pot -> RE: Desetke007 part 4 (18.6.2008 13:23:18)
|
Itak, da me je dol vrglo, še dobro, da sem shranila: janja, jaz mu dajem in pripravljam kašico le z Novalacom (2). P sumi intoleranco na saharozo, ker riž prenaša oz. riževo kašico, zato sem tudi pripravila riž. Če ni za njegovo slabo prenašanje GH kriva intoleranca ali kakšna alergija, ga bo poslal pa na gastroskopijo (nekaj takega). Glede na reakcijo, ki jo je imel na navaden riž, pa najbrž ni kriva intoleranca na saharozo. Najbrž gre za kaj drugega. Samo jaz mu res ne upam več nič drugega dat za jest. Tudi riževe kašice mu ne upam dat 2x na dan, ker se bojim, da bi ga zaprlo, pa lumpa komaj še prepričam, da vsaj 10ml vode spije na dan. Ampak nekaj je očitno boljše, saj zdaj, ko tudi jaz ne jem več sadja (in nič kar ga vsebuje: marmelade, piškoti z marmelado, sadni sladoled...) in občasno še kakšno zelenjavo pojem (vendar ne juh), mu je boljše. P je trenutno nas dopustu, tako, da nas očitno še ni probal kaj prej naročit na alergijske teste. Upam, pa da vseeno pridemo kak teden ali dva prej not, kot 29.7.. Ker drugače bom jaz čisto shirana okrog hodila. Pa še to, blato smrdi po kislem in je temno zeleno, samo kadar ga zvije. Za navadno, kupljeno riževo mleko, pa še zbiram pogum, da bi mu ga dala na probo, sploh zdaj po tej riževi polomiji. Meni je riževo mleko dobro, ampak s čokolinom mi je pa bljek. Se čisto razvodeni. Vanili, bom z mojim pretehtala tvojo ponudbo. Hvala za zdaj. valči, čestitke za kg. Ti otroke kar objemaj in jim govori, da jih imaš rada. Jaz sem to slišala samo od mami, od očeta pa le takrat, ko se je šlo za ločitev (mogoče 2x v življenju). četrtek, naju spet ne bo, ker moj rabi avto po službi. Upam, da nama še sploh kdaj uspe prit. lane31, , ona hoče profesionalno osebo za fotkat. Saj, na eni se lepo smeji, samo vprašanje, če ne preveč, ko pa ene punce pravijo, da tako komplicirajo za te fotke na uradih. Kot da je otrokom lahko razložit kako naj se postavijo in koliko nasmejijo. Nevem če sem dobro razumela tole s tabo v privat varstvu?!? Kaj? Groza! Tako, zdaj ko sem pospravila vase zajtrk, pa imam obe roki frej. Nevem kaj me danes skozi dol meče uz RR! A slučajno katera ve kaj več, za kaj točno je ta reklama tukaj na vrhu? Za Gibanje d.o.o.? A so to kakšni fizioterapevti? Je plačljivo...? Če slučajno katera ve? Joj, že pacam s temi slikami, vsakič si rečem, da bom nove dodala gor, pa pride vedno kaj vmes. Glede vrtca, bom probala zdaj še kakšno prošnjo v kak LJ vrtec dat, v bližino službe mojega. Sem včeraj gledala kje imajo skupine 1 leto starih, da ne bom narobe pošiljala. Več kot zavrnit in pisano gledat, zakaj pošiljam tako pozno, me ne morejo. Drugače pa sem gledala, da so po veliko vrtcih odprta mesta za 2 leti stare otroke. Pa prosim, ne me strašit glede privat varstev, jaz drugih opcij nimam, pa še službo morem najt. Joj groza, kakšne vse pripovedujete. Me je kar minilo dat Oskarja kamorkoli. Saj, če bo imel kakšne alergije, potem mu drugega ne preostane, kot da doma ostane pri meni. Pa bo delovna doba še malo počakala. Jaz se spomnim nekaj groznih trenutkov iz vrtca, ampak po večini je bil za to kriv kar brat, se je šlo zanj. Je brcnil vzgojiteljico, ona njega lepo nazaj klofnila... Potem so me pa spraševale kako mu pomagamo doma, ko mu kri lije iz nosa (je imel full težave s tem, da mu je kar za brez veze tekla, kri iz nosu, kaj šele po klofuti!), ko sem jim povedala, so pa po svoje nardile in narobe, saj mu je kri tekla direkt v grlo in želodec, pa še ustavit se ni hotla. Zase se spomnim, edino, ko sem eni vzogiteljici ali pomočnici rekla, da je čarovnica, ker je bila grda do mene, potem sem pa za kazen teh besed, morala stati sredi hodnika, drugi pa so mimo mene hodili. Pa še to se spomnim, da so me poslali za dedkom mrazom, ker je nekaj pozabil, pa se je takrat že preoblačil in pogovarjal z eno vzgojiteljico, pa me je skoraj kap ker mi ni bilo jasno kaj se dogaja. Margareta, sem malo poškilila na tvoj dnevnik, pa sem pri poštarju začela brat in sem se tako narežala. O kako je lepo videt sonček zunaj! Pandica, We love you tooooooo. No, pa sem prišla do konca, upam, da mi tole zdaj potrdi.
|
|
|
|