murkica -> RE: Kje sexat (18.6.2008 8:50:27)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Sicer pa, če bi ti bilo res toliko do seksa s tem tipom, nebi visela tukaj gor n RR-ju ves čas ampak bi že našla prostor in čas, da bi se to v resnici zgodilo. Saj nisem rekla,da mi je nevem kako do tega vendar si oba želiva. No če je pa tako, pa se že v štartu vse to ne izplača. Pač premisli v glavi, kaj vse postavljaš na kocko in boš videla, da ni vredno. ... ma pa sej škoda zgubljati besed... Jaz sama vem, da varanja svojemu nebi nikoli odpustila in bi bila to stvar, s katero bi me prizadel najbolj na svetu. Midva že ko sva začela sem mu jaz jasno dala vedeti, da če bi kdaj prišel v takšno situcijo, naj mi pove in prekineva stike, preden bi se sploh kaj zgodilo. Ker sama sem mnenja, da če prideš tako daleč, da se poljubljaš z nekom drugim, je zveza v resnih težavah, kaj šele, da bi s to osebo seksala. Sicer pa tudi poljubi niso tako nedolžni. Meni je to zelo osebna stvar, ker je to prva intimna zadeva, ki si jo z ljubljenim človekom izmenjaš. Kurbe se ponavadi ne poljubljajo, ker je to preveč intimna zadeva. Tako, da razmisli in reči bobu bob in razčisti z možem in se skupaj odločita, ali se je še vredno boriti za vajino zvezo. Drugače pa se raje loči in ne natikaj ljudem rogov. Kako bi se pa ti počutila, če bi bila situacija obratna?
|
|
|
|