Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ja res vsak po svoje..tud naš je dosti v ležalniku, pa je tud patronažna rekla da je čist super če je noter, ker do 3 mescov se tko al tko ne obrača kej velik, čez dan ko je buden je res lahko v ležalniku, pa niso vsi ležaniki takšni da je upognjen kot v jajčki, ampak se ga lahko podloži in ima ravno podlago za hrbet. in spet se ene obregujete na eno besedo v stavku, ki sploh ni bistvenega pomena... saj vendar lahko vsak pove svoje mnenje mar ne? lej, če ti izključno verjameš patronažni in ne povprašaš kakega nevrofizioterapevta, ali pa vsaj kakega ortopeda, v najslabšem primeru pediatra, potem delaj tako, kot ti misliš, da je prav. Me čisto nič ne moti. Meni osebno to ni neka oseba, kateri bi 100% zaupala in sem raje prebrala ogromno različnih člankov, knjig in povprašala ljudi, ki se s tem resnično strokovno ukvarjajo, pa so priporočali dati otroka mogoče za 10-20 minut dnevno MAKSIMALNO!!! Najboljše pa, če otrok tega sploh ne vidi...... ampak se strinjam, da včasih ne gre brez tega, zato je treba izbrati manjše zlo. Kar se pa obregovanja tiče. Nisem se obregnila na eno besedo, ampak na celoten post. Ki JE BISTVENEGA pomena. Celoten post je bistvenega pomena, saj bogi revi zatrjuje, da ni nič hudega, če otrok cel dan, ko je zbujen preživi v ležalniku, kar se meni osebno zdi daleč od zdravega! In ja, to je moje mnenje. Nisem rekla, da je krava, ker otroka daje notri, nisem ji grozila, da jo bom prijavila socialni, prosila sem jo samo, naj pomisli na zdravje LASTNEGA otroka. Čisto dobronamerno. Tko, v duhu mojega mnenja, ne?
< Sporočilo je popravil Freycha -- 14.6.2008 16:25:14 >
|