|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  197 198 199 200 [201]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
15.9.2008 22:50:38   
sanwebdra
Evo link:
http://www.ringaraja.net/forum/Desetke007_part_5/m_3153344/tm.htm

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 15.9.2008 22:56:57 >

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 5001
15.9.2008 22:53:06   
Pandica
Štajerke  a je bila kera kaj v H&M v Mb? V mestu ali / in  v EP. Me zanima, če imajo vredu izbiro zimskih cotic za naše bejbe. Ali so že vse prodali, glede na to, da nas je zdaj tak preseneto ta hudičev mraz user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 5002
15.9.2008 22:54:48   
sanwebdra
Pojdi na 5-ko!

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 5003
15.9.2008 22:54:58   
Pandica

Štajerke  a je bila kera kaj v H&M v Mb? V mestu ali / in  v EP. Me zanima, če imajo vredu izbiro zimskih cotic za naše bejbe. Ali so že vse prodali, glede na to, da nas je zdaj tak preseneto ta hudičev mraz user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 5004
15.9.2008 22:55:07   
Alina_alin
ena štorija zate - glede onih zaščit v trgovini: ko sva bila še z mojim dragim študenta, mu kupim za RD denarnico tako športno - v Belvi šport v mb, ali kaj je že bilo - ni več- tam na Gl. trgu. Za 1,5 leta sva bila v Avstriji v Metroju. Takrat še nismo bil v EU. KO sva šla not, je piskalo. Varnostniki pogledajo, pa mahne- kao, ok - idita not dalje. Šopingirava, nabavima, plačama, ko odhajava skozi vrata- tuli. Priletita 2 varnsotnika. Odloživa,pokaževa račune. vse ok. Grem jaz skozi - ne tuli. Gre moj- tuli. Da jakno dol - dalje tuli. Mobitel, ključe ven - spet tuli. Ene 10 min vsi bulijo- midva kot lopova.  Še vedno tuli, ko moj izstopa mimo alarmnega sistema. KOnčno ugotovimo, da tuli denarnica. Da vse kartice ven, denar.  Denarnica še vedno tuli! Potem pa oni varnostnik tam not v enem miniminiaturnem predalčku, nikoli uporabnem, najde ono ploščato belo "nalepko", ki tuli. Kliče, preverja, v glavnem si misli: evo, ju imamo,tatova. Moj dragi zmeden v nulo. Zaslišanje: kje je račun. Moj: to mam že ful cajta nazaj, je že ful stara. In vskočim jaz: in rečem, kaj govori, če sem mu jaz to kupila v SLO. Varnostnik: račun... Jaz: če pa kupljeno 1,5 leta nazaj v slo, nimamo računa.  V glavnem bila sva ta glavna lopova tam pol ure. HB takega artikal tam niso imeli v prodaji- so pol ure preverjali al ga majo al ne in če so ga imeli pred časom... Si predstavljate kako s.... bi bilo, če bi ga imeli... Jao jao - tak da, ko vstopate v trgovine in piska, razmislite, lahko bodo težave, ko greste ven...

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 5005
16.9.2008 8:24:12   
suzanamai
Suzanamai: Jaz prejšnjič nisem nič naročala, tako da ne vem, kako/kam/koliko nakazati za DDV, carino....upam, da nisem čist mimo usekala, ko sem zaenkrat nakazala samo 6 eur....

Prav si naredila, dokler ne vem koliko bodo stroški, ne moremo nič računatuser posted image , tisto se plača ob primopredajiuser posted image

Živa prosim prinesi kremicouser posted image

Hvala vsem za nasvete, sem dala bombažno za čez no in sem jo zjutraj lahko oželauser posted image . Namazala sem kar s sudocrem, saj sem že cel dan pacala z bepantenom in praško, pa ni bilo nič bolje, pa pred spanjem sem ji splaknila ritko s hipermanganom, da sva malo razkužili. Umivava vedno le zvodo. Res ne vem kaj je bilo, pa ni bila driska, čisto normalen drekecuser posted image  No ritka je malo boljša, tako da ni jokala ob umivanju.

Copatki so na potiuser posted image

evo
Item Number: CC105725335CA

Date of Event
Time of Event
Retail Location
Signatory Name

2008/09/15
19:04
RICHMOND, BC
Item processed at postal facility

Request Delivery Updates by email  user posted image Remove Delivery Updates  user posted image Email This Page  user posted image  Zdaj grem pa brat naprej

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 5006
Stran:   <<   < Prejšnja stran  197 198 199 200 [201]
Stran: <<   < Prejšnja stran  197 198 199 200 [201]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.