Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 1.9.2008 18:31:40
|
|
|
|
Tejchy25
|
ja, to je kr mal začaran krog:) No, pa še ne vem, kakšen izgovorn nj najdem, ker v službi pa res ne mislm razlagat, kam grem pa zakaj...do 16h čakat je pa čist predolg:) Hehe, se bom že nekej zmislla:)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 1.9.2008 18:33:17
|
|
|
|
boob
|
kaj pa če bi probala poklicat v laboratorij, lahko da ti povejo kar po tel. Probej, mogoče pa rata
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 1.9.2008 18:40:50
|
|
|
|
pikicao.
|
gwenci moja ma zdle sm prsla domov, sm mal precekirala kaj je zdej z anci banci.. pa ti, kako si a ze zacnem navijat??? koreografijo sm ze skor cist izpilila ti bos mogla pa zame drzat pesti, d bo moj sploh doma za te septemberske plodne dni.. k se mu spet neki tujina obesa na grbo.. pisuka tko d ti tud v mojem imenu obrede imej kaksn ples okol ognja, pa te scene.. hahahaha
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 1.9.2008 18:43:18
|
|
|
|
pikicao.
|
ja, to je kr mal začaran krog:) No, pa še ne vem, kakšen izgovorn nj najdem, ker v službi pa res ne mislm razlagat, kam grem pa zakaj...do 16h čakat je pa čist predolg:) Hehe, se bom že nekej zmislla:) rec d mors it iskat neko napotnico za svojga dragega.. al pa njegovo mamo... drugac ti bi pa tko kt boob pravi tud po tel. pomoje povedal pa sej bodo
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 1.9.2008 18:48:32
|
|
|
|
Tejchy25
|
Ne vem če upam, da ne bom poj čist fertik tm v službi...tko se pa med potjo lahko že mal h seb spravim, hehe... Ja, sej mate prov, mogoče bom pa res poklicala...če ne bo šefice, da bo prsluškvala, hehe
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 1.9.2008 18:55:42
|
|
|
|
boob
|
fertik boš tko al drgač. . ker te bo 'žrlo' kako pa kaj. . ti kar pokliči. . . Pejt na WC pa pokliči al pa na malico. . . mal se umakni. . pa sej nebo šla šefica za tabo. .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 1.9.2008 18:57:27
|
|
|
|
sonček85
|
navijam tejči da je to to in da si ,za vse ,ki ste pa še avgustovske pa tudi navijam in da tudi vam pokaže
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 1.9.2008 19:10:58 >
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 1.9.2008 19:17:42
|
|
|
|
Gwendolen
|
Oooooo, pikicao., super, kar začni svoj čarovniški ples, midva sva namreč sedaj 10 dni skor ko dva zajca. Če bo, pač bo. Drugače pa v novi krog. Na znake se ta mesec sploh ne mislim nič obešati, ker prejšnji mesec sem imela vse in potem nič iz tega. Držim pesti, da bo ta mesec tvoj doma v tvojih plodnih dneh. In seveda, da zagledamo pluske in črtice. Navijam za vseeeeeeee
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 1.9.2008 19:36:43
|
|
|
|
Inčika
|
Ojla punce! Vidim, da še me niste obarvale v modro - sem namreč že sporočila, da se selim v september : IZVIRNO SPOROČILO: Inčika Dobro jutro punce! Moj test v omari bo moral počakati kar lepo na drugi mesec, saj me je pozno v noč obiskala tetka s krvavca Ampak to še me skrbi tako, saj še ta mesec nisma niti prav delala na ... Skrbijo me bolečine, ki sem jih prenašala že dva tedna in zelo hude bolečine danes ponoči, saj sem zaradi slabosti in krčev spala le kakšni dve uri. Očitno bodo zdaj, tretji mesec odkar sem prenehala s tabletkmi, ciklusi vedno daljši in vedno bolj boleči Ah ... bo že ..., naslednji mesec pa grema v pravi boj, zato se bom prvo pozanimala za vse koristne informacije glede plodnih dni (izračuna), folne kisline in vseh drugih dobrih stvari glede zanositve. Gremo punce, ki ste še ostale!!! Povečajte % nosečk v avgustu Držim pesti - verjamem, da vam bo uspelo!!! Vsem, ki pa še čakate v avgustu, pa držim pesti za
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 1.9.2008 19:48:19
|
|
|
|
*Junona*
|
Punce pozdravljene! Tiste, ki še ne veste pri čem ste(in vem, da ta nevednost ubija), vam želim, da čimprej izveste prelepo novico
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 1.9.2008 19:48:58
|
|
|
|
*Junona*
|
Kaj je pa z anci banci? Se še ni vrnila?
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 1.9.2008 20:33:30
|
|
|
|
skrivnost
|
Punce pozdravljene! Tiste, ki še ne veste pri čem ste(in vem, da ta nevednost ubija), vam želim, da čimprej izveste prelepo novico pod tole se pa tut vasa zvesta navijačica podpise...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 1.9.2008 20:53:33
|
|
|
|
Lopona
|
Čao! Sporočoam,da z avgustom ni blo nč. M je bla kar dvakrat. Tako je bla zadnja M 24.8. in se sedaj selim v september. Zdaj sem se rahlo odmaknila od ringa raje in od vsega tega, ker nočem več toliko misliti na zanositvijo...ker se mi zdi da ravno zato ne rata... tako da zdaj čim bolj sproščeno v nov krog. M ne pričakujem septembra Lopona-ne pričakujem 21.09.2008-7.krog Navijam za vse nas,ki nestrpno čakamo na največjo željo In bravo vsem nosečkam ter srečno
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 1.9.2008 21:06:39
|
|
|
|
*Junona*
|
Loponca, drži se in pridi nas še kaj pogledat.
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 2.9.2008 7:15:49
|
|
|
|
liam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lopona Čao! Sporočoam,da z avgustom ni blo nč. M je bla kar dvakrat. Tako je bla zadnja M 24.8. in se sedaj selim v september. Zdaj sem se rahlo odmaknila od ringa raje in od vsega tega, ker nočem več toliko misliti na zanositvijo...ker se mi zdi da ravno zato ne rata... tako da zdaj čim bolj sproščeno v nov krog. M ne pričakujem septembra Lopona-ne pričakujem 21.09.2008-7.krog Navijam za vse nas,ki nestrpno čakamo na največjo željo In bravo vsem nosečkam ter srečno
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 2.9.2008 7:17:41
|
|
|
|
boob
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy25 Ne vem če upam, da ne bom poj čist fertik tm v službi...tko se pa med potjo lahko že mal h seb spravim, hehe... Ja, sej mate prov, mogoče bom pa res poklicala...če ne bo šefice, da bo prsluškvala, hehe Tejchy srečno, . . .. pa hitro sporoč kaj so ti rekli
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 2.9.2008 8:20:32
|
|
|
|
Tejchy25
|
Bom sporočila...Ampak nislim, da ne bo nič...ker sem zjutraj delala CB pa je bil minus... Ne vem, ne vem...čudn vse skup tole...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 2.9.2008 8:34:23
|
|
|
|
*Junona*
|
Anci banci ima pa zgleda resne težave s pritiskom. Lahko, da je ostala v bolnici, da se nič ne javi. Tejchy, navijamo še naprej in seveda za vse ostale tudi
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 2.9.2008 8:39:00
|
|
|
|
anci banci
|
ojla dobro jutro.. nisem ostala v bolnici, so mi pa na urgenci, dali nekaj za pritisk in so rekl da če ne padel se moram vrnit nazaj.. spala nisem skoraj nič ker sem si morala merit pritisk, edina možna razloga za tako visok pritisk je povišan sladkor v krvi ali pa kombinacija klomifena in prometruima...in sevda živčki vsaj nekaj lepega sem pa zvedal bhcg je povišan in sedaj moram počivat doma
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 2.9.2008 8:49:18
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci ojla dobro jutro.. nisem ostala v bolnici, so mi pa na urgenci, dali nekaj za pritisk in so rekl da če ne padel se moram vrnit nazaj.. spala nisem skoraj nič ker sem si morala merit pritisk, edina možna razloga za tako visok pritisk je povišan sladkor v krvi ali pa kombinacija klomifena in prometruima...in sevda živčki vsaj nekaj lepega sem pa zvedal bhcg je povišan in sedaj moram počivat doma Kdaj pa imaš kakšen prgled?
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 2.9.2008 9:12:28
|
|
|
|
tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci ojla dobro jutro.. nisem ostala v bolnici, so mi pa na urgenci, dali nekaj za pritisk in so rekl da če ne padel se moram vrnit nazaj.. spala nisem skoraj nič ker sem si morala merit pritisk, edina možna razloga za tako visok pritisk je povišan sladkor v krvi ali pa kombinacija klomifena in prometruima...in sevda živčki vsaj nekaj lepega sem pa zvedal bhcg je povišan in sedaj moram počivat doma anci banci, samo, da nisi na urgenici ostala, a nas malo v negotovosti držiš, a je to TO, a si nosečka? upam, da ja
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 2.9.2008 9:27:07
|
|
|
|
boob
|
sej je napisala da ji je uspelo. . sam zdej mora počivat zaradi visokega pritiska
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 2.9.2008 9:46:40
|
|
|
|
S*
|
anci banci . Zdej pa lepo počivaj in čuvaj .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 2.9.2008 9:51:30
|
|
|
|
pikicao.
|
anci banci ... cestitke zelim ti lepo
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 2.9.2008 10:26:59
|
|
|
|
Tejchy25
|
Punce moje drage, morm vam povedat, da je bil moj krvni test negativen...tko da grem v nove boje, sam ne vem kdaj, ker zj pa pojma nimam , kdaj bo ovulacija, glede na to, da še zmer nimam ...:(
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?