giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek Tudi midva bova poskušala v teh dneh veselo telovadit , in upam da bomo v avgustu naredile rekord z . Prvi ciklus po operaciji sem bila vpisana kot majčevska borka in ko je prišla , sem bila totalno razočarana, tako da zdaj se nikakor ne morem okorajžit, da se spet vpišem na seznam, čeprav vas redno berem in navijam za vse nas in potihem se borim z vami. Nekatere od nas smo nekako že povezane od izgube naših pikic, nato smo se bodrile v čakanju na naše operacije (Tane, Giotti, Junona, Polinesya, ...Martina in še katera, če sem jo pozabila) in tako nam je bilo veliko lažje v težkih trenutkih. Polinesya je že prvi mesec po operaciji postala srečka , ostale pa vem da ji bomo prav kmalu pridno sledile. Vem, da je to čakanje na najine mučno za vse nas borke , a ko bomo končno dobile naše , bomo na vse to hitro pozabile, zato ne smemo obupat! Navijam za avgustovski rekord ! Jeeeej, Crvicek, ma, ki lepo, da se po tihem malo oglasiš in še z vsemi nami deliš svoje občutke, ne le zasebno. Res sem vesela, saj si misliš. In verjamem, da v slogi je moč oziroma več kot bo pozitivne energije na kupu, večje šanse imamo. In, ja, kakšna pravljica bi bila, da bi vse zgoraj omenjene plus seveda vse ostale zagledale ravno ta mesec (avgust) oziroma mislim, da Junona čaka že zdaj julija. Če ne, pa si tudi ne smemo dopustiti, da bi bile žalostne, moramo zaupati v usodo, saj smo vendar zdrave in nam prav nič ne manjka in zato moramo biti hvaležne! No, pa držim še naprej pesti za vse nas in tudi ostale, ki si to želijo, pa niso na tem forumu iz takšnih ali drugačnih razlogov, nekatere tudi zato, ker si ne morejo kupiti računalnika.
|