Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Djerba in plenice?????? 15.6.2008 21:26:32
|
|
|
|
miška piška
|
Z eno leto starim dojenčkom se odpravljamo na počitnice na Djerbo. Pa me samo zanima, kako je s plenicami tam. Najbrž se dobijo pamperske v kakšni lokalni trgovini, ali pa mogoče ne? Gremo za 14 dni, in res mislim, da nima smisla, da tovorim plenice za 14 dni dol, saj mi zasedejo pol kovčka. Logično bi mi bilo, da jih prodajajo, ampak da bom bolj ziher, naj mi prosim katera sporoči, kakšno je dejansko stanje. HVALA!!!
|
|
|
|
RE: Djerba in plenice?????? 15.6.2008 23:33:51
|
|
|
|
sandra85
|
kolikor se js spomnem, nimaš kej dosti na izbiro v njihovih trgovinah. sicer sem bila pred 3 leti in nisemo še rabili plenic ampak se spomnem da so bile trgovine bolj js bi 100% vzela raje s seboj-bolj zihr (za 14 dni rabiš 2 paketa-to pa ni tolko )
< Sporočilo je popravil sandra85 -- 15.6.2008 23:34:19 >
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: Djerba in plenice?????? 15.6.2008 23:34:31
|
|
|
|
andrejaz
|
Mi odhajamo jutri na Djerbo za 14 dni in imam s sabo samo kakih 15-20 plenic, za prvi dan in za vsak dan ponoči. Jaz sem malo spraševala tiste, ki so že bile dol in sem dobila informacijo, da plenice imajo njihove in ne firme Pampers. Da sicer niso bogve kaj, ampak za uporabit so. V sklopu našega hotela (Vinnci djerba Resort) je trgovina in notri prodajajo plenice. Naša punca bo čez dan večinoma v kopalkah, za vmes pa bodo morale biti njihove plenice tudi dobre. Več pa lahko poročam čez 14 dni ko se vrnem in jih bomo sprobali.
|
|
RE: Djerba in plenice?????? 15.6.2008 23:36:23
|
|
|
|
blak
|
Na tvojem mestu jih tudi ne bi nosila s seboj. Po moje bi jih na letališču, če že ne kje drugje, pa le morali prodajati...ali ne?
|
|
|
|
RE: Djerba in plenice?????? 16.6.2008 10:42:53
|
|
|
|
Maco
|
Mi smo bili lani, pa se ne spomnim, da bi jih kje videla ... Mogoče tudi zato ne, ker smo jih imeli s seboj. Trgovine so res zelo slabo založene, vsaj tiste, ki so v bližini hotelov.
|
|
|
|
RE: Djerba in plenice?????? 16.6.2008 20:51:25
|
|
|
|
Salja
|
Nikjer jih nisem zasledila!
|
|
RE: Djerba in plenice?????? 17.6.2008 7:58:24
|
|
|
|
honey
|
Sicer ne vem za plenice, ampak vem, da sodelavka ni dobila vložkov, kaj šele tamponov. Ne vem, kaj je za naredit. Čeprav je bil pa naš, ko je bil star 1 leto itak samo v kopalkah.
|
|
|
|
RE: Djerba in plenice?????? 17.6.2008 20:14:13
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: honey Sicer ne vem za plenice, ampak vem, da sodelavka ni dobila vložkov, kaj šele tamponov. Ne vem, kaj je za naredit. Čeprav je bil pa naš, ko je bil star 1 leto itak samo v kopalkah. Mi smo bili tam pred dvema letoma in sem v eni trgovini v glavnem mestu videla tako vložke, tampone kot plenice, res pa je da ne vem več katere znamke. Jaz bi se na tvojem mestu pozanimala v agenciji s katero potujete.
|
|
|
|
RE: Djerba in plenice?????? 18.6.2008 7:50:12
|
|
|
|
*kinnie*
|
Mi smo bili sicer blizu Monastrija-turistično naselje Scanes, tam se ni dalo dobiti nič, še vsakdanjih stvari ni bilo...plenic pa nisem zasledila niti v večjih krajih....še dobro da smo imeli sabo.
|
|
|
|
RE: Djerba in plenice?????? 20.6.2008 10:26:51
|
|
|
|
lilija*
|
Na Djerbi sva bila pred 3 leti, pred hotelom je bila trgovina, na kateri je pisalo Supermarket, tam pa so prodajali vodo, spominke, natikače, tunike, majčke in kartice. V hotelski trafiki pa si lahko kupil sladkarije. V mestu (mislim da Midun - oddaljenem 15 km) so verjetno bile trgovine, v okolici hotelov pa nobene "normalne". Tako da jaz bi jih definitivno vzela zraven!
|
|
|
|
RE: Djerba in plenice?????? 20.6.2008 10:44:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi jih tudi vzela zdraven.
|
|
|
|
RE: Djerba in plenice?????? 24.6.2008 0:03:40
|
|
|
|
Tina Ana
|
Mi smo bili maja letos v Hammametu; plenic v trgovinicah v blizini nasega hotela (Regency), ki je bil sicer krasen, niso imeli. Videla sem jih edino v velikem supermarketu v novejsem delu (Yasmin Hammamet) - ta je bil od nasega hotela oddaljen priblizno 4 km oziroma za 5 TD voznje s taksijem. Sama sem se pred odhodom pozanimala pri vodicki v Tuniziji, ki mi je svetovala, naj plenice vzamem s sabo, in sem tudi jih.
|
|
|
|
RE: Djerba in plenice?????? 24.6.2008 16:18:49
|
|
|
|
mayci
|
Tudi jaz jih nisem na Djerbi nikjer zasledila in bi jih na tvojem mestu raje vzela s sabo, pa četudi bi jih tovorila pol kovčka...
|
|
RE: Djerba in plenice?????? 24.6.2008 16:23:11
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Jaz bi jih raje vzela zraven. Ziher je ziher..................
|
|
RE: Djerba in plenice?????? 30.6.2008 22:21:24
|
|
|
|
petrazg
|
Ne zanašaj se na založenost njihovih trgovin... je bolj slaba... Bolje, da jih neseš sabo kot , da ti bo pa potem 14 dni žal... Mi smo bili letos maja na Djerbi tudi z 1-letnikom pa sem mu tudi vse plenice zraven nesla. Pa še nekaj smo jih nazaj prinesli... Bili smo pa v hotelu s 5 zvezdicami, pa nisem opazila nikjer ničesar... Še celo ena mamica, ki se je uštela pri številu, jih je čisto panična iskala naokoli, pa nikjer nič našla... No, pa ni bilo problema... Smo imeli vsi dosti rezerve s seboj... ... Pa je bilo kar nekaj družin z dojenčki, pa so vsi nesli vse zraven...
|
|
RE: Djerba in plenice?????? 30.6.2008 22:55:35
|
|
|
|
andrejaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaz Mi odhajamo jutri na Djerbo za 14 dni in imam s sabo samo kakih 15-20 plenic, za prvi dan in za vsak dan ponoči. Jaz sem malo spraševala tiste, ki so že bile dol in sem dobila informacijo, da plenice imajo njihove in ne firme Pampers. Da sicer niso bogve kaj, ampak za uporabit so. V sklopu našega hotela (Vinnci djerba Resort) je trgovina in notri prodajajo plenice. Naša punca bo čez dan večinoma v kopalkah, za vmes pa bodo morale biti njihove plenice tudi dobre. Več pa lahko poročam čez 14 dni ko se vrnem in jih bomo sprobali. Evo moje sveže poročilo o plenicah na Djerbi. Plenice imajo kar v precej trgovinah oz. trgovinicah– v hotelski trgovinici in tudi v vsaki trgovinici s spominki v okolici hotela,… Niso sicer znamke Pampers,ampak so neke njihove znamke (zasledila sem 3 različne znamke) Tiste, ki smo mi kupili se sicer ne morejo primerjati s Pamperskami, ker so bile malo bolj plastične. Ampak za porabit so bile. Je pa res, da v teh trgovinah ne prodajajo po 10 ali 20 zavojev enakih velikosti plenic, ampak jih imajo v celi trgovini samo kakih 5 paketov in jih ponavadi zaradi tega sploh ne opaziš, še zlasti ker si nikoli ne bi mislil, da v kakšni trgovini kjer imajo večinoma spominke prodajajo plenice. Baje imajo dobro zalogo plenic tudi v lekarnah.
|
|
RE: Djerba in plenice?????? 2.7.2008 14:14:29
|
|
|
|
Olivija
|
Midva sva jih našla v hotelski trgovini in tudi vložke so imeli. Edina napaka je bila, da je bilo vse veliko dražje.
|
|
|
|
RE: Djerba in plenice?????? 2.7.2008 14:28:19
|
|
|
|
tinkara
|
Mi gremo vsako leto na Djerbo. Bili smo maja, malčka sta bila stara 2,5 in 1 leto. Plenice smo imeli sabo. Drugače pa jih imajo v hotelskih trgovinah.Niso pamperske, so neke njihove, ampak so ok.Tudi brisačke za rito imajo:) Pred 2 leti smo jih iskali ko nori. Nazadnje smo jih dobili v lekarni za 3xvečjo ceno kot pri nas.Kam pa greste?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 idej, v katere muzeje z otrokomKer smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...
Na družinski izlet z vlakomSe je vaš otrok že peljal z vlakom? Toplejši dnevi so idealni za družinski izlet z vlakom - po Sloveniji ali za več dni ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?