Anonimen -> RE: Kje sexat (19.6.2008 8:15:40)
|
uuuuuuuuuuuuuuu........Aninomna, ki si postavila vprašanje....Tebi odgovor sledi: Moje mnenje: Ti imaš pravico živeti po svojih načelih in slediti svojim nagonom. Nimaš pa pravice prizadeti človeka, s katerim si se odločila dočakati starost ali si ga samo zbrala za partnerja. To ni ne človeško, ne moralno, ne etično.....Ni pošteno.... Po tej vzdržnosti se razlikujemo od ŽIVALI. Zato samo Človek ima napisana in nenapisana pravila, Zakone, Moralo, Etiko.... // Ko moški želi prizadeti drugega moškega, mu zapelje družico. Ko vojska želi ponižati drug narod, posili njihove ženske. Vse to ti dam v premislek..... // Jaz, osebno, ne bi nikoli seksala s prijateljem mojega moškega, tudi takrat, ko nisva več skupaj. Čeprav so mi nekateri njegovi prijatelji bili blazno všeč in imajo lastnosti, ki jih jaz iščem pri moškem in so redke......V eni družbi sem lahko samo z enim moškim iz te družbe. Edina situacija, v kateri bi spremenila stališče je, če bi moj moški umrl in ga ne bi bilo več. // Ta prijatelj, ki prihaja v vašo hišo in razmišlja, kako bo podrl žensko svojega kolega, tudi tebe ne spoštuje. Misli si, da si roba,ki jo je treba ponucati in da za drugo nisi.... // Oprosti, ker sem napisala samo svoje mnenje.....
|
|
|
|