka in ko je prišla user posted image , sem bila totalno razočarana, tako da zdaj se nikakor ne morem okorajžit, da se spet vpišem na seznam, čeprav vas redno berem in navijam za vse nas in potihem se borim z vami.

Nekatere od nas smo nekako že povezane od izgube naših pikic, nato smo se bodrile v čakanju na naše operacije (Tane, Giotti, Junona, Polinesya, ...Martina in še katera, če sem jo pozabila) in tako nam je bilo veliko lažje v težkih trenutkih. Polinesya je že prvi mesec po operaciji postala srečka user posted image , ostale pa vem da ji bomo prav kmalu pridno sledile.

Vem, da je to čakanje na najine user posted image mučno za vse nas borke , a ko bomo končno dobile naše user posted image , bomo na vse to hitro pozabile, zato ne smemo obupat!

Navijam za avgustovski rekord user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 229
24.7.2008 8:05:41   
little angel
mene lahko date dol iz seznamauser posted image sem bla vceraj pri gineku in dobila kr tablete za sprozitev M naslednji mes pa zacnem s klomifenom... tak da naslednji mesec bom ziher user posted image punce drzim pesti za vse vas!

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 230
24.7.2008 8:15:39   
sakuL
zdravo.
kako ste? vidim , da nas je že kar veliko.user posted image

bomo videli kaj bo ratal, .... upamo na naj naj.

user posted image za vse nas/vasuser posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu drašika)
Neposredna povezava do sporočila: 231
24.7.2008 11:32:38   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: tane

giotti, kaj je zdaj to, a sploh ni bilo akcije, če smem vprašat, ko praviš nista bila dovolj pridna...no, saj ni treba odgovorit, je le preveč intimno vprašanje, če je bilo namenjeno ta mesec je bilo, če ne bo pa drugič.
mi/jaz vseeno držimo pesti zateuser posted image .

Hej, Tane, valjda me lahko vprašaš. user posted image  Intima je že zdavnaj izginila med nama, ker se pogovarjamo stvari, ki se jih jaz ne pogovarjam niti s svojim dragim, tako da, ni intimnega vprašanja, prav ? user posted image

Ma, ena malo nespontana akcija je bila enkrat, sam ne vem, če je bil dan tapravi, ker je meni to vse skupaj še tako zelo novo, da res ne vem točno. Pa v bistvu niti ne želim vedet preveč, če me razumeš. Tako da, hm, bomo videli. Sicer pa moram priznat, da pa je za mano še ena na pol neprespana noč, tako da glede na to, da je bilo dvakrat, pa sredi cikla, je osnovni pogoj izpolnjen. Ostalo pa itak ni v naši moči, tako da sem zdaj čisto pomirjena. user posted image

Pa vidva, kako je kaj?

Srečno vsem user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 232
24.7.2008 11:38:36   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

Tudi midva bova poskušala v teh dneh veselo telovadit user posted image , in upam da bomo v avgustu naredile rekord z user posted image . Prvi ciklus po operaciji sem bila vpisana kot majčevska borka in ko je prišla user posted image , sem bila totalno razočarana, tako da zdaj se nikakor ne morem okorajžit, da se spet vpišem na seznam, čeprav vas redno berem in navijam za vse nas in potihem se borim z vami.

Nekatere od nas smo nekako že povezane od izgube naših pikic, nato smo se bodrile v čakanju na naše operacije (Tane, Giotti, Junona, Polinesya, ...Martina in še katera, če sem jo pozabila) in tako nam je bilo veliko lažje v težkih trenutkih. Polinesya je že prvi mesec po operaciji postala srečka user posted image , ostale pa vem da ji bomo prav kmalu pridno sledile.

Vem, da je to čakanje na najine user posted image mučno za vse nas borke , a ko bomo končno dobile naše user posted image , bomo na vse to hitro pozabile, zato ne smemo obupat!

Navijam za avgustovski rekord user posted image user posted image user posted image !

Jeeeej, Crvicek, user posted image  ma, ki lepo, da se po tihem malo oglasiš in še z vsemi nami deliš svoje občutke, ne le zasebno. Res sem vesela, saj si misliš. In verjamem, da v slogi je moč oziroma več kot bo pozitivne energije na kupu, večje šanse imamo. user posted image

In, ja, kakšna pravljica bi bila, da bi vse zgoraj omenjene plus seveda vse ostale zagledale user posted image  ravno ta mesec (avgust) oziroma mislim, da Junona čaka že zdaj julija.

Če ne, pa si tudi ne smemo dopustiti, da bi bile žalostne, moramo zaupati v usodo, saj smo vendar zdrave in nam prav nič ne manjka in zato moramo biti hvaležne!

No, pa držim še naprej pesti za vse nas in tudi ostale, ki si to želijo, pa niso na tem forumu iz takšnih ali drugačnih razlogov, nekatere tudi zato, ker si ne morejo kupiti računalnika.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 233
24.7.2008 11:45:15   
aqua77
Punce drage navijam za vas!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 234
24.7.2008 11:49:58   
giotti
Aqua77, kako je s teboj? Si že naredila test? Vem, da si ti na juliju, tam sem zvesta navijačica, sam berem pa ne kaj dosti, ker me osebno tako zelo ne zanima, saj veš, je le avgust tisti, ko ne pričakujem, pa potem ne morem povsod nosa vrtat user posted image  Bom konec julija pogledala seznamček tam, da vidim, kolko rozik je nastalo zaradi mojega močnega navijanja user posted image .

No, če si nosečka ali pa če nisi, navijamo tudi zate user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 235
24.7.2008 11:56:54   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Aqua77, kako je s teboj? Si že naredila test? Vem, da si ti na juliju, tam sem zvesta navijačica, sam berem pa ne kaj dosti, ker me osebno tako zelo ne zanima, saj veš, je le avgust tisti, ko ne pričakujem, pa potem ne morem povsod nosa vrtat user posted image  Bom konec julija pogledala seznamček tam, da vidim, kolko rozik je nastalo zaradi mojega močnega navijanja user posted image .

No, če si nosečka ali pa če nisi, navijamo tudi zate user posted image

Ojla,

testka še nisem delala, mi manjka še ene par dni....user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam da me user posted image  ne bo prehitela....

Pošiljam vam pa vsem v avgustu nekaj za srečo....
user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 236
24.7.2008 12:48:25   
s@nny
Jz grem ta mesec v akcijo-na polno. Upam, da zagledam končno user posted image user posted image .

Bi bil že skrajni čas user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 237
24.7.2008 13:27:43   
Anonimen
Tudi jaz se vam pridružujem. Zaenkrat bom še anonimna, sicer pa imamo doma že enega 20-mesečnega pobalina. M ne pričakujem 10. avgusta. user posted image
Je pa to 1. krog, pri prvem otročku nama je uspelo v prvem poskusu, sem pa imela vmes en SS v 8. tednu nosečnosti. Upam, da bo tokrat uspelo!

(odgovor članu s@nny)
  Neposredna povezava do sporočila: 238
24.7.2008 13:31:01   
crvicek
Giotti,

ko sem brskala po juliju, sem zasledila da je se je tudi Junona preselila na avgust, tako, da bomo skupaj 100% naredile avgustovski rekord! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 239
24.7.2008 13:46:07   
aqua77
Gremo avgust! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 240
24.7.2008 13:47:49   
katka11
user posted image mene llahko daste s seznama, ker sva z mojim bolj tko, na kratko... in mislim, da sem mela vceraj ovulacijo...user posted image
drzim pa pesti za vse ostale

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 241
24.7.2008 13:50:08   
aqua77
Katka..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 242
24.7.2008 13:51:08   
ella.

Hej, avgustovske marjetice,

tam na juliju ful pogrešamo vaše navijanje...pa tok se borimo user posted image
Pa za vas tut navijamo...da boste pridno zavajale svoje drage te dni in jim kradle spanec in koncentracijo ;)

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 243
24.7.2008 13:52:29   
aqua77
Ella, jaz navijam na vseh frontah!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 244
24.7.2008 14:01:23   
ursa30
jaz sem tudi prišla malo pokukat k vam in navijat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 245
24.7.2008 14:11:09   
tinč407
danes uradno stopam v avgustovske borke. Prosim če me da katera na seznam. ne pričakujem je tokrat 30. avgusta.
To bo 2. runda z klomifenom in tokrat mora uspeti!!

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 246
24.7.2008 14:12:10   
aqua77
Tinč, avgust je prav lep mesec za začetek user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 247
24.7.2008 14:13:18   
tane

user posted image   AVGUSTOVSKE BORKE user posted image   user posted image

xx.08 - Sonček85 (24.krog)   user posted image
xx.08 - kalaxy

xx.08 - boob
xx.08 - *zabica*
xx.08 - BEBIII

xx.08 - db
xx.08 - summer76
xx.08 - heln
xx.08 - neela
xx.08 - romč
xx.08 - žabica00

xx.08 - anonimnauser posted image
xx.08 - sakuL
xx.08 - hmmm(1.krog)
xx.08 - tj81 
01.08 - metuljček27(1.krog)
01.08 - anonimna user posted image (1.krog)
01.08 - artičoka (1.krog)

01.08 - drašika
04.08 - giotti
05.08 - MTFP (2.krog)
07.08 - nmag
07.08 - živa25 (18.krog)
07.08 - Lopona (5.krog)

07.08 - Luna80
08.08 - anya22 (8.krog)
08.08 - rebeka_ (1.krog)
10.08 - hator
10.08 - ...Martina...
10.08 - Anonimna ? (1.krog)
12.08 - pearl_shell (6.krog)
13.08 - bambinca
13.08 - sakul
13.08 - kalaxy
13.08 - pokica_
14.08 - tane

15.08 - barbara.a. (3.krog)
15.08 - pikipu (8.krog)
17.08 - tinkatinka
20.08 - s@nta
20.08 - arual (11.krog)
24.08 - liam (4.krog)

30.08 - tinč407 (2.krog)

user posted image
   NAVIJAČICE

*junona
*tiki55
*_sanja_ 
user posted image
*jjasnauser posted image
**Kinnie*
*brkn83 
user posted image
*lunica24user posted image Luka
*spps user posted image
*_ancica_
*orhideje
*aqua77
*mišk2
*pikica5
user posted image
*miklarom  
*aqua77  
*pokica_
*gantar
*TEDIGO
user posted image
*anonimna user posted image
*klaudia
*janaja
user posted image

user posted image user posted image user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image    

STAVNICA

Sonček85user posted image   -25
%
EnaNobena -21%
gantar - 28%

user posted image
user posted image   dobrodošle vse nove borke

< Sporočilo je popravil tane -- 24.7.2008 14:14:38 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 248
24.7.2008 14:17:07   
tane
evo, sem dodala nove borke na seznam, ne vem kje je danes naša 'urejevalka' sonček85, pa sem kar jaz dodala.

Anonimna, ki NE pričakuje 10.8 javi se, ker je kar nekaj anonimnih si ponavadi dajo kakšen znakec poleg, kot npr. palma, tortica itd. pa si morda še ti izbereš kakšnega, da te lažje prepoznamo in navijamo zate.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 249
24.7.2008 14:19:35   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: tane

evo, sem dodala nove borke na seznam, ne vem kje je danes naša 'urejevalka' sonček85, pa sem kar jaz dodala.

Anonimna, ki NE pričakuje 10.8 javi se, ker je kar nekaj anonimnih si ponavadi dajo kakšen znakec poleg, kot npr. palma, tortica itd. pa si morda še ti izbereš kakšnega, da te lažje prepoznamo in navijamo zate.

Ojla tane!!!!

A ste pri vas doma kaj pridni te dni (user posted image user posted image user posted image )? user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?