andrejaz -> RE: Djerba in plenice?????? (30.6.2008 22:55:35)
|
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaz Mi odhajamo jutri na Djerbo za 14 dni in imam s sabo samo kakih 15-20 plenic, za prvi dan in za vsak dan ponoči. Jaz sem malo spraševala tiste, ki so že bile dol in sem dobila informacijo, da plenice imajo njihove in ne firme Pampers. Da sicer niso bogve kaj, ampak za uporabit so. V sklopu našega hotela (Vinnci djerba Resort) je trgovina in notri prodajajo plenice. Naša punca bo čez dan večinoma v kopalkah, za vmes pa bodo morale biti njihove plenice tudi dobre. Več pa lahko poročam čez 14 dni ko se vrnem in jih bomo sprobali. Evo moje sveže poročilo o plenicah na Djerbi. Plenice imajo kar v precej trgovinah oz. trgovinicah– v hotelski trgovinici in tudi v vsaki trgovinici s spominki v okolici hotela,… Niso sicer znamke Pampers,ampak so neke njihove znamke (zasledila sem 3 različne znamke) Tiste, ki smo mi kupili se sicer ne morejo primerjati s Pamperskami, ker so bile malo bolj plastične. Ampak za porabit so bile. Je pa res, da v teh trgovinah ne prodajajo po 10 ali 20 zavojev enakih velikosti plenic, ampak jih imajo v celi trgovini samo kakih 5 paketov in jih ponavadi zaradi tega sploh ne opaziš, še zlasti ker si nikoli ne bi mislil, da v kakšni trgovini kjer imajo večinoma spominke prodajajo plenice. Baje imajo dobro zalogo plenic tudi v lekarnah.
|
|
|
|