VANILI
|
helou mamčice! računalnik je spet gor , sem zdaj porabila pol ure, da vas sem prebrala, se nasmejala, načudila in malo nažalostila, in gremo dalje... ne morem vsak post posebej pokomentirat, zato samopar kar mi je ostalo v spominu: sanwebdra, zelo lepo sobico ima julija valči, jaz bi rekla, da otrok hodi takrat, ko recimo se nameni nekaj iskat in prehodi tisto dolžno, pol pa se vmes še kaj obrne in zamenja smer... naš Teo je naredil po 3 korake že na morju, a vsakič padel na rito. No zdaj mu že gre, tudi zunaj po terenu. Problem je, ker mi povso pleza. In najbolj posrečeno je bilo, ko sva z mojim naredila eno kao varovalo, da ne bi šelna stopnice, sva ga tako zakajlala, da ga ne more prevrnit,si skoraj da čestitala (kot una2 iz risanke, pat i Mat ) in potem preizkus: teo se približa oviri, skuša s silo telesca porinit, ne gre in potem... mali prime za spodnjo stran in oviro enstavno DVIGNE.. in gre na štenge, kot da ni nič,kot da bi naju zajeb aval in se delal norca najini bistroumnosti... mamčice, jaz rabim počitnice. tako mi manjka spanec pa ta odklop... kar še enkrat bi bla noseča oblačenje:jaz teotku oblečem spodnjo majico - bodi, čez pa majco z dolgimi. Za ven sem mu dala čez še flis jopo, spodaj pa trenerko in štumfke pa čevlje. Nogice ko sem ga sezula? vroče. šonoči je oblečen v plenico (d! )in piđamico, pokrit pa s koutrčkom. ko pridem ponj: me kar treplja po "papiki" in do doma (izza vogla) čist sleče. glava moja danes je prazna, sem hotla še tok tega napisat, pa ne morem. jutri gremo po pojstlo . taveliko, da bomo po silirazmer lahko vsi 4 gor spali. Aja, pa znebila se bom previjalne. Itak je ne uporabljamo več. Preoblačim ga kar hodaje, perem ga v banji, tako da je res samo za okras.
< Sporočilo je popravil VANILI -- 15.9.2008 22:35:36 >