Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUBICA17 ..., ker sem se pozanimala, da sem bila sama skos v ležalniku in sem shodila zgodaj in ravno tako partner. Če je bilo za nas dobro...zakaj sedaj ne bi bilo? A je tok narobe, če otrok malo kasneje shodi? me kr strese ob takem in vse dlake mi pokonc stopjo a si kje zasledila kako povezavo z hojo? ležalnik nima veze kej dost s tem, a bo otrok prej shodil al kasnej. in če so te za roke vlačili okoli, verjamem da si kmalu shodila. pa vprašaj starše še o padcih. gre se za to da se v ležalniku otrok ne bo pravilno razvijal, ne bo pravilno osvajal razvojnih mejnikov, shodil pa valjda bo, slej ko prej. in tudi ni nevemkak dosežek, da otrok kmalu shodi, zgleda še vedno velja tista logika - prvi na vasi. tko da ja, dajte jih v ležalnik, ko bo ta premejhen pa v hojco, kaj pa je to kaj takega, če ima otrok poškodovano medenico, kolke, hrbtenico, je nepravilno razvit, ni razvil prestreznih in ostalih refleksov ( ja, v ležalniku iz ljubga mira jih bo), ima slabo razvit center za ravnotežje itd. itd. kaj pa so padci vznak, naprej, izbiti zobje, buške, mogoče celo hujše poškodbe, sploh kasneje pri kakšni telovadbi....kaj je vse to proti temu, da lohk ma mamica mir, da lahko ma oplet vrt, vse tipi topi pospravljeno, da lahko čveka ob kavici, lika itd...tko da go for it, super mamice
< Sporočilo je popravil ulla80 -- 17.6.2008 23:07:46 >
|