|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
16.6.2008 14:11:49   
*kinnie*
Ooo Pandica, kako kaj pri vas?

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 176
16.6.2008 14:14:00   
*kinnie*
Nič, grem južno dokončat...se beremo poznejeuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 177
16.6.2008 14:14:05   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Ooo Pandica, kako kaj pri vas?

Mrzlo, ko hudič user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 178
16.6.2008 14:14:23   
metkica1
Lane bravo za kile user posted image user posted image tudi jaz sem se danes odločila, da je dost in da še v dveh tednih do morja shujšam vsaj dve kile. No do sedaj sem pridna.
Sem pa brala, da je zelo fajn da ob 16.00 spiješ jogurt z manj maščob katerega zmešaš z pol litra vode. Baje, da deluje in da tisti dan nisi lačen več, pa da tudi obisk Wc-ja ni pogostuser posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 179
16.6.2008 14:18:44   
lane31
Oj Mehurčica........tvoja ga pa šiba sto na h user posted image user posted image user posted image včeraj sem bila v centru ,pa je en ati lovil malo pupo,pupa pa priteče do Anete in valda da sem vprašala kolk je stara in je 10,5 m ....mislim dol padeš šiba pa ko tornado .....sem se kar vstrašla kako letanje bo še z našo user posted image

Pandica.......jaz bi povprašala na upravni enoti kako je s tem

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 180
16.6.2008 14:21:16   
lane31
Metkica1...........probala in sem sita ja.....15 minut user posted image user posted image user posted image na wc pa nič kaj ekstra 1x lulat....tako da user posted image

Pot.......zelo mi je žal .....res neverjetno koliko otrok bo letos brez vrtca user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 181
16.6.2008 14:24:13   
lane31
Aja je pa zelo dober napitek ,če druga ne .....sploh za vroče dni........meni je super ....tko za popit ,za lakoto pa kot sem rekla user posted image .......je pa tako...........zdaj več sploh nisem lačna niti lušta se mi nič user posted image mi je prej ravno prinesel milko minute pa sem jo gladko zavrnila......res mine lakota po 1 tednu user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 182
16.6.2008 14:24:34   
lane31
LAHKO NOČ user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 183
16.6.2008 14:38:28   
mehurčica
Pandica, meni pa taaak paše, ko je bolj hladno.user posted image Pa sem tudi bila vedno za poletje, ampak letos mi še ne paše. In tudi zaradi Eni mi je fajn, da še ni neke vročine in sonca.

Aneta, čestitke! Lane, še malo, pa jo boš ti tudi lovila naokoli. Imam občutek, da bo Aneta tapravi živec....tako kot Eni.user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 184
16.6.2008 14:51:21   
*kinnie*
Lane31, ej carica si 2 kg v enem tednuuser posted image user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 185
16.6.2008 15:42:19   
suzanamai
Sem pa brala, da je zelo fajn da ob 16.00 spiješ jogurt z manj maščob katerega zmešaš z pol litra vode. Baje, da deluje in da tisti dan nisi lačen več, pa da tudi obisk Wc-ja ni pogost

metkica to je moja poletna pijača. Poleti vedno za odžejat pijem jogurt z vodo. No iz prve roke ti povem, da ne deluje proti lakoti in ne pospešuje odvajanjauser posted image

Potuser posted image user posted image user posted image , sem brez besed

Pandica pri nas je tud full mrzlo, kurilc gor al pa dol, jaz sem cantralno zalaufalauser posted image

Lane še malo do ciljauser posted image user posted image user posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 186
16.6.2008 16:07:05   
lane31
Suzanamai.........se čisto strinjam ,čudovita pijača za odžejat in nič več kot to user posted image
Glede cila...........ojej kje je še.......trenutno si delam sprotne cilje ki jih je lažje ulovit.....razumeš rečeš samo 2 kg......je psihično lažje kot še 8 kg do cilja user posted image , tedenski plani user posted image

Mala je spala 1,5 h jaz pa tudi lepo mižala ,meditirala ,čeprav zaspala nisem ,a je pasalo user posted image

Aja dobim pa že par hlač več gor ,še neestetsko pa vendar....capri pa nobenih

te bom še tesneje

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 187
16.6.2008 16:10:21   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Aneta, čestitke! Lane, še malo, pa jo boš ti tudi lovila naokoli. Imam občutek, da bo Aneta tapravi živec....tako kot Eni.user posted image

Se men tudi zdi user posted image pa ipičarka bo kot kaže........kaki šraj zažene ,če ji vzamem kaj iz roke.....ravno včeraj sem jo komaj pomirila ,ko je jedla prazen kornet in sem ji ga vzela da ji ga potunkam v sladoled.....šraj da se jo je slišalo po celem mestu ,korneta pa tud ni hotela več vzeti....čisto mi je zamerla

te bom še tesneje

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 188
16.6.2008 16:44:36   
suzanamai
Joj Lane boga, kaj šele bouser posted image . No kar se tega tiče, je pa Zoja full potrpežljiva, sedaj že ve, da bo dobila nazaj ali pa kaj drugega.
Včeraj je bila pa fenomenalna. Smo imeli popoldan obiske in je sedela z nami za mizo v svojem stolčku kot big boss na čelu mize od 17h do pol9h, nisem mogla verjet, ko sem videla koliko je že ura. Malo se je pogovarjala z nami, grickala grisinije, nam vsake toliko časa povedala blabla, v glavnem, da je čas za zamenjavo debateuser posted image . Potem sem spekla palačinke, (Tave ne boj se, bo že vreme) ki jih je gospodična seveda tudi hotela jesti in je zmazala eno celo in še malo drugeuser posted image . Danes jo že cel dan opazujem, pa zaenkrat ni hb nobene reakcijeuser posted image .
Skratka noro pridna, kot velika je sedela za mizo, brez kakršnega stokanja cele tri ure in pol.user posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 189
16.6.2008 17:20:55   
tave
No da še jaz pohvlim našega rambota.Ko smo bili na poroki so bili itak vsi navdušeni nad njim. Bratranec od mojga in njegova punca sta si ga itak sam podajala, tako da jest sploh nisem prišla do njega.
No pol pa še moj svak prijavi, da ga sploh cel dan ni nič slišal in da je res ful priden. Ja ko sem vse to poslušala sem bila v user posted image
Tako da jupiiiiiii za mojega sineta.
Glih zdej je pojedel makarončke pečene v pečici. Sploh ni mogel nehat. Prov fajn ga je gledat kako ga sploh ne morem dohajat, ko odpira usta.

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 190
16.6.2008 18:26:57   
2ursae
celje: user posted image  dekleta, men je varstvo za jutri propadlo, so posredi prišli nujni opravki user posted image . Anžeta pa ne bom na tako dolgo vlekla, k se ful ne mara vozit. Mislim, da tud miske1 ne bo, saj je računala, da se bova skupaj peljali.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 191
16.6.2008 19:25:25   
*pikijakob*

Lane31 Čestitke za tvoje - kg, sem vesela zate, ampak ti si tako odločna, da ti mora uspet.

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 192
16.6.2008 20:14:47   
tave
Ma sem že tok natipkala pa sem neki zajuser posted image .
Gremo jovo na novo.

Lane31 svaka čast za tvoje kg. K bi bla saj 1/2 tok karakter k si ti. Men kao neki gre dol, pol pa razni roštilji, pikniki in poroke in še tisto kar je šlo dol gre pol nazaj goruser posted image . In tako v začaranem krogu.
Ma sej bo, če ne prej pa ko bom šla v službo. Takrat bo drug tempo in bo šlo.
Naš čmru že spi, mami pa v akcijo.

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 193
16.6.2008 20:16:29   
tave
Ju3 bo zgleda bolj švoh udeležba v Celju. Upam da se boste kljub temu imele fino, sploh pa če bo tam Vanili.

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 194
16.6.2008 20:50:44   
tave
Vidim da še rihtate svoje malčke in imam spet samogovore.
No zato pa vas jaz zapuščamin grem počivat.

lp, tave

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 195
16.6.2008 20:59:30   
metkica1
Tudi jaz še malo in grem v horizontalo. Sem čisto hin.
Tavečjo še poštimam in lahko nočuser posted image

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 196
16.6.2008 21:03:25   
lane31
Suzanamai.........ob taki uri popoldanski ni šans ,da bi ona mirno sedela z nami user posted image bljiže ko gre k 20h več animacije je potrebno.....ma kaj animacije to so že celi klovnski podvigi user posted image ki bi jih še bozo zavidal user posted image

Tave,......jaz si sploh nebi upala na poroko z njo.......že,že za čez dan zvečer bi pa gotovo vsi vedeli da je tam ......pa je full pridna punčara ,samo bog ne daj da je zaspana takrat pa je kot user posted image user posted image pa vse ,prav vse mora biti po njeno.....škorpijonka nas že zdaj pošteno pika.....ona je najbolj srečna če smo doma ali na sprehodu....no pa na srečanjih je tudi rada user posted image

Joj ne me hvalit.....še zdaleč nisem tak karakter.....samo ko mi pride do vrata je pa pol res trma tukaj.....če bi bila to kar trdite pol zdaj sploh več nebi imela kam hujšat bi že do februarja ziher moglo iti dol....pa je pač bla zima in se mi je ......user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 197
16.6.2008 21:18:27   
lane31
Metkica1.........sem opazila nov avatar....lepo user posted image user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 198
16.6.2008 21:18:57   
*pikijakob*
Lane31 Tudi Neo je zaspan tečen kot 100 user posted image , prav tako, če mu kaj vzameš je joj. In prav upira se ker je že tako močen, da ga v sedečki sploh ne moreš prisilit, mpr. v voziček. Smo na fimto, pa še potem hitro pripasat, ker je drugače že zunaj. Tako , da je že sedaj včasih kar težko in se kar bojim. Sploh pa ne vem kako naj ravnam s trmo.

Celje tudi naju žal ne bo v Celje ker sva brez avta. Lepo se imejte.

< Sporočilo je popravil *pikijakob* -- 16.6.2008 21:21:39 >

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 199
16.6.2008 21:21:19   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Metkica1.........sem opazila nov avatar....lepo user posted image user posted image

O je že drug........tudi lep user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?