|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo Avgusta
1.9.2008 18:31:40   
Tejchy25
ja, to je kr mal začaran krog:) No, pa še ne vem, kakšen izgovorn nj najdem, ker v službi pa res ne mislm razlagat, kam grem pa zakaj...do 16h čakat je pa čist predolg:)
Hehe, se bom že nekej zmislla:)

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
1.9.2008 18:33:17   
boob
kaj pa če bi probala poklicat v laboratorij, lahko da ti povejo kar po tel.  Probej, mogoče pa rata user posted image

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
1.9.2008 18:40:50   
pikicao.
gwenci moja user posted image

ma zdle sm prsla domov, sm mal precekirala kaj je zdej z anci banci..
pa ti, kako si a ze zacnem navijat??? koreografijo sm ze skor cist izpilila user posted image user posted image
ti bos mogla pa zame drzat pesti, d bo moj sploh doma za te septemberske plodne dni.. k se mu spet neki tujina obesa na grbo.. pisuka user posted image
tko d ti tud v mojem imenu obrede imej user posted image user posted image  kaksn ples okol ognja, pa te scene.. hahahahauser posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
1.9.2008 18:43:18   
pikicao.
ja, to je kr mal začaran krog:) No, pa še ne vem, kakšen izgovorn nj najdem, ker v službi pa res ne mislm razlagat, kam grem pa zakaj...do 16h čakat je pa čist predolg:)
Hehe, se bom že nekej zmislla:)

rec d mors it iskat neko napotnico za svojga dragega.. al pa njegovo mamo... user posted image
drugac ti bi pa tko kt boob pravi tud po tel. pomoje povedal user posted image

pa sej bodo user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
1.9.2008 18:48:32   
Tejchy25
Ne vem če upam, da ne bom poj čist fertik tm v službi...tko se pa med potjo lahko že mal h seb spravim, hehe...
Ja, sej mate prov, mogoče bom pa res poklicala...če ne bo šefice, da bo prsluškvala, hehe

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
1.9.2008 18:55:42   
boob
fertik boš tko al drgač. . ker te bo 'žrlo' kako pa kaj. . ti kar pokliči. . . Pejt na WC pa pokliči al pa na malico. . . mal se umakni. . pa sej nebo šla šefica za tabo. .

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
1.9.2008 18:57:27   
sonček85
navijam tejči da je to to in da si user posted image ,za vse ,ki ste pa še avgustovske pa tudi navijam in da tudi vam pokažeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 1.9.2008 19:10:58 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
1.9.2008 19:17:42   
Gwendolen
Oooooo, pikicao., super, kar začni svoj čarovniški ples, midva sva namreč sedaj 10 dni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image skor ko dva zajca. Če bo, pač bo. Drugače pa v novi krog. Na znake se ta mesec sploh ne mislim nič obešati, ker prejšnji mesec sem imela vse in potem nič iz tega.

Držim pesti, da bo ta mesec tvoj user posted image doma v tvojih plodnih dneh. In seveda, da zagledamo pluske in črtice.

Navijam za vseeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
1.9.2008 19:36:43   
Inčika
Ojla punce! Vidim, da še me niste obarvale v modro - sem namreč že sporočila, da se selim v septemberuser posted image :

IZVIRNO SPOROČILO: Inčika

Dobro jutro punce! Moj test v omari bo moral počakati kar lepo na drugi mesec, saj me je pozno v noč obiskala tetka s krvavcauser posted image Ampak to še me skrbi tako, saj še ta mesec nisma niti prav delala na user posted image ... Skrbijo me bolečine, ki sem jih prenašala že dva tedna in zelo hude bolečine danes ponoči, saj sem zaradi slabosti in krčev spala le kakšni dve uri. Očitno bodo zdaj, tretji mesec odkar sem prenehala s tabletkmi, ciklusi vedno daljši in vedno bolj boleči user posted image user posted image

Ah ... bo že ..., naslednji mesec pa grema v pravi boj, zato se bom prvo pozanimala za vse koristne informacije glede plodnih dni (izračuna), folne kisline in vseh drugih dobrih stvari glede zanositve. user posted image

user posted image user posted image user posted image Gremo punce, ki ste še ostale!!! Povečajte % nosečk v avgustu user posted image user posted image user posted image Držim pesti - verjamem, da vam bo uspelo!!! user posted image user posted image user posted image

Vsem, ki pa še čakate v avgustu, pa držim pesti za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
1.9.2008 19:48:19   
*Junona*
Punce pozdravljene!

Tiste, ki še ne veste pri čem ste(in vem, da ta nevednost ubija), vam želim, da čimprej izveste prelepo novicouser posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
1.9.2008 19:48:58   
*Junona*
Kaj je pa z anci banci? Se še ni vrnila? 

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
1.9.2008 20:33:30   
skrivnost
Punce pozdravljene!

Tiste, ki še ne veste pri čem ste(in vem, da ta nevednost ubija), vam želim, da čimprej izveste prelepo novico

pod tole se pa tut vasa zvesta navijačica podpise...

user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
1.9.2008 20:53:33   
Lopona
Čao!
Sporočoam,da z avgustom ni blo nč. M je bla kar dvakrat. Tako je bla zadnja M 24.8. in se sedaj selim v september. Zdaj sem se rahlo odmaknila od ringa raje in od vsega tega, ker nočem več toliko misliti na zanositvijo...ker se mi zdi da ravno zato ne rata...
tako da zdaj čim bolj sproščeno v nov krog.
M ne pričakujem septembra Lopona-ne pričakujem 21.09.2008-7.krog

Navijam za vse nas,ki nestrpno čakamo na največjo željo user posted image user posted image user posted image user posted image

In bravo vsem nosečkam ter srečnouser posted image user posted image user posted image

Loponca**

(odgovor članu skrivnost)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
1.9.2008 21:06:39   
*Junona*
Loponca, drži se in pridi nas še kaj pogledat.

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
2.9.2008 7:15:49   
liam
IZVIRNO SPOROČILO: Lopona

Čao!
Sporočoam,da z avgustom ni blo nč. M je bla kar dvakrat. Tako je bla zadnja M 24.8. in se sedaj selim v september. Zdaj sem se rahlo odmaknila od ringa raje in od vsega tega, ker nočem več toliko misliti na zanositvijo...ker se mi zdi da ravno zato ne rata...
tako da zdaj čim bolj sproščeno v nov krog.
M ne pričakujem septembra Lopona-ne pričakujem 21.09.2008-7.krog

Navijam za vse nas,ki nestrpno čakamo na največjo željo user posted image user posted image user posted image user posted image

In bravo vsem nosečkam ter srečnouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
2.9.2008 7:17:41   
boob
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy25

Ne vem če upam, da ne bom poj čist fertik tm v službi...tko se pa med potjo lahko že mal h seb spravim, hehe...
Ja, sej mate prov, mogoče bom pa res poklicala...če ne bo šefice, da bo prsluškvala, hehe

Tejchy srečno, . . .. pa hitro sporoč kaj so ti rekli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
2.9.2008 8:20:32   
Tejchy25
Bom sporočila...Ampak nislim, da ne bo nič...ker sem zjutraj delala CB pa je bil minus...
Ne vem, ne vem...čudn vse skup tole...user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
2.9.2008 8:34:23   
*Junona*
Anci banci ima pa zgleda resne težave s pritiskom. Lahko, da je ostala v bolnici, da se nič ne javi.

Tejchy, navijamo še naprejuser posted image user posted image user posted image in seveda za vse ostale tudiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
2.9.2008 8:39:00   
anci banci
ojla dobro jutro..

nisem ostala v bolnici, so mi pa na urgenci, dali nekaj za pritisk in so rekl da če ne padel se moram vrnit nazaj.. spala nisem skoraj nič ker sem si morala merit pritisk, edina možna razloga za tako visok pritisk je povišan sladkor v krvi ali pa kombinacija klomifena in prometruima...in sevda živčki
vsaj nekaj lepega sem pa zvedal bhcg je povišan in sedaj moram počivat doma 

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
2.9.2008 8:49:18   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

ojla dobro jutro..

nisem ostala v bolnici, so mi pa na urgenci, dali nekaj za pritisk in so rekl da če ne padel se moram vrnit nazaj.. spala nisem skoraj nič ker sem si morala merit pritisk, edina možna razloga za tako visok pritisk je povišan sladkor v krvi ali pa kombinacija klomifena in prometruima...in sevda živčki

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdaj pa imaš kakšen prgled?

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
2.9.2008 9:12:28   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

ojla dobro jutro..

anci banci, samo, da nisi na urgenici ostala, a nas malo v negotovosti držiš, a je to TO, a si nosečka?
upam, da jauser posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
2.9.2008 9:27:07   
boob
sej je napisala da ji je uspelo. . sam zdej mora počivat zaradi visokega pritiska

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
2.9.2008 9:46:40   
S*
anci banci user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image .
Zdej pa lepo počivaj in čuvaj  user posted image .

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
2.9.2008 9:51:30   
pikicao.
anci banci ... cestitke user posted image user posted image user posted image user posted image
zelim ti lepo user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
2.9.2008 10:26:59   
Tejchy25
Punce moje drage, morm vam povedat, da je bil moj krvni test negativen...tko da grem v nove boje, sam ne vem kdaj, ker zj pa pojma nimam , kdaj bo ovulacija, glede na to, da še zmer nimam user posted image ...:(

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?