|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ni menstruacije!
6.7.2008 23:04:39   
*Junona*
Želim ti, da je to to, ampak bo treba narediti test.
Verjetno danes že veš in upam, da siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 26
7.7.2008 11:37:44   
tj81
bejbibu...zakaj nas puščaš v nevednosti?user posted image
Upamo, da slišimo veselo novičko o user posted image ...

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
7.7.2008 13:21:53   
čipka
tweety83-kako je zdaj s tabo?

(odgovor članu tj81)
Neposredna povezava do sporočila: 28
8.7.2008 16:00:12   
tweety83
Hojla!

Ma z mano je pa tako da sem dobila user posted image  z zamudo -prvič. Tak da upamo na najboljše v prihodnjem krogu.
Če do konca poletja ne bo nič pa grem h ginekologu - sicer sva zmenjena v avgustu,pa bom počakala še kak mesec.
Morje in dopust je tisto kar trenutno potrebujem,da se malo odklopim od vse te norišnice.

Hvala za skrb

Lp

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
10.7.2008 5:55:53   
čebelica_Maja
Pozdravček,
tudi jaz imam določen problem. Prejšnji teden sem imela uz rodil (pred zanositvijo), kjer mi je moja ginekologinja povedala, da imam 45 mm cisto na levem jajčniku, ki je najverjetneje funkcionalna in bo sama počila (to pojasnjuje bolečine v tem predelu ob začetkih menstruacije). No, in problem je zdaj tak: večkrat na dan me zadnji teden boli v tem predelu (res neprijetno), menstruacija mi pa prvič v življenju zaostaja že  4 dan. Clearblue je bil pa danes negativen (user posted image ). Strah me je, da tisto ni samo cista, da je kaj drugega. Prosim za odgovor....
Hvala,
LP, Maja.

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 30
13.7.2008 18:51:58   
Inti_07
Punce pozdravljene ! Lepo bi vas prosila za pomoč. Imam neredno menstruacijo. Maja sem jo imela 12.5., junija pa 9.6. (moram vam povedati da se mi skos nekako tako giblje) Ovulacijo naj bi imela po izračunih 20.6 (+/- 2 dni) in z fantom sva to tudi iskoristila. Nato sem nastrpno čakala svojo men. 9.7 ki pa je do danes še nisem dobila. Ker sem bila neučakana in sem nekje prebrala da lahko narediš test že 2 dni pred predvideno menstr. sem ga naredila in test je bil negativen. Danes smo 13.7 in ponovno sem naredila test ki je zopet bil negativen.(opazila sem pa dve pikici na tistem delu, ki bi lahko bil plus, vendar ni bilo obarvano) (Sploh ne vem kdaj naj zopet naredim test, ker imam neredni ciklus menstruacije) Imam napete prsi, in čudni okus vsake toliko časa, predvsem pa napet trebuh in vsake toliko časa me tudi špika. Jajčniki me ne bolijo (kot ponavadi pred mestruacijo, ki pa je v mojem primeru zelo boleča). Prosim povejte mi kaj vse to pomeni? Je možno da sem pa moj hormon še nepokaže to, ali je vse plod moje domišlije? Kdaj naj zopet naredim test? Že tolko sem keša zmetala za teste pa nič , zdaj pa res ne vem več kaj naj naredim. Prosim za nasvet, hvala in LP

(odgovor članu čebelica_Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 31
14.7.2008 8:31:23   
Inti_07
Punce kje ste????user posted image  Rabim vaša mnenja,...

(odgovor članu Inti_07)
Neposredna povezava do sporočila: 32
14.7.2008 11:51:24   
giotti
Draga Inti_07

prav nič drugega ne moreš storiti kot še naprej čakati ali pa iti na krvni test, kar ti bo vzelo še več denarja.

Resnice tako ali tako ne boš spremenila, če si noseča, se bo to slej ko prej pokazalo na testu, če nisi, pa ti tudi testi ne bodo pomagali. Skratka, poskušaj še kakšen dan počakati. Če si nosečka, bo hormon strmo naraščal in se bo res kmalu videlo. Torej, čez kak teden, če ne bo M, naredi ponoven test in takrat se bo zagotovo videlo.

Pa srečno user posted image

(odgovor članu Inti_07)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zgodbe malih junakov: Moj IVF čudež
photo
V UKC Maribor so mi naredili vse mogoče kontrole, dali injekcije, tablete, naredili histeroskopijo in laparoskopijo, pos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.