Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Punce moje drage, morm vam povedat, da je bil moj krvni test negativen...tko da grem v nove boje, sam ne vem kdaj, ker zj pa pojma nimam , kdaj bo ovulacija, glede na to, da še zmer nimam ...:(
Punce moje drage, morm vam povedat, da je bil moj krvni test negativen...tko da grem v nove boje, sam ne vem kdaj, ker zj pa pojma nimam , kdaj bo ovulacija, glede na to, da še zmer nimam ...:(
tejci najboljs d po kr vsak dan pa ti nou treba se sekirat kdaj bo O
Ja, nimamo kej...ne vem kaj se dogaja z mano...tut js upam, da se čimprej prikaže, po pa akcija. Sm mojmu že rekla, da nj se pripravi pa mal bl počuva v službi, da bo doma pol lahko kot kkšn Jah, se ni za sekirat, bomo šli pa v 5 krog...sam mi je pa žal, da sm nakupila tok testov (okol 7) pa še krvni test plačala, da sm pol zvedla da ni nič...rdečke pa tut od nikoder...pa tut nobenega znaka da pride... Ah, nč, zdej se bom pa kr v september preselila...pa bomo vidl kaj bo...al pa še bolj verjetno v oktober, ker vprašanje, če bo kej s septembrom... Pa najbolš, da bi se na kkšn pregled naročila, k mi tkole zamuja...k pred 3 meseci je blo kr 50 dni ko sem jo dobila...drugač pa skos točno na 28 dni na soboto okol 14h... No, se vidimo v septembru
No ekola da se vam Sonček85 javi! Danes smo imeli pregled in sem v 6t/6d in sem že poslušala srček ,joj kako bije sem kar zraven a od sreče ne od žalosti.Vse je super ,BP,mi je pa dala vseno dabroston da nebi kaj bilo in da mi malo te rjave izvcedke umiri.Sem še kar na bolniški in naslednji pregled imam 30.9 ,danes pa pokličem za NS ali pa jutri ,kajti danes moram še kosilo narediti,sem se odločla da bom naredila pico in potem veselo novičko povedat staršem od .Seveda se pa moram vsem zahvalit ,ki ste mislile name in navijale zame da je vse super
anci banci:tebi pa čestitke ,sem rekla da si nosečka.
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 2.9.2008 13:24:30 >
Se oglašam po dolgem času. Najprej čestitke vsem novim nosečkam Bila sem brez računalnika in se nisem mogla oglasiti, ampak itak niste nič zamudile Moja je prišla točno, bila pa sem tudi že na pregledih glede mojih težav in me čakata laparo in histero, tako da se za nekaj mesecev poslavljam od vas in vam želim čim več Vas bom prišla vmes kaj pogledat, čez par mesecev pa upam, da se vam spet pridružim.
tropical, potem pa se nam pridruži na septembrski temi!!!
Lp
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
xx.08 - sonček85 (24.krog) srečka nosečka xx.08 - Junona srečka nosečka xx.08 - mišk srečka nosečka xx.08 - kalaxyv nove boje xx.08 - boob xx.08 - *zabica* v nove boje xx.08 - db xx.08 - summer76 xx.08 - neela - v nove boje xx.08 - romč xx.08 - žabica00 - v nove boje xx.08. - miklarom xx.08 - A - v nove boje xx.08 - sakuL xx.08 - hmmm(1.krog) xx.08 - tj81 xx.08 - majch(8.krog) v nove boje
xx.08 - urša30(24.krog) v nove boje
xx.08 - A 2 (4krog) v nove boje xx.08 - Nea_teja - srečka nosečka xx.08 -*Mišika* - srečka nosečka 01.08 - metuljček27(1.krog) v nove boje 01.08 - drašika - v nove boje
04.08 - tropical v nove boje 04.08 - *Flower* v nove boje 07.08 - nmag - srečka nosečka 07.08 - živa25 (18.krog) v nove boje
07.08 - giotti v nove boje 08.08 - anya22 (8.krog) - v nove boje 08.08 - rebeka_ (1.krog) - v nove boje 08.08 - A sneguljčica - v nove boje 09.08 - gwendolen (2.krog) v nove boje
10.08 - ...Martina... v nove boje
10.08 - krfjolca (1.krog) - srečka nosečka 10.08 - A 10.08 - lastovka - v nove boje 10.08 - neučakana - srečka nosečka 10.08 - lily32 - srečka nosečka
11.08 - mojcak27 v nove boje 11.08 - pikicao. - v nove boje 12.08 - pearl_shell (6.krog) - v nove boje 12.08 - Anonimna - srečka nosečka 13.08 - bambincav nove boje 13.08 - sakul v nove boje 13.08 - pokica_ v nove boje 14.08 - tane v nove boje 15.08 - barbara.a. bt08(3.krog) 15.08 - pikipu (8.krog) v nove boje
15.08 - sonček10 (1.krog) - v nove boje 17.08 - tinkatinka 18.08 - A 20.08 - s@nta - v nove boje 20.08 - arual (11.krog) v nove boje 20.08 - *dotika* - v nove boje 20.08 - osolemio - v nove boje 21.08 - M1987(6.krog) v nove boje 21.08 - ella. - srečka nosečka 21.08 - ABIKA (2.krog) 22.08 - pikicaa25 (9.krog) v nove boje 22.08 - tiki55 (12.krog) - v nove boje 22.08 - tejč76 v nove boje 22.08 - deja777 v nove boje 22.08 - tassika (1.krog) - srečka nosečka 23.08 - micka007 24.08 - liam (4.krog) v nove boje
24.08 - andre3a v nove boje 24.08 - tacy v nove boje 24.08.- Pomarancica (1.krog) srečka nosečka 25.08 - heln (3.krog)srečka nosečka 25.08 - carpe diem - srečka nosečka 26.08 - ulsi25(1.krog) v nove boje 26.08 - Štručka1(2.krog) v nove boje 26.08 - sensi (11.krog)v nove boje 26.08 - Jane77 v nove boje 27.08 - S* (2.krog) v nove boje 27.08 - Inčika 28.08 - kepica v nove boje 28.08 - BEBIII (3.krog klomifena) v nove boje 28.08 - anci banci -srečka nosečka 28.08 - Luna80 v nove boje 29.08 - hator(2.krog po IMN) v nove boje 29.08 - Lopona 29.08 - vanilla - srečka nosečka 30.08 - MTFP (3.krog) 30.08 - A (2.krog)v nove boje 30.08 - Monty 30.08 - a.jrad v nove boje
jaz sem učeraj delala test in je bil pozitiven. . . do danes zjutri . . . k sm začela krvavet Sploh nevem al naj pokličem G al . . kaj naj. . tok sm razočarana da sploh možgani m ne delujejo . . pa delat nemorem, pa slabo mi je. . . pa sama sebi sm unapoto
hvala dekleta za čestitke.. jaz imem pregled 29.sepetmbra pa še to sem se mogla skregat ker me je hotla dat šele decembra in bolj ko sem ji razlagala da imam test pozitiven za nosečnost bolj mi je sestra razlagala da je ginekolog full zaseden, dokler nisem dobesedno ponorela in sem ji zabrusila da me prov en en k... briga če je ful zaseden, da me bo pač moral pregedati prej kot pa šele decembra (mi gre to leonišče že tolk na bruhanje da bom zamenjala lokacijo)... sej zdej mi je žal, da sem jo tolk napadla po telefonu (sploh ne vem od kje mi ta nasilnost:) )) pa še to da se ne bi smela razburjat zaradi pritiska, ki nikakor noče past na normalno, tako da zdele že 2 dni samo spim oz ležim v temi
jaz sem učeraj delala test in je bil pozitiven. . . do danes zjutri . . . k sm začela krvavet Sploh nevem al naj pokličem G al . . kaj naj. . tok sm razočarana da sploh možgani m ne delujejo . . pa delat nemorem, pa slabo mi je. . . pa sama sebi sm unapoto
boob, šibaj k zdravniku.
Držim pesti, da bo vse v redu!!!
Lp
Po mojem mnenju je najbolj pametno, da najprej pokličeš k osebnemu zdravniku in prosiš za nasvet. Te bo že usmeril.
Drugače pa urgenca, ja.