|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
1.9.2008 13:28:24   
mišk
Jst sem tud dala našga dojenčka spat. Je bil že kar mal tečen...user posted image  
Joj, jst si sploh ne predstavljam, da bi morala it Dona dans v vrtec. Vem pa, da zanjo to ne bi bil noben problem, ker ostane kjerkoli in pri komerkoli! Če so pa tam šer otroci pa sploh!user posted image  Po moje bi bla tud jst kar mal užaljena, ker ne bi nič jokala za mano.user posted image  Tak sem vesela, da bova z Dončiko še najmanj leto in pol ostali skupaj doma.user posted image  Me zanima kako bom sfolgala, ko bomo dobil user posted image .
Dona bo še vedno tako majhna, da se ji ne bo dal nič dopovedat, user posted image  pa bo itak rabil ful časa. Sploh če mi ga bo ratalo dojit...

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
1.9.2008 13:30:30   
Pandica
Mišk  user posted image  user posted image uspelo je. Joj, samo jaz pa ne vem, če bi upala tak malo vozit odzadaj na kolesu user posted image   tak čudno mi zgleda.

Kinnie  super, da je spet stari Žani in je vse vredu. Moja še spi, saj ne morem verjet kaj ji je, da že tak dolgo zdaj aja.
Grem malo pokukat v njeno sobico, mogoče pa se je varuška pokvarla, da je vse tiho user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
1.9.2008 13:31:53   
tave
Jupiiiiiiiiiii!!!!!!!!!
Še do konc meseca sem doma. Sem glih klicala lv službo in je rekla šefla da bom še kr na dopustu. Tako da jeeeeeeeee zame.user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
1.9.2008 13:36:37   
Pandica
tave  user posted image   jeeee, bravo za dopust, kakšna lepa novica. Ti je polepšala dan, ne?

Mišk   ja, tut jaz si ne predstavljam, da bi mogla danes peljat malo v vrtec, ko še je tak mala in neubogljena. Tam pa kr eni tuji ljudje, tuje okolje in vse to...čeprav ima Zala tut full rada družbo malih otrok, samo vseeno. Ko bo malo večja pa bo šla.

Sem jo šla pogledat. Še vedno aja, kak je lepa, ko spi  user posted image
Pa ninico si je tak stisnila k sebi, k obrazeku in se zabubla v njo user posted image
Bi jo lahko skozi gledala, to mojo malo punčko.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
1.9.2008 13:38:20   
mišk
Tave: Jeeee!!user posted image user posted image user posted image

Pandica: Sej jst tudi ne bi nikol to vozila s kolesom - sem še sama bolj nerodna!user posted image  Samo ko je glih prej skuštrana to omenila, pa sem prilepla slikco, če misli tole.

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
1.9.2008 13:44:54   
skuštrana
Mišk, fora tole z vozičkom, ampak meni tudi tako nestabilno izgleda. Jaz sem videla nekaj takšnega http://www.bolha.com/oglas3141826/prikolica-za-kolo-schwinn:kolesarska-prikolica , je lahko prikolica ali pa voz. Zakon stvar.

Kinnie, user posted image in vse ostale v vrtcih - saj bo.
Si pa jaz tudi ne predstavljam Arsena v jaslicah, nimam pojma kaj bi tam delaluser posted image user posted image

Pandica, Liza ima od 15 do 36 kg, ja.

Tave, juhej, še boš doma user posted image

Saj res, katera bo doma še po izteku porodniške? Razen mene in mišk user posted image

Kako so meni bogi malčki ko se bolni..In še prva bolezen nam je to. Arsen ima prvič vročino, do sedaj je bil samo enkrat malo prehlajen...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
1.9.2008 13:45:28   
tave
Ma sem kr v user posted image .  Že zaradi tega, če ne bo šlo pri uvajanju v vrtec, da si bova lahko vzela čas in šla na počasi. No seveda bi najraj vidla da mi podaljšajo porod.user posted image . Ma bomo vidl in upam da čimprej.
Pa kake rolke so to. Jest se včasih spotaknem ko porivam voziček a zdej nej bi pa še rolala zraven?user posted image user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
1.9.2008 13:47:34   
tave
Helou Vanili! A si že iz službe. Joj mamčice kok vas pogrešam v živo. Kako bo pa v prihodnje z našimi srečanji?

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
1.9.2008 13:52:34   
mišk
Skuštrana: Aha, jst sem tud to že vidla! To pa je neki druzga - malo bolj varno in stabilno. S tistim vozičkom bi si jst upala vozit samo, če bi mi nekdo garantiral, da ne bo na cesti nobenega avta.

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
1.9.2008 14:46:05   
tave
No evo naš user posted image se je zbudu po 3 urnem spancu. Blagor meni.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
1.9.2008 15:30:32   
pingi
Ojla mamčice!user posted image

Tudi mi smo tri dni uživali v Posočju, čeprav rahlo prehlajeni.

Sedaj pa v resnično življenje. V petek začnemuser posted image  Joj... kolk še ne bi!
Nosečki, tudi jaz upam, da se vam tam nekje po novem letu pridružim!user posted image

Skuštrana, a je kamp prav v Petrovcu? Ker se mi zdi, da je najbližje Petrovcu kamp na Buljarici. Tam sem že bila. Je kamp tik ob prodnati plaži, dolgi skoraj kakšen kilometer. Sence ni glih za izvoz, je pa morje takoj zravenuser posted image
Je pa relativno na samem, ni večjega kraja zraven. Če bi radi bolj akcijouser posted image , pa je med Bečiči in Budvo kamp Avala (se mi zdi, da se tako imenuje). Od tam imaš do centra Budve 15 minut peš. Je pa tudi do morja ene 5 minut pešuser posted image
Če te kaj bolj konkretnega zanima, pa še kar vprašaj.user posted image

Kolesarska prikolica - itak, da jo imamouser posted image  Če je pa moj dragi hud kolesar po duši.
Evo, takole izgleda.
user posted image
Kar fajn zadeva. Smo Jakata not vozil, ko še ni bil star niti dva meseca (seveda v lupinci). Zdaj ga je pa precej lažje dat v sedež, ker je pač lažji. Bo pa spet prav prišlo, ko bo hladneje.

Kinnie, si prav predstavljam Žana, kako užaljeno gleda. Tudi naš je takuser posted image

Kasija, zame že veš, da sem mu kupila za prve čeveljčke Geox, pa vseeno še enkrat napišemuser posted image . Copatke, pa upam, da kmalu dobimouser posted image
Edino za pozimi me malo skrbi če bodo usnjeni copatki dovolj, ker bo pri moji mami, ki ima v kuhinji po tleh ploščiceuser posted image

Toliko zaenkrat, da ne bo preveč.

Lep dan!

< Sporočilo je popravil pingi -- 1.9.2008 15:31:16 >

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
1.9.2008 17:02:49   
suzanamai
PUNCE COPATKI SO PRIŠLIuser posted image user posted image user posted image

Prosim Štajerke, da se dogovorite kateri naj pošljem in za katere vse skupaj. Ljubljančanke se dobimo verjetno v četrtek .

ostale s svojimi željami prosim na zs.

Jutri zjutraj, ko pride možek iz službe, bom tudi vedela koliko je bilo še dodatnih stroškov. Carine niso računaliuser posted image

< Sporočilo je popravil suzanamai -- 1.9.2008 17:11:56 >

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
1.9.2008 17:04:49   
suzanamai
O majoli, kako je bilo prvi dan?

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
1.9.2008 17:34:21   
majoli
Pozdravljene drage mamice,

prvi šolski dan je za nami. Bilo je lepo, otroci so fajn, eni bolj angelčki, drugi bi bili radi hudički user posted image . Sem utrujena, ampak v razredu mi je pa super biti. Mulci so zakon. Je pa šit, ker je toliko enega drugega dela, da je res noro. V šoli sem bila skoraj 8 ur, pa še bi se veliko dela našlo. Bo pa najbrž kmalu malo bolje, samo zaštartat moramo. vanili, a ni norišnica koliko je stvar? Danes smo pa najbolj ponorele, ko se od nas pričakuje, da popoldan ponudimo še dodatne krožke in to za 3 eure bruto plačila, za eno šolsko uro. Ma,ne bom vas morila več s temi stvarmi. Samo se res sprašujem zakaj sem naredila faks...

Ful mi je lepo brati, da se naši pikci že uvajajo. Hkrati mi gre pa kar na jok, kako je res prišel čas, da se malo odlepijo od nas. Vsem želim mirno in veselo uvajanje!

Jenny Anny, mirne živce in veliko potrpljenja. Super, da se je mala imela tako fino.

*kinnie*, upam, da bo Žan do jutri že pozabil, da se pa danes ni imel ravno najbolje in bo jutri zažural v vrtcu. Pa ne sekiraj se preveč, tako pač mora biti (to zdaj bolj sebe tolažim). user posted image zate.

Za Zojo eno user posted image . Jeeee,copatki so tu. padu bo en sprehoduser posted image

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
1.9.2008 18:27:46   
skuštrana
Pingi, na Buljarco sem mislila ja ( ma, mi je smešno to ime bulja je v hr slengu rituser posted image ). A ni sence praviš? Pol pa nič ne bo s tem...Kje je pa kakšen kamp ob plaži z mivko? A ste bili do Ulcinja? Tam vem da je sama mivkauser posted image Bi pa nekaj mirnega, mivka mora bit skoraj obvezno, pa senca v kampu...Upam da bo kaj pametnega, drgač bomo pa do Ulcinja zapičliuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
1.9.2008 18:52:39   
Ulaa
Kasija: mi imamo isofix sedez  in ce sem prav dobro videla se ga da namontirat tudi brez isofixa samo s pasom.  Jaz sem se odlocila za romerja, ker je imel se dodatno oporo za glavo. Sem pa dala najprej oba (tud maxicosija) v avto notr in oba stojita super, ima pa Romer se to prednost, da ima tisto dodatno nogo ob sedezu in ne pravokotno, tako da lahko tja se kaj das (ruzak, torbo...).

vrtec: midva z Nikom greva jutri prvic! Mislim da bo slo o.k., glede na to, da ko sva sla pogledat vzojiteljico je sel kar k njej v narocje in sta bila takoj prijatla user posted image .

sluzba: s podaljsanjem porodniske ne bo nic, ampak sem vesela,ker to pomeni da nas Nik dobro diha in ni potrebna operacija - no vsaj za enkrat. Vsaj tako pravijo na pediatricni. Mimogrede - zadnji cajt da zrihtajo novo, ker tam je pa takooo bogo.

Zdej grem pa spilat Catan! Vas preberem kasneje.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
1.9.2008 19:26:25   
vedra
Vanili - s tvojim izborom pesmi - Beautiful Boy - si me ganila do solz...potem pa še berem kako danes uvajate tele male angelčke v njim nov svet...pa če so še tako mali in nebogljeni....
jaz bi kar malo zaustavila čas.....pa čeprav vstajam 6x na noč...

Ja pa služba se nazadržno bližauser posted image  3.11. bo takoj tuuser posted image  Izgleda da sem danes neke melanholične volje, tako da bom morala spremeniti moj "nick"user posted image

Naš user posted image  ima obdobje kazanja s prstom - s palcem. Meče stvari iz vozička in iz kinderpeta in nato kaže na njih s prstomuser posted image  in se zraven smeji... V vsakem prostoru najprej pokontrolira kakšna je luč in če se mu dopade jo tudi pokaže...

Drugače pa sva imela smrkav vikend, pa bog ne daj da bi se mu približala s kakšno pumpico (ker je od 3. meseca nisva več uporabljala je sedaj kriza)

Držim pesti za vse uvajančke... ina predvsem za njihove mamice!

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
1.9.2008 19:29:19   
vedra
Aja še eno tehnično vprašanje za naše "računalničarke" - to sliko ki jo imam v avatarju sem po pomoti shranila pomanjšano, sedaj pa bi jo rada dala razviti, pa ne vem ali se jo da kako nazaj zrihtat, saj ko jo povečam postane nejasna...help...

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
1.9.2008 19:52:33   
Jenny Anny
suzanamai jaz bi copatke kar pr tebi prevzela, če lahko, ker bom sedaj itak vsako jutro v tvojem koncu
mišk če hočeš jih vzamem še zate, ker ta vikend itak pridem na dolenjsko in potem imava 100% razlog da se vidivauser posted image user posted image

Roemer isofix punce jaz sem ga kupila od ene štajerke, ki jih vozi iz Nemčije (50€ ceneje kot v trgovini), so pa original zapakirani, če hoče katera vedt kaj več, naj mi pošlje ZS, pa ji posredujem INFO, da ne bom kregana zarad kakšnih reklam.

No naša že jamra v postelji - to pomen, da ne bo več dolgo med budnimi, jaz pa šibam za cape, pa za sirovo potico imam testo umešeno, moram do konca nardit, pa še mal bom tukaj gor strašilauser posted image

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
1.9.2008 20:16:24   
Pandica
Mala je že skopana, zrihtana za spanje, zdaj pa bomo videli kaj bo. Zdaj še sicer papa in se carta na ziziki  user posted image

Popoldne sem imela ludo kučo user posted image prvo je prišla k meni prijateljica z njenim user posted image   in 5 letnim sinom, pol pa še ena druga prijateljica tut z user posted image   in njunim user posted image iz MS, ki sta prišla v Mb, ker sta peljala svojega psa k frizerju pa sta še prišla do mene na kavico. Tak, da sem popoldne bila kelnarca, kuhala kavice in točla pijačo user posted image user posted image

Skuštrana   jaz bom še tut doma po izteku porodniške, ampak upam, da čim manj časa in, da najdem čimprej kakšno službo.
Vanili kako že gre tisto HOČEM to delo user posted image

Vedra   hb, da je Lan vredu. Rade volje bi ti pomagala glede slikice, pa nimam pojma, ker sem tut bolj štor kar se tega tiče user posted image

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
1.9.2008 20:17:43   
Pandica
Aja, Sanwebdra   kako je bila Julija prvi dan v vrtcu? 

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
1.9.2008 20:35:13   
mišk
Jenny anny, ti kar vzemi še za mene copatke, če ti ni odveč!user posted image  Pol mi pa samo sporoči, pa se dobimo u eni oštariji.user posted image

Joj prejoj, naš zdravstveni dom je zagorel!!! In to ravno otroški oddelek! Cel dopoldan sem klicala ginekološko amb., da se naročim za pregled, pa nisem nič dobila, pol pa zvem, da nič ne obratuje!user posted image  Ne vem kaj bom sedaj! Upam, da bodo v tem tednu porihtal, kajti moram se vendar naročit!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
1.9.2008 20:37:37   
Jenny Anny
Mišk jih bom vzela še zate, a plačala si jih že Klaudiji, al jaz založim?

Kater zdr dom je to gorel v NM al u Brežicah??

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
1.9.2008 20:39:43   
mišk
Sem že plačala Klaudii.
V Krškem je zagorelo! Ampak sem glih kar prebrala, da bo v sredo baje že obratoval. Uničenga je okol 1/3! Celotna lekarna, pa pediatrični oddelek, fizioterapija,...user posted image

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
1.9.2008 20:45:05   
Jenny Anny
No super, potem jih prevzamem za obe. Suzanamai,  sporoč, kdaj se lahko oglasim.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?