*kinnie* -> RE: Desetke007 part 4 (18.6.2008 6:36:29)
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja *kinnie*, Pandica - hvala za odgovor. Sem mislila enako. *kinnie* zdaj mi pa še povej, a je res tko drago dol. Pa če kterea ve a je v Novalji kak diskont. Ker mi hrane ne nosimo s sabo (HB, ker ne vem kam bi jo dala) ampak gremo prvi dan v nabavo. Pa se najbolj splača v tavelkih trgovinah kupovat. Upam, da ne sprašujem preveč. Ti po pravici, zase povem, ja meni je drago....eni bodo sicer rekli, zakaj pa potem hodiš na dopust bla bla....jaz bi tudi raje vse dol kupila, ampak bom glede na cene večino vlekla sabo.Prijatelji nam bodo peljali del opreme, ki jo bomo potem pustili dol, da bomo lahko za glavni dopust, peljali tudi kaj hrane....jaz sem cene bolj pregledovala, ker večino peljemo sabo, npr.ledeni čaj 1,5 l....pod 10 kun ni bilo normalnega, prav tako ne piva v pločevinki, 10 kun in več za en pir v pločevinki.....v trgovini....mislim halo...tu kupim Hoferjevega, onega zelenega....za malo več kot pol evra....glede na to, da bomo poleti dol 3 tedne, sem si šla med prvim majem še v Zadar v Interšpar pogledat....meni dosti dražje...tako da bomo čimveč probali peljat sabo! Je že res, da gledam na cene, ker žal nimamo toliko cin cina.... Pred novaljo se je odprl nakupovalni center, imajo dobro označeno, ne moreš zgrešit...imajo tudi oddelek s tehnično robo, mislim da tudi kozmetični studio.....je nasproti avtobusne postaje.Hrana v tem centru je bila najcenejša, vsaj kar sem jaz našla. Je pa pred tem centrom na isti strani še ena trgovina, manjša...bistveno dražja....tam me je šele glava bolela[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Če te še kaj zanima, jaz ti bom z veseljem povedala!!!
|
|
|
|