|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ni menstruacije!
13.6.2008 8:51:09   
tweety83
Hello punce!

Malo se vam moram zaupat, ker me ima moj že "poln kufer".user posted image  Ma sej ne - sam punce to bolj razumete.
V glavnem - menstruacija mi zamuja že točno en teden (pa imam ponavadi redno ali pa prehitro). Nimam nobenih znakov nosečnosti (malo imam bradavičke občutljive na dotik- to pa je tudi vse). Test sem naredila ta ponedeljek pa je bil negativen. Ponovno bom poskusila še v nedeljo, če pa bo še tokrat - , pa grem h ginekologu.
Ta mati narava se pa rada heca z nami.

Lep vikend..........
user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ni menstruacije!
13.6.2008 8:53:16   
Marogica
Ja, test naredi še enkrat...Drugače pa h ginekologu. Kot si že sama ugotovila. To je vse, kar ti lahko rečem.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.6.2008 8:55:48   
Anonimen
Pri meni se isto dogaja.Zamuja 1 teden.Sem rekla mojemu, da mi prinese test, ki ga bom naredila v nedeljo, če bom do takrat zdržala.Pri meni bi bil čudež, če bi ratalo naravno.Imam pa zmeraj točno, no skoraj zmeraj.
Držim pesti za obe.user posted image

(odgovor članu tweety83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.6.2008 9:54:01   
lily32
Včasih se enostavno zgodi, da M zamuja iz takšnih ali drugačnih vzrokov (tudi psiha dela svoje). Je treba bit tudi malo potrpežljiv, čeprav je težko. user posted image   Počakaj še kakšen teden. Kam bi pa prišli, če bi šli h ginekologu vsakič, ko je menstruacija neredna?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.6.2008 10:08:01   
tweety83
Sej zato pa so ginekologi, a ne?
Jaz ne hodim za vsako malenkost k zdravniku - tole je pa druga stvar - tu se gre zame in za to ali bom lahko imela otroke ali ne.
Boljše preprečit kakšno bolezen, kot pa jo zdravit - pravijo.

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.6.2008 10:27:25   
lily32
Ne me narobe razumet. Nočem ti nič slabega, hotela sem le reči, da se našim hormončkom včasih malo pobrka in potem pride M malo prehitro ali pa zamuja. Dokler nisva začela delati na user posted image  , sem imela redne M na 30 dni. Zdaj pa sama več ne vem od 25 do 31 dni. Kdo bi vedel, zakaj?
Jaz ti samo priporočam, da še kakšen dan počakaš, mogoče se bo user posted image  pojavila. Mogoče pa si imela pozno O in ti zato test še ne pokaže in ti bo čez nekaj dni. Razmisli.

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.6.2008 14:04:08   
Anonimen
Jaz bi rekla, da je nekaj v zraku user posted image user posted image user posted image . Meni ni nikoli zamujala, bila točna kot švicarska ura... no sem naredila test in je bil negativen, čeprav sem si potihem želela dve črtici...

(odgovor članu lily32)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
13.6.2008 20:01:06   
piamaria
Miša ...enako, kaj je to....luft zihruser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.6.2008 20:56:58   
Naja30
Najprej naj ti povem, da držim pesti, da si user posted image . No ko je meni takole enkrat zamujala, pa sva tudi delala na tem, da zanosim, sem imela vodno cisto. Zato če bo še en test negativen, M pa ne bo, res pojdi h G. Ti bo dal tablete za pospešitev M.

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.6.2008 22:09:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Najprej naj ti povem, da držim pesti, da si user posted image . No ko je meni takole enkrat zamujala, pa sva tudi delala na tem, da zanosim, sem imela vodno cisto. Zato če bo še en test negativen, M pa ne bo, res pojdi h G. Ti bo dal tablete za pospešitev M.

Evo isto kot pri Naji je bila tudi pri meni problem cista.

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
14.6.2008 14:32:09   
pattaya
Tudi jaz imam ciste, samo ne vem kakšne vrste so, mi je g rekla da jih imam, ampak drugega mi pa ni razložila. Jaz jem dabroston pet mesecev prav zaradi nerednih m, je nisem imela tri mesece skupaj, potem ko je pa prišla pa je trajala skoraj en mesec. Zdaj ko pa jem dabroston so pa redne, ampak zelo šibke.

Zanima pa me glede teh cist, kaj so vama jo/jih odstranili ali kako ? Ker meni je g rekla, da če v pol leta ne bo nič, naj se oglasim nazaj pri njej, pol boma pa videle kaj se bo dalo narediti. Moja sestra je tudi imela ciste, šla na operacijo, potem pa se je zgodilo najhujše, so jo zamuštrali in ni mogla imeti več otrok po naravni poti, zato je tudi mene strah, da se mi nebi kaj takega pripetilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.6.2008 17:01:51   
mojca345
vodno cisto dobiš tudi ko si noseč npr 5 tednov, ampak potem sama izgine tako ,da s plodom ni nič narobe.

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.6.2008 15:34:27   
linči 312
ojla punce,

mene pa zanima, kako pride do te vodne ciste in pa ali bi mi jih ginekologinja omenila oz. vsaj morala omenit na pregledu? pa kaj je to trajno in kdaj se pojavijo?

ma sej vem, da si boste mislne, da sprašujem traparije, sam menstruacije nimam pa CB je bil tud negativen. in čeprov si user posted image  zelooooooooo želim, zdaj malce brzdam svojo željo in razmišljam tudi o morebitnih drugih vzrokih, da ne bo preveliko razočaranje, ko bom tudi pri zdravniku ugotovila, da nisemuser posted image .

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.6.2008 16:37:28   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Pri meni se isto dogaja.Zamuja 1 teden.Sem rekla mojemu, da mi prinese test, ki ga bom naredila v nedeljo, če bom do takrat zdržala.Pri meni bi bil čudež, če bi ratalo naravno.Imam pa zmeraj točno, no skoraj zmeraj.

ok KL, to bi bilo pa res čudovito user posted image user posted image user posted image

daj, naredi test že jutri user posted image user posted image user posted image  saj po navadi pravim počakat, počakat.....ampak.....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.6.2008 16:37:59   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Miša99

Jaz bi rekla, da je nekaj v zraku user posted image user posted image user posted image . Meni ni nikoli zamujala, bila točna kot švicarska ura... no sem naredila test in je bil negativen, čeprav sem si potihem želela dve črtici...

miša, dobra si user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.6.2008 16:49:01   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: rija

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

ok KL, to bi bilo pa res čudovito user posted image user posted image user posted image

daj, naredi test že jutri user posted image user posted image user posted image  saj po navadi pravim počakat, počakat.....ampak.....user posted image

KL še mi navijamo za user posted image , ajde hitro pišatuser posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.7.2008 7:40:04   
monty
živjo!

Jaz imam pa dileme kdaj naj grem h ginekologu. KT sem jemala 10 let potem prenehala lani decembra (sva mislila že začet delat na user posted image ) pa  sem morala še malo prestaviti na to poletje in sem šla za tre mesece še po tabeltke ki sem jih jemala feb, mar, in april in potem ne več. Prvo user posted image  sem dobila že prvi dan po prenehanju, drugio potem na 33 dni in in sicer 29.5 in je trajala do 3.6.. Sedaj pa je že 34 dan pa nič. Sva pa imela v zadnjem mesecu nezaščitene odnose, ampak sem delala že dva testa, zadnjega v 30.6. pa je neg. Danes ga bom še enkrat sicer pa me zanima kaj menite kdaj naj grem h ginekologu če bo še ta negativen. user posted image Pa nobenih znakov nimam, ne da bo obisk in ne da sem user posted image ????

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.7.2008 7:45:38   
spps
ojla,monty.po prenehanju s KT imajo večinoma punce neredne cikle,sama jih nisem jemala več kot leto,ampak sem imela cikle neredne.od 21 do 41 dni.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.7.2008 8:05:15   
Sulfinija
Tudi jaz mam sedaj z tole M problem.Sem imela februarja laparo,takoj po operaciji zanosila in ss.Naredili so mi abrazijo in od tega je ravno danes 8.tednov M pa od nikoder.Sem naredila teste vsi negativni,cel teden me je počasi mučil izcedek vendar user posted image  kljub temu ni prišla.Včeraj me je začelo v trebuhu noter ful boleti,bolečina ne popusti in mene sedaj grozno skrbi kaj je tole in drugi teden odhajama na morje in danes grem do G na pregled.Punce kaj menite?Po mojem bom dobila ziher Primolut nor da mi uredi oziroma sproži user posted image .Vam poročam kako se bom uredila popoldna,ko se vrnem iz pregleda.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.7.2008 8:37:17   
ziva1
Tudi sama sem jemala KT 10 let in sem jih nehala jemati lani septembra. M sem imela tako na 23 dni, zdaj pa ne vem več. Prejšnji mesec na 25 dan, danes jo moram dobiti pa je še ni. Test sem že delala in je negativen (preveč firbčna, kaj morem). Drugače se nič kaj drugače ne počutim, razen kar so me mozolji napadli. Tako, da čakam. Lep dan, upam da bo zame tudi in da user posted image ne booooo.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.7.2008 10:01:11   
giotti
Monty, na forumu od ginekologa Pušenjaka sem že zelo velikokrat prebrala, da do treh mesecev zaostanka M je znotraj normale in se ne rabi hodit ginekologu. Če pa si jemala tabletke, pa je sploh možno, da so jajčniki malo preveč "zaspali", kajti ravno to delajo tabletke, onemogočijo jajčniku, da ovulira in ko prenehaš z jemanjem, pri nekaterih včasih traja kar dosti, da se vzpostavi nazaj normalen cikel... Sicer pa seveda upam, da je razlog popolnoma drugje user posted image
Če ni, pa naj čimprej postane to razlog zaostanka user posted image  

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 21
2.7.2008 11:06:45   
*Mišika*
Pozdravljene!

No jst mam tud problem s to menstruacijo. Z dragim sva v 5.krogu delanja na user posted image  in danes je že 41. dan od prvega dneva zadnje menstruacije. Test sem naredila v zadnje včerj zjutrj in je bil negativen. Sploh ne vem kaj naj naredim. Že dva dni kličem ginekologa in nobenga ne dobim. Prej sem še enklat klicala in sem dobila vratarja in je reku naj popoldne pokličem in bo on najdu dežurno zdravnico.
Ker mam pa občutek da nekj se dogaja v mojmu telesu, al sem noseča al pa je kj narobe. Upam da je prvo user posted image

... dočakala sva svoj plusek ...

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 22
3.7.2008 9:51:21   
monty
a mislite, da je možno da sem noseča, pa so trije testi pokazali negativno? user posted image  zamuja en teden, pa ni niti videt da kaj bo, tudi nič me neboli kot ponavadi, ko me malo zvija. po kolikem času pa krvni test pokaže?

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
4.7.2008 10:19:38   
baby bum
čez en teden še enkrat poskusi
če pa pol ni pa pojdi k G ker meni tudi zamuja 5 dni samo testa še nisem naredla
pa me tudi nič ne boli

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 24
4.7.2008 22:45:14   
bejbibu
Čaw punce!
Tudi pri meni se dogajajo podobne stvari....ni menstruacije!!
Sicer mi zamuja šele 1 dan, ampak imam nek tak drugačen občutek pa čeprav je verjetnost
za nosečnost res majhna!!
Imam želo občutljive bradavičke in zelo nabite dojke, malo me špika v jajčnokih in kar naprej lulam.
Dva dni nazaj pa mi postalo tudi zelo slabo, kar naenkrat!!!
Mislite da je to touser posted image user posted image !!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baby bum)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.